- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.081
Ben de bugün 36+4üm çok hafif başladı kendini gösterdi iki güne coşacak o zamanBenimde geçen hafta başladı 37 ile birlikte
Hayır doğum belirtisi bi kere sen de yakında doğuracaksınO ağrı bende 37 den beri var , doğum belirtisi olduğunu kabul etmiyorumolsa ben doğururdum, bi ara çoktu bu ara azaldı ama yalan yok
Canımsın pek çok bebekte görülebilen bir durum, içini ferah tut. Rabb'im sizi en kısa zamanda birbirinize bağışlasın ve kavuştursunBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Fiyat sabitlenmesi nasıl yaptınız acaba bize de fikir olurCanım ben Memorial da. Dr Özgüç Altun a gidiyorum. Çok memnunum. Şuana kadar bir aksilik yaşamadım. Sezeryanida orda olacağım hastane ile görüştüm. Fiyat sabitlemesi yaptım
Sağlıkla kavuşun inşallah hayata tutunmuş bir yerden minik birlikte sağlıkla ayrımın dilerim hastaneden. İkinize de geçmişler olsunBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Doktorum tüp bebeğin sezeryan ile uzaktan yakından alakası yok zorunluluğu da yok Şartlar gerektirirse başvurulur der hep. Tüp bebek daha değerli görüldüğünden mi riske atmak istemiyor acaba. Haftasına göre kilosu normal sanırım benim 36+6 da 3050ydi.Bende normal istiyorum ama doktorum neden bilmem riske atmak istemiyor tüp bebek olduğundan diyor 38+3 üz bugün dün kilosu 3500 dedi kilosu haftasına göre geride kalırsa doğurturum diyor bende normal olsun istiyorum ama artık gelmezse fazla beklemeyip sezeryana alacak galiba
Geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ben de aynısını yaşadım sağlıkla kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda. Ben de cuma günü kavuşabileceğim oğluma gibi görünüyor bi aksilik olmazsa. Süte gelince ilk gün 20 damla kadar geldi anca sütüm. İkinci gün hiç gelmedi.Bugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Evet yapılıyor canım ertesi gün odaya gelip yapmışlardı ilk doğumumda.Hanımlar bebek doğduktan sonraki muayenede işitme testi yapılıyor mu özel hastanelerde biliyor musunuz?
Bende anlam verem dım sezeryan yapmak için mi öyle diyor anlamadım gitti yarın bizimde kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz ☺Ama kilosu artık geride kalamaz ki 3.5 iyi canım doğum kilosu ztn, benim de 1 hafta önce öyleydi bakalım yarın kaç çıkacak bende merak ediyorum.
Evet tüp bebek daha kıymetli bu yüzden riske atmayalım diyor kilosuna çevremdekiler de hep iyi diyor ama doktor kilosuna taktı anlamadımDoktorum tüp bebeğin sezeryan ile uzaktan yakından alakası yok zorunluluğu da yok Şartlar gerektirirse başvurulur der hep. Tüp bebek daha değerli görüldüğünden mi riske atmak istemiyor acaba. Haftasına göre kilosu normal sanırım benim 36+6 da 3050ydi.
4 ten sonra da normal doğuma zor diyorlar, anlamadım ben bu doktorlarıBende anlam verem dım sezeryan yapmak için mi öyle diyor anlamadım gitti yarın bizimde kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz ☺
Sizce gebelik varmiSaglikla kucaginiza alin insallah
4 ten sonra da normal doğuma zor diyorlar, anlamadım ben bu doktorları
Kuzum ben hiç mama vermedim doktorumda ver demedi biliyorsun sarılık 19 çıkmıştı hastanede yattık mavi ışıkta ona rağmen mama demedi çünkü bizim süt soeunumuz yok bebiş emmeyi beceremiyorsu küçük diye. O günden sonra daha sık emmeye başladı ve öğrendi. Şöyle benimki ağlamıyor acıkınca 2-3 saatte bi minik sesler çıkarıyor hemen o zaman veriyorum memeyi yarım saat flan 2 memeyide emziriyorum doyduğunu emmeyi bırakınca sütü ağzında biriktirip tükürünce anlıyorum gazını çıkarınca hemen hıçkırmaya başlıyor ben öyle anlıyorum umarım doğrudur bilemiyorum biberonlada verince max 20 cc emiyor sonra tükürüyor demekki doymuş diyorum. Gece 3 kez kesin uyanıyorum saat 2- 4:30 ve 7 gibi denk geliyor. Yarın sağlık ocağına götüreceğim göbek bağımız düştü hem onu göstermeye hemde kişosuna bakmaya bakalım doyup doymadığını yarın anlayacağız ona göre yöntem değiştireceğim
Evet yapılıyor hastaneden çıkacağımız gün yapıldı bize kuzum özel hastanedeHanımlar bebek doğduktan sonraki muayenede işitme testi yapılıyor mu özel hastanelerde biliyor musunuz?
Yarın canım, inşallah hepsini sorayımBir dahaki randevun ne zaman canım
Dr. kaç haftaya kadar beklerim diyor
Suni sancı verecek miymiş yoksa kendi sancıların için beklemeyi mi tercih edecekmiş
Adetiniz geçti miSizce gebelik varmi
Kasim ayinda ypmistm gdcmisti boyke degerlrde var denikiyo aklimda kldi sonra 2 hafta adetimden gecmisti adet olmustim ama beyaz renkte tas gibi birsey dusmusti acaba dusukmu ypnstm diye merak ettimAdetiniz geçti mi
Canim tamamlayici sigorta harici odeme yaptinizmi hastaneye bebek icin veya kendin icinKuzum ben hiç mama vermedim doktorumda ver demedi biliyorsun sarılık 19 çıkmıştı hastanede yattık mavi ışıkta ona rağmen mama demedi çünkü bizim süt soeunumuz yok bebiş emmeyi beceremiyorsu küçük diye. O günden sonra daha sık emmeye başladı ve öğrendi. Şöyle benimki ağlamıyor acıkınca 2-3 saatte bi minik sesler çıkarıyor hemen o zaman veriyorum memeyi yarım saat flan 2 memeyide emziriyorum doyduğunu emmeyi bırakınca sütü ağzında biriktirip tükürünce anlıyorum gazını çıkarınca hemen hıçkırmaya başlıyor ben öyle anlıyorum umarım doğrudur bilemiyorum biberonlada verince max 20 cc emiyor sonra tükürüyor demekki doymuş diyorum. Gece 3 kez kesin uyanıyorum saat 2- 4:30 ve 7 gibi denk geliyor. Yarın sağlık ocağına götüreceğim göbek bağımız düştü hem onu göstermeye hemde kişosuna bakmaya bakalım doyup doymadığını yarın anlayacağız ona göre yöntem değiştireceğim
Evet yapılıyor hastaneden çıkacağımız gün yapıldı bize kuzum özel hastanede
Yok pozitif bi değer değil ancak bazen bu değerlerde yükselme olabiliyor, siz devamında adet olduğunuza göre gebe değilmişsiniz diye düşünüyorumKasim ayinda ypmistm gdcmisti boyke degerlrde var denikiyo aklimda kldi sonra 2 hafta adetimden gecmisti adet olmustim ama beyaz renkte tas gibi birsey dusmusti acaba dusukmu ypnstm diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?