- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.981
Kilo veriyorlar canım ama alıyorlar hemen sonrasında da. Benim kız 3 kiloyu geçmiş bile. Mamauı daha az vereyim diyorum artık.Ben almadım o yüzden azcık büyük giydiriyorum ama benimki büyümeye geçmedi daha kilo veriyor 250 gr vermiş
Owli alıcam bnde bel çevrem 105 cm çıktı m/L alıcam bakalım. 90 a kadar olsaydı s/xs alın diyordu umarım yanlış yapmam
Lansinoh krem ve gümüş kapk kapatıyorum sürekli canım
Ay 10 da kontrolüm var bakalım neler diyecek, günü dolanlar marttan suni sancı ile gelecek bi arkadaş ama gece suyu gelmiş , onu da görünce bi heyecanlandım, ay hem çok istiyorum artık doğsun hayırlıca hem korkuyorumKız papatya sen zaten normal doğuma koşuyorsun, o kilolar hızlıca gider. Ben sezaryen yapmama rağmen hamilelik öncesi kiloma nerdeyse geldim, 1 kg kaldı. Düşünme kiloyu falan, sen fark etmeden gidecektir
Ay 10 da kontrolüm var bakalım neler diyecek, günü dolanlar marttan suni sancı ile gelecek bi arkadaş ama gece suyu gelmiş , onu da görünce bi heyecanlandım, ay hem çok istiyorum artık doğsun hayırlıca hem korkuyorum
3 kilo aldım toplamda. 56 ile hamile kaldım şuan 59um. Bir ara da 52 ye kadar düşmüştüm ilk aylar.Kizlar kac kilo aldiniz
Yalnız değilsin, valla başetme yöntemim yok sabrediyorum dua ediyorumGünaydınlarBenim gibi artık yavaştan doğum korkusu stresi başlayanlar var mı ? Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum. O kadar karmakarışık ki içimdeki duygular. Nasıl başedebiliyosunuz ?
Masallah canım3 kilo aldım toplamda. 56 ile hamile kaldım şuan 59um. Bir ara da 52 ye kadar düşmüştüm ilk aylar.
Baş edemiyoruz cnm millete sariyoruz strestenGünaydınlarBenim gibi artık yavaştan doğum korkusu stresi başlayanlar var mı ? Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum. O kadar karmakarışık ki içimdeki duygular. Nasıl başedebiliyosunuz ?
İnşallah bebiş benden daha çok kilo alır.Masallah canım
Ay sen ciddi misin?? Sırf bebek gelir 3 kilo, suyuydu plasentasıydı ödemiydi onlar nerede ayol :) Ben de 13 kilo azdım çok almadım diye dolanıyorum ortalıkta3 kilo aldım toplamda. 56 ile hamile kaldım şuan 59um. Bir ara da 52 ye kadar düşmüştüm ilk aylar.
Gerçekten öyle.Ay sen ciddi misin?? Sırf bebek gelir 3 kilo, suyuydu plasentasıydı ödemiydi onlar nerede ayol :) Ben de 13 kilo azdım çok almadım diye dolanıyorum ortalıkta
Aa ben de 34+4'teyim aynıymışız. Kontrolüm yarın bakalım kaç kg olmuş bebekkızım yarın öğreneceğiz. Bir de sezeryan tarihini konuşacağızGerçekten öyle.En son bebiş 32. haftada 1900 gram civarıydı. Şuan ne kadar bilmiyorum 34+4 teyim. Ama 5 ay hiç bir şey yiyemedim. Çok kötüydüm. Üzerine 2 ay da kan değerlerim düşüktü yine çok iştahlı değildim. Şunun şurasında 1 aydır enerjik ve iştahlıyım
Aaa aynıymışız canım.Aa ben de 34+4'teyim aynıymışız. Kontrolüm yarın bakalım kaç kg olmuş bebekkızım yarın öğreneceğiz. Bir de sezeryan tarihini konuşacağız
Kuzum memende uyusun bebecik . Gık dedikçe emzir saate filan bakma. Sesi çıktı mı emzir ki hem çenesi güçlensin hem sütün artsın. Çok sevindimDeyzeleri oğluşumun sarılı 19.2 den 10.3 e düşmüş yaaa çok şükür doktor gelsin öğlene doğru taburcuyuz inşallah2.200 le yattık 15 saat önce şimdi 2.320 olmuş kilomuzda çok şükür maşallah gerçekten çok iyi toparlıyormuş ya bu ışın çocuğumun sarılığını çok hızlı aldı çocuk cana geldi bende tabi çok sık ve zorla da olsa emzirdim anam oğluşum kızarmış piliç gibi oldu yaaa ayy nasıl mutlu oldum
İnşallah canımİnşallah bebiş benden daha çok kilo alır.Böyle olunca da insan tedirgin oluyor canım.
Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diyeYalnız değilsin, valla başetme yöntemim yok sabrediyorum dua ediyorum
Bir yolu olmalıBaş edemiyoruz cnm millete sariyoruz stresten
Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?