2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canımm evet N nail art da duymuştum ilk bunu birde kendim yaşayınca gerçekten 3 gün dünyam karardı ama doktorum migrenimde olduğu için bunu yaşayabileceğimi bu durumun %1 de olacağını hatta kendi eşininde olduğunu söyledi ve biz taburcu olduktan 1 gün sonra tekrar hastaneye yattık bana özel bir serumu olduğunu söyledi bu durumun birde arvelesi bişeylerle karıştırıp verdi tam 10 saat süren bir serum aldım ama geçmedi. Bana bir ağrı kesici hap verdi evde içmem için beni iyi eden o oldu sonraki gün düzeldim çok şükür. Yama ne demek onu bilmiyorum ben ama. Umarım bu grupta başka kimse bunu yaşamaz berbat birşey bu geçtiyse seninkide çok şükür. Emmeye gelincede yani üzülme başta bilmiyorlar sonra öğreniyorlar bıkmadan dene dedi bana hemşireler 1 hafta sonunda benimkide öğrendi ben zaten 35+3 te doğurdum minik diye birde sarılık oldu diye ememiyordu şırıngayla beslediğim çok oldu ama sonra düzene girdi çok şükür sende sürekli dene üzülme illaki öğrenecek
Canım geçmiş olsun ya sanki BUKITOKI de de olmuştu bu
Malesef canım umarım başka kimse yaşamaz bizim gruptan bu kötü tecrübeyi
Kuzum çok sağol benim bebiş çok şükür ki ağlamıyor o gün sadece aşırı gaz oldu bir anda ve o gün sadece ağladı bende korktum ilk annelik deneyimim hemen evham yaptım dr gittik ama ben biraz ince giydirmişim emzirirkende üstüne battaniye flan örtmüyordum sıcakta uyuyor çocuk diye meğer ondan birazcık gaz olmuş o gün gaz masajı yapmakla geçti ve dr tavsiyesiyle 2 kat giydirdik duşa soktuk çok şükür ki geçti gitti şuan giyimine de dikkat ediyorum kendime de daha dikkatliyim umarım olmaz bir daha

Kızlar bu ortası beyaz sulu akıntı tedirgin etmeye başladı. Amniyon sıvısı değildir kıvamlı bi akıntı çünkü sanırım açık renk çamaşırımda iz bırakıyor ama gün boyu sürekli devam etti. Sürekli hafif ıslaklık nemlilik hissederek dolandım. Enfeksiyon mudur ki

Cok sukur Allaha cnm valla yedim bi iki bisey ayların alışkanlıgi yedim vicdan yaptım şekerim cikcsk diye dedim ne şekeri kiz inci

Herkes aynı olmuyor o yüzden kesinlikle önermiyorum. Bundan birkaç yıl önce geçmeyen bir gribim olmuştu bir arkadaşım önerdi ve denedim. Günlerce midem mahvoldu. Bazılarında yemek borusu tahrişi bile yapıyormuş ve öyle azımsanacak bir acı ağrı değildi. Tüm yutsanız bile bu olabiliyor riske atmayın derim. Daha sağlıklı yolları vardır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

Bugün her zamankinden daha az iş yapmama rağmen her zamankinden daha fazla yoruldum bel ağrısı çekiyorum dinleneyim geçer dedim ama yok geçmiyor belim kırılacak gibi resmen. Acaba yorulduğumdn mi yoksa bebekten mi oluyor bu, doğum olsa sancı olsa karnıma da atar ama yok sadece sırtım çok fena akıntı nişan yok.

Selam kızlar, okuya okuya geleyim dedim ama yetişemedim B Birdurumvar hadi gözün aydın hoşgelmiş İpek kız sefalar getirmiş evhamlı, enfeksiyonlu günler geride kalsın insallah bundan sonra mis kokulu, bol sütlü kaliteli uykulu, lezzetli günler gelsin güzellikler içinde büyütün insallah

Benim oğlum taburcu oldu teyzeleri sabah getirdik evimize, diğer yavrum orda kaldı. Sabahtan beri askeri düzende yaşıyoruz evde 2 saatte bi beslenmesi gerekiyor, kilo vermesin efor sarfetmesin diye sadece tadımlık emziryorum çok enteresan şeyler öğrendim yenidoğan hemşiresinden yarın kafamı toparlayabilirsem yazayım. Yaklaşık 30-45 dk lık periyotlar halinde oturduğum yerde uyudum bugün hep ama değer yavrum için yeter ki kardeşi de gelsin çok özledim ben onları. Bu arada kış boyu hasta olmayan kızımın da adenovirüs olacağı tuttu. Prematüre kardeşlerinin taburcu olacağı hafta Allahtan anası gibi kuralcı yavrum pandemiden maskeye de alışkın, maskesini takıp elini yıkayıp geliyo “ay şurası da çok küçük, burası da çok tatlı” seansından sonra gidiyo

Bu arada su bazen küçük sızıntılar şeklinde de gelebilir belki bilmiyorum ama ben uyuyodum sanki bi tıpa açılmış gibi oldu şırıl şırıl aktı gitti yatağa tutamamadım. Çamaşırıma baktığımda bembeyaz yumurta akı gibi bi akıntı vardı. Suyum saçıma kadar bulaşmış. Sonrasında da az az geldi bi kaç sefer. dependle hastaneye gidebildim ama ilk seferde altımda depend de olsa kurtarmazdı çok sıkışıp da altına işemişsin gibiydi aynı miktarı.

Bende seni kalbimden geçirdim sonrasında mesajını gördüm iki bebişle çok yoğundur sanırım diye göremedim yazılarını kaç gündür inşallah oglusunda hayırlısıyla kardeşlerine ve annesine hemen kavuşur canım onunlada bol bol özlem giderirsin
Tecrübelerini fırsat buldukça paylaş bizimle ikincide acemi hissettin mi nasılsın ilk kez anne oluyor gibi mi Benimde kafamda hep böyle sorular

Tesekkur ederim canım ins en kısa zamanda diğer bebeğine de saglikla kavuş

Ne durumdasın canım ?

Ya canımmmm ben de seni merak ediyordum gözün aydın yavruna kavuşmana çok sevindim. Biri geldi ya diğeri de peşinden gelir, kardeşini özler zaten
Prematüre olduğu için en başlarda 2 saatte 1 yeme zamanı oldu canım ama sonra toparlanınca 3 saate çıktı merak etme. 2den 3e çıktığında bayaa fark ettiriyor gerçekten
Kızına da bayıldım kocaman öpücükler gönderiyorum ona. Ablalıkta onun gibi olsun herkes

Sezeryandan sonra dikiş bakımı nasıl oluyor?
Bugün duş alacağım yapmam gereken bişey var mı doktor madecassol vermiş onu şimdi mi kullanacak sonra mı
Hemşire sadece kuru ve temiz tut dedi

Bugün duş alacağım yapmam gereken bişey var mı doktor madecassol vermiş onu şimdi mi kullanacak sonra mı
İlk zamanlar islanmamasi Lazm diye biliyorum. Eczanede ona göre bantlar var bide ayakta duş alınmalı

İlk doğumumda fito ve maddecasol krem kullandırtmıştı. İlk maddecasol u sonra ikisini en son da fitoyla devam etmiştik. Koruyucu bant çıktıktan sonra nispeten daha rahat olabilirsiniz. Sanırım bu da bir haftaya denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam

Sırtın assagiya doğru çekiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…