- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.041
Bakalım benim kontrolümde yarınCanım doktor bana çatın iyi deyince çok motive oldum ya yaparız inşallah bak benim ki de ufak bi bebek değil ama korkmayalım korku normal doğumun en büyük düşmanı 3950 2 saatte hastane de doğmuş mart annelerinde maşallah , ben biraz 2.yide istediğimden ardından normali istiyorum inşallah başaracağız
Hahah bizi tarif ettinOo valla biz o konuyu kapatali aylar oluyorEsim korkuyo bende koca gobegimle hoslanmiyorum kardes kardes takiliyoruz uzun zamandir
Ya annemdeyim ben evim yakın küçük bir ilde , o yüzden sadece yiyip uyuyordumBen de ayni senin gibi dusunuyorum “dunyada cocuk doguran tek insan ben degilim” bunu kafaya yerlestirdin mi her sey daha akista oluyor bence
Iste evi duzene koyarsin hem bebek oncesi hemde dogum surecini hizlandirirsin bi tasla iki kusgerci cokta belli olmuyor ben en basindan beri cok hareketliyim hala daha is guc spor hat safhada ama belki 40 ta gelir umutlanmiyorum
Bide hemen lavaboya gitmemek duş almamak gerekiyormuş aklınızda olsun kızlarYa bunu ben de sana söyleyecektim ama ayıp olur mu diye yazmak istemedim. Orgazm olmak vücutta oksitosin salgılattığı için doktorlar son haftalar cinsel ilişki istiyor sık sık. Sjhdhd koca göbeklerimizle doğru pozisyonu bulup nasıl zevk alacaksak inanın ben de bilmiyorum.
Cogumuz boyle sanirimHahah bizi tarif ettin
El mahkum yapacanYa annemdeyim ben evim yakın küçük bir ilde , o yüzden sadece yiyip uyuyordumannemde doktora diyor yok hocam kuzum yiyor uyuyor ne işi yav hamilelikte bari
Aynen canım ailem Ankara’da eşim de şükür izin aldı yanımda, orda beşiğini bile kurup gelmiştim, 37 de geldim her an gelebilir diye amaEl mahkum yapacandoktorun annenin orda mi orda mi dogum yapacaksin yani?
Bide sen annenlere gelmistin dimiAy hiç onu demeyin zaten doktor ilişki ilişki deyip duruyornormal doğum için şart diyor ramazan geldi zaten nasıl olacak bilmiyorum valla
Hiç sorma ya , ya doktorun her dediğini yapsam da babanemin tabiriyle vaktinden önce gül açmaz deyip kendimi motive ediyorumBide sen annenlere gelmistin dimi
Asjdjfka bizde izlemistik o programi esimle hatta simdi bazen ay sancimmi var gazimmi var bilmiyorum bi tuvalete gidiyim falan deyince esim cocugu tuvalete cikartma dikkat et diye dalga geciyorKızlar ben kendimi korkularım ve kaygılarım arttığında telkin eden kişiyim. Kimseyle paylaşmıyorum içimden geçenleri genelde. Hep şöyle düşünüyorum ne ilk doğuran kişiyim, ne son. Ve düşünsenize doğada hayvanların doğum videolarını izlediğiniz zaman bile o hayvanlar tek başlarına doğumu yapıp, o kadar hızlı toparlanıyorlar ki, inanamıyorum. Muazzam geliyor bana o annelik içgüdüsüyle sergiledikleri davranışlar. Beni kötü dinlediğim doğum hikayeleri de etkilemiyor açıkçası. Çünkü hamileliğimiz bile hepimizin ne kadar farklı düşününce. Bu bebekler bu vücutlardan öyle ya da böyle çıkacak.Bir de şöyle bir şey var aslında bedenimiz o bebeği tek başına çıkarabilecek güçte. Yani yolda, uçakta, hatta tuvalette doğum yapan insanlar var belki binlerce. Ki biz hastanelerin, doktorların, ebelerin emin ellerine emanetiz. O an ters giden bir şey bile olsa yanımızda müdahale edebilecek insanlar olacak. Hep güzele odaklanırsak, sonunda bebişimizi göreceğimize, ona kavuşacağımıza odaklanırsak yapacakmışız gibi geliyor bana. Çoğu şey zihnimizde bitiyor. Offf tabi şu Tlc’de yayınlanan bir program vardı, kadınlar hamile olduklarını doğurana kadar anlamıyorlar, garip garip yerlerde doğuruyorlar kakaları geldi sanıp sjdhdj. İnşallah öyle hop diye çıkar bizimkiler de. İnanın benim de tek temennim o yönde.
Doğumu bile bi şekilde hadi anlarımda(ki oda imkansıza yakın hadi taş düşürüyorum fln dedin) 9 ay nasıl anlaşılmaz hamilelik bizlerin başına gelmeyen şey kalmadıAsjdjfka bizde izlemistik o programi esimle hatta simdi bazen ay sancimmi var gazimmi var bilmiyorum bi tuvalete gidiyim falan deyince esim cocugu tuvalete cikartma dikkat et diye dalga geciyor
Hayırlı olsun insallah bir avazda kolaylıkla doğsun bebeginKızlar kontrolden geliyorum biraz sancım vardı doktor alttan muayene etti 2cm açılma var.. Öğleden sonra tekrar gideceğim şimdi de ara ara geliyor bakalm ne olacak
Haftan normal zaten canim hayirlisiyla gelsin insallah bebisinKızlar kontrolden geliyorum biraz sancım vardı doktor alttan muayene etti 2cm açılma var.. Öğleden sonra tekrar gideceğim şimdi de ara ara geliyor bakalm ne olacak
Ay maşallah, sancı kaç çıkıyor canımKızlar kontrolden geliyorum biraz sancım vardı doktor alttan muayene etti 2cm açılma var.. Öğleden sonra tekrar gideceğim şimdi de ara ara geliyor bakalm ne olacak
Şuan için 20lere çıkıyordu canm normal seviyede bi ağrıydı ama adet ağrısı gibiAy maşallah, sancı kaç çıkıyor canım
Hadi hayirlisi olsuun :)) tam olarak kac arti kactasin suan canimKızlar kontrolden geliyorum biraz sancım vardı doktor alttan muayene etti 2cm açılma var.. Öğleden sonra tekrar gideceğim şimdi de ara ara geliyor bakalm ne olacak
Ay sabah benim de 20-40 larda çıktı sancım, açılmada 1 cm fln dedi ama bende bişe yok geldim eve iyiyimŞuan için 20lere çıkıyordu canm normal seviyede bi ağrıydı ama adet ağrısı gibi
Ben canım koru çukurambarda inşallah benim ki de biraz iri dendi de şu son 10 günde kilo almamış pek şuan iyi gibi, ben 38+5 imarkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorumherkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?