2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Karın bölgenizdeki kaşıntılar ne durumda kızlar ben o kadar çok kaşınıyorum ki yarım saatte bir yağ sürüyorum

Benimde problemim bu malesef. Geçen hafta çatı muayenesi yaptıramadım. Bu hafta tekrar deneyelim dedi olmazsa sezeryan yaparız dedi

Kızlar bugün 35+3 olduk yaklaşık 1 saattir bebeğim çok hareketli ve kasılmalarm oluyor yani toplanıyor biryere ve acı hissediyorum ve asıl sorum mide bulantısı doğum belirtisi mi yaşayan var mı
Haftamiz ayni canim seninle dun gece resmen mide bulantisindan uyandim ogurerek noluyo falan diye ama kusamadim usuttum falan sandim sabah konustum doktorumla bagirsak olaylarindan dolayi olabiliyor dedi tuvalete cikip cikamadigimi sordu bende cidden 2 gundur buyuk tuvaletime cikamamistim gercekten. Magnesie calsine bi ne bi toz var ondan kullandim sabah tuvalete ciktiktan sonra mide bulantim kesildi. Belki sendede oyle bisey vardir

Benimde problemim bu malesef. Geçen hafta çatı muayenesi yaptıramadım. Bu hafta tekrar deneyelim dedi olmazsa sezeryan yaparız dedi
Ben doktora bu şekilde hastalariniz oldu mu normal doğuran ama muayeneden korkan diye sormuştum, evet dedi. Korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum akışa bıraktım. Bu şekilde olup normal doğuran var mi aramızda acaba merak ediyorum

Dikiş kısmını hiç hissetmiyorsunuz bile. Cunku dogum olduktan sonra bir süre eşin düşmesini bekliyorlar. Sonra da agrı kesici vurup öyle dikiyorlar.
Hadi ya iğnesiz dikiyorlar demişlerdir ayy doğurana kadar bütün olumsuz şeyleri düşünüp durcam ben
İnşallah dediğiniz gibi hissedilmez ya

Hepsini yapıyoruz hem ben hem babası Bazen çok rahat çıkıyor bazen bana mısın demiyor Doktor biogaia damla reçete etti umarım işe yarar
Bak onu ilk doğumda ben de kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. Her kullanımdan önce iyice çalkalaman gerekliydi, o içindeki bakterilerin eşit dağılması için. Ama şunu da tecrübe etmiştim bebişten bebişe değişir muhtemelen yine de aklında kalsın, o damlayı aç karnına verip sonra emzirince daha iyi fayda görmüştüm. Bi de kuzum benimkinin sancısı saat 20 - 21 arası başlıyordu ben damlayı 16 - 18 arası oğlum ne zaman uygunsa öyle veriyordum. Saatine kadar çok düzenli kullanmıştım.
Bir de battaniyesini ısıtıp kollarının altından geçecek şekilde sarardım ohh miss olurdu.
Ayy inşallah çoook rahat eder senin kuzucuk da
Anne babasına gülücükler dağıtır

Bebeğe giden kan da bebeğin suyu da iyiymiş. Ama fark gittikçe açıldı işte. Sağlıkla kucağıma alsam kilosunu dert etmem artık.
Alırsın inşallah cok zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama bir şekilde doğacak ve büyüyecek. Arkadaşım 7. Ayda 900 gram doğdu 36 sene önce :) yani hiç öyle canını sıkma artık teknoloji daha gelişmiş, her bebek mukkmele ve aynı şekilde büyücek diye birşey yok sen moralını iyi tut için rahat değilse başka doktora git ama bebeğin oynadığı iyi olduğu sürece sıkma canını bişey olsa zaten erken doğum yaparlar ki yapsınlar dışarda daha hızlı gelişir vs artık paçayı sıyırmış bebişim canını sıkma

Amin inşallah son 1 hafta kaldı. Artık stresle değil heyecanla bekliyorum sanki. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Canım hiç çatı muayenesi olmadım ama ilk doğumda açıklık için yapılan ilk muayene benim için de zordu, ben hassas biriyimdir. Bu doğumda nasıl olur bilmiyorum.
Muayeneyi yapan kişiden kişiye ve o kişinin nasıl derler elinin ayarına göre de değişiyor bence o yüzden akışa bırakmak en mantıklısı..
Korkuyor musun desen, e bilinmeyen her şey biraz korkutur o da insanın yapısı normaldir diye düşünüyorum
Doğumda bu küçük bir aşama ona odaklanıp geri kalan ve güzel olacak her şeyi kaçırma..

Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

Benim vajinusmus geçmişim var. Doktorum o yüzden zorlamak istemiyor

Bende tuvalet sıkıntısı yok çok şükür o eksik kalsın gece uyayakalmışım sabaha bişyim yok ağrı var ama az

Son günlerde sanırım fitilin de etkisiyle akıntım o kadar arttı ki gece uykumdan uyanıp suyum geldi heralde diye tuvalete konuşuyorum. O derece fazla ve sıvı şekilde oluyor ama suyumun gelmediği belli yani.. Var mı bu şekilde su gibi akıntı sorunu yaşayan?

Ben fitilde kullanmıyorum ama cok fazla ve şu gibi akinti

Ben fitilde kullanmıyorum ama cok fazla ve şu gibi akinti
Hafta büyüdükçe akıntı artıyor Kızlar, benim de var

Akıntım haftalar ilerledikçe artıyor benim de. Gece kalkacak kadar olmadı ama gün içinde suyum mu geldi acaba diye gidiyorum tuvalete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…