- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.041
Öyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabiYarına hazırlıklı gel demişti demi? Belki süreci hızlandırıp hızlıca güzelce olacak hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
Canım bebiş ayaklarından üşütmesin. Şu ıslak mendil yerine kullanmak için aldığımız pamuklar varya onları biraz ısıt ayağına sar çorabı üstüne giydir.Kuzum çok sağol benim bebiş çok şükür ki ağlamıyor o gün sadece aşırı gaz oldu bir anda ve o gün sadece ağladı bende korktum ilk annelik deneyimim hemen evham yaptım dr gittik ama ben biraz ince giydirmişim emzirirkende üstüne battaniye flan örtmüyordum sıcakta uyuyor çocuk diye meğer ondan birazcık gaz olmuşo gün gaz masajı yapmakla geçti ve dr tavsiyesiyle 2 kat giydirdik duşa soktuk çok şükür ki geçti gitti şuan giyimine de dikkat ediyorum kendime de daha dikkatliyim umarım olmaz bir daha
Korkma canım yolculuğun son adımı olarak düşünülebilir.Aci çekersin ama dua oku bağır çağır birkaç saat sonra başlıyor doğum,o zaman sakın bağırma sadece nefesine odaklan bebeğine oksijen gönder 5,10 dk içinde üstünde yatan o minige sarılıp buna değmiş diyeceksin inşaallahÖyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabi
Ay ama niye kendi sancım gelmedi kiKorkma canım yolculuğun son adımı olarak düşünülebilir.Aci çekersin ama dua oku bağır çağır birkaç saat sonra başlıyor doğum,o zaman sakın bağırma sadece nefesine odaklan bebeğine oksijen gönder 5,10 dk içinde üstünde yatan o minige sarılıp buna değmiş diyeceksin inşaallah
Evet bazıları da suni sancıyla çok kısa sürede olduğunu söylüyor. En güzel şekilde olsun inşallahÖyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabi
Burda bahsettikleri mi denedin mi suni sanciyi tasvip etmiyorum ama kötünün iyisi derler ya öyle düşünüyorumAy ama niye kendi sancım gelmedi ki
Hayırlısı olsun canim. Sag salim kavuşun birbirinize insallah.Kızlar benim tansiyonlar yine fırladı bugün öğleden sonra sezeryana giriyorum dua edin
Canım çayları yapmadım ya çok güvenemedim ama hurma yürüyüş plates top yaptım bugün bi 10 kat inip çıkayım diyorumBurda bahsettikleri mi denedin mi suni sanciyi tasvip etmiyorum ama kötünün iyisi derler ya öyle düşünüyorum
Sanki bel ağrım da var bugün bide heyecanlıyım hayır olsun inşallahDoğumların kendiliginden başlamamasının sebebi günlük hayatımızda yeteri kadar hareketli çalışmamız aslında ve yediklerimiz ictiklerimiz kullandığımız ilaçlar bunlar bünyede toparlanıyor gün geliyor buna benzer olaylarla karşımıza çıkıyor.
İcin rahat etmiyorsa kullanma tabii ki fakat Dr önerisi ile kullanılıyor yani zararı yok sadece küçük haftalara önerilmiyor.Benimde yarık bardak ahududu içtiğim akama 1 cm açıldım sürekli kullanamıyorum azıcık daha dursun diye ama gidip gelip Bruma yiyorum tık etmiyor.Sonra aklıma geldi Hz.Meryem de doğum başlayınca yemeye başlamıştı demekki doğum anını kolaylaştırmak için kullanılıyor.Canım çayları yapmadım ya çok güvenemedim ama hurma yürüyüş plates top yaptım bugün bi 10 kat inip çıkayım diyorum
Limon yiyebilirmisin veya Dr danışarak zencefilli karabiberli ve sarımsaklı bir ballı macun yap.Dr önerisi olmadan çay ya da baharat kullanımıni tavsiye etmem canım .Biran önce atlatırsın inşaallah.Kızlar çok kötü gribim. Varmı doğal önerileriniz. Antibiyotik vs kullanmak istemiyorum.sadece günlük vitaminlerimi içiyorum. Ateş 36.5-37 arasında gidip geliyor.
Tam kaç günlük oldu canımÖyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabi
Çok teşekkür ederim . Zencefile alerjim var ama limon deneyeyim bal ile ..kardeşim doktor da bu viral birşey antibiorik zten iyi gelmez ıhlamur içmelisin dedi. Ailede herkes hasta... Ev hastane gibi . Tam da doğum üstü hiç iyi olmadı.Limon yiyebilirmisin veya Dr danışarak zencefilli karabiberli ve sarımsaklı bir ballı macun yap.Dr önerisi olmadan çay ya da baharat kullanımıni tavsiye etmem canım .Biran önce atlatırsın inşaallah.
Canım sat a göre 39+3 ama aslında bana erken döllenme denmişti keşke ona göre hiç hesap yapmasaydım oda kafamı karıştırdı ona göre 40+3Tam kaç günlük oldu canım
İlk çocukta az miktarda gelmesi bile 3 4 günü aldı belki daha da fazla çok uğraştım gogsumden indirmedim emerek uyarması için kendimi çok yetersiz hissetmiştim lohusa kafasıylaSezeryan olan kızlar sutunuz ne zaman geldi
O moda girmemek için direniyorum resmenİlk çocukta az miktarda gelmesi bile 3 4 günü aldı belki daha da fazla çok uğraştım gogsumden indirmedim emerek uyarması için kendimi çok yetersiz hissetmiştim lohusa kafasıylaama düşününce bosmus o halime gülüyorum ve bilinclendigim icin ikincisinde sütüm direk geldi.. ne kadar rahat olursanız o kadar iyi üzülmeyin Allah rızkını veriyor öyle yada böyle
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar çok kötü gribim. Varmı doğal önerileriniz. Antibiyotik vs kullanmak istemiyorum.sadece günlük vitaminlerimi içiyorum. Ateş 36.5-37 arasında gidip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?