2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kasığıma degil benim vajinama iğneler batiyormus hissi oluyor ozellikle bir kaç gündür çok sert hareketler yapıyor yarın tam 37 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var. Yarın soracağım doktora.
Ahh aynıyız bizde yarın tam 37 yiz kontrolümüz var. O vajinadaki acı çok fena benimde bir haftadır. Sanki çıkmaya çalışıyor gibi Hatta geçen gün şiddetli bir yırtılma gibi bi acı hissettm çok kötüydü

Bende ilk hamileliğimde 20 kg almıştım. Dedim bu sefer niye olmasın oğlunda aldın da kızın üvey evlat mı şaka bi yana doğum sonrası bende süt olsun diye verdiklerimi bile almıştım. Bi şekilde vereceğiz hiç dert değil dediğin gibi ilk 2 ay bi geçsin yavaş yavaş başlarız beraber

Evet sanki çıkmaya calisiyor gibi. Benim ilki sezeryan oldugu icin ekstra korkuyorum oyle yapınca. 38 ortasinda alirim diyor doktor öncesinde bir problem çıkmazsa

Canım 2.5-4 arası normal kaldı ki 3 ü geçer inşallah senin daha vakti var , hiç kafana takacağım bi kilo değil kilosu gayet iyi ve ideal

Git gide artıyor o acılar Kızlar sanırım kasılmaların başlangıcı onlar çünkü aynılarını yaşıyorum ve sanki artıyo süresi sıklığı

Git gide artıyor o acılar Kızlar sanırım kasılmaların başlangıcı onlar çünkü aynılarını yaşıyorum ve sanki artıyo süresi sıklığı
Evet benimde öyle. Dün gece uyuyamadım resmen ya karnım taş gibiydi ağrı vardı baya dönemedim bile sağa sola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…