- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.081
Evet canım hareketlerinin şiddetine göre canım acıyor benimdeKızlar bebek sert hareket edince kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Sizinde öyle mi?
Ahh aynıyız bizde yarın tam 37 yiz kontrolümüz var. O vajinadaki acı çok fena benimde bir haftadır. Sanki çıkmaya çalışıyor gibiKasığıma degil benim vajinama iğneler batiyormus hissi oluyor ozellikle bir kaç gündür çok sert hareketler yapıyor yarın tam 37 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var. Yarın soracağım doktora.
Bende ilk hamileliğimde 20 kg almıştım. Dedim bu sefer niye olmasın oğlunda aldın da kızın üvey evlat mıİlk hamileliğimde toplam 12 kilo fln almıştım ama onda da süt az gelmişti yedikce yedim. Bi baktım ki doğumdan 5 ay sonra doğurmadan önceki kilomla aynıydım6. Ayda bebeğim ek gıdaya başlayınca diyete başladım ve 5 ayda 59 a kadar düştükten sonra yine hamile kaldım. İsteyince azimli olunca veriliyor nasılsa diye bu sefer çok takmıyorum. inş yine aynı azimle diyete başlarım
Evet sanki çıkmaya calisiyor gibi. Benim ilki sezeryan oldugu icin ekstra korkuyorum oyle yapınca. 38 ortasinda alirim diyor doktor öncesinde bir problem çıkmazsaAhh aynıyız bizde yarın tam 37 yiz kontrolümüz var. O vajinadaki acı çok fena benimde bir haftadır. Sanki çıkmaya çalışıyor gibiHatta geçen gün şiddetli bir yırtılma gibi bi acı hissettm çok kötüydü
Benim de oluyor canımKızlar bebek sert hareket edince kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Sizinde öyle mi?
Canım 2.5-4 arası normal kaldı ki 3 ü geçer inşallah senin daha vakti var , hiç kafana takacağım bi kilo değil kilosu gayet iyi ve idealKızlar benim de kontrolum vardı bugun, 2900 oldu cok iri değil benimki ben anlamıyorum doktora sordum hani besleyen damarlarda mı sorun var dıye de olabılır ama cok onemlı değil normal standartlar içerisinde merak etme dedi 1 haftda 140 gram falan almış hos ben de cok kilo almadım ama artık doğucakta cokta dert etmiyorum :) 37+2 deyim haftya kadr dursa 3 kg olur e iyi dimi:) normal istiyorum zaten cok zorlamasın :))
Catı kontrolu yaptı yumusamaya baslamıs biraz yoklamış ara ara dedi ama normal herşey dedi kalp atışları normal nst ye de girdim normaldi, fıtı fıtı oynuyorda artık son haftalar kafama takmıcam sanırım herşey yolunda bir hafta gec br haft ileri.
Bir de hasta olcam heralde offf
Git gide artıyor o acılar Kızlar sanırım kasılmaların başlangıcı onlar çünkü aynılarını yaşıyorum ve sanki artıyo süresi sıklığıAhh aynıyız bizde yarın tam 37 yiz kontrolümüz var. O vajinadaki acı çok fena benimde bir haftadır. Sanki çıkmaya çalışıyor gibiHatta geçen gün şiddetli bir yırtılma gibi bi acı hissettm çok kötüydü
Ayy bir şey kalmamış o zaman bebişin gelmesinrEvet sanki çıkmaya calisiyor gibi. Benim ilki sezeryan oldugu icin ekstra korkuyorum oyle yapınca. 38 ortasinda alirim diyor doktor öncesinde bir problem çıkmazsa
Evet benimde öyle. Dün gece uyuyamadım resmen ya karnım taş gibiydi ağrı vardı baya dönemedim bile sağa sola.Git gide artıyor o acılar Kızlar sanırım kasılmaların başlangıcı onlar çünkü aynılarını yaşıyorum ve sanki artıyo süresi sıklığı
benim en son 32+4 te gittiğimde 2140 kg di şimdi pazartesi gidicem bakalım ne kadar olmuş bende merak ediyorumKızlar son haftalarda haftada kaç gram alıyor bebişleriniz?
Sirf bunun için girdim şuan siteye benimde oluyor ama o an bebek hareketi yok sadece bıçak saplanıyor gibi sancı geliyor iki büklüm oluyorumKızlar bebek sert hareket edince kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Sizinde öyle mi?
Son 2 haftadir haftalik 200 gram aliyor benimkiKızlar son haftalarda haftada kaç gram alıyor bebişleriniz?
Amin inşallah. Bakalim henüz gün vermedi yarin ne diyecekAyy bir şey kalmamış o zaman bebişin gelmesinrsağlıkla gelsin
Ben hiç bilmiyorum kilosunu doktorum söylemiyor sorduğumda haftasiyla uyumlu sağlıklı diyorKızlar son haftalarda haftada kaç gram alıyor bebişleriniz?
En son geçen hafta 36 da 2800 dü bakalım yarın görcez bir haftada kaç almışKızlar son haftalarda haftada kaç gram alıyor bebişleriniz?
Ultrason çıktısı vermiyor mu ? Benim orada yazıyor her şeyBen hiç bilmiyorum kilosunu doktorum söylemiyor sorduğumda haftasiyla uyumlu sağlıklı diyor
Onuda vermiyorUltrason çıktısı vermiyor mu ? Benim orada yazıyor her şey
AnladımOnuda vermiyordevlet hastanesine gidiyorum ilk ameliyatimdan memnun kaldığım için bir şey demiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?