- 3 Eylül 2021
- 92
- 120
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.921
Ben çatı muayenesinde cok zorlandim hatta yapamadi, doktora muayenede bu kadar canim yaniyosa dogumu nasil yapicam dedim, 3 cm açıklıktan sonra epidural veririz hissetmezsin dedi. Cok da zorlanırsan sezeryan olur dedi. Hala belirsizlik var bendeBen de perşembe günü 38 olucam. Perşembe günü duruma göre karar verelim dedi doktorum normal ya da sezeryana
Canım ölçümlerde hata var kendini hiç üzme , doktor o ölçtüğü kısmı mm oynatsa farklı değer çıkıyor, yüzde yüz doğru değil ki kilo , 3.5 diyorlar 4 doğuyor yada 3 doğuyor, birde 1 hafta gerilikte hiç önemli değil stres yapma neredeyse 38. Haftaya gelmişsin bebeğin 3 kilo olmuş hiç bir sorun olmaz Allah’ın izniyleMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
Canım onun hakkı bana geçmesin diye fazla çalıştığı parayı gönderirdim ben, kadının hatası yok sonuçta boşver onun hakkı kalmasın sendeDanışmak istediğim bir konu var sizlere; Şimdi evime temizlik şirketinden birini gonderttim 5 saatlik ödeme yaptım. Bunlarda verdiğim liste oğlumu da başına bıraktım,eşimin canım annesi oğlumu görüntülü arayıp camları perdeleri benim odamı temizlenmesini istemiş kadında annem sanmış onlara başlamış (annem olsa ne değişir ki parasını ben veriyorum benim evim)Arada arıyorum tabii bende listenin dışına çıkma diye uyardım.Saat 18 de mesai bitiyordu 20.30 da çıkmış.Simdi de vicdan yaptım ayriyeten para göndersem mi diye düşünüyorum.Siz ne yapardınız?
2.5 saat ekstra çalışmış uzun bi süre ben olsam gönderirdim canım.Danışmak istediğim bir konu var sizlere; Şimdi evime temizlik şirketinden birini gonderttim 5 saatlik ödeme yaptım. Bunlarda verdiğim liste oğlumu da başına bıraktım,eşimin canım annesi oğlumu görüntülü arayıp camları perdeleri benim odamı temizlenmesini istemiş kadında annem sanmış onlara başlamış (annem olsa ne değişir ki parasını ben veriyorum benim evim)Arada arıyorum tabii bende listenin dışına çıkma diye uyardım.Saat 18 de mesai bitiyordu 20.30 da çıkmış.Simdi de vicdan yaptım ayriyeten para göndersem mi diye düşünüyorum.Siz ne yapardınız?
Aaay deliye döndüm vallahi okurken. Ne gün gormemis tipler . Hiç bı haberiniz yok biseuden yani . Çok gelip goresin geldiyse de karnını doyur gelEsim insallah girip okumuyodur burayi kullanici adimi falanda biliyor neyse yazacagim asiri daraldik cunkuiki gundur annem geldi kadincagiz heryeri temizledi etti mis gibi oldu ev dun oglen gitti evine. Esime 500 kere soyledim bak ben cok kotuyum yemek bile zor yapiyorum yerimden kalkmak istemiyorum ayaga kalkinca davul gibi sisiyorum oda goruyo halimi. Dun saat 4 gibi dayisigil cikip geldi yav arkadasim benim kendime dermanim yok eve misafir almak ne demek. Bisey diyememis ayip olur diye kabul etmis. Oruc falanda tutmuyorlar onlar kapidan girer girmez biz aciz diye girdiler. Evde yemek bi gun onceden kalan kendimize gore yemek var iftar icin ben bu insanlara ne hazirlayim bu halimle. Cildirdim sinirimden ya erken dogum riskim var, tansiyon problemim var heryerim sis 2 cocuk 2 buyuk cikip gelmisler birde kapidan girer girmez biz aciz diyolar vallahi normal zamanda yemeksiz kaldirmam evime geleni ama su durumda hic mi vicdaniniz kalmadi. Esime ayri bi sinirlendim onlara ayri sinirlendim. Neyse biseyler hazirladim yediler. Gelirken meyve almislar cocuklar aldiklari seyi yemek istedi yikadim koydum heryere pembe pembe sulari damlamis yapis yapis bi gorseniz. Canim anamin yaptigi hersey bosa gitti. Ogullari en son benim yatagimin uzerinde pasta yiyodu evde hic biryer kalmamis gibi. İcerde sikistirdim kizdimda balkona gonderdim cocugu . Ay hala sinirimden guluyorum aksam tansiyonum cikti sinirden yine. Simdi kalkip tekrar ev supurup silecegim. Gerizekali kocamada asiri sinirliyim, ona benim bu halimi bile bile zorla size misafirlige gelecegiz diyen dayisina ayri, bebesinin karnini evinde yada disarda doyurupda gelmeyen karisina ayri sinirliyim. Oh doktum icimi
