- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.001
Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye
O sirada 80le girip 82yle cikan kuzenim… hagsgssg asiri odem yapmisti serumlardan moralinizi bozmayayim amaKiz 12 verebiliyomuymusuz bak mutlu oldum su an
Keske benim de bi noktada takilsa artikBenimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirim
Yukarda yazdim arkadasa boyle bi hikayede yasayabilirizBana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendimplesanta bebek gögüs ağırlığı kan dolaşımının yarattığı ağırlık su vs 12 dedi bana
Gecmis olsun beybii sarilik cagimizdaki butun bebelerin kaderi sanirim neden anlamadimDeyzeleri oğluşumun sarılı 19.2 den 10.3 e düşmüş yaaa çok şükür doktor gelsin öğlene doğru taburcuyuz inşallah2.200 le yattık 15 saat önce şimdi 2.320 olmuş kilomuzda çok şükür maşallah gerçekten çok iyi toparlıyormuş ya bu ışın çocuğumun sarılığını çok hızlı aldı çocuk cana geldi bende tabi çok sık ve zorla da olsa emzirdim anam oğluşum kızarmış piliç gibi oldu yaaa ayy nasıl mutlu oldum
Dogumdan korkmuyorum valla sonrasindan korkuyodum ama dedim ki 50 cm boyunda bi insan beni ne kadar korkutabilirkihahahahshs.Olaya biraz eglenceli taraflarindan bakmak lazim yoksa kafayi yerizGünaydınlarBenim gibi artık yavaştan doğum korkusu stresi başlayanlar var mı ? Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum. O kadar karmakarışık ki içimdeki duygular. Nasıl başedebiliyosunuz ?
Doktorum çok güler yüzlü destekleyici bir kadın. Özellikle normal doğum taraftarı. Dediğin gibi güzel şeyler okumaya dinlemeye çalışıyorum. Ama işte bir yanımdan o korku hiç gitmiyor. Dua etmekten başka çare bulamıyorumBen o paniği önceden yaşadığım için vazgeçtim normal doğumdan. Çok strese sokuyordu beni. Başa çıkamıyordum. Halbuki kesin kararlı olsam o kadar strese girmezdim. Olumlu doğum hikayeleri
okumak iyi gelir bence sana.
Ayrıca doktorunun tavrı da çok önemli. Seni destekleyen, olumlu konuşan, motive eden biriyse çok faydalı olur.
Dün hastanede bir kadın 4.çocuğunu doğuracaktı. Normal doğumdu. Suni sancı veriliyordu. Ben de nstye girince gördüm odada yatıyordu.
Yanında sadece büyük kızı vardı. Böyle güvendiğin birini yanına alıp sancıları karşılamak çok da korkutucu gelmedi o an bana. Kararın netse beyninden olumsuz her şeyi atıp cesur olmak zorundasın.
Ahh hemen bakayımMart annelerinde bir anne doğurmuş canım. Bi oku. Çok güzeldi diyor. Neredeyse 4 kilo ve 55cm bir bebek doğurmuş üstelik.
Böyle olumlu doğum hikayeleri okuyup kendinin de öyle bir doğum yaşayacağına inanacaksın. Hepsi düşüncede bitiyor.
