2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye

Mart annelerinde bir anne doğurmuş canım. Bi oku. Çok güzeldi diyor. Neredeyse 4 kilo ve 55cm bir bebek doğurmuş üstelik.

Böyle olumlu doğum hikayeleri okuyup kendinin de öyle bir doğum yaşayacağına inanacaksın. Hepsi düşüncede bitiyor.

Kiz 12 verebiliyomuymusuz bak mutlu oldum su an
O sirada 80le girip 82yle cikan kuzenim… hagsgssg asiri odem yapmisti serumlardan moralinizi bozmayayim ama
Benimde 3 haftadir 15 de takildi vucudum daha fazla alamazsin diye isyan ediyor sanirim
Keske benim de bi noktada takilsa artik
Bana o şekilde bilgi geldi arkadaşlar bana bu dendi ben buna güvendim plesanta bebek gögüs ağırlığı kan dolaşımının yarattığı ağırlık su vs 12 dedi bana
Yukarda yazdim arkadasa boyle bi hikayede yasayabiliriz
Gecmis olsun beybii sarilik cagimizdaki butun bebelerin kaderi sanirim neden anlamadim
Günaydınlar Benim gibi artık yavaştan doğum korkusu stresi başlayanlar var mı ? Hem çok korkuyorum hem çok heyecanlanıyorum. O kadar karmakarışık ki içimdeki duygular. Nasıl başedebiliyosunuz ?
Dogumdan korkmuyorum valla sonrasindan korkuyodum ama dedim ki 50 cm boyunda bi insan beni ne kadar korkutabilirkihahahahshs.Olaya biraz eglenceli taraflarindan bakmak lazim yoksa kafayi yeriz

Doktorum çok güler yüzlü destekleyici bir kadın. Özellikle normal doğum taraftarı. Dediğin gibi güzel şeyler okumaya dinlemeye çalışıyorum. Ama işte bir yanımdan o korku hiç gitmiyor. Dua etmekten başka çare bulamıyorum

Ahh hemen bakayım

Ay caniim kader ortagim resmen. Tek farkimiz benim bebegin kalpte degil bende sorun olmasi veri kalan hersey ayni. Bende haftada 2 kez kontrole gidecegim kan idrar ve nst icin. 37 ye zorlayalim dedi doktorum 38 i zor goruruz dediler. Varsin bebeklerimizde bizde saglikli olalimda gideriz 3 gunde bi napalim. Gecmis olsun bu arada sanada

Farklı bir bakış açısı yedik bile bence kafalar gitti

Yaaa bazen ciddi panik oluyorum nr yaşıycam ne olcak diye
Hepimiz aynı durumdayızdır eminim. Özellikle ilk bebeği olacak olanlar. İnanılmaz stresli geçiyor şu son aylar. 32. haftada su problemi yaşayana kadar herşey o kadar güzeldi ki sanırım kendime nazar değdirdim şu an da özellikle her gün farklı bi hastalık belirtisi gösterebilirim. Hele internetten okudukça belirtileri psikolojik olarak birebir yaşıyorum. Kaldı ki doğum kısmı hiç aklıma gelmiyor. Bi an önce 37 38 olsun ve doğsun istiyorum

Ben foruma bi girdim kadın 7 cm açılma var falan yazmıştı. O halde grubu nasıl düşünmüş dicektim kapattım grubu. Az önce yine girdim doğum olmuş maşallah gerçekten parmakla gösterilecek örnek

Sağol canım, aynen yeterki iyi olsunlar, sağlıkla kavuşalım..kalp atışları neden yükseliyor hiç bilmiyorum, dr lar kardiyologlar sinüs taşikardi olsa ilaçsız düzelmez diyor, tek rahatlamam bu oluyor. Dünkü Nst de hiç yükselmedi mesela çok şükür senin ile günlerimiz de çok yakın 3 gün öndesin benden, inşallah herşey yolunda gidecek canım

Bende işte 68le girdim ama daha kilolu ciktim serumlardan

Geçmiş olsun, neyseki korktuğunuz gibi olmamış, yoluna girmiş her şey umarım holterde de bir şey çıkmaz. Ki bende ritim bozukluğu teşhisi var, ona rağmen doktorum gebelikte ve doğumda sıkıntı yaratmaz demişti. kontrollü gitmeniz de güzel, şu an kaç hafta oldunuz? Çok az kaldı, son bir gayret, zor zamanlar bitecek

Çok teşekkür ederim , şuanda 34+2 yim. Sizin kaçıncı hafta acaba?

Kızlar ben de bugün kontrole gittim, 35+0 tam bugün. Gelişimi ölçümleri gayet iyi dedi doktor. Bacak ve ayaklarımda ödem oluyor baya. Dün Sağlık olacağında kan ve idrar baktırmıştım, doktor sonuçlara baktı, protein vs inceledi sanırım, korkulacak bir şey yok tuza dikkat et dedi. Sizde ödem durumu nasıl? Bir de boyunda kordon varmış bir önceki kontrolde ama bana söylememişti. O da çıkmış dedi. Zaten tek kat kordonsa genelde normal karşılıyorlar diye biliyorum. İyi ki de söylememiş. İki haftada hemen hemen 400 gr almış, normal mi sizce?

Kiz bazilarina allah guc veriyo heralde gecen hafta bende hastaneye gittigimde yanimda bekleyen kadin kocasiyla sakalasiyo falan hic biseyi yok bi nst ye girdi yanlis hatirlamiyosam 100 un ustunde sancisi var alttan baktilar 6-7 cm acilmasi var acayip sasirmistim oluyo bazen demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…