2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .

Ay okurken ben sinir oldum yaşanması ayrı sinir bozucu olsa gerek. Anlayışsız insana tahammülüm sıfır. Zaten her şey zor neye gelirsiniz yani açız diye

Çok kötü insanlarmış. Ben özellikle gelen kadına kızdım.hadi erkek anlamıyor kadının halinden. Ya sen de doğurmuşsun empati yap biraz. Sanki birşeylerin hıncını almış gibi davranmış. Allah böylelerinden korusun hepimizi.

Ben çok rahat bi gebelik geçirdiğimden benim için iyi oldu aslında.. ama evet herkese göre değil bu sistem. Az önce doktordan geldim, 38+3 teyiz. Kalp atışlarını dinledik, güzel yerleşmiş dedi. Bu kadar:) İlk NST 40. Hafta dolunca yapılacakmış
41+3 e kadar bekleriz, gelmezse suni sancı dediler

Hahahah sağolsunlar ya ilk nst 40

Benim bi tane 80lik sancim cikti doktor sorun yok dedi

Bebeklerinizin gaz sancısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Her emme sonrası maceramız başlıyor, şu sıralar çok zorlanıyor benimki
Oy kıyamam kuzucuğa da annesine de
Her emzirmeden sonra kürek kemiklerinin az aşağısına doğru elinin içiyle hafif hafif vurarak çıkarıyor musun canımsın?
Bir de bunun için masaj ve bebek için hareket videoları vardı diye hatırlıyorum bi bakabilirsin istersen.

İlginç gerçekten demekk hatalı bir ölçüm var.

Anne karnında bebeğin zayıflaması ihtimali yok ki en fazla aynı kalır sanki. Ya bu ölçümü yanlış ya diğeri yanlıştı. Sorsaydınız keşke geçen sefer böyle demiştiniz diye.

Geçen hafta bende aynı durumu yaşadım bir önceki haftadan 100 200 gr düşük ölçüldü. Ama buna takılma dedi doktorum bu ölçümler 400 + 400 - dedi. Gelişimi normal önemli olan o dedi. Ölçümlerde yanlışlık olabilir dedi

İlk doğumum 40+3te oldu ben 32de izne ayrılmıştım tam 16 hafta sonrasında iznim bitti ekleme çıkarma vs bir durum olmadı. Devlet memuruyum.

Sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra eve geldiğinizde kaç kilo verdiniz?

Ben artık kilomdan ciddi rahatsız olmaya başladım, şuan +17 kg almış görünüyorum, son 10 günüm kaldı
21 kilo almıştım doğumdan 2 gün sonra 10 kilo gitmişti 1. ay 4 kilo kadar fazlam kalmıştı çabuk gelen çabuk gidiyor canım korkma

Çocuklarıma miras olarak bı formu bıraksam hayatın formülünü çözerler bana da dua ederler neler yaşanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…