- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.121
Canim benimm gececek bu gunlerde evinizde doyacaksin kokularina minnoslarin ikiz bebek olunca bazi zorluklar olabiliyor bu tarz sabret dua et hersey cok cok guzel olacakSelam kızlar, ben bugün ilk kez bebeğimi kucağıma alıp sevdim emzirdim, akıllı oğluşum küçük olmasına rağmen tuttu emdi çok şüküreşime de o sırada diğer küçük olan oğlumu vermişler onun kucağında beslenmiş çok duygusalım öğlen müslin örtü istemişlerdi, akşama da eşim süt bırakmaya gittiğinde kıyafet getirin demişler biri için bu çıkmaya yaklaştı demek ahh o kokusunu maskesiz içime çekmek, koynumda uyutmak için sabırsızlanıyorum hamileliğim bi anda apar topar bitti diye azcık tripliyim ama göbeğimi yeterince sevememiştim sanki doyamamıştım hamişliğe
Ben de son zamanlarda öyleydim ama şu an herkes ben iyi olayım diye uğraşıyo ya canıma sokasım geliyo
Bizleri habersiz birakma canim saglikla al kucagina yavrunuKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Ayy o kıyafetlerini getirin cümlesini eşimden duydum ben o an nasıl ağladığımı size anlatamam bak şimdi yine ağlıyorum ama yanımda oğluşum var boncuk boncuk baana bakıyorSelam kızlar, ben bugün ilk kez bebeğimi kucağıma alıp sevdim emzirdim, akıllı oğluşum küçük olmasına rağmen tuttu emdi çok şüküreşime de o sırada diğer küçük olan oğlumu vermişler onun kucağında beslenmiş çok duygusalım öğlen müslin örtü istemişlerdi, akşama da eşim süt bırakmaya gittiğinde kıyafet getirin demişler biri için bu çıkmaya yaklaştı demek ahh o kokusunu maskesiz içime çekmek, koynumda uyutmak için sabırsızlanıyorum hamileliğim bi anda apar topar bitti diye azcık tripliyim ama göbeğimi yeterince sevememiştim sanki doyamamıştım hamişliğe
Ben de son zamanlarda öyleydim ama şu an herkes ben iyi olayım diye uğraşıyo ya canıma sokasım geliyo
Yok ya valla bedavaya çıktık biz öyle söyliyim canım. Yok 2 gün sonra belli olacak bizimki 16 gün doğmadan fiyat teklifi de vermiyorlarmış teklif gelince söyleyeceğim sana.Ah cok iyiymis canim benimde allianz dogum paketi baya korkuttular bebek icin yapilan herseye para cikiyo bi dogum parasi odeniyo neredeyse falan diye ins benim hastanemde ekstra bisey cikartmaz. Bebek icin sordunmu peki 15. Gunden sonra ne kadara annenin sigortasina ekleniyormus ben hemen bebegede yaptirmak istiyorum
Yarım saat toplam emzirme süren mi canım? Sağ ve sol göğüs toplam yarım saat?Kuzum ben hiç mama vermedim doktorumda ver demedi biliyorsun sarılık 19 çıkmıştı hastanede yattık mavi ışıkta ona rağmen mama demedi çünkü bizim süt soeunumuz yok bebiş emmeyi beceremiyorsu küçük diye. O günden sonra daha sık emmeye başladı ve öğrendi. Şöyle benimki ağlamıyor acıkınca 2-3 saatte bi minik sesler çıkarıyor hemen o zaman veriyorum memeyi yarım saat flan 2 memeyide emziriyorum doyduğunu emmeyi bırakınca sütü ağzında biriktirip tükürünce anlıyorum gazını çıkarınca hemen hıçkırmaya başlıyor ben öyle anlıyorum umarım doğrudur bilemiyorum biberonlada verince max 20 cc emiyor sonra tükürüyor demekki doymuş diyorum. Gece 3 kez kesin uyanıyorum saat 2- 4:30 ve 7 gibi denk geliyor. Yarın sağlık ocağına götüreceğim göbek bağımız düştü hem onu göstermeye hemde kişosuna bakmaya bakalım doyup doymadığını yarın anlayacağız ona göre yöntem değiştireceğim
Canım tam şimdi etiket yapacaktım nasılsınız diye, mesajını gördüm çok sevindimSelam kızlar, ben bugün ilk kez bebeğimi kucağıma alıp sevdim emzirdim, akıllı oğluşum küçük olmasına rağmen tuttu emdi çok şüküreşime de o sırada diğer küçük olan oğlumu vermişler onun kucağında beslenmiş çok duygusalım öğlen müslin örtü istemişlerdi, akşama da eşim süt bırakmaya gittiğinde kıyafet getirin demişler biri için bu çıkmaya yaklaştı demek ahh o kokusunu maskesiz içime çekmek, koynumda uyutmak için sabırsızlanıyorum hamileliğim bi anda apar topar bitti diye azcık tripliyim ama göbeğimi yeterince sevememiştim sanki doyamamıştım hamişliğe
Senin bebe çok şanslı, matrak bir annesi varGünaydın canım kızlar hiç takip edemedim memelere sıcak duş aldır, pompa pompa pompa, pompanın açtığı memeyi bebenin ağzına daya surat buruştursun (ehh ne yapsın bebe kendi kadar meme o büyüklüğün şanına yaraşır uç yok) hadiii tak silikon ucu tekrar dene, emzir bazen yetmesin azıcık mama takviye et, sıçsın temizle, uyut döngüsü içerisinde bitap düşmüş durumdayım. Üzerine kaynanamla olan psikolojik savaş çok kanlı bir şekilde evin her cephesinde devam ediyordoğuranlar olmuşsa gözler aydın olsun. sapphire_silk senden güzel haberler almak harika, E B R U inşallah kolay doğum yaparsın canım.
