- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.001
Canımm evet N nail art da duymuştum ilk bunu birde kendim yaşayınca gerçekten 3 gün dünyam karardı ama doktorum migrenimde olduğu için bunu yaşayabileceğimi bu durumun %1 de olacağını hatta kendi eşininde olduğunu söyledi ve biz taburcu olduktan 1 gün sonra tekrar hastaneye yattık bana özel bir serumu olduğunu söyledi bu durumun birde arvelesi bişeylerle karıştırıp verdi tam 10 saat süren bir serum aldım ama geçmedi. Bana bir ağrı kesici hap verdi evde içmem için beni iyi eden o oldu sonraki gün düzeldim çok şükür. Yama ne demek onu bilmiyorum ben ama. Umarım bu grupta başka kimse bunu yaşamaz berbat birşey buSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Malesef canım umarım başka kimse yaşamaz bizim gruptan bu kötü tecrübeyi
Kuzum çok sağol benim bebiş çok şükür ki ağlamıyor o gün sadece aşırı gaz oldu bir anda ve o gün sadece ağladı bende korktum ilk annelik deneyimim hemen evham yaptım dr gittik ama ben biraz ince giydirmişim emzirirkende üstüne battaniye flan örtmüyordum sıcakta uyuyor çocuk diye meğer ondan birazcık gaz olmuşGözün aydın canım darısı başımıza inşBebeğin çok mu ağlıyor bilmiyorum ama bi farkındalık yaratmak isterim;
Arkadaşımın bebeği de çok ağlıyordu 6 ay bebekle annesi hayattan bezmişti resmen. Sonra ek gıdaya geçince farketti ki meğer gıda alerjisi varmış. Anne sütünden yediklerimiz geçiyor ya annesi o sebeple alerjisi olduğu gıdaları emzirme bitene kadar hiç ağzına sürmedi. Meğer mutlu mesut bir bebekmiş bizim kuzu.
Bu bilgiyi buraya bırakayım belki birilerine faydamız dokunur
Cok sukur Allaha cnm valla yedim bi iki bisey ayların alışkanlıgi yedim vicdan yaptım şekerim cikcsk diye dedim ne şekeri kiz inciYa ben böyle şeylere inanmıyorum artık kimse kusura bakmasın, memeyi amuda da kaldırsam yok olmuyor ama zamanla olacağına inancım tam.
B Birdurumvar canım sağlıkla kavuştun sonunda çok mutluyum senin adına, acılarımız son buldu şükür, gömül şimdi tatlıya pastaya ohhhhh
Herkes aynı olmuyor o yüzden kesinlikle önermiyorum. Bundan birkaç yıl önce geçmeyen bir gribim olmuştu bir arkadaşım önerdi ve denedim. Günlerce midem mahvoldu. Bazılarında yemek borusu tahrişi bile yapıyormuş ve öyle azımsanacak bir acı ağrı değildi. Tüm yutsanız bile bu olabiliyor riske atmayın derim. Daha sağlıklı yolları vardır diye düşünüyorum. Geçmiş olsunBu arada tansiyon meselesi açılmışken buraya da bi kocakarı yöntemi bırakayım. Belki iş görür
Sabah aç karnına bütün sarımsak yutardı bizim büyükler. Kök kısmını çok kesmeden kesinlikle bölmeden (midenizi mahveder) yutabileceğiniz büyüklükte bir şey seçebilirsiniz. Suyla hap gibi yutun. Enfeksiyon, hastalık vs için de faydasını gördüm ben.
