- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.141
Ayy senle günümüz aynı nerdeyse suyum gelmeye başladı deyince bi heyecan yaptım. Hem her an olacak gibi geliyor hem de hiç o gün gelmeyecek gibi.Ben de yarın giriyorum sabah 10.30da alacak doktorum inşallahbugün suyum gelmeye başladı zaten ama az az sızıntı şeklinde oluyor, zaten sabah sezeryan var diye cok paniklemedim, ama onun dısında asırı stresli ve korkuyorum nedense, hele şu boş kaçaklarını duyalı daha da korkar oldum, genel anesteziye bile dönebilirm o derece
Zahide küçük birde hülya adına bir sayfada gördüm artık önüme çıkan egzersizi denerim herhaldeAy sana maşallah benim teravih gözüm kesmiyor , oturarak kılsam da belden sırtta duramam, ne egzersizi anlamadım
Evet ben de öyle dicektim. Herkes 40 gün lohusa sayılmaz kanama ne zaman biterse normale dönmüş sayılıyoruzcanım 40 gün üst sınırdır lohusalıkta alt sınır yoktur, 9 günde kanama durduysa abdest sonrası tüm ibadetler yapılabilir ancak 40 günden sonra biterse özür olur ve gusül alındıktan sonra artık özür hükmünde olduğundan ibadetlere devam olunur.
SEN nasıl kılıyorsun namazını canım ben artik hep oturuyorum koltukta sandalyede epey bir süre önce ayakta sonra yerde oturarak idare ettim ama şimdi özellikle yatsıya kadar yamuluyorum inşallah rabbim kabul ederse kılıyorum ama umarım oluyordur kaygısı yaşıyorumAy sana maşallah benim teravih gözüm kesmiyor , oturarak kılsam da belden sırtta duramam, ne egzersizi anlamadım
Epidural sezeryanda tek kullanıldığını duymadım genelde ikisi bir arada yapılıyor spinal anestezi daha çabuk etkili oluyor diye biliyorum genelde normalde yanlışım varsa arkadaşlar daha iyi bilenler aydınlatırAyy senle günümüz aynı nerdeyse suyum gelmeye başladı deyince bi heyecan yaptım. Hem her an olacak gibi geliyor hem de hiç o gün gelmeyecek gibi.
Korkma kalbini ferah tut birşey olmaz inşallah. Bu bos kaçağı spinalde mi oluyor sadece acaba? Epiduralde yoksa ondan olsanız? Genelde de uyanınca ağrı çok oluyo diyolar
Kaç oldun sen? Ben de çarşamba 37+0 oluyorum, artık konuşuruz doğumu, heyecanlıyımGeçen hafta sorduğumda doktor öyle önemsemedi ki neyse demiştim zaten bi gün sürmüştü bu seferde dün çoktu bugün azaldı zaten iyice.
Ara ara oluyor ben de de haftalık kontroldeyim zaten bakalım daha doğum nasıl olacak belli olmadı. Sorayım doktoruma bu kontrolde.
Bende 38 i bekliyorum canım egzersizler için olası erken gelme riski hep var olduğu için bu sancılardan dolayı şimdi korkuyorum ben açıkcası bakalım yarın 36 oluyorum iki hafta sonra başlarım bendeZahide küçük birde hülya adına bir sayfada gördüm artık önüme çıkan egzersizi denerim herhalde
Ayy senle günümüz aynı nerdeyse suyum gelmeye başladı deyince bi heyecan yaptım. Hem her an olacak gibi geliyor hem de hiç o gün gelmeyecek gibi.
Korkma kalbini ferah tut birşey olmaz inşallah. Bu bos kaçağı spinalde mi oluyor sadece acaba? Epiduralde yoksa ondan olsanız? Genelde de uyanınca ağrı çok oluyo diyolar
37+1 bugünKaç oldun sen? Ben de çarşamba 37+0 oluyorum, artık konuşuruz doğumu, heyecanlıyım
Canım sandalyede oturarak kılıyorum, yerde de oturamıyorum çünkü karnımdan hiç eğilemiyorum öyle, dayanabildiğim kadar dayandım ayakta kılmaya ama son 8 aylar oturuyorum canım, oluyordur ya inşallah dinimiz kolaylık diniSEN nasıl kılıyorsun namazını canım ben artik hep oturuyorum koltukta sandalyede epey bir süre önce ayakta sonra yerde oturarak idare ettim ama şimdi özellikle yatsıya kadar yamuluyorum inşallah rabbim kabul ederse kılıyorum ama umarım oluyordur kaygısı yaşıyorum
Epidural sezeryanda tek kullanıldığını duymadım genelde ikisi bir arada yapılıyor spinal anestezi daha çabuk etkili oluyor diye biliyorum genelde normalde yanlışım varsa arkadaşlar daha iyi bilenler aydınlatır
Bende evet 1 Aydır falan sandalyede kılıyorum tek sıkıntı secdeye yeteri kadar eyilemememCanım sandalyede oturarak kılıyorum, yerde de oturamıyorum çünkü karnımdan hiç eğilemiyorum öyle, dayanabildiğim kadar dayandım ayakta kılmaya ama son 8 aylar oturuyorum canım, oluyordur ya inşallah dinimiz kolaylık dinivaize arkadaşım var danıştım yerde mi otursam diye nasıl rahatsan öyle kil sen şuan mazaretlisin dedi.
