2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Eşinin düşünmediğini el düşünür mü ne kafasız şu adamlar ya

Ya sorma o sesler benden de çıkıyor. Omurgam falan kırılacak diyorum artık

pank büyük terbiyesizlik etmişler. Keşke dışarıdan isteseydiniz bir şeyler de utanırlardı belki biraz, hem sen yorulmamış olurdun. Benim geçen gün kayınbirader ve eşi geldi, sandalyede oturmak zorunda kaldım bir kaç saat kalabalığız diye, aşırı bel ağrım oldu, adamın suçu olmamasına rağmen kocamı parçalayasım geldi

Kızz okurken deli oldum yani Allah sabır versin böyle düşüncesiz her insanın içinden geçmek istiyorum yani ben olsam şey derdim direkt evde de yemek yok keşke gelmeden söyleseydiniz der eşime dışardan söyle bişeyler derdim yada size bi makarna haşliyim onu yiyin der sadece makarna koyarıdm önlerine. Kocana söyle bir daha böyle çılgınlıklar yapmasın.
Sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra eve geldiğinizde kaç kilo verdiniz?

Ben artık kilomdan ciddi rahatsız olmaya başladım, şuan +17 kg almış görünüyorum, son 10 günüm kaldı
Ya ben 74 le hastaneye yattım 3 gün serum flan aldım ama ne şiştim heryerim ödem oldu patlicak gibiydim orda kaç kg daha aldım bilmiyorum. En son eve geldim 73 kg dım. Bu imkansız dedm ama 4 gün içinde 65 e düştüm şuan 65 im. Bi anda kendi gitti. 58 le hamile kalmıştım zaten bakalım ne kadar gidecek
Bebeklerinizin gaz sancısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Her emme sonrası maceramız başlıyor, şu sıralar çok zorlanıyor benimki
Ya bizimki de kıvranıyor azcık ama babası hemen çıkartıyor gazını şükür öyle bir savaşa girmedik daha

Ben antibiyotik kullandım yeni bu nedenle

Nst nasıl çıkıyor? Bebek keyfi yerinde sanırım

Ay çok büyük yersiz ve düşüncesiz davranış olmuş
Hadi ya ne kullandınız antibiyotik olarak? Sizin de alt karında batmalar oluyor muydu enfeksiyona bağlı? Bi de ilaç etkili oldu mu?

Oha kulağa ne kadar ilkel geliyo her konuda 50 yıl ilerimizde olan Avrupa'nın sağlık konularında bu kadar boşvermiş olmasına çok şaşıyorum doğrusu. Girilen her ultrasonda yapılan her tetkikte normal dışı bir durum saptanıp anında müdahale edildiği ne kadar çok durum oluyor halbu ki, bakılmasa bilinmeyecek olan

Kasılma engelleyici dediğiniz, progesteron fitil mi verildi size de?

Evet fitil verildi size de mi aynı ilaç verildi? İki hafta kalmasına ihtiyacımız var dedi doktorumuz
Aynen bana da fitil verdi sabah akşam. Artı bi de yine de olur da erken doğarsa diye ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz. Bebek erken doğsa bile solunum sıkıntısı çekmesin diye

Aynen bana da fitil verdi sabah akşam. Artı bi de yine de olur da erken doğarsa diye ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz. Bebek erken doğsa bile solunum sıkıntısı çekmesin diye
Ciğer geliştirici yapılmadı bana ama doktorum dört tane hap verdi altı saat arayla içmem gerekiyormuş

Hadi ya ne kullandınız antibiyotik olarak? Sizin de alt karında batmalar oluyor muydu enfeksiyona bağlı? Bi de ilaç etkili oldu mu?
Cefaks verdi, benim belirtim yoktu rutin testte çıktı, crp 15 çıkmıştı, 3. Gün 4.2 düşmüş, yarım yine kan vereceğim

Çok geçmiş olsun, ciğer gelişimi için istiyorlar sanırım daha uzun kalmasını, sağlıkla gelsin bebeğiniz

Ay dememmi evdede bisey yoktu bi karkete gidelim falan dedim esime esimde kahvaltilik gibi hazirlayalim dedi tost falan yaptik yediler kahvaltilikla saat 4 de. İsin garibi aksam iftr saati geldi yine yemek muhabbeti oldu kocam oruc evde iki tabak bize gore yemek var disardan soyleyelim bari aksamada falan dedik agiz ucuyla biz disardan yemek yemiyoruz deyip saat 7 de iftardan 10 dk once kalkip gittiler ay cok komik ya hala sinirimden guluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…