Bende seni kalbimden geçirdim sonrasında mesajını gördüm iki bebişle çok yoğundur sanırım diye göremedim yazılarını kaç gündür inşallah oglusunda hayırlısıyla kardeşlerine ve annesine hemen kavuşur canım onunlada bol bol özlem giderirsinSelam kızlar, okuya okuya geleyim dedim ama yetişemedimB Birdurumvar hadi gözün aydın hoşgelmiş İpek kız sefalar getirmiş evhamlı, enfeksiyonlu günler geride kalsın insallah bundan sonra mis kokulu, bol sütlü kaliteli uykulu, lezzetli günler gelsin güzellikler içinde büyütün insallah
Benim oğlum taburcu oldu teyzeleri sabah getirdik evimize, diğer yavrum orda kaldı. Sabahtan beri askeri düzende yaşıyoruz evde 2 saatte bi beslenmesi gerekiyor, kilo vermesin efor sarfetmesin diye sadece tadımlık emziryorum çok enteresan şeyler öğrendim yenidoğan hemşiresinden yarın kafamı toparlayabilirsem yazayım. Yaklaşık 30-45 dk lık periyotlar halinde oturduğum yerde uyudum bugün hep ama değer yavrum için yeter ki kardeşi de gelsin çok özledim ben onları. Bu arada kış boyu hasta olmayan kızımın da adenovirüs olacağı tuttu. Prematüre kardeşlerinin taburcu olacağı haftaAllahtan anası gibi kuralcı yavrum pandemiden maskeye de alışkın, maskesini takıp elini yıkayıp geliyo “ay şurası da çok küçük, burası da çok tatlı” seansından sonra gidiyo
Tesekkur ederim canım ins en kısa zamanda diğer bebeğine de saglikla kavuşSelam kızlar, okuya okuya geleyim dedim ama yetişemedimB Birdurumvar hadi gözün aydın hoşgelmiş İpek kız sefalar getirmiş evhamlı, enfeksiyonlu günler geride kalsın insallah bundan sonra mis kokulu, bol sütlü kaliteli uykulu, lezzetli günler gelsin güzellikler içinde büyütün insallah
Benim oğlum taburcu oldu teyzeleri sabah getirdik evimize, diğer yavrum orda kaldı. Sabahtan beri askeri düzende yaşıyoruz evde 2 saatte bi beslenmesi gerekiyor, kilo vermesin efor sarfetmesin diye sadece tadımlık emziryorum çok enteresan şeyler öğrendim yenidoğan hemşiresinden yarın kafamı toparlayabilirsem yazayım. Yaklaşık 30-45 dk lık periyotlar halinde oturduğum yerde uyudum bugün hep ama değer yavrum için yeter ki kardeşi de gelsin çok özledim ben onları. Bu arada kış boyu hasta olmayan kızımın da adenovirüs olacağı tuttu. Prematüre kardeşlerinin taburcu olacağı haftaAllahtan anası gibi kuralcı yavrum pandemiden maskeye de alışkın, maskesini takıp elini yıkayıp geliyo “ay şurası da çok küçük, burası da çok tatlı” seansından sonra gidiyo
Ne durumdasın canım ?Bugün her zamankinden daha az iş yapmama rağmen her zamankinden daha fazla yoruldum bel ağrısı çekiyorum dinleneyim geçer dedim ama yok geçmiyor belim kırılacak gibi resmen. Acaba yorulduğumdn mi yoksa bebekten mi oluyor bu, doğum olsa sancı olsa karnıma da atar ama yok sadece sırtım çok fena akıntı nişan yok.
Ya canımmmm ben de seni merak ediyordumSelam kızlar, okuya okuya geleyim dedim ama yetişemedimB Birdurumvar hadi gözün aydın hoşgelmiş İpek kız sefalar getirmiş evhamlı, enfeksiyonlu günler geride kalsın insallah bundan sonra mis kokulu, bol sütlü kaliteli uykulu, lezzetli günler gelsin güzellikler içinde büyütün insallah
Şuan daha iyiyim geçti ağrım.Teşekkür ederim canımNe durumdasın canım ?
İlk zamanlar islanmamasi Lazm diye biliyorum. Eczanede ona göre bantlar var bide ayakta duş alınmalıSezeryandan sonra dikiş bakımı nasıl oluyor?
Bugün duş alacağım yapmam gereken bişey var mı doktor madecassol vermiş onu şimdi mi kullanacak sonra mı
Hemşire sadece kuru ve temiz tut dedi
İlk doğumumda fito ve maddecasol krem kullandırtmıştı. İlk maddecasol u sonra ikisini en son da fitoyla devam etmiştik. Koruyucu bant çıktıktan sonra nispeten daha rahat olabilirsiniz. Sanırım bu da bir haftaya denk geliyor yanlış hatırlamıyorsamSezeryandan sonra dikiş bakımı nasıl oluyor?
Bugün duş alacağım yapmam gereken bişey var mı doktor madecassol vermiş onu şimdi mi kullanacak sonra mı
Hemşire sadece kuru ve temiz tut dedi
Sırtın assagiya doğru çekiliyor muBugün her zamankinden daha az iş yapmama rağmen her zamankinden daha fazla yoruldum bel ağrısı çekiyorum dinleneyim geçer dedim ama yok geçmiyor belim kırılacak gibi resmen. Acaba yorulduğumdn mi yoksa bebekten mi oluyor bu, doğum olsa sancı olsa karnıma da atar ama yok sadece sırtım çok fena akıntı nişan yok.
İnşaallah sagsalim kolayca kucağına alırsın kuzunuKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Aman geçmesin doğuralım artık yaaŞuan daha iyiyim geçti ağrım.Teşekkür ederim canım
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?