DOktorunla konuş yine de bi istersen için rahat eder en azından. Hayırlı haberlerle gelin inşallah hepinizinki çok çok güzel geçsin mis kokulu yavrularınıza hayırla kavuşun inşallahevet canım aynıymış günlerimiz , benim ikinci dogumum bu ilki de 37 de kendlgnden agrısı gelmşti , sanırım bünyeyle alakalı erken baslyo benim dogumlar senün de yakın ama heycan normal heycanlanabilrsn zaman yakın
Valla bu bos kacagını bende bırdan arkadaslardan duydum ilk ve cok kişide oldu gözüm korktu, ben ilk dogumum genel anestezyle oldu, herhangi agrı sancı hatrlamıyorum sadece bi sersemlk süresi oluyo, cocugu da hemen göremiyosun o dezavantajı var, ama bu spinal anestezi de bos kacagı olma ihtmali korkutucu geliyo artk
Canım bende bir ayak vardı düşman başına. Fotoğrafı koysam forum kapanır. Ayaklarımın büyüyeceğini tahmin etmiştim, hatta ona göre ayakkabılar aldım kışa girmeden. Ama onlara bile olmamaya başlamıştı artık. Tansiyondan kaynaklı aşırı şişme oldu bende. Onlar bile 1 gecede indi. Nasıl olduğunu hala anlamış değiliz ama 2. Hafta biterken ben hamile kalmadan önceki kotlarıma girmeye başlamıştım sanırım. Şimdi daha da zayıflamış durumdayım. Kilo ve ödem hemen gidiyormuş yani. Ben normal doğurmadım bu arada, ani sezaryen benimkiDoğum yapan canım anneler kilo ve ödem durumunuz nasıl ? İlk haftadan şişleriniz indi mi ? Benim ayak bileklerim falan kocaman :)
Canım önemli olan rükudan daha fazla eğil secdeye , ben mümkün olduğunca rükuyu az yapıp secdede biraz daha eğiliyorum hatta onu da ayak uçlarına görme mesafeme göre ayarlıyorumBende evet 1 Aydır falan sandalyede kılıyorum tek sıkıntı secdeye yeteri kadar eyilemememinşallah canım bazen sende de oluyor mu ves vese geliyor iki kere mi eyildim secdeye sonra üç mü oldu
Ay maşallah darısı başımaCanım bende bir ayak vardı düşman başına. Fotoğrafı koysam forum kapanır. Ayaklarımın büyüyeceğini tahmin etmiştim, hatta ona göre ayakkabılar aldım kışa girmeden. Ama onlara bile olmamaya başlamıştı artık. Tansiyondan kaynaklı aşırı şişme oldu bende. Onlar bile 1 gecede indi. Nasıl olduğunu hala anlamış değiliz ama 2. Hafta biterken ben hamile kalmadan önceki kotlarıma girmeye başlamıştım sanırım. Şimdi daha da zayıflamış durumdayım. Kilo ve ödem hemen gidiyormuş yani. Ben normal doğurmadım bu arada, ani sezaryen benimki
Gaz için damla vermedi mi canım? İşe yarıyor mu zaman zaman emin olamıyorum zaman zaman da damlayı kullanmasam daha kötü olacak demek ki diyorumBenimki de güzelce bir kilo alsa
Uykudan uyandırmak eziyet oluyor arrık, beslenme gazlı bir buçuk iki saat sürüyor
Canım son haftalara doğru hareket azalması çoğumuz yaşadı, çok ani bir düşüş hissettiysen bir kere ben de hissettim ve doktorum gel dedi gittim, doktora yada uygun acile gidip nst çektirmende fayda var ama sol yanına sessiz bir ortamda uzan hareket etmeli mutlaka 2 saatte , birşey olduğunu sanmıyorum ama gene de çok farklı ise git doktoraKızlar bebeğim bugün hiç hareket etmiyor. Uzandım dinlendimde. Arada bir vurma gibi değilde ittirme gibi birkaç kere hareket etti sadece. Akşam üstü de 1 kere hıçkırık tuttu okadar. Normalde okadar çok ve güçlü hareket ederki oturamam bile sürekli pozisyon değiştmek zorunda kalırdım. Ama bugün böyle olunca bir korktum. Bu durumu yaşayan oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?