2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de perşembe günü 38 olucam. Perşembe günü duruma göre karar verelim dedi doktorum normal ya da sezeryana
Ben çatı muayenesinde cok zorlandim hatta yapamadi, doktora muayenede bu kadar canim yaniyosa dogumu nasil yapicam dedim, 3 cm açıklıktan sonra epidural veririz hissetmezsin dedi. Cok da zorlanırsan sezeryan olur dedi. Hala belirsizlik var bende

Canım ölçümlerde hata var kendini hiç üzme , doktor o ölçtüğü kısmı mm oynatsa farklı değer çıkıyor, yüzde yüz doğru değil ki kilo , 3.5 diyorlar 4 doğuyor yada 3 doğuyor, birde 1 hafta gerilikte hiç önemli değil stres yapma neredeyse 38. Haftaya gelmişsin bebeğin 3 kilo olmuş hiç bir sorun olmaz Allah’ın izniyle

Danışmak istediğim bir konu var sizlere; Şimdi evime temizlik şirketinden birini gonderttim 5 saatlik ödeme yaptım. Bunlarda verdiğim liste oğlumu da başına bıraktım,eşimin canım annesi oğlumu görüntülü arayıp camları perdeleri benim odamı temizlenmesini istemiş kadında annem sanmış onlara başlamış (annem olsa ne değişir ki parasını ben veriyorum benim evim)Arada arıyorum tabii bende listenin dışına çıkma diye uyardım.Saat 18 de mesai bitiyordu 20.30 da çıkmış.Simdi de vicdan yaptım ayriyeten para göndersem mi diye düşünüyorum.Siz ne yapardınız?

Eklentiler

• IMG-20230325-WA0023.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 118
Canım onun hakkı bana geçmesin diye fazla çalıştığı parayı gönderirdim ben, kadının hatası yok sonuçta boşver onun hakkı kalmasın sende

2.5 saat ekstra çalışmış uzun bi süre ben olsam gönderirdim canım.

Aaay deliye döndüm vallahi okurken. Ne gün gormemis tipler . Hiç bı haberiniz yok biseuden yani . Çok gelip goresin geldiyse de karnını doyur gel su vaziyeyteki insan bı bardak su istemiyor kimse yani...
İşleri de eşine yaptirsaydin .
Ay çok şey söylemek istiyorum ama neyse. Geçmiş olsun diyelim arkadasim napalim.

Amaan iş guzarlik etmiş sen sanki iletişime gecemiyorsun yaptıracak olsan.
Katılıyorum iyi niyetliymis gelen kadincagiz da , hakkını vermek iyi olur

Okurken patladım ne ayıp bee keşke yatağa girip herşeyi eşinize kitleseydiniz sonra da ya evi temizlerdi ya temizlikçi alsaymis. Bide yani çocuğun yatağınızı üstünde ne işi var en nefret ettiğim şey. Yemek için ne zahmet ettin kahvaltı yada basit şeyler verip geçiştirseydin sanki ne faydaları dokunmuş size bide ağırlamışsnz

Hakkını verseniz çok daha iyi olur bence. Kadın sesini çıkarmamis yapmış. Ramazan ramazan siz hakkina girmiş olmayın

Üzülmeyin ölçüm yanlıştır. Bir hafta gerilik de çok mühim değil ayrıca. 10 gün ileri ya da geri olmasını normal karşılıyor benim doktorum. 3100 den önceki kilosu kaçıncı haftada neydi? Ordan hangisinin yanlış olduğunu çıkarabilirsiniz belki. Bir de başka bir doktora ölçtürün isterseniz.

Hepsini yapıyoruz hem ben hem babası Bazen çok rahat çıkıyor bazen bana mısın demiyor Doktor biogaia damla reçete etti umarım işe yarar

MaşAllah ne güzel, benimki memede yaşamak istiyor anca öyle rahatlıyor ama benim gözler kayıyor tabi
Ayy 2 gündür benimkide öyle heleki geceleri bi uyanıyorum emzireyim diye oğluşu uyndırıyorum tam 3 saat uyanık kalıyorum dik oturuyorum yatakta ama yine burnu kapanmasın diye cebelleşiyorum gözlerimi kapatmamaya çalışıyorum. O keyifçi memede uyuyo tamam çekeyim diyorum yok yine cok cok çekiyo çok komik kıyamıyorum diyorum ki tek amacım Karan ın kilo alması o yüzden dayan Buki uyuma o gazla gece boyu tam 5-6 saat ayakta kalıyorum 2 parti olarak ama foldu yanakları bacakları bana öyle geliyor bakalım perşembe aşımız var sağlık ocağına gidicez kilosunu çok merak ediyorum

Rprnn Papatya0593 M Masia csa17
Kadınla görüştüm IBAN istedim daha göndermedi, iftarı geciktirdigim için dolaptan birseyler yedim helal et dedi.Tabiki helal ettim ama garip geldi ben demiştim önceden haber ver öyle bir durumda eve birseyelr göndereyim diye çünkü.Helallestik eşime anlattım birebir çağıracagim bir dahakine,neredeyse 200 TL komisyon kesiyormus firma kadından.

Dışarıdan içeri girenle içeriden dışarı çıkan aynı değil ki. Benim gördüğüm kadarıyla ıkınırken, bebek çıkarken zorlanılmıyor, öncesindeki sancılar zorluyor sadece. Vajinal muayene illa ki zorluyor, bence ona takılmayın.

Enn igrenc vakit muayene oluyor doğumda sadece sancı ve ıkınma evresi yoruyor.Ama benzemiyor muayene ile doğum birbirine.

Kaynananizdan size haber vermeye fırsat kalmamıştır çok iyi yaptınız
Kadincagz ne alıyor ki bide 200 kesiyor vicdansızlar. İmkan varsa firmayı aradan çıkarıp çalışmak daha iyi olur onun için

Benim de en büyük korkum muane ve dikiş atacak olmaları ıkınma ve sancıyı gözümde büyütmüyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…