2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yarına hazırlıklı gel demişti demi? Belki süreci hızlandırıp hızlıca güzelce olacak hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
Öyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabi

Canım bebiş ayaklarından üşütmesin. Şu ıslak mendil yerine kullanmak için aldığımız pamuklar varya onları biraz ısıt ayağına sar çorabı üstüne giydir.
Bebek sıcak su torbaları var ondan al hep ayaklarının altına koy uyurken bile sıcak tutsun.
Ben üstten ince iç zıbın, normal çıtçıtlı zıbın, tulum ve penye hırka giydiriyorum.
Alttan da tulumun altına bir altlık onun altında da dediğim gibi çorap giydiriyorum.

Öyle dedi canım çantanı getir dedi, ya suniden korkuyorum kendi sancım gelse iyi olur ama kimiside suniyle kolayca doğuruyor, ama gerekirse her gün geleyim bi hafta daha dursun dicem herşeyi yolundaysa tabi
Korkma canım yolculuğun son adımı olarak düşünülebilir.Aci çekersin ama dua oku bağır çağır birkaç saat sonra başlıyor doğum,o zaman sakın bağırma sadece nefesine odaklan bebeğine oksijen gönder 5,10 dk içinde üstünde yatan o minige sarılıp buna değmiş diyeceksin inşaallah

Ay ama niye kendi sancım gelmedi ki

Evet bazıları da suni sancıyla çok kısa sürede olduğunu söylüyor. En güzel şekilde olsun inşallah

Doğumların kendiliginden başlamamasının sebebi günlük hayatımızda yeteri kadar hareketli çalışmamız aslında ve yediklerimiz ictiklerimiz kullandığımız ilaçlar bunlar bünyede toparlanıyor gün geliyor buna benzer olaylarla karşımıza çıkıyor.

Sanki bel ağrım da var bugün bide heyecanlıyım hayır olsun inşallah

Canım çayları yapmadım ya çok güvenemedim ama hurma yürüyüş plates top yaptım bugün bi 10 kat inip çıkayım diyorum
İcin rahat etmiyorsa kullanma tabii ki fakat Dr önerisi ile kullanılıyor yani zararı yok sadece küçük haftalara önerilmiyor.Benimde yarık bardak ahududu içtiğim akama 1 cm açıldım sürekli kullanamıyorum azıcık daha dursun diye ama gidip gelip Bruma yiyorum tık etmiyor.Sonra aklıma geldi Hz.Meryem de doğum başlayınca yemeye başlamıştı demekki doğum anını kolaylaştırmak için kullanılıyor.

Kızlar çok kötü gribim. Varmı doğal önerileriniz. Antibiyotik vs kullanmak istemiyorum.sadece günlük vitaminlerimi içiyorum. Ateş 36.5-37 arasında gidip geliyor.
Limon yiyebilirmisin veya Dr danışarak zencefilli karabiberli ve sarımsaklı bir ballı macun yap.Dr önerisi olmadan çay ya da baharat kullanımıni tavsiye etmem canım .Biran önce atlatırsın inşaallah.

Limon yiyebilirmisin veya Dr danışarak zencefilli karabiberli ve sarımsaklı bir ballı macun yap.Dr önerisi olmadan çay ya da baharat kullanımıni tavsiye etmem canım .Biran önce atlatırsın inşaallah.
Çok teşekkür ederim . Zencefile alerjim var ama limon deneyeyim bal ile ..kardeşim doktor da bu viral birşey antibiorik zten iyi gelmez ıhlamur içmelisin dedi. Ailede herkes hasta... Ev hastane gibi . Tam da doğum üstü hiç iyi olmadı.

Sezeryan olan kızlar sutunuz ne zaman geldi
İlk çocukta az miktarda gelmesi bile 3 4 günü aldı belki daha da fazla çok uğraştım gogsumden indirmedim emerek uyarması için kendimi çok yetersiz hissetmiştim lohusa kafasıylaama düşününce bosmus o halime gülüyorum ve bilinclendigim icin ikincisinde sütüm direk geldi.. ne kadar rahat olursanız o kadar iyi üzülmeyin Allah rızkını veriyor öyle yada böyle

O moda girmemek için direniyorum resmen

Kızlar çok kötü gribim. Varmı doğal önerileriniz. Antibiyotik vs kullanmak istemiyorum.sadece günlük vitaminlerimi içiyorum. Ateş 36.5-37 arasında gidip geliyor.
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum limon bal, ılık süt bal, tereyağ (eriterek) pekmez, ıhlamur dışında grip ise zaten bunlar dışında ve parol ile ateş kontrolü dışında çözüm yok sanıyorum, viral olduğu için antibiyotik kullanımı işe yaramaz...bol su tüketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…