- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #32.901
Yok canim kullanmadim parolla idare ettim sadece zaten cok su ictigim icin 2 gunde atlattimAyy çok geçmiş olsun canım ilaç kullandın mı
Bende 3x1 aliyorum canim suanKızlar, kullananlar alfameti kaç doz alıyorsunuz? Ben 3x1 alıyorum ama az önce öylesine bakayım dedim 148 95 ölçtüm, 15 dk sonra ölçüp doktorumu arayacağım
Doktorumu aradim, baş ağrısı vs sordu hiç şikayetim yok dedim, 4x1 e çıkarttı, 1 saate düşmezse sanırım hastaneye gideceğimBende 3x1 aliyorum canim suan
Ay okurken ben sinir oldum yaşanması ayrı sinir bozucu olsa gerek. Anlayışsız insana tahammülüm sıfır. Zaten her şey zor neye gelirsiniz yani açız diyeEsim insallah girip okumuyodur burayi kullanici adimi falanda biliyor neyse yazacagim asiri daraldik cunkuiki gundur annem geldi kadincagiz heryeri temizledi etti mis gibi oldu ev dun oglen gitti evine. Esime 500 kere soyledim bak ben cok kotuyum yemek bile zor yapiyorum yerimden kalkmak istemiyorum ayaga kalkinca davul gibi sisiyorum oda goruyo halimi. Dun saat 4 gibi dayisigil cikip geldi yav arkadasim benim kendime dermanim yok eve misafir almak ne demek. Bisey diyememis ayip olur diye kabul etmis. Oruc falanda tutmuyorlar onlar kapidan girer girmez biz aciz diye girdiler. Evde yemek bi gun onceden kalan kendimize gore yemek var iftar icin ben bu insanlara ne hazirlayim bu halimle. Cildirdim sinirimden ya erken dogum riskim var, tansiyon problemim var heryerim sis 2 cocuk 2 buyuk cikip gelmisler birde kapidan girer girmez biz aciz diyolar vallahi normal zamanda yemeksiz kaldirmam evime geleni ama su durumda hic mi vicdaniniz kalmadi. Esime ayri bi sinirlendim onlara ayri sinirlendim. Neyse biseyler hazirladim yediler. Gelirken meyve almislar cocuklar aldiklari seyi yemek istedi yikadim koydum heryere pembe pembe sulari damlamis yapis yapis bi gorseniz. Canim anamin yaptigi hersey bosa gitti. Ogullari en son benim yatagimin uzerinde pasta yiyodu evde hic biryer kalmamis gibi. İcerde sikistirdim kizdimda balkona gonderdim cocugu . Ay hala sinirimden guluyorum aksam tansiyonum cikti sinirden yine. Simdi kalkip tekrar ev supurup silecegim. Gerizekali kocamada asiri sinirliyim, ona benim bu halimi bile bile zorla size misafirlige gelecegiz diyen dayisina ayri, bebesinin karnini evinde yada disarda doyurupda gelmeyen karisina ayri sinirliyim. Oh doktum icimi
Çok kötü insanlarmış. Ben özellikle gelen kadına kızdım.hadi erkek anlamıyor kadının halinden. Ya sen de doğurmuşsun empati yap biraz. Sanki birşeylerin hıncını almış gibi davranmış. Allah böylelerinden korusun hepimizi.Ay dememmi evdede bisey yoktu bi karkete gidelim falan dedim esimeesimde kahvaltilik gibi hazirlayalim dedi tost falan yaptik yediler kahvaltilikla saat 4 de. İsin garibi aksam iftr saati geldi yine yemek muhabbeti oldu kocam oruc evde iki tabak bize gore yemek var disardan soyleyelim bari aksamada falan dedik agiz ucuyla biz disardan yemek yemiyoruz deyip saat 7 de iftardan 10 dk once kalkip gittiler ay cok komik ya hala sinirimden guluyorum
Ben çok rahat bi gebelik geçirdiğimden benim için iyi oldu aslında.. ama evet herkese göre değil bu sistem. Az önce doktordan geldim, 38+3 teyiz. Kalp atışlarını dinledik, güzel yerleşmiş dedi. Bu kadar:) İlk NST 40. Hafta dolunca yapılacakmışOha kulağa ne kadar ilkel geliyo her konuda 50 yıl ilerimizde olan Avrupa'nın sağlık konularında bu kadar boşvermiş olmasına çok şaşıyorum doğrusu. Girilen her ultrasonda yapılan her tetkikte normal dışı bir durum saptanıp anında müdahale edildiği ne kadar çok durum oluyor halbu ki, bakılmasa bilinmeyecek olan
Tabi ağrılarım oluyodu özellikle vajina bölgemde. Ama kasılma falan yaşamadımÇok geçmiş olsunSize bir zararı oluyor mu sancı vs?
