- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #33.961
Gözün aydın canım darısı başımıza inşKızlarr dünkü gaz olayımızdan sonra bugün doktorla görüştüm ve hastaneye gittik. Dediki bu bebiş gazlı değil arada ağlar kasar kendini ve 2. Haftadan itibaren bebeklerde gaz olur bu kadarı normal dedi. Yinede damla yazdı ama kullanma çok kötü olmadan dedi. Sarılık 12 hala bu normal gidecek kendi dedi kilo almış çok güzel beslenmesi dedi sen panik yapma annesi üzülme bebeklerin bacakları kurbağa gibi katlanır zaten düz durmaz o gaz anlamına gelmez dedi. Sürekli ağlayan susmayan bebekler var onlara ilaç veriyoruz biz dedi eğer böyle sorunsuz olursa sizi 40 ında göreyim tamam mı annesi dedi kibarca ağlama sapıtma bebeği getirme bi daha dedi bana heralde gahshshhabirde ben ince giydiriyormuşum sanırım ev 23-24 derece ben tek kat giydiriyordum 2 kat giydirmen daha iyi olur dedi annem dünden beri öyle giydiriyordu doğrusu oymuş. ay çok şükür ilk kez anne olunca o ağlayınca oturdum dün bende ağladım anam lohusa kafası bana kötü vurdu kızlar 40 ı çıkınca biticek bu bunalım diyorlar doğru mu herşeye duygulanıp ağlıyorum
Çok geçmiş olsun umarım hızla toparlarsınızSelam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Çok teşekkür ederimBen preeklamsi geçirdiğimde norvasc kullanmıştım 10 mgr sonra da 5 mgr sonra kesmiştik . Ama tansiyonlarım 1 yılda anca düzene girdi . İnşallah sizinki daha kısa sürede toparlanır
Ben tecrübeli değilim ama okuduğum kadarıyla doğum sancısı adet ağrısı gibi belden karına vuruyormuş. Takip et bakalım, hemen gelmez zaten.Ama böyle normal bel ağrısı gibi değil sanki ya sızı gibi adet öncesi ağrı gibi sanki
Benim belimde sadece. Yalancı sancı sanırım yaBen tecrübeli değilim ama okuduğum kadarıyla doğum sancısı adet ağrısı gibi belden karına vuruyormuş. Takip et bakalım, hemen gelmez zaten.
Bi duş falan al belki rahatlatır.Benim belimde sadece. Yalancı sancı sanırım ya
Bugğn benim yaşadığımda böyleydi canım. Belim kopcaktı resmen karnım taş gibiydi baya ağrılıydı. Yalancı sancıydı sanki ama şu an iyiyim geçtiKızlaaar belim ağrıyor. Ablama iftara geldik sandalyede biraz saçma oturdum ilk ondan sandım ama belli aralıklarla giriyor çıkıyor sanki. Bazen aynı anda da karnım kasılıyor denk mi geliyo anlamadım. Karnımın kasılması ağrılı olmadığı için çözemiyorum. Belime giren ince sızı gibi adet olacağım gibi hissettiriyor. Yalancı sancılar mı dersiniz?
Evet ben ılık bi duşa girdim çok rahatladım kesildi ağrıBi duş falan al belki rahatlatır.
