- 21 Mart 2023
- 47
- 55
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.061
Ay hadi hayırlısı olsunKızlar kontrolden geliyorum biraz sancım vardı doktor alttan muayene etti 2cm açılma var.. Öğleden sonra tekrar gideceğim şimdi de ara ara geliyor bakalm ne olacak
Biraz iri gerçekten canım belki erken döllenmedir , hayırlısıyla kucağına al inşallahaa senin az kalmış canım benim, benim bebeğin doğum tarihi 25 nisandı ama doktorum 18 i en geç doğar diyor ben de güven hastanesinde doğum yapacağım bir problem olmaz isepazartesi kontrol var ilk defa doğum konuşacağız bakalım
Aminn çok teşekkürler desteklerin için yaaÇok geçmiş olsun canım. Sütü gelmediği için, ilaç kullanmak durumunda olduğu için veya bir çok sebeple emziremeyen bir çok anne var. Ben ilk çocuğumu emzirdim ama her ay hastaydı mama ile büyüten arkadaşlarımın yılda bir kez hasta olan çocukları oldu hiç öyle düşünüp canını sıkma bağışıklık çok yönlü çok değişkenli bir sistem. Zaten bebeğin doğum öncesi anneden aldığı antikorlar 6 aya kadar koruyuculuk sağlıyor. 6 aydan sonra ek gıda ile takviyeler ile desteklersiniz. Allah sağlık versin tüm bebişlere
Y ne güzel uzun uzun yazmışsın ihtiyacım olan şey destekleriniz cok teşekkür ediyorum hepınıze böyle şeyleri okuyunca rahatlıyorumCanım sütün olsaydı da çocuk da emmeyebilirdi yani illa emecek diye bir kaide yok. Hiç dertlenme. Meme de versek mamayı sonradan dayıyoruz çoğumuz. Tek mamayla da çocuk gayet büyütülür ne var bunda? Yani bu eski kafalılık artık yok olsun lütfen. Mama kötü bir şey değil. İyi ki var ve bebekler bu sayede büyüyebiliyor. Mama yedi diye ileride kanser olan çocuk duymadım ben hiç. Zaten günümüzde bizim yediğimiz içtiğimiz bile doğal/organik vs değilken bebeğinkinin de illa öyle olmasını bekleyemeyiz. Anneler ne kadar mutluysa bebekler de o kadar mutlu oluyor. Sen mamayı öyle güzel yedirirsin ki bebeğin gelişimini tam da olması gerektiği gibi tamamlar, daha ne olsun? Anne sütüyle beslenenler her zaman waoww çok sağlıklı falan olmuyor. Eşim 9 ay emmiş sürekli hasta olur, ben 3 ay emmişim epi topu hiç Yaa ne güzel hasta olmam nerdeyse. Bağışıklığı buna bağlama lütfen
Ay çok yazdım kb uzun olmuşkısacası bunu bu kadar dert etme lütfen. Bir sürü insan mama ile çocuk büyütüyor
Ya evet ben de emmişim ama cabuk hastalanırım sanırım onlaa alakası yook dediğin gibi çok teşekkürlerEşim sadece 1 ay emmiş ama o kadar saglikliki ben 1.5 yasina kadar emmisim bi dolu rahatsizligim var ki kendisi yillardir hastaneye gitmez antibiyotik kullanmadan gripleri altlatir iki kez covid oldu ilac içmeden atlatti illa emzirmek saglikli yapcak diye bisi yok bence anne sutune yakin cok guzel mamalar var
Günde 10 saat max dediler. Gün içinde takılacak yani. Senin daha erken gibi sanki. Ben yeni başladım düşün; doğumdan 15 gün sonra. Yara iyice kendini hissettirmeyi bırakınca başladım. Şimdi acıtabilir seni sanki bilemedim. Yaranın tam yukarısına geliyor canım, değdirmemeye çalışıyorum. Ve aşırı sıktırmıyorum şu andaKuzum az önce e bebekten gidip aldım 400 tl ye yazdığını görmemiştimm. M/L beden olanını aldım doktorumda sıkmasın dedi. Ya şeyden korkuyorum ameliyat izinin üstünden mi bağlicam acımaz sıkmaz mı? Birde uyurken flan çıkarıcam değil mi? Sen nasıl kullandın bi detay versene korkuyorum o yarayı acıtır diye
Canım tarih belirlerken şuna dikkat edilmeliymiş; çocuk doğduktan sonraki ilk muayenesi 5. günde oluyormuş. O muayenenin bayrama denk gelmemesi iyi olur. Bu yıl arife 20sinde, dolayısıyla en geç tarih olarak 14 Nisan Cumayı düşünüyoruz biz senin de aklında olsun. İsmi Asya düşündük Allah izin verirse :)Aaa aynıymışız canım.Benim de sezeryan olacak. 3ünde gideceğiz. Bizim aklımızdan 17 Nisan geçiyor geçen gün olabilir dedi doktor ama bir dahakinde netleşecek. İsmi ne olacak miniğin canım biz hala bulamadık da
arkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorumherkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba
Merhaba hoşgeldinizarkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorumherkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba
Bende Ankaradayım burada yapacağım ama kendi doktorum yaptırmayı düşünüyor kahramankazanda devlet hastanesindearkadaşlar merhaba, ben yeni katılıyorum aranıza 35+1 günlük benim minik kızım en son kontrolüm 33+3 de oldu boyu 45 kilosu 2850 gr idi doktorum hep iri bir bebek diyor nasıl doğuracağım bilmiyorumherkese kolaylık diliyorum ankara'da doğum yapacak olan var mı acaba
Hımm anladım benim doktorum güven hastanesi ile anlaşmalı ben de orada doğum yapacağım bakalımBende Ankaradayım burada yapacağım ama kendi doktorum yaptırmayı düşünüyor kahramankazanda devlet hastanesinde
Valla bebek de az kilo dio dr ama neyse. İnşallah uçar giderSifa olsun bebeğe bu kilolar dogum sonrası da uçsun gitsin inşallah
İlk hamileliğimde toplam 12 kilo fln almıştım ama onda da süt az gelmişti yedikce yedim. Bi baktım ki doğumdan 5 ay sonra doğurmadan önceki kilomla aynıydımCanım o rekoru sen bana ver bakiiim 48den 65 e 35. Hafta sonlara doğru bi daha konuşalım
Doktorum her zaman 400 aşağı 400 yukarı olur diyor bu sadece tahmini ölçü diyorMerhaba hoşgeldinizmaşallah ne tombiş bi bebiş ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyor öyle de olabilir. Mart annelerinde ultrasonda 3200 olup 2600 doğum yapanda var 3400 denilip 3960 doğum yapanda bence bu kadar kendinizi strese sokmayın. İnşallah istediğiniz gibi bi doğum olur. Olmazsa da sağlıklı olsunlar yeter
Kasığıma degil benim vajinama iğneler batiyormus hissi oluyor ozellikle bir kaç gündür çok sert hareketler yapıyor yarın tam 37 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var. Yarın soracağım doktora.Kızlar bebek sert hareket edince kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Sizinde öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?