2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Tamda gelemedikleri için üzülüyor dediğin noktada burnumun direği sızladı desem
Ah küçük kalbiyle nasıl üzüldüyse kuzum küçük abla
Yazdıkların içime su serpti desem bende bazen hadi hakkedersin diyorum bazende ya beceremezsen korkularıyla gel gitler yaşıyorum o zaman Allah’ın izniyle başaracağız demek canım

Bunu ben de duydum elimdeki bitince tekrar almayı düşünmüyorum.

N nail art BUKITOKI kizlar cok çok teşekkür ederim yanıt için sağolun ya. İlaç adını not aldım doktora ileteceğim . Öyle iğrenç bişey ki gerçekten hayattan soğutuyor. Bu grupta bile bu kadar kişiye olduysa hakkaten çok da nadir görülür bişey değil demek ki.
En azından ilaçla çözüm bulmuşsunuz içime su serptiniz gerçekten , bir şeyle geçme.ihtimalinin olması bile içimi rahatlatti. İnşallah ben de kurtulurum 1 saattir falan iyiyim geçici bir iyilik olmaması için dua ediyorum.

Canım suyun geliyor ufaktan

csa17 çok geçmiş olsun canım bi an önce geçer insallah

Canım sen sütünü hem emzirip hem de sağıp veriyordun değil mi? Yenidoğan yoğun bakımdaki biberonlar cam ve hiç bilindik bi marka değildi şaşırmıştık. hemşirelere sordum çocuk kilo kaybetmesin zorlanmasın diye sınırlı emzir diyosunuz ama piyasadaki biberonların hepsi zor akışlı anne memesine uyumlu diye, sakın onlardan almayın taburcu olurken biz size söyleyeceğiz olabildiğince düz basit bi biberon alın, onlar cocukta kilo kaybına sebep olabiliyor dedi. Ayrıca bi de anne sütüne karıştırılan sma nın bi takviyesi var ondan önerdiler kilo alımını çok hızlandırıyormuş ama bunlar prematüre bebekler için geçerli tabi. Biberon olayını düşünebilirsin ama belki, biz dr browns almak için çıktık tombik biberon alıp eve döndük.
Benimki de güzelce bir kilo alsa
Uykudan uyandırmak eziyet oluyor arrık, beslenme gazlı bir buçuk iki saat sürüyor

Kızıma yeterince güvenmediğim için utandım biraz kendimden Tabi canım kah bir olup arkamızdan iş çevirecekler kah dövüşecekler kardeş bunlar bi ömür birbirlerine güzelce yoldaş olsunlar insallah

Canım sat a göre 39+3 ama aslında bana erken döllenme denmişti keşke ona göre hiç hesap yapmasaydım oda kafamı karıştırdı ona göre 40+3
Sen sat a göre düşün canım zaten çok yakınmış arası. Ben de 39+2’yim.. hiç bir belirtim yok hatta geçtiğimiz haftalar daha sıkıntılıydım, bu hafta çok iyiyim..

Kesinlikle benim oğlumda doktoru da asla önermedi hic içmedim bunda hastane getirdi içmem için ama içmedim

Hepsini çekemiyor o nedenle ben de bazen sağıyorum kaşık biberonla veriyorum canım normal biberon hiç kullanmadık. Bazen de enjektör ile veriyoruz. Sma takviyesini kontrolde sorarım doktora

Bu nasıl emin konuşmak insanı tedirgin etmek 12.haftadan 38 e kadar bu akinti geldi benden su filan gelmedi yani lütfen bu şekilde konuşmayın tıbbi bilginiz yoksa
Bu bende daha önce de oldu geçen haftalarda doktoruma da yazmıştım önemsememişti devam ederse fitil veririm demişti su değildir ondan çok takılmadım ama enfeksiyon sanırım çünkü çamaşırda belli olmuyor beyaz gibi peçete koyduğumda hafif sarımsı bi tortu.

Öyle midir ki bugün daha az aslında. Devam ederse doktora sorayım
Değildir korkma. Yine sor ama doktoruna, en iyisini o bilir.
Bu nasıl emin konuşmak insanı tedirgin etmek 12.haftadan 38 e kadar bu akinti geldi benden su filan gelmedi yani lütfen bu şekilde konuşmayın tıbbi bilginiz yoksa
Kesinlikle benim de o şekilde sürekli akıntım oluyor. Doktor da baktı normal dedi. Boş yere insanları panik yaptırmanın lüzumu yok.

Benimde böyle cnm o kadar çok çektim ki hu akıtıdan sezeryan olcaksan takılma hic doktorum onemsemi de benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…