- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.121
Kesinlikle öyleDeğildir korkma. Yine sor ama doktoruna, en iyisini o bilir.
Kesinlikle benim de o şekilde sürekli akıntım oluyor. Doktor da baktı normal dedi. Boş yere insanları panik yaptırmanın lüzumu yok.
İndi canım doktorda çarşamba inmiş demiştiBöyle deyip bekleyince daha var gibi düşünür rahatlarsın bencebebiş yukarıda mı peki yoksa aşağı indi mi
Geçen hafta sorduğumda doktor öyle önemsemedi ki neyse demiştim zaten bi gün sürmüştü bu seferde dün çoktu bugün azaldı zaten iyice.Değildir korkma. Yine sor ama doktoruna, en iyisini o bilir.
Kesinlikle benim de o şekilde sürekli akıntım oluyor. Doktor da baktı normal dedi. Boş yere insanları panik yaptırmanın lüzumu yok.
Ara ara oluyor ben de de haftalık kontroldeyim zaten bakalım daha doğum nasıl olacak belli olmadı. Sorayım doktoruma bu kontrolde.Benimde böyle cnm o kadar çok çektim ki hu akıtıdan sezeryan olcaksan takılma hic doktorum onemsemi de benimde
Öyle midir kibugün daha az aslında. Devam ederse doktora
Normal ama azıcık da olsa ara sıra gelir ve de 40 gün lohusa sayılırsın. Namaz oruç yokSezaryen olan arkadaşlar kanamalarınız ne kadar sürdü? Benim 9. Günde bitti gibi görünüyor normal mi bu?
Ben de yarın giriyorum sabah 10.30da alacak doktorum inşallahYarın kaç kişi sezeryana giriyor,
Benim de kontrol var yatış olabilir
Yarın heyecanlı bi gün olacak
Normal canım İslam için soruyorsan sinir süre 40 gündür herkesde farklı olur bir haftada kesilende 15 günde kesilende olabilir.Gunluk beyaz akıntın geldiğini gördüğün gün lohusaligin bitmiştir.Sezaryen olan arkadaşlar kanamalarınız ne kadar sürdü? Benim 9. Günde bitti gibi görünüyor normal mi bu?
Benimde randevum var bana da gün verecek al benden de o kadar biraz sıkıntılı ilerliyor benim ki yakın tarih olabilirBenim de randevum var sabahtan doktor gün vericek çok heyecanlıyım
canım 40 gün üst sınırdır lohusalıkta alt sınır yoktur, 9 günde kanama durduysa abdest sonrası tüm ibadetler yapılabilir ancak 40 günden sonra biterse özür olur ve gusül alındıktan sonra artık özür hükmünde olduğundan ibadetlere devam olunur.Normal ama azıcık da olsa ara sıra gelir ve de 40 gün lohusa sayılırsın. Namaz oruç yok
Ayy benim de 10.30 , yok canım kötüyü düşünme , hiçbir sıkıntı yaşamayanlarda varBen de yarın giriyorum sabah 10.30da alacak doktorum inşallahbugün suyum gelmeye başladı zaten ama az az sızıntı şeklinde oluyor, zaten sabah sezeryan var diye cok paniklemedim, ama onun dısında asırı stresli ve korkuyorum nedense, hele şu boş kaçaklarını duyalı daha da korkar oldum, genel anesteziye bile dönebilirm o derece
Canım benim de öyle biliyor musun , bi gün çok sancı var bi gün hiç yok asla günü gününü tutmuyor anlayamıyorum, bugün baya çabaladım amaArada regl ağrısı giriyordu geçen gün yarım bardak ahududu çayı içmiştim ağrım oldu diye bir daha içmedim.Bugunde hiç olmadığım kadar iyiyim diye birer bardak ahududu,ada çayı Hint yağı kullandım ilkkez tık yok bomba gibiyimGelmekten vazgeçti herhalde
Artık çok korkmuyorum bugün YouTube salı kanal egzersizlerini yapacağım teravihe geldim şimdi birer bardak daha içmeyi düşünüyorum.Ya aslına Allah belirlemis canlıların ne zman nefes alacağını duracağını da biz endişe ediyoruz işte Rabbim tam teslimiyet nasip etsin bizlereCanım benim de öyle biliyor musun , bi gün çok sancı var bi gün hiç yok asla günü gününü tutmuyor anlayamıyorum, bugün baya çabaladım ama
Ay sana maşallah benim teravih gözüm kesmiyor , oturarak kılsam da belden sırtta duramam, ne egzersizi anlamadımArtık çok korkmuyorum bugün YouTube salı kanal egzersizlerini yapacağım teravihe geldim şimdi birer bardak daha içmeyi düşünüyorum.Ya aslına Allah belirlemis canlıların ne zman nefes alacağını duracağını da biz endişe ediyoruz işte Rabbim tam teslimiyet nasip etsin bizlere
Aay hadi inşallah senin için de hayırlı kararlar cıkar inşallah herşey yolundadırAyy benim de 10.30 , yok canım kötüyü düşünme , hiçbir sıkıntı yaşamayanlarda var
Yok panik yapmadım ben zaten. Daha öncede olmuştu enfeksiyon mu acaba diye düşünmüştüm kesilmişti. Yine olunca tekrarladı mı acaba diye düşündüm. Zaten birçok kişi aynı akıntıyı yazmıştı burda da. Ben de öyle düşünüyorum. Takip ediyorum kendimi zaten sürekli.Akıntı konusunda panik yapmaya gerek yok, kendimizi dinlememiz en doğrusu. Hepimiz az çok gebelik öncesinden de biliyoruz akıntının nasıl olduğunu.. benim haftalardır var akıntım, koku ve renk olmadıktan sonra beyaz akıntı normal benim için. Ama aniden başladıysa ve sizin vücudunuz için normal olmadığını düşünüyorsanız doktora danışın, içiniz rahat etsin.
Hepimi için hayırlısı neyse o olsun , inşallah çok güzel deneyimler olurda Allahım diğer doğumlarımızda böyle olsun diyecek deneyimler yaşarızAay hadi inşallah senin için de hayırlı kararlar cıkar inşallah herşey yolundadırbakarsın sen de yarın doğurursn suni sancısız olsa keşke senin ama belki senin için daha kolay olur öyle
Valla şu boş kaçagı durumunu acıkca konuscam anesteziyle, genel anesteziye razıyım yeterki agrı sancı olmasın dogumdan sonra tek odagım bebegim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?