- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.981
Ya ben böyle şeylere inanmıyorum artık kimse kusura bakmasın, memeyi amuda da kaldırsam yok olmuyor ama zamanla olacağına inancım tam.Efsunn94 canımmm memenin ucunu minnoşunun dudaklarına değdir alttan yukarı alttan yukarı açtığı anda sokmayı dene. Böyle yaparken bir de sıkıp bir iki damla da dudağına damlatabilirsin. Onun dışındada pozisyon değişikliği deneyebilirsin. Bir memeye karşı da bazen tavır geliştiriyorlar istemiyorlar o zaman sanki favori memelerini verir gibi diğer memeyi tersten tutmak ta aklında bulunsun. İnşallah işe yarar
Benim olduğu için ağrıyor hatta sancı geldiğinden bile emin olamadım.Dogum ağrısı herkeste farklı oluyor ya önemli olan belli düzenli aralıklarda gelmesi benim sabah geldi ikindiye doğru geçti tamamen.Yok aslında ama hamileliğimin başından beri sürekli bir bel ağrısı yaşadım. Son haftalarda iyice arttı
Bazı anlar ne yazık ki olmuyor hatta çokca asla olmayacak ki dediğin anlarda oluyor. Sonra süreç yavaş yavaş işliyor. Ben de ilk anne olduğumda bu nasıl olacak asla olmaz bu böyle alıştı öyle oldu şöyle bitti dediğim herşeyin zamanla , çabayla çoğunlukla olduğunu gördüm. Olmayanda oluyor elbette ama arkadaş emzirme danışmanı tutturabildi dediği için ben de kendi aklıma gelenleri söyledim.Ya ben böyle şeylere inanmıyorum artık kimse kusura bakmasın, memeyi amuda da kaldırsam yok olmuyor ama zamanla olacağına inancım tam.
B Birdurumvar canım sağlıkla kavuştun sonunda çok mutluyum senin adına, acılarımız son buldu şükür, gömül şimdi tatlıya pastaya ohhhhh
Benimde yaklaşık bir bir buçuk saat içinde bir kaç kez gitti geldi ağrılar. Ama vajinamdaki baskı ve batma bütğn gün sürdü. Hatta şu an yatmama rağmen hissediyorum hala batmaBenim olduğu için ağrıyor hatta sancı geldiğinden bile emin olamadım.Dogum ağrısı herkeste farklı oluyor ya önemli olan belli düzenli aralıklarda gelmesi benim sabah geldi ikindiye doğru geçti tamamen.
Bazı anlar ne yazık ki olmuyor hatta çokca asla olmayacak ki dediğin anlarda oluyor. Sonra süreç yavaş yavaş işliyor. Ben de ilk anne olduğumda bu nasıl olacak asla olmaz bu böyle alıştı öyle oldu şöyle bitti dediğim herşeyin zamanla , çabayla çoğunlukla olduğunu gördüm. Olmayanda oluyor elbette ama arkadaş emzirme danışmanı tutturabildi dediği için ben de kendi aklıma gelenleri söyledim.
Ya aahhahahaEleştirim senin yorumuna değildi canım benim yanlış anlama beni lütfen, isyanım tombul tombul memelerde doğru düzgün uç olmamasına, isyanım memeyi tutamayan küçücük pembecik lokum bal dudaklara
Benimki de bir iki tuttu bugün hakkını yemeyeyim yiğidonunama iki cukurdatıp sinirleniyor. Mücadeleye devam
Arada yine ufak tefek kasilmalar oluyor canim gun gecirmeye calisiyorum 14 nisanda alalim dedi doktorum umarim dayanabilirim o zamana kadar. Gunde 3-4 kez sert kasilmalar oluyor ama yalanci sanci dedi doktorum bunlara. Senin nasil oluyormu kasilmalarin
Daha onunla ilgili hic konusmadik canim suan önceligim dogurmak
tesekkurler canim bugun dut ve kayisi kurusu aldimda anneme tarif edecegim hastaneye giderken yapip getirsinEki Görüntüle 3226509
Tarif böyleydi canım
Yok yok anlamadım merak etmeEleştirim senin yorumuna değildi canım benim yanlış anlama beni lütfen, isyanım tombul tombul memelerde doğru düzgün uç olmamasına, isyanım memeyi tutamayan küçücük pembecik lokum bal dudaklara
Benimki de bir iki tuttu bugün hakkını yemeyeyim yiğidonunama iki cukurdatıp sinirleniyor. Mücadeleye devam
Yok canım yaa .. ilk kızımda 2 haftadan fazla geçti de öyle doğdu kızım suyum geldiAy ben sanıyorum 2-3 güne gelir nişan gelse
Uzmanlar da allicin maddesi açığa çıksın diye kesip yutmayı öneriyor işte … ama sarımsak genelde faydalı tansiyona . Tabi turunçgiller deBu arada tansiyon meselesi açılmışken buraya da bi kocakarı yöntemi bırakayım. Belki iş görür
Sabah aç karnına bütün sarımsak yutardı bizim büyükler. Kök kısmını çok kesmeden kesinlikle bölmeden (midenizi mahveder) yutabileceğiniz büyüklükte bir şey seçebilirsiniz. Suyla hap gibi yutun. Enfeksiyon, hastalık vs için de faydasını gördüm ben.
