2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
B Birdurumvar ya ben de geç okuyanlardanım, yarı takip edip, yarı edemedim. Çok sevindim sağlıkla doğmuş bebişiniz, bundan sonrası mutlu günler olsun inşallah. Bence de 1 hafta kendinizi ödüllendirin en azından, sonrasında dikkat etmeye devam edersiniz olmadı. Dile kolay, 9 ay ya hak edildi yani.
Efolis hayırlı olsun, aramızda az bir gün var. Büyüdüler tontinikler gelse de Allah’ın izniyle sorun olmaz. Güzel bir sezaryen olsun, az ağrılı, sonrasında bol bebiş sevmeli. ❤ Haber verin bize de, dualarımız sizinle.

Merhabalar Mayıs annelerinden yazıyorum. Bebeği önden gidip,iri olan ve normal doğum yapan var mı acaba?

Benimki yorgunluktndı galiba durdu doğum sancısı olunca aşağıya doğru mu çekilmesi Lazm

Hahahahhw
Geçti malesf bende sabahı bekliyordum geçmese doktora giderim diye ama geçti
Genelde öyle olur net birşey demek istemiyorum herkeste farklı oluyor.En etkili belirti geçmemesi sancı ağrı gelir gider ama mesela aa artık İyiyim demezsin.

Genelde öyle olur net birşey demek istemiyorum herkeste farklı oluyor.En etkili belirti geçmemesi sancı ağrı gelir gider ama mesela aa artık İyiyim demezsin.
Şuan iyiyim diyebiliyorm Artk hayırlısı her geçen gün daha az kalıyor öyle bakıyorum yoksa ha dogurcm ha doğururum diye diye kendi kendime eziyet resmen

Sana da çok çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın. Yama dedikleri sey benim kanimi spinal yapılan yere enjekte ettiler. İyilesmistim ama bu sabah yine başladı. Hastane yuzu gormek istemiyorum artik valla fobi oluştu. Hareketsiz yatiyorum simdilik. Keske epidural yapsalardi bi daha bu islere kalkisir miyim bilmiyorum ama olursa da spinal yaptırmam daha

Kızlaaar benim bu vajinamdaki baskı geçmiyoo şu an resmen oraya bir şeyler batıyoor çok fena

1 haftalik şeyi 1 günde yedim desem güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim ins sizlere daha güzellerini yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…