2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Heyecanı ilk kez anne oluyor gibi ama acemilik o kadar yok bence. Minicik evirip çeviremem bezini nasıl değiştircem diyodum ama bisklete binmek gibi hatırlayıveriyosun. En büyük rahatlığı da herşeye panik yapmamayı öğrenmiş olmak. Kızım kardeşleri küvözdeyken çok gergin çok hırçındı, hiç olmadığı kadar, kıskançlıktan sanıyodum meğer kardeşleri gelmediği için üzülüyomuş. Çok mutlu oldu kardeşi gelince insallah hep böyle devam eder

Selam kızlar bestlak süt arttırıcı damla alan kullanan var mı ne zaman başlamak gerekiyor doğumdan sonra mı. Haftaya sezaryen dogumum olacak muhtemelen şimdiden başlamalı mıyım?

Bende şimdi hemsire ile konuştum sagma makinesi getirecek sagacagim duşta aldim biraz önce sıcak su ile makine ile uyarım yapmak istiyorum çünkü oğlumda da hem emzirip hem sağım yaparak sütü getjrmistim bu hastane iizn vermedi dünden beri simdi yapacağım dedim kesin dille kabul ettiler mama verdi 2 defa ama samimi önermiyo

Cok tesekkur ederim canım

Bende bestlak aldim içiyorum ama herhalde benimde zamana ihtiyacım var gibi

Selam kızlar bestlak süt arttırıcı damla alan kullanan var mı ne zaman başlamak gerekiyor doğumdan sonra mı. Haftaya sezaryen dogumum olacak muhtemelen şimdiden başlamalı mıyım?
Ben aldım doğumdan hemen sonra kullanmaya başladım size tavsiyem 2 gün öncesinden basliyabilirsiniz bence etkisini gösterir

Canım bende yaşadım hastaneye yatırdı doktorum arveles içerikli bir serum ve 2 başka ilaçla serum verdi 10 saat sürdü ama iyi gelmedi bana bir hap verdi ismi GERALGİNE-K diye o çok iyi geldi ağrı kesici günde 4 kez içiliyor sonraki gün durdurmuştu baş ağrımı çok şükür. Umarım hemen geçer doktoruna danış sor sende yatarak geçecek bişey değil ama bana 1 hafta sürer demişti 4. Günde geçti o hapla.
Bende bestlak aldim içiyorum ama herhalde benimde zamana ihtiyacım var gibi
Evet canım korkma inşallah bol bol sütümüz olur hepimizin

Xioaminin 360 derece kamerasını aldık bizde maaş konusunda pek bir bilgim yok devlet memuru olduğum için ama toplu para yatırılıyor diye biliyorum geçen arladaşım anlatıyo şu kadar para ediyor falan diye hesaplıyordu. Ama yanlış olma ihtimali çok yüksek bana güvenme

Doğum yapan canım anneler kilo ve ödem durumunuz nasıl ? İlk haftadan şişleriniz indi mi ? Benim ayak bileklerim falan kocaman :)

Doğum yapan canım anneler kilo ve ödem durumunuz nasıl ? İlk haftadan şişleriniz indi mi ? Benim ayak bileklerim falan kocaman :)
Benim kilolar gitmiş ama koca bi göbek duruyor. Ayaklarım özellikle bileklerim ve üstü çok ödemdi benim yeni geçti.hastaneye eşimin ayakkabılarıyla gidiyodum düşün

Yaaaaa çok üzüldüm ayağa kaldırmıyorsa seni aynı şeyi yaşıyoruz demektir BUKITOKI de yaşadı aynısını. Benimki 3. Günde geçti. Sadece parol kullandımz Bana geraldine k gibi adı olan bir ilaç verdi doktor ama içinde kodein olduğu için ben kullanmak istemedim süte geçer falan diye. Full yattım. Çok berbat bir şey ya. İnşallah sen daha kısa zamanda toparlanırsın

Benim başıma geldiğinde spinal Anestezi ile ameliyat olanlarda çok nadir meydana gelen bir durum falan diyordu ama ne kdar çok kişi olduk bunu yaşayan yaaaa sırf bu ihtimalden 2. Çocuk isteğim bitecek yaa

Aynen kızlar şaka gibi grupta kaç kişiyiz kaç kişi yazdı benzer şeyi, burdan bile oranlasak ciddi bi oran kaldı ki çoğunuz en iyi hastane ve hekimlerde sezeryan oldunuz, çok şaşırdım ya

Ev 21-22-23 o aralarda dolanıyor. Buhar makinesi de var gerek görürsek açıyoruz. Bugün burnunu açtık otribebe ile
Hazır kundak eşim baktı ama bizim bebeye büyük kalıyor hepsi
Ay o burun açma kısmından ben çok korkuyorum. O yüzden burnu tıkanmasın diye evi soğuk tutuyorum

Alla alla hazır kundak küçük büyük hepsine olur yaa, olmaz mı?

Ayrıca her şey bir anda küçük gelmeye başlayacak canım. Ben geçen ilk defa prematüre tulumlardan 2 taneyi kaldırdım. Ki 2600 doğan bir bebem var

Benimki de güzelce bir kilo alsa
Uykudan uyandırmak eziyet oluyor arrık, beslenme gazlı bir buçuk iki saat sürüyor

Merhaba kızlar, yenidoğan yoğun bakım hemşiresi bir öğrencim var. Bugün sohbet ettik, rezene çayı, yada rezene içeren still tea önermiyorum hocam dedi. Son bilimsel çalışmalarda rezenenin erken puberteye (ergenlik) neden olduğu saptanmış, karar elbette sizin. Doğumdan sonra bestlak alın gerekirse, bol su, emzirin ve dinlenin dedi. Bilgi paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…