- 24 Kasım 2021
- 5.224
- 6.428
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #31.961
Şey dicem şimdi topicte kilo muhabbeti yapmasak mı djdhhd Şaka şaka ama ben 20 kilo aldım şu ana kadar. Sadece şöyle bi şey var herhalde vücudum max alım seviyesine ulaştı son 3-4 haftadır bu kiloda kaldım djdhjd Doktorum diyordu son haftalar çok alırsın diye tutuşmuştum.Rabbim sen daha da aldırma, bebek benden alsın aminnn. Fakat mutluyum severek aldım bacılar, yedim mi yedim. Gerçi ben ilk aldığım 6-7 kiloyu 3. ayıma kadar almıştım bebek o zaman ne kadar oluyor 20 gr filan herhalde. Neyse sağlıklı doğsunlar da kilo dert değil, yaz döneminde veririz. İşin garip yanı evde beni geçtim kocam ve kedi de kilo aldı sjdhhs. Desteklerini esirgemediler sağolsunlar. Doğum sonrası evde toplu diyet başlatıcaz sanırım.
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dua eden herkesten. Yani herkes yaşayacak bunu gibi sarılık her bebek olur çünkü biliyorum ve yanımda olması büyük şans dediğiniz gibi ayrılsam çok üzülürdüm işte. Yani benim kafamı karıştıran şu doktor ve burdaki bebek hemşireleri de gördü sütüm çok şükür bin şükür çok fazla memede de 20-25 dk kalıyor sasece birinde. Dura dura da emse baya geldiği için 1 memeden en az 20 mg alıyordur. Şuan 50 mg alıp doyması lazımmış. Ee şırıngayla da takviye veriyorum her seferinde ama tükürüyor onuda. Şimdii daha ne yapmam lazım ki yani sarılık yüzünden mi acaba böyle yemek istemiyor ? Sabaha sarılığı düşünce güzelce emmeye başlar mı? Çünkü uyumak istiyor zorla uyandırıyoruz falan. Bunu netleştirirsem kafamda rahatlayacağım. Sabah test vericez yine bakalım kaça düşmüş olucak 1.5 saatte bir emziriyorum vallahi bu gece de uyumam asla
Benimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirimbirebir aynıyız ama ben senden bir ay öndeyim ancak şunu söyleyebilirim ki aynı sen gibi bulantım fln olmadığından başlarda da kilo aldım ve son 2 haftadır 200-300 gram alıyorum, onu da bebek alıyor sanırım, biraz doktorun da soğuyamazsın aman frenlemeleri etkili oldu , inşallah veririz canım
Ay bende bilmiyorum ama özel mesajlaşmada da mı kural var, nedir ki mesela hakaret fln mi bilmiyorum dikkat edeyim zaten hep burdan yazışıyoruz amaBu arada @mariatheresia neden ceza aldı?
1 gün sonra doğuracaktı.
Doğum hikayesini yazacaktı.
Herhalde özel mesajlaşmada bir şeyler oldu kural dışı.
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dua eden herkesten. Yani herkes yaşayacak bunu gibi sarılık her bebek olur çünkü biliyorum ve yanımda olması büyük şans dediğiniz gibi ayrılsam çok üzülürdüm işte. Yani benim kafamı karıştıran şu doktor ve burdaki bebek hemşireleri de gördü sütüm çok şükür bin şükür çok fazla memede de 20-25 dk kalıyor sasece birinde. Dura dura da emse baya geldiği için 1 memeden en az 20 mg alıyordur. Şuan 50 mg alıp doyması lazımmış. Ee şırıngayla da takviye veriyorum her seferinde ama tükürüyor onuda. Şimdii daha ne yapmam lazım ki yani sarılık yüzünden mi acaba böyle yemek istemiyor ? Sabaha sarılığı düşünce güzelce emmeye başlar mı? Çünkü uyumak istiyor zorla uyandırıyoruz falan. Bunu netleştirirsem kafamda rahatlayacağım. Sabah test vericez yine bakalım kaça düşmüş olucak 1.5 saatte bir emziriyorum vallahi bu gece de uyumam asla
Bende canım ortalarda aldığım hızla kilo alsam şuan rahat 30 almıştım bi ara her hafta 1 kilo kesin oynuyordu ama son ay durdu demek ki gerçekten vücudun da bi dur sınırı varBenimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirim
Onu site yöneticisi bilir.Aaa nolduki kimle mesajlasti acaba en son
Ay bende bilmiyorum ama özel mesajlaşmada da mı kural var, nedir ki mesela hakaret fln mi bilmiyorum dikkat edeyim zaten hep burdan yazışıyoruz ama
O zamanları biliyorum canım çok aktif üyeler vardı hepsi gitti ama onlar burdan açıkça konuştular bu wp grubu işini , bi arkadaşta yöneticiyi etiketleyince olanlar olmuştu sonra oda gitti , geri toparlandık Allahtan grup yöneticiliğim o zaman dan kalma yoksa ben kurmadım grubuOnu site yöneticisi bilir.foruma yazdığı mesajlarda bir sorun yok çünkü.
