- 18 Ekim 2022
- 2.034
- 2.768
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.021
Bende ödem yok ama bu sürekli yatıyor olmaktan olabilir, ayaklarım bacaklarım uzanır vaziyette hep. Bence bebek kilo alımı da gayet iyiKızlar ben de bugün kontrole gittim, 35+0 tam bugün. Gelişimi ölçümleri gayet iyi dedi doktor. Bacak ve ayaklarımda ödem oluyor baya. Dün Sağlık olacağında kan ve idrar baktırmıştım, doktor sonuçlara baktı, protein vs inceledi sanırım, korkulacak bir şey yok tuza dikkat et dedi. Sizde ödem durumu nasıl? Bir de boyunda kordon varmış bir önceki kontrolde ama bana söylememişti. O da çıkmış dedi. Zaten tek kat kordonsa genelde normal karşılıyorlar diye biliyorum. İyi ki de söylememiş. İki haftada hemen hemen 400 gr almış, normal mi sizce?
Masallah canim haftalik 200-250 gr aliniyor doye biliyorum bende bence gayet guzel. Odem konusuda eger ogun biraz ayakta fazla kaldiysam ayaklarim davul gibi oluyor ama uzanirsam genel olarak sislik yok bendeKızlar ben de bugün kontrole gittim, 35+0 tam bugün. Gelişimi ölçümleri gayet iyi dedi doktor. Bacak ve ayaklarımda ödem oluyor baya. Dün Sağlık olacağında kan ve idrar baktırmıştım, doktor sonuçlara baktı, protein vs inceledi sanırım, korkulacak bir şey yok tuza dikkat et dedi. Sizde ödem durumu nasıl? Bir de boyunda kordon varmış bir önceki kontrolde ama bana söylememişti. O da çıkmış dedi. Zaten tek kat kordonsa genelde normal karşılıyorlar diye biliyorum. İyi ki de söylememiş. İki haftada hemen hemen 400 gr almış, normal mi sizce?
Benim ablam epidural almasına rağmen 8 cm olana kadar bile yerlerde sürünüyorduKiz bazilarina allah guc veriyo heralde gecen hafta bende hastaneye gittigimde yanimda bekleyen kadin kocasiyla sakalasiyo falan hic biseyi yok bi nst ye girdi yanlis hatirlamiyosam 100 un ustunde sancisi var alttan baktilar 6-7 cm acilmasi var acayip sasirmistim oluyo bazen demekki
Iste boyle bi senaryoda var hahahaha hemen vericez diyip veremeyince psikoloji bozmayalim
Evet genelde ayakta kalınca ya da oturunca artıyor, yatmanın tek iyi tarafı olabilir buBende ödem yok ama bu sürekli yatıyor olmaktan olabilir, ayaklarım bacaklarım uzanır vaziyette hep. Bence bebek kilo alımı da gayet iyi
Ben ayakta kalmışsam zaten tabanlarım acımaya başlıyor, sabahları bile şiş var artık. Hatta geniş gelen ayakkabılarımı giyiyordum, onlar bile olmadı bugün. Sanırım tuzu iyice kısmam lazım.Masallah canim haftalik 200-250 gr aliniyor doye biliyorum bende bence gayet guzel. Odem konusuda eger ogun biraz ayakta fazla kaldiysam ayaklarim davul gibi oluyor ama uzanirsam genel olarak sislik yok bende
Ama hareket etmiyo ki o an taş gibi oluyo şişen yer ve nefesim kesiliyo gibi birşey oluyo
Mart annelerinde bir anne doğurmuş canım. Bi oku. Çok güzeldi diyor. Neredeyse 4 kilo ve 55cm bir bebek doğurmuş üstelik.
Böyle olumlu doğum hikayeleri okuyup kendinin de öyle bir doğum yaşayacağına inanacaksın. Hepsi düşüncede bitiyor.
