11 sene geçti üstünden benim hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
Sonda takıldı ilk takılırken kendimi kastigim icin az bisey acı hissetmiştim. Sonrası ameliyathaneye indirildim masada öne doğru egdiriyorlar belden igne icin koca gobegimle zor olmustu eğilmem. Egilmem ve sabit durmam icin arkadan omzumdan destek vermişlerdi. Epidural iğne vurulunca yatırdılar böyle nasil tarif edeyim ayak baş parmağıma dogru betonlasma gibi diyeyim

anestezi doktoru boynumu çimdikler gibi yapmışti hissettin mi dedi evet dedim bunu hissettin mi dedi neyi dedim tamam kestik demisti

şakacı bir adamdi anestezi doktoru beni sürekli konusturmustu korkmayayim diye. Cok çabuk bitti ameliyat dikisten sonra hatırladığım kadarıyla yarim saat gibi birseydi bir alanda tuttular sonra odaya aldılar. Bebek çoktan odaya gelmis bile. Sadece epiduralin etkisi gittikçe cok üşüdüm üstüme birkaç tane battaniye orttuler. Ağrım oldukça seruma ağrı kesici eklediler. Akşamına zaten ayağa kalktım bir gece hastanede kaldık ertesi gün gaz filan çıkardığım için de cikisim verildi.
Cok uzun oldu insallah anlatabilmisimdir. Korkacak birsey yok allahin izniyle cok guzel geçecek endişe etme.