2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gözün aydın canım darısı başımıza inş Bebeğin çok mu ağlıyor bilmiyorum ama bi farkındalık yaratmak isterim;
Arkadaşımın bebeği de çok ağlıyordu 6 ay bebekle annesi hayattan bezmişti resmen. Sonra ek gıdaya geçince farketti ki meğer gıda alerjisi varmış. Anne sütünden yediklerimiz geçiyor ya annesi o sebeple alerjisi olduğu gıdaları emzirme bitene kadar hiç ağzına sürmedi. Meğer mutlu mesut bir bebekmiş bizim kuzu.
Bu bilgiyi buraya bırakayım belki birilerine faydamız dokunur

Çok geçmiş olsun umarım hızla toparlarsınız meme ucunuz mu ufak acaba? Silikon uç kullananlar vardı ama emzirme danışmanı beceriyorsa belki sadece zamana ihtiyacınız vardır
Ben preeklamsi geçirdiğimde norvasc kullanmıştım 10 mgr sonra da 5 mgr sonra kesmiştik . Ama tansiyonlarım 1 yılda anca düzene girdi . İnşallah sizinki daha kısa sürede toparlanır
Çok teşekkür ederim umarım iyi olur çok takıldı aklıma 4x1 alıyorum çünkü..bırakınca ne olur kaç olur bilmiyorum hiç

Efsunn94 canımmm memenin ucunu minnoşunun dudaklarına değdir alttan yukarı alttan yukarı açtığı anda sokmayı dene. Böyle yaparken bir de sıkıp bir iki damla da dudağına damlatabilirsin. Onun dışındada pozisyon değişikliği deneyebilirsin. Bir memeye karşı da bazen tavır geliştiriyorlar istemiyorlar o zaman sanki favori memelerini verir gibi diğer memeyi tersten tutmak ta aklında bulunsun. İnşallah işe yarar

Eklentiler

• 66D0D375-E5E7-4C00-B5BF-2E963933BEA6.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 17F39B05-E17D-4EAA-9889-4CCE23F27B79.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 82
Bugğn benim yaşadığımda böyleydi canım. Belim kopcaktı resmen karnım taş gibiydi baya ağrılıydı. Yalancı sancıydı sanki ama şu an iyiyim geçti

Bugğn benim yaşadığımda böyleydi canım. Belim kopcaktı resmen karnım taş gibiydi baya ağrılıydı. Yalancı sancıydı sanki ama şu an iyiyim geçti
Benim o kadar şiddetli değil ama hissetiriyor kendini karnım da ara ara kasıldı azaldı sanki
Benim annem doğum bel ağrısıyla başlar diyor hep , takip et canım
Evet annemin doğumları da hep bel ağrısıyla olmuş hamileliğim de benziyor anneme o yüzden ben de bel ağrısıyla gelir diye bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Silikon uçları söylemiş herkes zaten. Pompa alıp süt sağarak biberonla vermeyi de deneyebilirsin.

Aslında öyle birşey geldi canım doktora da dedim hatta da kaç gün oldu ya doğmaz mıydı nişan olsa
İşte benim de 2 hafta oldu nişan geleli . Ama o doktor müayenesinden dolayı geldi diyor ebeler . Yine de bebek canı istediğinde olgunlaştığında doğuyor işte . Sağlıkla gelsinler de …

Nolur kafanıza takmayın . Kafaya takınca tansiyonlar inmiyor . Zor biliyorum ama gerçekten geçiyor . Ayrıca her şey olacağına varır. Sabırlı olun, doktor gözetimindesiniz zaten inşallah çok güzel bir şekilde yöneteceksiniz bu süreci

Canım sana tecrübeyle sabit 2 tane kocakarı yöntemi vereyim inşallah faydasını görürsün.
1. Emme vakti geldiğinde göğsünün ucuna birazcık kendi sütünle masaj yap sonra ver kızının ağzına, emme sırasında çok ağrır biliyorum ama en azından yumuşamış olur.
2. Emme aralarında göğsüne doğal zeytinyağı sür, biraz masaj yapıp sonra da streçle kapatabilirsin. Emme vaktinden önce streci kaldırıp ılık suyla temizleyip 1. Yöntemi uygulayıp emzirebilirsin.
Ben oğlumda 1. yöntemi her seferinde, yara olduğunda ikisini dönüşümlü yapardım, çok şükür tamamen iyileşmesi max. 3 gün sürerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…