- 20 Mart 2011
- 13.942
- 32.549
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.061
Yaa sizleri okudukça ben bir daha doğurmak istiyorumKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Dün ben de öyleydim akşam üstünden başladı karnımın kasılması epey sürdüKızlaarr benim bugün karnımın sertliği hiç geçmiyorvajinamdada sürekli bir baskı hissediyorum. Doğurcam mı napcam ben ya
Napcaz valla bilemedimDün ben de öyleydim akşam üstünden başladı karnımın kasılması epey sürdü
Bende o da varKızlar belimde tatlı tatlı bi sızı var hiç geçmiyor ama adet öncesi ağrısı gibi ama çok hafif. Annem teşhisi koydu hemen bebek kanala iniyor olabilir diyeolabilir mi sizce sizde oldu mu böyle?
Ay ben de sen böyle konuştukça doğurasım geliyo kendime cesaretim geliyor. Doğumu görüp bi daha dogurmak istiyosa çok da zor değil demek ki diye kendimi teselli ediyorumYaa sizleri okudukça ben bir daha doğurmak istiyorumKeyfini çıkarın müthiş bir durum Sağlıcakla gelsin miniğin
Ay hadi bakalım hareketlemeler başlıyor artıkBende o da varbebek kanala indi mi bilmiyorum benim ama hafif regl sancısı gibi sancım oluyo. Tatlı tatlı değil ama benim regl olmadan önceki o rahatsız edici ağrıdan
Zor olmaz olur mu keşke kolay olsa ama hepsi onun ağlamasını duyana kadarAy ben de sen böyle konuştukça doğurasım geliyo kendime cesaretim geliyor. Doğumu görüp bi daha dogurmak istiyosa çok da zor değil demek ki diye kendimi teselli ediyorum
Hayırla darısı bizlere inşallahZor olmaz olur mu keşke kolay olsa ama hepsi onun ağlamasını duyana kadar
Sonra her şey siliniyor o miss kokusu kalıyor
Küçükken mahallede bi yaşlı kadın vardı çok yaşlıydı yatalak kadar kim ne hastalık söylerse bende de var o derdiAy hadi bakalım hareketlemeler başlıyor artık
Gözünaydın canım ne güzel kavuşmuşsunuz cok sevindim sağlıkla büyüsün kuzucukKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Benim de öyleydi 33.haftadan sonra başladı canım bi tutuyor hıçkırık beş dk pıt pıt pıt. İyi güzel demişti doktorum da. Şuan eskisi kadar sık değil sanki 3 gün de bir falan oluyorKizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Canım bi ara böyleydi günde 4 kez fln hissediyordum bi haftadır oda azaldı bende, yeri dar hıçkıramıyor bile yavrum diyorumKizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Biz de iyice yaşlılara döndük zaten ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diyeKüçükken mahallede bi yaşlı kadın vardı çok yaşlıydı yatalak kadar kim ne hastalık söylerse bende de var o derdikendimi öyle hissettim
Böyle o ağrıyı hissedince dersin ki " ayy adet olcam heralde bugün " öyle bi ağrıBende o da varbebek kanala indi mi bilmiyorum benim ama hafif regl sancısı gibi sancım oluyo. Tatlı tatlı değil ama benim regl olmadan önceki o rahatsız edici ağrıdan
Aynen sonra karnından ayaklarını göremediğini farkedersinBöyle o ağrıyı hissedince dersin ki " ayy adet olcam heralde bugün " öyle bi ağrı
Böyle o ağrıyı hissedince dersin ki " ayy adet olcam heralde bugün " öyle bi ağrı
O ağrı bende 37 den beri var , doğum belirtisi olduğunu kabul etmiyorumAynen sonra karnından ayaklarını göremediğini farkedersinöyle bi ağrı
Benimde geçen hafta başladı 37 ile birlikteO ağrı bende 37 den beri var , doğum belirtisi olduğunu kabul etmiyorumolsa ben doğururdum, bi ara çoktu bu ara azaldı ama yalan yok
Gözün aydın canım Allahım sanada bebişine de sağlık versin inşallah üzülme emer alışır inşallah annesiKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Ayyy çok heyecanlı bende o gece hiç uyuyamamıştım kuzum hadi bakalım sorunsuz hemencik olsun bitsin sonrası çook güzellKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Gözün aydın canım sağlıkla inşallah bebişinde sende çıkarsınız hastaneden üzülme onun sağlığı için kalsın ne kadar kalacaksa benimde oğluşum 1.5 gün kaldı sağlıkla ynıma geldi sen sonunu düşün çok güzel olacak üzme kendini sütünde gelir benim 3. Gün çok güzel gelmiştiBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Kız ben yanlış söylemişim ya aşı diyeNe aşısı canım? Benim minnakın da gıdısı dolduya emzirmek bir şey değil ama böyle çalışmaları kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?