Ay caniim kader ortagim resmen. Tek farkimiz benim bebegin kalpte degil bende sorun olmasi veri kalan hersey ayni. Bende haftada 2 kez kontrole gidecegim kan idrar ve nst icin. 37 ye zorlayalim dedi doktorum 38 i zor goruruz dediler. Varsin bebeklerimizde bizde saglikli olalimda gideriz 3 gunde bi napalim. Gecmis olsun bu arada sanadaMerhaba kızlar, Konular çok hızlı geçmiş maalesef okuyamadım bir kaç gündür girmedim. Perinatolog kontrolümde ayrıntılı incelemede de bebeğimin kalp atışları yükseldi, neredeyse fakülteye yatıracaktı doktorum, NST sonucunda düzelme olduğu için eve dönebildim. Devamında ertesi gün de olmak üzere 3 günde 1 NST çekilecek ve serklajlı olduğum için CRP bakılacak sıklıkla... Şu an CRP 15 çıktı ama bir sıkıntı belirtim yok, yine de antibiyotik başlandı...Stresli zamanlar geçirdim ama perinatologum çocuk kardiyoloji ve kardiyoloji ile görüşüp bu kararı aldığı için rahat olmaya gayret ediyoruz. Bana da Kardiyoloji konsultasyonu yapıldı, kalp eko iyi, ekg iyi....ritm holter takıldı henüz sonucu çıkmadı, bakalım umarım iyi çıkar.. Bebeğimin büyümesi iyi çok şükür 2500 gr ve 45 cmdedi perinatologum 34+0 iken. Sanırım 37 hafta dolup biraz gün alınca yada tam 37+0 da sezeryan olacağım, 38i beklemek istemiyorlar. Bizden haberler böyle kızlar, umarım herkes iyidir...
Farklı bir bakış açısıO sirada 80le girip 82yle cikan kuzenim… hagsgssg asiri odem yapmisti serumlardan moralinizi bozmayayim ama
Keske benim de bi noktada takilsa artik
Yukarda yazdim arkadasa boyle bi hikayede yasayabiliriz
Gecmis olsun beybii sarilik cagimizdaki butun bebelerin kaderi sanirim neden anlamadim
Dogumdan korkmuyorum valla sonrasindan korkuyodum ama dedim ki 50 cm boyunda bi insan beni ne kadar korkutabilirkihahahahshs.Olaya biraz eglenceli taraflarindan bakmak lazim yoksa kafayi yeriz
Hepimiz aynı durumdayızdır eminim. Özellikle ilk bebeği olacak olanlar. İnanılmaz stresli geçiyor şu son aylar. 32. haftada su problemi yaşayana kadar herşey o kadar güzeldi ki sanırım kendime nazar değdirdimYaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye
Yok canim valla buyutme gozunde korkularini bence dogumda bebek bakmakta muazzam ve insanin basina gelebilen nadir seylerden.Her anin her sorunun bile tadini cikarmak lazimFarklı bir bakış açısıyedik bile bence kafalar gitti
Ben foruma bi girdim kadın 7 cm açılma var falan yazmıştı. O halde grubu nasıl düşünmüş dicektim kapattım grubu. Az önce yine girdim doğum olmuşMart annelerinde bir anne doğurmuş canım. Bi oku. Çok güzeldi diyor. Neredeyse 4 kilo ve 55cm bir bebek doğurmuş üstelik.
Böyle olumlu doğum hikayeleri okuyup kendinin de öyle bir doğum yaşayacağına inanacaksın. Hepsi düşüncede bitiyor.
