2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Deyzeleri oğluşumun sarılı 19.2 den 10.3 e düşmüş yaaa çok şükür doktor gelsin öğlene doğru taburcuyuz inşallah 2.200 le yattık 15 saat önce şimdi 2.320 olmuş kilomuzda çok şükür maşallah gerçekten çok iyi toparlıyormuş ya bu ışın çocuğumun sarılığını çok hızlı aldı çocuk cana geldi bende tabi çok sık ve zorla da olsa emzirdim anam oğluşum kızarmış piliç gibi oldu yaaa ayy nasıl mutlu oldum

Kilo veriyorlar canım ama alıyorlar hemen sonrasında da. Benim kız 3 kiloyu geçmiş bile. Mamauı daha az vereyim diyorum artık.

Canım bir de owli nin kendi sitesinde kullanmak için indirim kodum var; gizembabies15
Daha uyguna geliyor, ben de öyle aldım. bu arada korse için kullanım önerisi şöyle geldi; önce gevşekten başlayıp yavaş yavaş en sıkı haline getirin dediler. Yani alır almaz en sıkı haline getirip takmayacakmışız. Aklında olsun

Kız papatya sen zaten normal doğuma koşuyorsun, o kilolar hızlıca gider. Ben sezaryen yapmama rağmen hamilelik öncesi kiloma nerdeyse geldim, 1 kg kaldı. Düşünme kiloyu falan, sen fark etmeden gidecektir
Ay 10 da kontrolüm var bakalım neler diyecek, günü dolanlar marttan suni sancı ile gelecek bi arkadaş ama gece suyu gelmiş , onu da görünce bi heyecanlandım, ay hem çok istiyorum artık doğsun hayırlıca hem korkuyorum

Ama canım o üye zaten dün 4cm açıklıkla bekliyordu. O yüzden sabaha da suyu gelmiş. Mesajı 5.50’de yazmış. Gece değil.
Zaten sabah hastaneye gidecekti. Çok ani bir şey olmamış. Sen korkma. her şey güzel olacak.

Günaydınlar Benim gibi artık yavaştan doğum korkusu stresi başlayanlar var mı ? Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum. O kadar karmakarışık ki içimdeki duygular. Nasıl başedebiliyosunuz ?
Yalnız değilsin, valla başetme yöntemim yok sabrediyorum dua ediyorum

3 kilo aldım toplamda. 56 ile hamile kaldım şuan 59um. Bir ara da 52 ye kadar düşmüştüm ilk aylar.
Ay sen ciddi misin?? Sırf bebek gelir 3 kilo, suyuydu plasentasıydı ödemiydi onlar nerede ayol :) Ben de 13 kilo azdım çok almadım diye dolanıyorum ortalıkta

Ay sen ciddi misin?? Sırf bebek gelir 3 kilo, suyuydu plasentasıydı ödemiydi onlar nerede ayol :) Ben de 13 kilo azdım çok almadım diye dolanıyorum ortalıkta
Gerçekten öyle. En son bebiş 32. haftada 1900 gram civarıydı. Şuan ne kadar bilmiyorum 34+4 teyim. Ama 5 ay hiç bir şey yiyemedim. Çok kötüydüm. Üzerine 2 ay da kan değerlerim düşüktü yine çok iştahlı değildim. Şunun şurasında 1 aydır enerjik ve iştahlıyım

Aa ben de 34+4'teyim aynıymışız. Kontrolüm yarın bakalım kaç kg olmuş bebekkızım yarın öğreneceğiz. Bir de sezeryan tarihini konuşacağız

Aa ben de 34+4'teyim aynıymışız. Kontrolüm yarın bakalım kaç kg olmuş bebekkızım yarın öğreneceğiz. Bir de sezeryan tarihini konuşacağız
Aaa aynıymışız canım. Benim de sezeryan olacak. 3ünde gideceğiz. Bizim aklımızdan 17 Nisan geçiyor geçen gün olabilir dedi doktor ama bir dahakinde netleşecek. İsmi ne olacak miniğin canım biz hala bulamadık da

Kuzum memende uyusun bebecik . Gık dedikçe emzir saate filan bakma. Sesi çıktı mı emzir ki hem çenesi güçlensin hem sütün artsın. Çok sevindim bebişin toparlanmasına sen güçlü bir annesin unutma

Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye

Ben o paniği önceden yaşadığım için vazgeçtim normal doğumdan. Çok strese sokuyordu beni. Başa çıkamıyordum. Halbuki kesin kararlı olsam o kadar strese girmezdim. Olumlu doğum hikayeleri
okumak iyi gelir bence sana.
Ayrıca doktorunun tavrı da çok önemli. Seni destekleyen, olumlu konuşan, motive eden biriyse çok faydalı olur.
Dün hastanede bir kadın 4.çocuğunu doğuracaktı. Normal doğumdu. Suni sancı veriliyordu. Ben de nstye girince gördüm odada yatıyordu.
Yanında sadece büyük kızı vardı. Böyle güvendiğin birini yanına alıp sancıları karşılamak çok da korkutucu gelmedi o an bana. Kararın netse beyninden olumsuz her şeyi atıp cesur olmak zorundasın.

Merhaba kızlar, Konular çok hızlı geçmiş maalesef okuyamadım bir kaç gündür girmedim. Perinatolog kontrolümde ayrıntılı incelemede de bebeğimin kalp atışları yükseldi, neredeyse fakülteye yatıracaktı doktorum, NST sonucunda düzelme olduğu için eve dönebildim. Devamında ertesi gün de olmak üzere 3 günde 1 NST çekilecek ve serklajlı olduğum için CRP bakılacak sıklıkla... Şu an CRP 15 çıktı ama bir sıkıntı belirtim yok, yine de antibiyotik başlandı...Stresli zamanlar geçirdim ama perinatologum çocuk kardiyoloji ve kardiyoloji ile görüşüp bu kararı aldığı için rahat olmaya gayret ediyoruz. Bana da Kardiyoloji konsultasyonu yapıldı, kalp eko iyi, ekg iyi....ritm holter takıldı henüz sonucu çıkmadı, bakalım umarım iyi çıkar.. Bebeğimin büyümesi iyi çok şükür 2500 gr ve 45 cm dedi perinatologum 34+0 iken. Sanırım 37 hafta dolup biraz gün alınca yada tam 37+0 da sezeryan olacağım, 38i beklemek istemiyorlar. Bizden haberler böyle kızlar, umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…