2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
aa senin az kalmış canım benim, benim bebeğin doğum tarihi 25 nisandı ama doktorum 18 i en geç doğar diyor ben de güven hastanesinde doğum yapacağım bir problem olmaz ise pazartesi kontrol var ilk defa doğum konuşacağız bakalım

Biraz iri gerçekten canım belki erken döllenmedir , hayırlısıyla kucağına al inşallah

Aminn çok teşekkürler desteklerin için yaa

Y ne güzel uzun uzun yazmışsın ihtiyacım olan şey destekleriniz cok teşekkür ediyorum hepınıze böyle şeyleri okuyunca rahatlıyorum

Ya evet ben de emmişim ama cabuk hastalanırım sanırım onlaa alakası yook dediğin gibi çok teşekkürler

Günde 10 saat max dediler. Gün içinde takılacak yani. Senin daha erken gibi sanki. Ben yeni başladım düşün; doğumdan 15 gün sonra. Yara iyice kendini hissettirmeyi bırakınca başladım. Şimdi acıtabilir seni sanki bilemedim. Yaranın tam yukarısına geliyor canım, değdirmemeye çalışıyorum. Ve aşırı sıktırmıyorum şu anda

Yara izi için comtractubex başladın mu?

Canım tarih belirlerken şuna dikkat edilmeliymiş; çocuk doğduktan sonraki ilk muayenesi 5. günde oluyormuş. O muayenenin bayrama denk gelmemesi iyi olur. Bu yıl arife 20sinde, dolayısıyla en geç tarih olarak 14 Nisan Cumayı düşünüyoruz biz senin de aklında olsun. İsmi Asya düşündük Allah izin verirse :)

Ben ankaradayim canim

Sabahtan beri hic hareket etmedi benimki bi taraftan icimi rahatlatmaya calisiyorum dun ciktin daha hastaneden bak cok saglikli uyuyodur diye bi taraftanda icimde bi endise bi kaygi dürtüyorum yemek yiyorum sola yatiyorum tık yok. Neyse ki aklima geldi benim minnos ne zaman dusa girip karnima su tutsam asiri hareketleniyor bi deneyim dedim cok sukur suan iceride tepiniyor dogunca ya suyu cok sevecek ya hic sevmeyecek heralde

Kızlar benim de kontrolum vardı bugun, 2900 oldu cok iri değil benimki ben anlamıyorum doktora sordum hani besleyen damarlarda mı sorun var dıye de olabılır ama cok onemlı değil normal standartlar içerisinde merak etme dedi 1 haftda 140 gram falan almış hos ben de cok kilo almadım ama artık doğucakta cokta dert etmiyorum :) 37+2 deyim haftya kadr dursa 3 kg olur e iyi dimi:) normal istiyorum zaten cok zorlamasın :))
Catı kontrolu yaptı yumusamaya baslamıs biraz yoklamış ara ara dedi ama normal herşey dedi kalp atışları normal nst ye de girdim normaldi, fıtı fıtı oynuyorda artık son haftalar kafama takmıcam sanırım herşey yolunda bir hafta gec br haft ileri.
Bir de hasta olcam heralde offf

Merhaba hoşgeldiniz maşallah ne tombiş bi bebiş ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor öyle de olabilir. Mart annelerinde ultrasonda 3200 olup 2600 doğum yapanda var 3400 denilip 3960 doğum yapanda bence bu kadar kendinizi strese sokmayın. İnşallah istediğiniz gibi bi doğum olur. Olmazsa da sağlıklı olsunlar yeter

Bende Ankaradayım burada yapacağım ama kendi doktorum yaptırmayı düşünüyor kahramankazanda devlet hastanesinde

Canım o rekoru sen bana ver bakiiim 48den 65 e 35. Hafta sonlara doğru bi daha konuşalım
İlk hamileliğimde toplam 12 kilo fln almıştım ama onda da süt az gelmişti yedikce yedim. Bi baktım ki doğumdan 5 ay sonra doğurmadan önceki kilomla aynıydım 6. Ayda bebeğim ek gıdaya başlayınca diyete başladım ve 5 ayda 59 a kadar düştükten sonra yine hamile kaldım. İsteyince azimli olunca veriliyor nasılsa diye bu sefer çok takmıyorum. inş yine aynı azimle diyete başlarım

Doktorum her zaman 400 aşağı 400 yukarı olur diyor bu sadece tahmini ölçü diyor

Kızlar bebek sert hareket edince kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Sizinde öyle mi?
Kasığıma degil benim vajinama iğneler batiyormus hissi oluyor ozellikle bir kaç gündür çok sert hareketler yapıyor yarın tam 37 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var. Yarın soracağım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…