2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bakalım benim kontrolümde yarın doktor ne diycek heyecanla bekliyorum

Ya annemdeyim ben evim yakın küçük bir ilde , o yüzden sadece yiyip uyuyordumannemde doktora diyor yok hocam kuzum yiyor uyuyor ne işiyav hamilelikte bari dinlenseydik

Bide hemen lavaboya gitmemek duş almamak gerekiyormuş aklınızda olsun kızlar

Bide sen annenlere gelmistin dimi
Hiç sorma ya , ya doktorun her dediğini yapsam da babanemin tabiriyle vaktinden önce gül açmaz deyip kendimi motive ediyorum bide 2 dir plates topu soruyor aldın mı diye benim de cimriliğim tuttu ya sonra kalacak o diye almadım, bugün kesin alacam artık, zıplayacam üstünde kanguru gibi

Asjdjfka bizde izlemistik o programi esimle hatta simdi bazen ay sancimmi var gazimmi var bilmiyorum bi tuvalete gidiyim falan deyince esim cocugu tuvalete cikartma dikkat et diye dalga geciyor

Asjdjfka bizde izlemistik o programi esimle hatta simdi bazen ay sancimmi var gazimmi var bilmiyorum bi tuvalete gidiyim falan deyince esim cocugu tuvalete cikartma dikkat et diye dalga geciyor
Doğumu bile bi şekilde hadi anlarımda(ki oda imkansıza yakın hadi taş düşürüyorum fln dedin) 9 ay nasıl anlaşılmaz hamilelik bizlerin başına gelmeyen şey kalmadı

arkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorum herkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba

Ben canım koru çukurambarda inşallah benim ki de biraz iri dendi de şu son 10 günde kilo almamış pek şuan iyi gibi, ben 38+5 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…