2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bende ödem yok ama bu sürekli yatıyor olmaktan olabilir, ayaklarım bacaklarım uzanır vaziyette hep. Bence bebek kilo alımı da gayet iyi

Masallah canim haftalik 200-250 gr aliniyor doye biliyorum bende bence gayet guzel. Odem konusuda eger ogun biraz ayakta fazla kaldiysam ayaklarim davul gibi oluyor ama uzanirsam genel olarak sislik yok bende

Benim ablam epidural almasına rağmen 8 cm olana kadar bile yerlerde sürünüyordu acı eşiği de yüksektir halbuki.

Bende ödem yok ama bu sürekli yatıyor olmaktan olabilir, ayaklarım bacaklarım uzanır vaziyette hep. Bence bebek kilo alımı da gayet iyi
Evet genelde ayakta kalınca ya da oturunca artıyor, yatmanın tek iyi tarafı olabilir bu
Masallah canim haftalik 200-250 gr aliniyor doye biliyorum bende bence gayet guzel. Odem konusuda eger ogun biraz ayakta fazla kaldiysam ayaklarim davul gibi oluyor ama uzanirsam genel olarak sislik yok bende
Ben ayakta kalmışsam zaten tabanlarım acımaya başlıyor, sabahları bile şiş var artık. Hatta geniş gelen ayakkabılarımı giyiyordum, onlar bile olmadı bugün. Sanırım tuzu iyice kısmam lazım.

Ama hareket etmiyo ki o an taş gibi oluyo şişen yer ve nefesim kesiliyo gibi birşey oluyo

Benide ya ama hayırlısı artık

Naptin dogdu mu artik

Kızlar geldim kontrolden, sancı varla yok arası ya 20-40 olmuş en fazla, bebiş iyi hareketleri iyi, doktor doğsun artık iş yap squat yap yorul dedi gene çatı muayenesi yapıldı , korktuğun gibi olmadı bende çok acımadı,çok hafif 1 cm açılma var sanki ve gayet uygun normal doğuma dedi, bebiş doğum kilosunda artık o yüzden doğması için çalışacağım bakalım Allah büyük

İnternetten bir şeyler okumak bence en büyük hata

Merdiven inip cik hurma adacayi tüket bir de ahududu yaprağı cayi duydum ama doktora sormadan kullanma bol bol yürü ne kadsr hareket o kadar kolay olur der annem ben normal doğurmadım ama arkadaşımdan biliyorum

İnternetten bir şeyler okumak bence en büyük hata
Canım doktor bana çatın iyi deyince çok motive oldum ya yaparız inşallah bak benim ki de ufak bi bebek değil ama korkmayalım korku normal doğumun en büyük düşmanı 3950 2 saatte hastane de doğmuş mart annelerinde maşallah , ben biraz 2.yide istediğimden ardından normali istiyorum inşallah başaracağız

Masallah canim saglicakla gelsin artik sejin bebisko Bide gogus uclarini uyarmaktan falan bahsediliyodu dogumu tetikler diye arastir bi onu da dene istersen

Masallah canim saglicakla gelsin artik sejin bebisko Bide gogus uclarini uyarmaktan falan bahsediliyodu dogumu tetikler diye arastir bi onu da dene istersen
Ay hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyor normal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla

emzirme döneminde ben daha şişko oluyordum bu defa annemlere uymucam sut olsundiye diye ne bulsa tikiyolar insanın ağzına
Burdan iletisim halinde oluruz emzirmede kimse tepsilerler baklava yemicek sut olsun diye frenleriz birbirimizi
Ayakta dikilmem durmak odem yapiyor ya yuriceksin spor yapicaksin yada yaticaksin ben ozellikle mutfakta is yapinca oluyor.Bide gecen gun zeytin yedim biraz fazla tuzluydu aksam saati,gece bi uyandim dudaklarim bile sismis uzandim ve su ictim o gun hep oyle gecti yememek lazim tuzlu seyler
Ev temizligine giris bari bence guzel bi motivasyon indir dolaplari basla comel kalk yaparsin sonra da bi yuruyus patlat