Benim annem doğum bel ağrısıyla başlar diyor hep , takip et canımBenim belimde sadece. Yalancı sancı sanırım ya
Benim o kadar şiddetli değil ama hissetiriyor kendini karnım da ara ara kasıldı azaldı sankiBugğn benim yaşadığımda böyleydi canım. Belim kopcaktı resmen karnım taş gibiydi baya ağrılıydı. Yalancı sancıydı sanki ama şu an iyiyim geçti
Evet annemin doğumları da hep bel ağrısıyla olmuş hamileliğim de benziyor anneme o yüzden ben de bel ağrısıyla gelir diye bekliyorumBenim annem doğum bel ağrısıyla başlar diyor hep , takip et canım
Çok geçmiş olsun. Silikon uçları söylemiş herkes zaten. Pompa alıp süt sağarak biberonla vermeyi de deneyebilirsin.Selam kızlar. Spinal anestezi basima is açtı, bos kaçağı denen durumu yaşadım korkunç bir baş ağrısıyla. Tekrardan bi operasyon gecirdim yama yapıldı. Yatağa oturup kalkmak da cok zormuş sezeryanli iken. Bebisim iyi ama memeyi tutturamiyorum bi turlu. Emzirme danismani cok güzel tutturuyor ben yapamıyorum mecbur mama takviyesi yapıyoruz cok agliyor sinirleniyorvar mi tavsiyesi olan
Benim belim hep ağrıyor amaBenim annem doğum bel ağrısıyla başlar diyor hep , takip et canım
Ay benim 2 cm di çarşamba bugün düne göre iyiyim yok sancı fln
Benimde 2,3 cm birkaç gün sürer biraz uğraşırsam 5 olur doğum başlar genelde bakalım aynı olacak mı Tedariklerimi yaptım bu haftaBacım ben 2-3 cm açıklıkla geziyorum 2 haftadır
Fıtık mi var?Benim belim hep ağrıyor ama
Yok aslında ama hamileliğimin başından beri sürekli bir bel ağrısı yaşadım. Son haftalarda iyice arttıFıtık mi var?
İşte benim de 2 hafta oldu nişan geleli . Ama o doktor müayenesinden dolayı geldi diyor ebeler . Yine de bebek canı istediğinde olgunlaştığında doğuyor işte . Sağlıkla gelsinler de …Aslında öyle birşey geldi canım doktora da dedim hatta da kaç gün oldu ya doğmaz mıydı nişan olsa
Aynen. Hatta gece sabaha kadar sancıdan kıvrandım sabah olsun kızımı okula göndereyim hastaneye geçeyim diye ama devamı gelmedi. Sabaha karşı uykuya dalmıştım .Ama böyle normal bel ağrısı gibi değil sanki ya sızı gibi adet öncesi ağrı gibi sanki
Nolur kafanıza takmayın . Kafaya takınca tansiyonlar inmiyor . Zor biliyorum ama gerçekten geçiyor . Ayrıca her şey olacağına varır. Sabırlı olun, doktor gözetimindesiniz zaten inşallah çok güzel bir şekilde yöneteceksiniz bu süreciÇok geçmiş olsun umarım hızla toparlarsınızmeme ucunuz mu ufak acaba? Silikon uç kullananlar vardı ama emzirme danışmanı beceriyorsa belki sadece zamana ihtiyacınız vardır
Çok teşekkür ederimumarım iyi olur çok takıldı aklıma 4x1 alıyorum çünkü..bırakınca ne olur kaç olur bilmiyorum hiç
Ay ben sanıyorum 2-3 güne gelir nişan gelseİşte benim de 2 hafta oldu nişan geleli . Ama o doktor müayenesinden dolayı geldi diyor ebeler . Yine de bebek canı istediğinde olgunlaştığında doğuyor işte . Sağlıkla gelsinler de …
Canım sana tecrübeyle sabit 2 tane kocakarı yöntemi vereyim inşallah faydasını görürsün.Kızlar benim memeler çok fena hala. Lansinoh, ayva çekirdeği jeli, göğüs pedi, göğüs kalkanı ne varsa deniyorum ama yok iyileşmiyor. Zaten nasıl iyileşsin ki? Tam iyileşecek gibi oluyor hooop emme vakti geliyor. Emzirme pozisyonum mu yanlış falan dedim ama doğruymuş. Sağ memede bir yeri koparmış zaten kız. Orası direk açık yara. Ayva çekirdeği jeli orayı en fazla 1 mm küçültmüştür. Ama devamı gelemedi çünkü tam iyileşecek derken tekrar o memenin vakti geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bunu hangi doktora söylemem gerekiyor? Kızın 1 ay kontrolü var çarşamba günü; o doktora mı söyleyeyim? Yoksa ayrıca başka doktordan randevu mu alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?