Bir yolu olmalıben fenayım bu aralar ciddi korku sardı
Sağol canım, aynen yeterki iyi olsunlar, sağlıkla kavuşalım..kalp atışları neden yükseliyor hiç bilmiyorum, dr lar kardiyologlar sinüs taşikardi olsa ilaçsız düzelmez diyor, tek rahatlamam bu oluyor. Dünkü Nst de hiç yükselmedi mesela çok şükürAy caniim kader ortagim resmen. Tek farkimiz benim bebegin kalpte degil bende sorun olmasi veri kalan hersey ayni. Bende haftada 2 kez kontrole gidecegim kan idrar ve nst icin. 37 ye zorlayalim dedi doktorum 38 i zor goruruz dediler. Varsin bebeklerimizde bizde saglikli olalimda gideriz 3 gunde bi napalim. Gecmis olsun bu arada sanada
Bende işte 68le girdim ama daha kilolu ciktim serumlardanO sirada 80le girip 82yle cikan kuzenim… hagsgssg asiri odem yapmisti serumlardan moralinizi bozmayayim ama
Keske benim de bi noktada takilsa artik
Yukarda yazdim arkadasa boyle bi hikayede yasayabiliriz
Gecmis olsun beybii sarilik cagimizdaki butun bebelerin kaderi sanirim neden anlamadim
Dogumdan korkmuyorum valla sonrasindan korkuyodum ama dedim ki 50 cm boyunda bi insan beni ne kadar korkutabilirkihahahahshs.Olaya biraz eglenceli taraflarindan bakmak lazim yoksa kafayi yeriz
Naptin dogdu mu artikAy 10 da kontrolüm var bakalım neler diyecek, günü dolanlar marttan suni sancı ile gelecek bi arkadaş ama gece suyu gelmiş , onu da görünce bi heyecanlandım, ay hem çok istiyorum artık doğsun hayırlıca hem korkuyorum
Geçmiş olsun, neyseki korktuğunuz gibi olmamış, yoluna girmiş her şeyMerhaba kızlar, Konular çok hızlı geçmiş maalesef okuyamadım bir kaç gündür girmedim. Perinatolog kontrolümde ayrıntılı incelemede de bebeğimin kalp atışları yükseldi, neredeyse fakülteye yatıracaktı doktorum, NST sonucunda düzelme olduğu için eve dönebildim. Devamında ertesi gün de olmak üzere 3 günde 1 NST çekilecek ve serklajlı olduğum için CRP bakılacak sıklıkla... Şu an CRP 15 çıktı ama bir sıkıntı belirtim yok, yine de antibiyotik başlandı...Stresli zamanlar geçirdim ama perinatologum çocuk kardiyoloji ve kardiyoloji ile görüşüp bu kararı aldığı için rahat olmaya gayret ediyoruz. Bana da Kardiyoloji konsultasyonu yapıldı, kalp eko iyi, ekg iyi....ritm holter takıldı henüz sonucu çıkmadı, bakalım umarım iyi çıkar.. Bebeğimin büyümesi iyi çok şükür 2500 gr ve 45 cmdedi perinatologum 34+0 iken. Sanırım 37 hafta dolup biraz gün alınca yada tam 37+0 da sezeryan olacağım, 38i beklemek istemiyorlar. Bizden haberler böyle kızlar, umarım herkes iyidir...
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, neyseki korktuğunuz gibi olmamış, yoluna girmiş her şeyumarım holterde de bir şey çıkmaz. Ki bende ritim bozukluğu teşhisi var, ona rağmen doktorum gebelikte ve doğumda sıkıntı yaratmaz demişti. kontrollü gitmeniz de güzel, şu an kaç hafta oldunuz? Çok az kaldı, son bir gayret, zor zamanlar bitecek
Ben bugün 35+0 oldum, her sabah uyanınca gün sayıyorum artıkÇok teşekkür ederim, şuanda 34+2 yim. Sizin kaçıncı hafta acaba?
Iste boyle bi senaryoda var hahahaha hemen vericez diyip veremeyince psikoloji bozmayalimBende işte 68le girdim ama daha kilolu ciktim serumlardan
Sağlıkla gelsin minikBen bugün 35+0 oldum, her sabah uyanınca gün sayıyorum artıkkontrolüm bugündü, henüz Doğumla ilgili bir şey konuşmadık, 37’de konuşuruz dedi.
Kiz bazilarina allah guc veriyo heralde gecen hafta bende hastaneye gittigimde yanimda bekleyen kadin kocasiyla sakalasiyo falan hic biseyi yok bi nst ye girdi yanlis hatirlamiyosam 100 un ustunde sancisi var alttan baktilar 6-7 cm acilmasi var acayip sasirmistim oluyo bazen demekkiBen foruma bi girdim kadın 7 cm açılma var falan yazmıştı. O halde grubu nasıl düşünmüş dicektim kapattım grubu. Az önce yine girdim doğum olmuşmaşallah gerçekten parmakla gösterilecek örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?