Valla yeniden doğmuş gibi oldum saniyesinde ne bas agrisi kaldı ne basınç hissi. Silikon uç da denedim uğraşmak sinirlendiriyor hanımefendiyi ,Yaaaa çok üzüldümaynı baş ağrısını yaşadım ben de @BUKITOKI de ama seninki yama falan olduysa bizimkinden beter demek ki. Geçti mi şimdi yamadan sonra?
Meme ucu olmadığı için mi tutturamıyorsun acaba? Eğer öyleyse onun için silikon uçlar var. Aklıma başka bşr şey gelmedi şimdilik. İnşallah kısa zamanda çözersiniz canım
Dayanacak bence minnoş 14’üne kadarArada yine ufak tefek kasilmalar oluyor canim gun gecirmeye calisiyorum 14 nisanda alalim dedi doktorum umarim dayanabilirim o zamana kadar. Gunde 3-4 kez sert kasilmalar oluyor ama yalanci sanci dedi doktorum bunlara. Senin nasil oluyormu kasilmalarin
Yaaaa ah o beşikAzdan da öte kaldı artık.
değişik bir ruh halindeyim. garip. Boş. Bir yandan mutlu ve heyecanlıyım. Tarifsiz.
Evime el attık eşimle bugün. Temizlikçi çağırıp temizletmiştim öncesinde zaten ama biz tekrar üstünden geçtik. 2-3 güne zaten tozlanıyor hemen.
Yarın kayınvalidem de geliyor.
Annem ve o yanımda kalacak. Annem daha çok kalacak tabii. Kayınvalide gider birkaç güne. (İnşallah diyelim)
Anne yanı beşiğini yatağımızın yanına koyduk artık bugün.Onu görünce daha bi mutlu oldum.
Bir de vücut bakımlarımı yaptım biraz. Bazı tüylerden kurtardım kendimi
Gün nasıl bitti anlamadım.
Senin de artık doğum tarihin netleşsin. Heyecanlı bekleyiş başlasın
Canım emzirme öncesi göğsünü biraz sık süt gelsin ve o sütü meme ucuna sür. Emzirme bitince de yine aynı şekilde. En iyi ilaç kendi sütün ben bunu tecrübe ettim bu süreçte. Umarım çabucak atlatırsın bu zorluğuKızlar benim memeler çok fena hala. Lansinoh, ayva çekirdeği jeli, göğüs pedi, göğüs kalkanı ne varsa deniyorum ama yok iyileşmiyor. Zaten nasıl iyileşsin ki? Tam iyileşecek gibi oluyor hooop emme vakti geliyor. Emzirme pozisyonum mu yanlış falan dedim ama doğruymuş. Sağ memede bir yeri koparmış zaten kız. Orası direk açık yara. Ayva çekirdeği jeli orayı en fazla 1 mm küçültmüştür. Ama devamı gelemedi çünkü tam iyileşecek derken tekrar o memenin vakti geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bunu hangi doktora söylemem gerekiyor? Kızın 1 ay kontrolü var çarşamba günü; o doktora mı söyleyeyim? Yoksa ayrıca başka doktordan randevu mu alayım?
Hadi hayırlısı bakalımGeldim muayeneden 1 cm açıklık varmış pazartesiye gelir dedi bir gün daha beklerse 37 dolmuş olacak inşaallah bekler
Çok geçmiş olsun öncelikleSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Bizim sarılık değerimiz de aynıydı canım iyi beslenme ile atlatıyor bebişler. Gerekirse mama takviyesi yap çünkü sarılık bebeği inanılmaz uyutuyor. Emzirmek için bile uyandırmakta zorlanıyorsun sonra.Kizlar yazan herkese cok tesekkur ederim sut konusunda biraz sıkıntı yasadık o yuzden pek vaktim olmuyor. Sutum geliyor cok sukur ama az 11.4 cikti sarilik orani cok yuksek degil ama dikkat et dediler. Memeyi ilk kavrarken cok sikinti yasiyoruz hemen kavrayamiyo cok sinirleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?