Amaan iş guzarlik etmiş sen sanki iletişime gecemiyorsun yaptıracak olsan.Danışmak istediğim bir konu var sizlere; Şimdi evime temizlik şirketinden birini gonderttim 5 saatlik ödeme yaptım. Bunlarda verdiğim liste oğlumu da başına bıraktım,eşimin canım annesi oğlumu görüntülü arayıp camları perdeleri benim odamı temizlenmesini istemiş kadında annem sanmış onlara başlamış (annem olsa ne değişir ki parasını ben veriyorum benim evim)Arada arıyorum tabii bende listenin dışına çıkma diye uyardım.Saat 18 de mesai bitiyordu 20.30 da çıkmış.Simdi de vicdan yaptım ayriyeten para göndersem mi diye düşünüyorum.Siz ne yapardınız?
Okurken patladım ne ayıp bee keşke yatağa girip herşeyi eşinize kitleseydiniz sonra da ya evi temizlerdi ya temizlikçi alsaymis. Bide yani çocuğun yatağınızı üstünde ne işi var en nefret ettiğim şey. Yemek için ne zahmet ettin kahvaltı yada basit şeyler verip geçiştirseydin sanki ne faydaları dokunmuş size bide ağırlamışsnzEsim insallah girip okumuyodur burayi kullanici adimi falanda biliyor neyse yazacagim asiri daraldik cunkuiki gundur annem geldi kadincagiz heryeri temizledi etti mis gibi oldu ev dun oglen gitti evine. Esime 500 kere soyledim bak ben cok kotuyum yemek bile zor yapiyorum yerimden kalkmak istemiyorum ayaga kalkinca davul gibi sisiyorum oda goruyo halimi. Dun saat 4 gibi dayisigil cikip geldi yav arkadasim benim kendime dermanim yok eve misafir almak ne demek. Bisey diyememis ayip olur diye kabul etmis. Oruc falanda tutmuyorlar onlar kapidan girer girmez biz aciz diye girdiler. Evde yemek bi gun onceden kalan kendimize gore yemek var iftar icin ben bu insanlara ne hazirlayim bu halimle. Cildirdim sinirimden ya erken dogum riskim var, tansiyon problemim var heryerim sis 2 cocuk 2 buyuk cikip gelmisler birde kapidan girer girmez biz aciz diyolar vallahi normal zamanda yemeksiz kaldirmam evime geleni ama su durumda hic mi vicdaniniz kalmadi. Esime ayri bi sinirlendim onlara ayri sinirlendim. Neyse biseyler hazirladim yediler. Gelirken meyve almislar cocuklar aldiklari seyi yemek istedi yikadim koydum heryere pembe pembe sulari damlamis yapis yapis bi gorseniz. Canim anamin yaptigi hersey bosa gitti. Ogullari en son benim yatagimin uzerinde pasta yiyodu evde hic biryer kalmamis gibi. İcerde sikistirdim kizdimda balkona gonderdim cocugu . Ay hala sinirimden guluyorum aksam tansiyonum cikti sinirden yine. Simdi kalkip tekrar ev supurup silecegim. Gerizekali kocamada asiri sinirliyim, ona benim bu halimi bile bile zorla size misafirlige gelecegiz diyen dayisina ayri, bebesinin karnini evinde yada disarda doyurupda gelmeyen karisina ayri sinirliyim. Oh doktum icimi
Hakkını verseniz çok daha iyi olur bence. Kadın sesini çıkarmamis yapmış. Ramazan ramazan siz hakkina girmiş olmayınDanışmak istediğim bir konu var sizlere; Şimdi evime temizlik şirketinden birini gonderttim 5 saatlik ödeme yaptım. Bunlarda verdiğim liste oğlumu da başına bıraktım,eşimin canım annesi oğlumu görüntülü arayıp camları perdeleri benim odamı temizlenmesini istemiş kadında annem sanmış onlara başlamış (annem olsa ne değişir ki parasını ben veriyorum benim evim)Arada arıyorum tabii bende listenin dışına çıkma diye uyardım.Saat 18 de mesai bitiyordu 20.30 da çıkmış.Simdi de vicdan yaptım ayriyeten para göndersem mi diye düşünüyorum.Siz ne yapardınız?