Hahahah sağolsunlar ya ilk nst 40Ben çok rahat bi gebelik geçirdiğimden benim için iyi oldu aslında.. ama evet herkese göre değil bu sistem. Az önce doktordan geldim, 38+3 teyiz. Kalp atışlarını dinledik, güzel yerleşmiş dedi. Bu kadar:) İlk NST 40. Hafta dolunca yapılacakmış
41+3 e kadar bekleriz, gelmezse suni sancı dediler
38 olduk bugün. Normal dogumu bekliyorum şimdilikYa o ağrı bendede çok varsürekli bir adet ağrısı yaşıyorum. Kaç haftalıktın sen ?
Benim bi tane 80lik sancim cikti doktor sorun yok dediKızlar kontrollerinizde hiç nst'ye bağlanmadınız mı kaç çııktı bu sancılarınız nst'de? Bende de hafif hafif başladı, max 40 - 5o arası çıkıyor ama benim doktora kalsa bu kadarcıkla hastaneye yatış yaptırmanın derdinde
Oy kıyamam kuzucuğa da annesine deBebeklerinizin gaz sancısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Her emme sonrası maceramız başlıyor, şu sıralar çok zorlanıyor benimki
İlginç gerçekten demekk hatalı bir ölçüm var.Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
Banada oyle dedi canim eger ilaca ragmen 14 ve ustu gorursen 4x1 yapalim dediDoktorumu aradim, baş ağrısı vs sordu hiç şikayetim yok dedim, 4x1 e çıkarttı, 1 saate düşmezse sanırım hastaneye gideceğim
Anne karnında bebeğin zayıflaması ihtimali yok ki en fazla aynı kalır sanki. Ya bu ölçümü yanlış ya diğeri yanlıştı. Sorsaydınız keşke geçen sefer böyle demiştiniz diye.Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
Ben de perşembe günü 38 olucam. Perşembe günü duruma göre karar verelim dedi doktorum normal ya da sezeryana38 olduk bugün. Normal dogumu bekliyorum şimdilik
Geçen hafta bende aynı durumu yaşadım bir önceki haftadan 100 200 gr düşük ölçüldü. Ama buna takılma dedi doktorum bu ölçümler 400 + 400 - dedi. Gelişimi normal önemli olan o dedi. Ölçümlerde yanlışlık olabilir dediMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
Zor işler, 137 90 a düştü, 4x1 içeceğim artık, yarın kontrol vardı zaten, bakalım, hakkımızda hayırlısı, sağ salim gelsin bebeklerimizBanada oyle dedi canim eger ilaca ragmen 14 ve ustu gorursen 4x1 yapalim dedi
canım neye göre bu kadar emin konuşuyorsun anlamadım, biliyor musun sordun mu net, yoksa emin olarak yorum mu yapıyorsun, google da bu şekilde çıkıyor bak direk ekledim, bu arada net konuşmuyorum kuruma sormam lazım diyorum ben çünkü gerçekten çevremde yok böyle bir örnek yok, neyse başımıza gelince öğreniriz benim son günüm perşembe çarşambadan ararım kurumu doğurmazsam kesin doğrusunu öğrenirizbide şu açıdan düşün kanunda diyor ki doğum izni doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 dir , benim bebem geç doğdu diye niye doğum sonrası izni kısalsın ben tam 32 de ayrıldım çünkü, neyse gerilmeyelim çok önemli bi konu değil canım
21 kilo almıştım doğumdan 2 gün sonra 10 kilo gitmişti 1. ay 4 kilo kadar fazlam kalmıştı çabuk gelen çabuk gidiyor canım korkmaSezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra eve geldiğinizde kaç kilo verdiniz?
Ben artık kilomdan ciddi rahatsız olmaya başladım, şuan +17 kg almış görünüyorum, son 10 günüm kaldı
Çocuklarıma miras olarak bı formu bıraksam hayatın formülünü çözerler bana da dua ederler neler yaşanıyorAy dememmi evdede bisey yoktu bi karkete gidelim falan dedim esimeesimde kahvaltilik gibi hazirlayalim dedi tost falan yaptik yediler kahvaltilikla saat 4 de. İsin garibi aksam iftr saati geldi yine yemek muhabbeti oldu kocam oruc evde iki tabak bize gore yemek var disardan soyleyelim bari aksamada falan dedik agiz ucuyla biz disardan yemek yemiyoruz deyip saat 7 de iftardan 10 dk once kalkip gittiler ay cok komik ya hala sinirimden guluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?