Evet orda da var tabii. Bu grupta hamileliğimizi ilk öğrendiğimizden itibaren yazıştığımız bazı üyeler özelden birbirlerine telefon numarası atıp whatsapp grubu kurmaya çalıştıkları için ceza aldılar. Bir daha da geri açılmadı hesapları.
Hepsi kayboldu.
Bana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendimKiz 12 verebiliyomuymusuz bak mutlu oldum su an
O zamanları biliyorum canım çok aktif üyeler vardı hepsi gitti ama onlar burdan açıkça konuştular bu wp grubu işini , bi arkadaşta yöneticiyi etiketleyince olanlar olmuştu sonra oda gitti , geri toparlandık Allahtan grup yöneticiliğim o zaman dan kalma yoksa ben kurmadım grubu
Yönde canım sağolSonra burdan hiç konuşmayanlar da ceza aldı ama. Aleni olmasına gerek yok. Sadece grup kuralım demek değil telefon numaraları verilince olan oldu. Onlar da özelden verilmişti.
Özelden yazışmalarınıza dikkat edin deniyor zaten.
Aynen 2012 dogumlu oglum var bizim face te grubumuz var hala eskisi kadar olmasada yazisiyoruz ordaEski yıllarda böyle kurallar yoktu biz hem sosyal medyada hem de telefonda görüşüyorduk.bundan 12 sene önceydi hiç birimizin üyeliğine sorun olmamıştı. Hala görüşüyoruz o arkadaşlarla hatta...
Burası iyi ki var gerçekten insan yalnız hissetmiyor.
Ben güven sarsmiyim o zamanBana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendimplesanta bebek gögüs ağırlığı kan dolaşımının yarattığı ağırlık su vs 12 dedi bana
Doktorumuz birde dediki bebeğin çok iyi beslendiğini çişinden anlarsın açık renk ve bolca yapmalı ee öyleydi zaten anlaşılacak ters hiçbir durum yoktu ama son 2 gündür baktım ki sararıyor gözleri ve göğsü orda anladık zaten. Neyse her bebek oluyor kızlar sizinkide olursa korkmayın bakın 19.2 çıktı bizimki ennn ğst seviyede maşallah akşamdan beri yine hem beni emiyor hemşırıngayla besliyorum artık kusturuyorum çocuğu hemde 1.5 saatte birHer anne yorumu bir tecrübe cidden. O zaman demek ki böyle bolca sütümüz gelse ve bebek emse dahi sarılık olabilir.emmese sıkıntı deriz de emiyormuş.
Bebekten bebeğe değişiyor herhalde. Hep bir sebep arıyoruz biz de. Daha ne yapacaksın zaten. Düzelir inşallah hemen.
Ya ben pazar hastneye yattım çarşamba doğurdum eve de cuma günü çıktım biliyorsunuz o 5 günlük süreçte inanılmaz serum aldım ve benim ellerim ayaklarım çok fazla ödem oldu prmaklarım kaybolacak kadar daha bu sabah son ayağımdaki ödemler indi. Hastaneye ytarken 73 kg dım 58 ile hamile kalmıştım Cuma eve gelip tartıldığımda 72 kg dımBana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendimplesanta bebek gögüs ağırlığı kan dolaşımının yarattığı ağırlık su vs 12 dedi bana
Kız papatya sen zaten normal doğuma koşuyorsun, o kilolar hızlıca gider. Ben sezaryen yapmama rağmen hamilelik öncesi kiloma nerdeyse geldim, 1 kg kaldı. Düşünme kiloyu falan, sen fark etmeden gidecektirÇatlaklar birden oluştu ya son haftalardayım ya çıkmayacak sandım heralde ondan bozuldum, kilo da aldım neyse bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da mankenlik yapacak değilizkaldı ki adriana yıda gördük ne hale gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?