Benide ya ama hayırlısı artık
Naptin dogdu mu artik
Kızlar geldim kontrolden, sancı varla yok arası ya 20-40 olmuş en fazla, bebiş iyi hareketleri iyi, doktor doğsun artık iş yap squat yap yorul dedi geneKiz bazilarina allah guc veriyo heralde gecen hafta bende hastaneye gittigimde yanimda bekleyen kadin kocasiyla sakalasiyo falan hic biseyi yok bi nst ye girdi yanlis hatirlamiyosam 100 un ustunde sancisi var alttan baktilar 6-7 cm acilmasi var acayip sasirmistim oluyo bazen demekki
İnternetten bir şeyler okumak bence en büyük hataHepimiz aynı durumdayızdır eminim. Özellikle ilk bebeği olacak olanlar. İnanılmaz stresli geçiyor şu son aylar. 32. haftada su problemi yaşayana kadar herşey o kadar güzeldi ki sanırım kendime nazar değdirdimşu an da özellikle her gün farklı bi hastalık belirtisi gösterebilirim. Hele internetten okudukça belirtileri psikolojik olarak birebir yaşıyorum. Kaldı ki doğum kısmı hiç aklıma gelmiyor. Bi an önce 37 38 olsun ve doğsun istiyorum
Merdiven inip cik hurma adacayi tüket bir de ahududu yaprağı cayi duydum ama doktora sormadan kullanma bol bol yürü ne kadsr hareket o kadar kolay olur der annem ben normal doğurmadım ama arkadaşımdan biliyorumKızlar geldim kontrolden, sancı varla yok arası ya 20-40 olmuş en fazla, bebiş iyi hareketleri iyi, doktor doğsun artık iş yap squat yap yorul dedi geneçatı muayenesi yapıldı , korktuğun gibi olmadı bende çok acımadı,çok hafif 1 cm açılma var sanki ve gayet uygun normal doğuma dedi, bebiş doğum kilosunda artık o yüzden doğması için çalışacağım bakalım Allah büyük
Canım doktor bana çatın iyi deyince çok motive oldum ya yaparız inşallah bak benim ki de ufak bi bebek değil ama korkmayalım korku normal doğumun en büyük düşmanı 3950 2 saatte hastane de doğmuş mart annelerinde maşallah , ben biraz 2.yide istediğimden ardından normali istiyorum inşallah başaracağızİnternetten bir şeyler okumak bence en büyük hata
Masallah canim saglicakla gelsin artik sejin bebiskoKızlar geldim kontrolden, sancı varla yok arası ya 20-40 olmuş en fazla, bebiş iyi hareketleri iyi, doktor doğsun artık iş yap squat yap yorul dedi geneçatı muayenesi yapıldı , korktuğun gibi olmadı bende çok acımadı,çok hafif 1 cm açılma var sanki ve gayet uygun normal doğuma dedi, bebiş doğum kilosunda artık o yüzden doğması için çalışacağım bakalım Allah büyük
Ay hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyorMasallah canim saglicakla gelsin artik sejin bebiskoBide gogus uclarini uyarmaktan falan bahsediliyodu dogumu tetikler diye arastir bi onu da dene istersen
Bende ödem yok ama bu sürekli yatıyor olmaktan olabilir, ayaklarım bacaklarım uzanır vaziyette hep. Bence bebek kilo alımı da gayet iyi
Burdan iletisim halinde oluruz emzirmede kimse tepsilerler baklava yemicek sut olsun diye frenleriz birbirimiziemzirme döneminde ben daha şişko oluyordum bu defa annemlere uymucam sut olsundiye diye ne bulsa tikiyolar insanın ağzına
Ayakta dikilmem durmak odem yapiyor ya yuriceksin spor yapicaksin yada yaticaksinEvet genelde ayakta kalınca ya da oturunca artıyor, yatmanın tek iyi tarafı olabilir bu
Ben ayakta kalmışsam zaten tabanlarım acımaya başlıyor, sabahları bile şiş var artık. Hatta geniş gelen ayakkabılarımı giyiyordum, onlar bile olmadı bugün. Sanırım tuzu iyice kısmam lazım.l
Ev temizligine giris bari bence guzel bi motivasyonKızlar geldim kontrolden, sancı varla yok arası ya 20-40 olmuş en fazla, bebiş iyi hareketleri iyi, doktor doğsun artık iş yap squat yap yorul dedi geneçatı muayenesi yapıldı , korktuğun gibi olmadı bende çok acımadı,çok hafif 1 cm açılma var sanki ve gayet uygun normal doğuma dedi, bebiş doğum kilosunda artık o yüzden doğması için çalışacağım bakalım Allah büyük
