2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ya ben böyle şeylere inanmıyorum artık kimse kusura bakmasın, memeyi amuda da kaldırsam yok olmuyor ama zamanla olacağına inancım tam.

B Birdurumvar canım sağlıkla kavuştun sonunda çok mutluyum senin adına, acılarımız son buldu şükür, gömül şimdi tatlıya pastaya ohhhhh

Yok aslında ama hamileliğimin başından beri sürekli bir bel ağrısı yaşadım. Son haftalarda iyice arttı
Benim olduğu için ağrıyor hatta sancı geldiğinden bile emin olamadım.Dogum ağrısı herkeste farklı oluyor ya önemli olan belli düzenli aralıklarda gelmesi benim sabah geldi ikindiye doğru geçti tamamen.

Bu arada tansiyon meselesi açılmışken buraya da bi kocakarı yöntemi bırakayım. Belki iş görür
Sabah aç karnına bütün sarımsak yutardı bizim büyükler. Kök kısmını çok kesmeden kesinlikle bölmeden (midenizi mahveder) yutabileceğiniz büyüklükte bir şey seçebilirsiniz. Suyla hap gibi yutun. Enfeksiyon, hastalık vs için de faydasını gördüm ben.

Bazı anlar ne yazık ki olmuyor hatta çokca asla olmayacak ki dediğin anlarda oluyor. Sonra süreç yavaş yavaş işliyor. Ben de ilk anne olduğumda bu nasıl olacak asla olmaz bu böyle alıştı öyle oldu şöyle bitti dediğim herşeyin zamanla , çabayla çoğunlukla olduğunu gördüm. Olmayanda oluyor elbette ama arkadaş emzirme danışmanı tutturabildi dediği için ben de kendi aklıma gelenleri söyledim.

Benim olduğu için ağrıyor hatta sancı geldiğinden bile emin olamadım.Dogum ağrısı herkeste farklı oluyor ya önemli olan belli düzenli aralıklarda gelmesi benim sabah geldi ikindiye doğru geçti tamamen.
Benimde yaklaşık bir bir buçuk saat içinde bir kaç kez gitti geldi ağrılar. Ama vajinamdaki baskı ve batma bütğn gün sürdü. Hatta şu an yatmama rağmen hissediyorum hala batma

Eleştirim senin yorumuna değildi canım benim yanlış anlama beni lütfen, isyanım tombul tombul memelerde doğru düzgün uç olmamasına, isyanım memeyi tutamayan küçücük pembecik lokum bal dudaklara

Benimki de bir iki tuttu bugün hakkını yemeyeyim yiğidonun ama iki cukurdatıp sinirleniyor. Mücadeleye devam

Ya aahhahaha Allah iyiliğini versin, o dudakları severim minnoşum benim

VivaLaJuicy senin de az kaldı, ne durumdasın, ses ver

pank sen nasıl oldun canım?
Arada yine ufak tefek kasilmalar oluyor canim gun gecirmeye calisiyorum 14 nisanda alalim dedi doktorum umarim dayanabilirim o zamana kadar. Gunde 3-4 kez sert kasilmalar oluyor ama yalanci sanci dedi doktorum bunlara. Senin nasil oluyormu kasilmalarin

Yok yok anlamadım merak etme öyle dahi olsa şu an geçtiğin sürecin zorluğundan anlarım. Hiç sorun değil Olacak olacak en baştan onlar bize öğretecek bizde onlara

Uzmanlar da allicin maddesi açığa çıksın diye kesip yutmayı öneriyor işte … ama sarımsak genelde faydalı tansiyona . Tabi turunçgiller de

Valla yeniden doğmuş gibi oldum saniyesinde ne bas agrisi kaldı ne basınç hissi. Silikon uç da denedim uğraşmak sinirlendiriyor hanımefendiyi ,

VivaLaJuicy senin de az kaldı, ne durumdasın, ses ver

Azdan da öte kaldı artık.
değişik bir ruh halindeyim. garip. Boş. Bir yandan mutlu ve heyecanlıyım. Tarifsiz.

Evime el attık eşimle bugün. Temizlikçi çağırıp temizletmiştim öncesinde zaten ama biz tekrar üstünden geçtik. 2-3 güne zaten tozlanıyor hemen.

Yarın kayınvalidem de geliyor.
Annem ve o yanımda kalacak. Annem daha çok kalacak tabii. Kayınvalide gider birkaç güne. (İnşallah diyelim)

Anne yanı beşiğini yatağımızın yanına koyduk artık bugün. Onu görünce daha bi mutlu oldum.

Bir de vücut bakımlarımı yaptım biraz. Bazı tüylerden kurtardım kendimi
Gün nasıl bitti anlamadım.

Senin de artık doğum tarihin netleşsin. Heyecanlı bekleyiş başlasın

Dayanacak bence minnoş 14’üne kadar muhtemelen benimki de senden sonra olacak hemen benim de kasılmalarım oluyor, hatta bazen arka arkaya çok sertleşiyor. Düzenli olmadığı için pek takmıyorum ama rahatsız edici bir his, göğsüme öküz oturmuş gibi belki nst’ye girsem sancı çıkacak ama girmediğim için bilemiyorum. Sen mümkün olduğunca yorma kendini, hep yatıp uzanmaya çalış. Yorulduğumda kasılmalar artıyor sanki.
Yaaaa ah o beşik ben de en çok o kısımda heyecanlanıcam sanırım. Saat kaçta olacak operasyonun?

Anne ve kv iyi bakarlar sana benim annem de 3 haftadır burda, hep birlikte bekliyoruz

Kizlar yazan herkese cok tesekkur ederim sut konusunda biraz sıkıntı yasadık o yuzden pek vaktim olmuyor. Sutum geliyor cok sukur ama az 11.4 cikti sarilik orani cok yuksek degil ama dikkat et dediler. Memeyi ilk kavrarken cok sikinti yasiyoruz hemen kavrayamiyo cok sinirleniyo

Canım emzirme öncesi göğsünü biraz sık süt gelsin ve o sütü meme ucuna sür. Emzirme bitince de yine aynı şekilde. En iyi ilaç kendi sütün ben bunu tecrübe ettim bu süreçte. Umarım çabucak atlatırsın bu zorluğu
Geldim muayeneden 1 cm açıklık varmış pazartesiye gelir dedi bir gün daha beklerse 37 dolmuş olacak inşaallah bekler
Hadi hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun öncelikle Ebe benim göğüs ucumu baya baya sıkmıştı eliyle sonra kahverengi kısımdan tutup bebenin ağzına yerleştirdi. Umarım anlatabilmişimdir.
Bizim sarılık değerimiz de aynıydı canım iyi beslenme ile atlatıyor bebişler. Gerekirse mama takviyesi yap çünkü sarılık bebeği inanılmaz uyutuyor. Emzirmek için bile uyandırmakta zorlanıyorsun sonra.
Meme kavrama konusuna gelince ben de başlarda sıkıntı yaşadım ağrıydı yaraydı derken şimdi rahat emziriyorum. Zamanla rayına oturuyor. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…