- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.021
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Haha dün duşa girdim ağrı kesildi. Annem diyo ki gelcekti çocuk engel oldunAman geçmesin doğuralım artık yaa
Sağlıkla gelsin, su gibi geçsinKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Benimki yorgunluktndı galiba durduSırtın assagiya doğru çekiliyor mu
HahahahhwAman geçmesin doğuralım artık yaa
Sagsaglim kucagına al inşallahKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Sağlıcakla gelsin miniğinKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Genelde öyle olur net birşey demek istemiyorum herkeste farklı oluyor.En etkili belirti geçmemesi sancı ağrı gelir gider ama mesela aa artık İyiyim demezsin.Benimki yorgunluktndı galiba durdudoğum sancısı olunca aşağıya doğru mu çekilmesi Lazm
Hahahahhw
Geçti malesf bende sabahı bekliyordum geçmese doktora giderim diye ama geçti
Şuan iyiyim diyebiliyormGenelde öyle olur net birşey demek istemiyorum herkeste farklı oluyor.En etkili belirti geçmemesi sancı ağrı gelir gider ama mesela aa artık İyiyim demezsin.
Sana da çok çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın. Yama dedikleri sey benim kanimi spinal yapılan yere enjekte ettiler. İyilesmistim ama bu sabah yine başladı. Hastane yuzu gormek istemiyorum artik valla fobi oluştu. Hareketsiz yatiyorum simdilik. Keske epidural yapsalardiCanımm evet @nail art da duymuştum ilk bunu birde kendim yaşayınca gerçekten 3 gün dünyam karardı ama doktorum migrenimde olduğu için bunu yaşayabileceğimi bu durumun %1 de olacağını hatta kendi eşininde olduğunu söyledi ve biz taburcu olduktan 1 gün sonra tekrar hastaneye yattık bana özel bir serumu olduğunu söyledi bu durumun birde arvelesi bişeylerle karıştırıp verdi tam 10 saat süren bir serum aldım ama geçmedi. Bana bir ağrı kesici hap verdi evde içmem için beni iyi eden o oldu sonraki gün düzeldim çok şükür. Yama ne demek onu bilmiyorum ben ama. Umarım bu grupta başka kimse bunu yaşamaz berbat birşey bugeçtiyse seninkide çok şükür. Emmeye gelincede yani üzülme başta bilmiyorlar sonra öğreniyorlar bıkmadan dene dedi bana hemşireler 1 hafta sonunda benimkide öğrendi ben zaten 35+3 te doğurdum minik diye birde sarılık oldu diye ememiyordu şırıngayla beslediğim çok oldu ama sonra düzene girdi çok şükür sende sürekli dene üzülme illaki öğrenecek
Malesef canım umarım başka kimse yaşamaz bizim gruptan bu kötü tecrübeyi
Kuzum çok sağol benim bebiş çok şükür ki ağlamıyor o gün sadece aşırı gaz oldu bir anda ve o gün sadece ağladı bende korktum ilk annelik deneyimim hemen evham yaptım dr gittik ama ben biraz ince giydirmişim emzirirkende üstüne battaniye flan örtmüyordum sıcakta uyuyor çocuk diye meğer ondan birazcık gaz olmuşo gün gaz masajı yapmakla geçti ve dr tavsiyesiyle 2 kat giydirdik duşa soktuk çok şükür ki geçti gitti şuan giyimine de dikkat ediyorum kendime de daha dikkatliyim umarım olmaz bir daha
Yok canım ya
Saat daha erken du bakalımYok canım ya
Bana suni sancı yolları gözüküyor gibi du bakalım, yarın doktor ne diyecekSaat daha erken du bakalım
Yarına hazırlıklı gel demişti demi? Belki süreci hızlandırıp hızlıca güzelce olacak hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaBana suni sancı yolları gözüküyor gibi du bakalım, yarın doktor ne diyecek
Sağlıkla gelsin bebeğiniz, herşey yolunda olsunKızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
1 haftalik şeyi 1 günde yedim desemB Birdurumvar ya ben de geç okuyanlardanım, yarı takip edip, yarı edemedim. Çok sevindim sağlıkla doğmuş bebişiniz, bundan sonrası mutlu günler olsun inşallah.Bence de 1 hafta kendinizi ödüllendirin en azından, sonrasında dikkat etmeye devam edersiniz olmadı. Dile kolay, 9 ay ya hak edildi yani.
Efolis hayırlı olsun, aramızda az bir gün var. Büyüdüler tontinikler gelse de Allah’ın izniyle sorun olmaz. Güzel bir sezaryen olsun, az ağrılı, sonrasında bol bebiş sevmeli. ❤ Haber verin bize de, dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?