- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.101
Ya inanılmaz heyecanlandım bu mesaja. İnşallah herşey Cook güzel ilerleyecek ve sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize.Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Ya inanılmaz heyecanlandım bu mesaja. İnşallah herşey Cook güzel ilerleyecek ve sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize.
Yarın gece ben de aynı cümleleri yazacağım sanırım, bu hisler birebir ben çünkü :)
Güzel haberlerini bekliyoruz , herşey çok güzel olsun
7:30gibi gelin dedi canım. Testleri yaptı evet 4 tüp kan almışlardı ben bı referans değerleriyle bakindim sorun yok herhalde . Verip git ben bakarım demişti de .kaçta çağırdılar doğum için peki? Test yapıldı mı?
Bana 7’de gel dedi doktorum. Çok erken bi saat. Mor göz altlarıyla giderim uyuyamam herhalde pek.Benimki pazartesi. Kan testi de aynı gün yapılacakmış.
Ya seninki de çok az kalmışkaçta çağırdılar doğum için peki? Test yapıldı mı?
Bana 7’de gel dedi doktorum. Çok erken bi saat. Mor göz altlarıyla giderim uyuyamam herhalde pek.Benimki pazartesi. Kan testi de aynı gün yapılacakmış.
Ay sağlıkla gidin, 3 kişi gelin7:30gibi gelin dedi canım. Testleri yaptı evet 4 tüp kan almışlardı ben bı referans değerleriyle bakindim sorun yok herhalde . Verip git ben bakarım demişti de .
Saat çok erken ya evet ama dedigin gibi zaten uyumak mümkün olmaz ki inanılmaz bir heyecan
Vallahi yerimde duramıyorum resmen
Ay pazartesiyi şimdi gördüm bu arada , benden sonra son 3 sayacaksin sen de yaniii. Aşırı heyecanlikaçta çağırdılar doğum için peki? Test yapıldı mı?
Ah çok teşekkür ederiiim, inşallah ya. Hepimiz neşeyle çıkalım inşallah hastane kapisindanAy sağlıkla gidin, 3 kişi gelinsiz yazdıkça ben heyecanlanıyorum
Tahmin edebiliyorum7:30gibi gelin dedi canım. Testleri yaptı evet 4 tüp kan almışlardı ben bı referans değerleriyle bakindim sorun yok herhalde . Verip git ben bakarım demişti de .
Saat çok erken ya evet ama dedigin gibi zaten uyumak mümkün olmaz ki inanılmaz bir heyecan
Vallahi yerimde duramıyorum resmen
Ya seninki de çok az kalmış4-5 gün var şurada
Ya aslında ben de öyle bi tipim, ama herhalde olayın heyecanı bastırdı hiç zorlanmadım umarim öyle olur senin de.Tahmin edebiliyorumben de pazar günü aynı heyecanı hissedeceğim.
Şimdi önümde birkaç gün var diye biraz rahatım
Ben bu kan işini doktora sordum. gözüm kararıyor hemen dedim; ne kadar alınacak bilmek için. Çok az alacaklar zaten. İçini ferah tut diyor. İnşallah doğrudur. 4 tüp alınsa biterim.
Neyse onu düşünmeyeyim.
Güzelce doğurup kavuşalım yavrularımıza artık
Sağlıkla gelsin senin de bebeğin
Amiin insallahYa inanılmaz heyecanlandım bu mesaja. İnşallah herşey Cook güzel ilerleyecek ve sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize.
Yarın gece ben de aynı cümleleri yazacağım sanırım, bu hisler birebir ben çünkü :)
Güzel haberlerini bekliyoruz , herşey çok güzel olsun
Amin insallah canim evet suan uyuyamiyorum ben deGözün aydın canım Allahım sanada bebişine de sağlık versin inşallah üzülme emer alışır inşallah annesi
Ayyy çok heyecanlı bende o gece hiç uyuyamamıştım kuzum hadi bakalım sorunsuz hemencik olsun bitsin sonrası çook güzell
Gözün aydın canım sağlıkla inşallah bebişinde sende çıkarsınız hastaneden üzülme onun sağlığı için kalsın ne kadar kalacaksa benimde oğluşum 1.5 gün kaldı sağlıkla ynıma geldi sen sonunu düşün çok güzel olacak üzme kendini sütünde gelir benim 3. Gün çok güzel gelmiştimaltana diye bir içecek aldırdılar migrostan ben ondan içtim 3 tane çok faydasını gördüm aklında olsun
Kız ben yanlış söylemişim ya aşı diye@nail art sa soruyordu kuzum karnesine baktım da 30 unda gözlem yazmışlar 17 nisan aşı yazmışlar yani 1 aylık olunca. Aşı değilmiş yani perşembe günü gideceğimiz.