Kızlar ben kendimi korkularım ve kaygılarım arttığında telkin eden kişiyim. Kimseyle paylaşmıyorum içimden geçenleri genelde. Hep şöyle düşünüyorum ne ilk doğuran kişiyim, ne son. Ve düşünsenize doğada hayvanların doğum videolarını izlediğiniz zaman bile o hayvanlar tek başlarına doğumu yapıp, o kadar hızlı toparlanıyorlar ki, inanamıyorum. Muazzam geliyor bana o annelik içgüdüsüyle sergiledikleri davranışlar. Beni kötü dinlediğim doğum hikayeleri de etkilemiyor açıkçası. Çünkü hamileliğimiz bile hepimizin ne kadar farklı düşününce. Bu bebekler bu vücutlardan öyle ya da böyle çıkacak. Bir de şöyle bir şey var aslında bedenimiz o bebeği tek başına çıkarabilecek güçte. Yani yolda, uçakta, hatta tuvalette doğum yapan insanlar var belki binlerce. Ki biz hastanelerin, doktorların, ebelerin emin ellerine emanetiz. O an ters giden bir şey bile olsa yanımızda müdahale edebilecek insanlar olacak. Hep güzele odaklanırsak, sonunda bebişimizi göreceğimize, ona kavuşacağımıza odaklanırsak yapacakmışız gibi geliyor bana. Çoğu şey zihnimizde bitiyor. Offf tabi şu Tlc’de yayınlanan bir program vardı, kadınlar hamile olduklarını doğurana kadar anlamıyorlar, garip garip yerlerde doğuruyorlar kakaları geldi sanıp sjdhdj. İnşallah öyle hop diye çıkar bizimkiler de. İnanın benim de tek temennim o yönde.

Ay hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyor normal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla
Oo valla biz o konuyu kapatali aylar oluyor Esim korkuyo bende koca gobegimle hoslanmiyorum kardes kardes takiliyoruz uzun zamandir

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum. Nasılsınız doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah. Bizim de bugün kontrolümüz var. 37+4 deyiz normal doğum istiyorum geçen hafta çatı muayenesi yapıldı doktor iyi dedi bakalım inşallah kolaylıkla sağlıkla doğururuz

Aynını dedi biliyor musun annem yanımdaydı, annesi artık tüm işi o yapsın sen elini dokunma dedi

Ya bunu ben de sana söyleyecektim ama ayıp olur mu diye yazmak istemedim. Orgazm olmak vücutta oksitosin salgılattığı için doktorlar son haftalar cinsel ilişki istiyor sık sık. Sjhdhd koca göbeklerimizle doğru pozisyonu bulup nasıl zevk alacaksak inanın ben de bilmiyorum.

Ben de ayni senin gibi dusunuyorum “dunyada cocuk doguran tek insan ben degilim” bunu kafaya yerlestirdin mi her sey daha akista oluyor bence
Aynını dedi biliyor musun annem yanımdaydı, annesi artık tüm işi o yapsın sen elini dokunma dedi
Iste evi duzene koyarsin hem bebek oncesi hemde dogum surecini hizlandirirsin bi tasla iki kus gerci cokta belli olmuyor ben en basindan beri cok hareketliyim hala daha is guc spor hat safhada ama belki 40 ta gelir umutlanmiyorum

Kuzum az önce e bebekten gidip aldım 400 tl ye yazdığını görmemiştimm. M/L beden olanını aldım doktorumda sıkmasın dedi. Ya şeyden korkuyorum ameliyat izinin üstünden mi bağlicam acımaz sıkmaz mı? Birde uyurken flan çıkarıcam değil mi? Sen nasıl kullandın bi detay versene korkuyorum o yarayı acıtır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…