Oo valla biz o konuyu kapatali aylar oluyorAy hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyornormal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla
Aynını dedi biliyor musun annem yanımdaydı, annesi artık tüm işi o yapsın sen elini dokunma dediBurdan iletisim halinde oluruz emzirmede kimse tepsilerler baklava yemicek sut olsun diye frenleriz birbirimizi
Ayakta dikilmem durmak odem yapiyor ya yuriceksin spor yapicaksin yada yaticaksinben ozellikle mutfakta is yapinca oluyor.Bide gecen gun zeytin yedim biraz fazla tuzluydu aksam saati,gece bi uyandim dudaklarim bile sismis uzandim ve su ictim o gun hep oyle gecti yememek lazim tuzlu seyler
Ev temizligine giris bari bence guzel bi motivasyonindir dolaplari basla comel kalk yaparsin sonra da bi yuruyus patlat
Ya bunu ben de sana söyleyecektim ama ayıp olur mu diye yazmak istemedim. Orgazm olmak vücutta oksitosin salgılattığı için doktorlar son haftalar cinsel ilişki istiyor sık sık. Sjhdhd koca göbeklerimizle doğru pozisyonu bulup nasıl zevk alacaksak inanın ben de bilmiyorum.Ay hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyornormal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla
Ben de ayni senin gibi dusunuyorum “dunyada cocuk doguran tek insan ben degilim” bunu kafaya yerlestirdin mi her sey daha akista oluyor benceKızlar ben kendimi korkularım ve kaygılarım arttığında telkin eden kişiyim. Kimseyle paylaşmıyorum içimden geçenleri genelde. Hep şöyle düşünüyorum ne ilk doğuran kişiyim, ne son. Ve düşünsenize doğada hayvanların doğum videolarını izlediğiniz zaman bile o hayvanlar tek başlarına doğumu yapıp, o kadar hızlı toparlanıyorlar ki, inanamıyorum. Muazzam geliyor bana o annelik içgüdüsüyle sergiledikleri davranışlar. Beni kötü dinlediğim doğum hikayeleri de etkilemiyor açıkçası. Çünkü hamileliğimiz bile hepimizin ne kadar farklı düşününce. Bu bebekler bu vücutlardan öyle ya da böyle çıkacak.Bir de şöyle bir şey var aslında bedenimiz o bebeği tek başına çıkarabilecek güçte. Yani yolda, uçakta, hatta tuvalette doğum yapan insanlar var belki binlerce. Ki biz hastanelerin, doktorların, ebelerin emin ellerine emanetiz. O an ters giden bir şey bile olsa yanımızda müdahale edebilecek insanlar olacak. Hep güzele odaklanırsak, sonunda bebişimizi göreceğimize, ona kavuşacağımıza odaklanırsak yapacakmışız gibi geliyor bana. Çoğu şey zihnimizde bitiyor. Offf tabi şu Tlc’de yayınlanan bir program vardı, kadınlar hamile olduklarını doğurana kadar anlamıyorlar, garip garip yerlerde doğuruyorlar kakaları geldi sanıp sjdhdj. İnşallah öyle hop diye çıkar bizimkiler de. İnanın benim de tek temennim o yönde.
Iste evi duzene koyarsin hem bebek oncesi hemde dogum surecini hizlandirirsin bi tasla iki kusAynını dedi biliyor musun annem yanımdaydı, annesi artık tüm işi o yapsın sen elini dokunma dedi
Kuzum az önce e bebekten gidip aldım 400 tl ye yazdığını görmemiştimm. M/L beden olanını aldım doktorumda sıkmasın dedi. Ya şeyden korkuyorum ameliyat izinin üstünden mi bağlicam acımaz sıkmaz mı? Birde uyurken flan çıkarıcam değil mi? Sen nasıl kullandın bi detay versene korkuyorum o yarayı acıtır diyeKilo veriyorlar canım ama alıyorlar hemen sonrasında da. Benim kız 3 kiloyu geçmiş bile. Mamauı daha az vereyim diyorum artık.
Canım bir de owli nin kendi sitesinde kullanmak için indirim kodum var; gizembabies15
Daha uyguna geliyor, ben de öyle aldım. bu arada korse için kullanım önerisi şöyle geldi; önce gevşekten başlayıp yavaş yavaş en sıkı haline getirin dediler. Yani alır almaz en sıkı haline getirip takmayacakmışız. Aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?