Aminnn insallah canimYaa sizleri okudukça ben bir daha doğurmak istiyorumKeyfini çıkarın müthiş bir durum Sağlıcakla gelsin miniğin
Amin insallah canim, cok heyecanliyim uyuyamiyorumGözünüz aydınbol bol sütünüz olsun
Çok heyecanlı, yarın bu saatlerde bebeğinle birlikte olacaksınAllah yardımcın olsun
Umarım en kısa zamanda kucağınıza verirler kızınızıgözünüz aydın olsun
Hayır kuzum allianz vardı bizde küveze de para ödemedik zaten devlet karşılıyormuş, işitme testinede ödemedik. Zaten doğum paketi vardı bizde ekstra hiçbirşeye para ödemedik. Benim içinde ödemedik kendi muayene hakkımdan düştü. Sadece 4 gün sonra sarılık için hastaneye yattığımızda oda parası ödedik o da daha bebeğe sigorta yaptıramadık diye 16 günlük olmadan bebeklere sigorta yapılmıyormuş 1000 tl ödedik o günde hastaneye canımCanim tamamlayici sigorta harici odeme yaptinizmi hastaneye bebek icin veya kendin icin
Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Bugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Aminn canim insallahGözün aydın Allah analı babalı güzellikler içinde büyütmeyi nasip etsinemer annesi daha ben kaç gündür sütümün inmesi için uğraşıyorum bugün indi çok şükür oğluşlardan birini kucağıma alıp emzirdim bile
Hadi bakalım Allah rast getirsin sağlıcakla kavuşun kuzuna insallahahh evet benim erken geldiler göbüşümü sevmeye doyamamıştım daha
Canım bana da öyle oldu 2 oğlum da yoğun bakımda küvezde, birinin kilosu nispeten iyi ama solunumla ilgili biraz sıkıntısı vardı geçti çok şükür ama çıkarmadılar hala. Benim de sütüm dün biraz vardı da bugün daha iyi indi Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Yoğun bakımda bebekleri varsa anne sütü, küçük bebekleri ilk günler damar yolu sonrasında mama, daha büyük bebekleri de direk mamayla besliyolar sanırım. Sezeryanda 3. Günde geliyor sanırım süt hiç canını sıkma bi damla süt gelmese bile göğüsleri uyarmak için sağ sütünü zamanla duş falan alınca iniyor gerçekten.
Kizlar ya okuyunca rahatladım herkes ben gibi demek ki.
Durduk yere bı herkesi boğasim falan geliyo deliriyorum, nefesim daraliyo aşırı bunaliyorum . Tam bi delilik halı çok kötü.
Böyle ayyy çok içim sıkıldı yaaa diye ağlıyorum falan . Lohusa halimden korkuyorum
Ah cok iyiymis canim benimde allianz dogum paketi baya korkuttular bebek icin yapilan herseye para cikiyo bi dogum parasi odeniyo neredeyse falan diye ins benim hastanemde ekstra bisey cikartmaz. Bebek icin sordunmu peki 15. Gunden sonra ne kadara annenin sigortasina ekleniyormus ben hemen bebegede yaptirmak istiyorumHayır kuzum allianz vardı bizde küveze de para ödemedik zaten devlet karşılıyormuş, işitme testinede ödemedik. Zaten doğum paketi vardı bizde ekstra hiçbirşeye para ödemedik. Benim içinde ödemedik kendi muayene hakkımdan düştü. Sadece 4 gün sonra sarılık için hastaneye yattığımızda oda parası ödedik o da daha bebeğe sigorta yaptıramadık diye 16 günlük olmadan bebeklere sigorta yapılmıyormuş 1000 tl ödedik o günde hastaneye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?