2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
birebir aynıyız ama ben senden bir ay öndeyim ancak şunu söyleyebilirim ki aynı sen gibi bulantım fln olmadığından başlarda da kilo aldım ve son 2 haftadır 200-300 gram alıyorum, onu da bebek alıyor sanırım, biraz doktorun da doğuramazsın aman çok yeme çok kilo alma frenlemeleri etkili oldu , inşallah veririz canım

Son düzenleme:
Canım bu kadar uyku yapan, memede uyumasına, emmenin azalmasına sebep sarılık zaten değer düştükçe daha iyi beslenecektir insallah ben emzirmeden önce kızımın elini yüzünü, emzirirken de ayağının altını ıslak mendille siliyordum habire uyuyordu yoksa

Benimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirim

Bu arada @mariatheresia neden ceza aldı?
1 gün sonra doğuracaktı.
Doğum hikayesini yazacaktı.

Herhalde özel mesajlaşmada bir şeyler oldu kural dışı.
Ay bende bilmiyorum ama özel mesajlaşmada da mı kural var, nedir ki mesela hakaret fln mi bilmiyorum dikkat edeyim zaten hep burdan yazışıyoruz ama

Her anne yorumu bir tecrübe cidden. O zaman demek ki böyle bolca sütümüz gelse ve bebek emse dahi sarılık olabilir. emmese sıkıntı deriz de emiyormuş.
Bebekten bebeğe değişiyor herhalde. Hep bir sebep arıyoruz biz de. Daha ne yapacaksın zaten. Düzelir inşallah hemen.

Benimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirim
Bende canım ortalarda aldığım hızla kilo alsam şuan rahat 30 almıştım bi ara her hafta 1 kilo kesin oynuyordu ama son ay durdu demek ki gerçekten vücudun da bi dur sınırı var

Aaa nolduki kimle mesajlasti acaba en son
Onu site yöneticisi bilir. foruma yazdığı mesajlarda bir sorun yok çünkü.
Ay bende bilmiyorum ama özel mesajlaşmada da mı kural var, nedir ki mesela hakaret fln mi bilmiyorum dikkat edeyim zaten hep burdan yazışıyoruz ama

Evet orda da var tabii. Bu grupta hamileliğimizi ilk öğrendiğimizden itibaren yazıştığımız bazı üyeler özelden birbirlerine telefon numarası atıp whatsapp grubu kurmaya çalıştıkları için ceza aldılar. Bir daha da geri açılmadı hesapları.
Hepsi kayboldu.

O zamanları biliyorum canım çok aktif üyeler vardı hepsi gitti ama onlar burdan açıkça konuştular bu wp grubu işini , bi arkadaşta yöneticiyi etiketleyince olanlar olmuştu sonra oda gitti , geri toparlandık Allahtan grup yöneticiliğim o zaman dan kalma yoksa ben kurmadım grubu

Sonra burdan hiç konuşmayanlar da ceza aldı ama. Aleni olmasına gerek yok. Sadece grup kuralım demek değil telefon numaraları verilince olan oldu. Onlar da özelden verilmişti.
Özelden yazışmalarınıza dikkat edin deniyor zaten.

Aynen 2012 dogumlu oglum var bizim face te grubumuz var hala eskisi kadar olmasada yazisiyoruz orda

Kizlaaar iyi geceler,
Ben buraya gelemeyince bı doğurasiniz mi geliyooo inanamiyoruuum :) N neselikiz87 B Beybiumutlari BUKITOKI hepinizi tebrik ederim Canim kizlar! Mis kokulu bebeklerinizi sağlıkla huzurla sevgiyle büyütün hepiniz inşallah
Detay okuyamadım henüz ama umarum herşey yolundadir .
Bir de kaçırdığım başka bebemiz var mı gelen acaba ? :)

Doktorumuz birde dediki bebeğin çok iyi beslendiğini çişinden anlarsın açık renk ve bolca yapmalı ee öyleydi zaten anlaşılacak ters hiçbir durum yoktu ama son 2 gündür baktım ki sararıyor gözleri ve göğsü orda anladık zaten. Neyse her bebek oluyor kızlar sizinkide olursa korkmayın bakın 19.2 çıktı bizimki ennn ğst seviyede maşallah akşamdan beri yine hem beni emiyor hemşırıngayla besliyorum artık kusturuyorum çocuğu hemde 1.5 saatte bir sabaha kaç çıkacak bakalım çok heyecanlıyım.
Bana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendim plesanta bebek gögüs ağırlığı kan dolaşımının yarattığı ağırlık su vs 12 dedi bana
Ya ben pazar hastneye yattım çarşamba doğurdum eve de cuma günü çıktım biliyorsunuz o 5 günlük süreçte inanılmaz serum aldım ve benim ellerim ayaklarım çok fazla ödem oldu prmaklarım kaybolacak kadar daha bu sabah son ayağımdaki ödemler indi. Hastaneye ytarken 73 kg dım 58 ile hamile kalmıştım Cuma eve gelip tartıldığımda 72 kg dım bu ne be dedim çocuk 2.5 doğdu ben nasıl 1 kg verdim sonra dedil verdim ki serumlardan aşırı şişmiştin saçmalaama iyide kaç kg şiştim doğumdan sonra kaçı gitti asla öğrenemicem ya içimde kaldı o dün sabah tartıda 68 çıktım gün geçtikçe azalıyor sanki.

Perşembe sezeryan var biliyorsunuz daha önce söylemiştimve ben 2 gecedir uyuyamıyorum tarih belli oluncada zormuş arkadaşlar heyecandan uykular kaçıyor herkes son günlerin bol bol uyu diyor ama gözüme gram uyku girmiyor bilsek bir dert bilmesek bir dert valla benim gibi olan var mı.

Kocam fosur fosur yatarken doğuracak olan dinlenmesi gereken ben baykuş gibi ayaktayım zaten kasık ağrıları sanki karnım ortadan ayrılacakmış hissi heyecan olmasa bile uyumama engel. 40-41 haftaları ben sabredemezdim heralde 41 e kadar bekleyenler duyuyorum nasıl bir sabır helal olsun diyorum ya ben 38 de pes ettim

Kız papatya sen zaten normal doğuma koşuyorsun, o kilolar hızlıca gider. Ben sezaryen yapmama rağmen hamilelik öncesi kiloma nerdeyse geldim, 1 kg kaldı. Düşünme kiloyu falan, sen fark etmeden gidecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…