Ay çok heyecanlıKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
Evet birisi biogaia diğeri metigastİsimleri ne canım? Biz de daha dün aldık biogaia verdi doktorumuz
İlk zaman 2 saatte 1di şimdi 3 saatte 1 besliyorum canım. Örneğin; saat 7de emzirmeye başladım, yarım saat emziriyorum. Saat 7:30 oldu. Sonra mamasını vermeye başlıyorum. Yarım saat de mamayla debeleniyorum. Saat 8 olduğunda meme ve mama bitti. 8den sonra 3 saat ekliyorum. Saat 11 de tekrar emzirmeye başlıyorum.
emerken boğazına bakınca anlaşılıyor süt içip içmediği. ağzıyla emme hareketi yaparken boğazında da yutkunma oluyorsa emiyor demek. eğer sadece emme hareketi yapıp çok nadir yutkunuyorsa süt az geliyordur. ilk zamanlar böyle anlarsın takip et demişti doktorum banada. ama zaten çişli bezi kilo alımı iyiyse emiyordur süt de yeterlidirYarım saat toplam emzirme süren mi canım? Sağ ve sol göğüs toplam yarım saat?
Biz de mama kullanmıyoruz, sütümle doyduğunu düşünüyorum zira çişli bez sayısı yeterli.
Ama bir arkadaşım bebeğin emdiğini zannediyordum meğer sadece memenin başını alıp boş çekiyormuş dedi. İçime kurt düşürdü acaba öyle bir durum mu var diye
İki saat aralıklarla alarm kurduk biz de emzirmek için. Doktor küçük olduğu için iki saati geçirmeyin ama daha erken de vermeyin dedi. Çok çabuk yoruluyor en fazla 20 dk emzirebiliyorum
Evet çok şükür eskisine göre biraz daha canlı gerçekten sabir isteyen bi olay. Gün boyu uyumuyor gece uyuyunca da niye uyudu diyorum psikolojik olarak yerle bir ediyor gerçektenB Beybiumutlari nasılsın canım? Aklım sende kaldı.. Bebeğin nasıl biraz olsun canlandı mı minnoş uykucu?
Boğazı gayet yutkunuyor ses geliyor emme sonrası ağzının kenarında süt oluyor. Ama çok gazlı ve atak gelince direkt meme isyor acaba doymuyor mu şüphesine düşüyorum.emerken boğazına bakınca anlaşılıyor süt içip içmediği. ağzıyla emme hareketi yaparken boğazında da yutkunma oluyorsa emiyor demek. eğer sadece emme hareketi yapıp çok nadir yutkunuyorsa süt az geliyordur. ilk zamanlar böyle anlarsın takip et demişti doktorum banada. ama zaten çişli bezi kilo alımı iyiyse emiyordur süt de yeterlidir
Şükret canım ne güzel gece uyuyorEvet çok şükür eskisine göre biraz daha canlı gerçekten sabir isteyen bi olay. Gün boyu uyumuyor gece uyuyunca da niye uyudu diyorum psikolojik olarak yerle bir ediyor gerçekten
Kuzum benim değiliyor ben gündüz bazen 1 saatte bile emzirdiğim oldu çok korktum ya kilo verince sarılık olduktan sonra gündüz 1 saatte verdiğimde yarım saat emiyordu iki meme toplam. Ama 2 saatte emzirdiğimde 2 meme toplam 40 dk falan oluyor. Geceleri uynınca 1 saat sürüyor 2 meme ama o arada uyuyor bi daha dürtüp uyandırma seansları falan oluyordu. 4 gündür düzene girdik 20 dk güzelce tek memeyi emiyor kesintisiz. Doyduğunuda ağzında biriktirip tükürünce anlıyorum hatta emmeyi durdurunca ben kaldırıp bi gaz çıkartma yapıyorum 10dk sonra tekrar meme veriyorum emerse ne ala emmezse devam işte öyle anlıyorum. N nail art da çok güzel anlatmış. Sen kontrole götürdün mü ne zaman götüreceksin ? Kilo alımına sarılığına baksınlar için rahatlasın olmadı sağlık ocağına bi götür bakalımYarım saat toplam emzirme süren mi canım? Sağ ve sol göğüs toplam yarım saat?
Biz de mama kullanmıyoruz, sütümle doyduğunu düşünüyorum zira çişli bez sayısı yeterli.
Ama bir arkadaşım bebeğin emdiğini zannediyordum meğer sadece memenin başını alıp boş çekiyormuş dedi. İçime kurt düşürdü acaba öyle bir durum mu var diye
İki saat aralıklarla alarm kurduk biz de emzirmek için. Doktor küçük olduğu için iki saati geçirmeyin ama daha erken de vermeyin dedi. Çok çabuk yoruluyor en fazla 20 dk emzirebiliyorum
Böyle bir imkan varsa kaçırma yoksa sonra da miyomlar için ameliyat olman gerekir tek ameliyatla ikisini de halletSezaryen sırasında miyomlarını da aldırmış olan var mı aranızda?
Bugün sordum doktoruma. Miyomları alırım dedi. Onlardan da kurtulsam çok iyi olacak.
Canm gecmis olsun inşallah en kısa zamanda yanına gelirBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?