Üzülmeyin ölçüm yanlıştır. Bir hafta gerilik de çok mühim değil ayrıca. 10 gün ileri ya da geri olmasını normal karşılıyor benim doktorum. 3100 den önceki kilosu kaçıncı haftada neydi? Ordan hangisinin yanlış olduğunu çıkarabilirsiniz belki. Bir de başka bir doktora ölçtürün isterseniz.Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
Oy kıyamam kuzucuğa da annesine de
Her emzirmeden sonra kürek kemiklerinin az aşağısına doğru elinin içiyle hafif hafif vurarak çıkarıyor musun canımsın?
Bir de bunun için masaj ve bebek için hareket videoları vardı diye hatırlıyorum bi bakabilirsin istersen.
Ayy 2 gündür benimkide öyle heleki geceleri bi uyanıyorum emzireyim diye oğluşu uyndırıyorum tam 3 saat uyanık kalıyorumMaşAllah ne güzel, benimki memede yaşamak istiyoranca öyle rahatlıyor ama benim gözler kayıyor tabi
Dışarıdan içeri girenle içeriden dışarı çıkan aynı değil ki. Benim gördüğüm kadarıyla ıkınırken, bebek çıkarken zorlanılmıyor, öncesindeki sancılar zorluyor sadece. Vajinal muayene illa ki zorluyor, bence ona takılmayın.Ben çatı muayenesinde cok zorlandim hatta yapamadi, doktora muayenede bu kadar canim yaniyosa dogumu nasil yapicam dedim, 3 cm açıklıktan sonra epidural veririz hissetmezsin dedi. Cok da zorlanırsan sezeryan olur dedi. Hala belirsizlik var bende
Enn igrenc vakit muayene oluyor doğumda sadece sancı ve ıkınma evresi yoruyor.Ama benzemiyor muayene ile doğum birbirine.Ben çatı muayenesinde cok zorlandim hatta yapamadi, doktora muayenede bu kadar canim yaniyosa dogumu nasil yapicam dedim, 3 cm açıklıktan sonra epidural veririz hissetmezsin dedi. Cok da zorlanırsan sezeryan olur dedi. Hala belirsizlik var bende
Kaynananizdan size haber vermeye fırsat kalmamıştırRprnn Papatya0593 M Masia csa17
Kadınla görüştüm IBAN istedim daha göndermedi, iftarı geciktirdigim için dolaptan birseyler yedim helal et dedi.Tabiki helal ettim ama garip geldi ben demiştim önceden haber ver öyle bir durumda eve birseyelr göndereyim diye çünkü.Helallestik eşime anlattım birebir çağıracagim bir dahakine,neredeyse 200 TL komisyon kesiyormus firma kadından.
Benim de en büyük korkum muane ve dikiş atacak olmaları ıkınma ve sancıyı gözümde büyütmüyorum nedenseDışarıdan içeri girenle içeriden dışarı çıkan aynı değil ki. Benim gördüğüm kadarıyla ıkınırken, bebek çıkarken zorlanılmıyor, öncesindeki sancılar zorluyor sadece. Vajinal muayene illa ki zorluyor, bence ona takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?