2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Cok garip seyler oluyor Goguslerimden baya baya sut gelmeye basladi bugun tam ona sasiriyordum ki altima yaptim tutamadim falan su degildi bu arada baya baya isedim yani vucudum isyan bayraklarini cekti artik dogurda kurtulalim diye
Son iki haftada 3 kez bunu yaşadım birinde ablma yakalandım gülüştük başka biri olsa çok utanirdim herhalde.Sut de geçen hafta akmaya başladı damlamiyor gerçekten akıyor sıcak sıcak çok şaşırdım diğerlerinde böyle olmamıştı

Cok garip seyler oluyor Goguslerimden baya baya sut gelmeye basladi bugun tam ona sasiriyordum ki altima yaptim tutamadim falan su degildi bu arada baya baya isedim yani vucudum isyan bayraklarini cekti artik dogurda kurtulalim diye
Dün benim de göğsümden bir şey geldi. Süt mü bilmiyorum siviydi biraz sıkınca geldi korktum bıraktım hurma yiyorum her gün onun sayesinde mi oldu diye düşünüyorum.

Ama süt gelmesi arz talep meselesi. O emmedikçe sütüm azalıyor sağıyorum ama makine gücü ile bebeğin çekim gücü kıyaslanamaz bile, maalesef pek umudum yok benim

Ama süt gelmesi arz talep meselesi. O emmedikçe sütüm azalıyor sağıyorum ama makine gücü ile bebeğin çekim gücü kıyaslanamaz bile, maalesef pek umudum yok benim
Eds denemeyi dusundunmu canim emzirme egitiminde gormustum bende hem bebek mamayla besleniyor hemde memeyi emdigi icin sut gelmesini sagliyor ebebekte vardi sanirim eds aparati ben cok ise yarayacagini dusunuyorum

Eds denemeyi dusundunmu canim emzirme egitiminde gormustum bende hem bebek mamayla besleniyor hemde memeyi emdigi icin sut gelmesini sagliyor ebebekte vardi sanirim eds aparati ben cok ise yarayacagini dusunuyorum
Sorun bebeğin beslenmesi değil memede sürekli uyuması. En fazla 10 dk emmesi. Sütüm var ama bu şekilde ilerlerse devamı gelmez maalesef. Küçük olduğu için memeyi almak yorucu geliyor.

Ayy hadi bakalım yarın 3 bal bebek daha geliyor heyecan tavan allahım sağlıkla kolaylıkla kavuşup güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin ben de sezeryandan korkuyordum ama mis gibi geçti insallah seninki de su gibi geçen doğumlardan olur

Alacak hiç merak etme mama vermiyordun ama sen değil mi? Mama olsa daha hızlı kilo alırdı

Biogaia ya ek bir de metigast verdi benim kıza. Bu gaz işi 3 aya kadar kesin, 6 aya kadar opsiyonelmiş. Gazdan sebep ağlaması çok can acıtıyor. Bugün gece öncesi gaz dolayısıyla ağlayınca koynumda yatırdım, ancak öyle sustu

Sorun bebeğin beslenmesi değil memede sürekli uyuması. En fazla 10 dk emmesi. Sütüm var ama bu şekilde ilerlerse devamı gelmez maalesef. Küçük olduğu için memeyi almak yorucu geliyor.
Canım bu durum canını sıkan bir durumsa istersen 1 ay kontrolünü beklemeden doktora yaz veya ara veya direk git muayene olsun. Ama benim anladığım senin şu anda tüm tuşlara basman gerektiği. Yani memeyi uyarmak için memede olmadığı anlarda sağım yapabilirsin, memedeyken uyumasın diye ıslak pamuklarla falan ayağını/vücudunu silebilirsin, memeyi çok çok sık verebilirsin vs. Ama kilo almadıysa belki bir de mamaya geçmek gerekiyordur, en azından bir süreliğine. Bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek

Ama bu süreçte de moralini yüksek tutmaya çalış. Yalnız değilsin bir sürü insan yaşıyor bu problemi. Doğan da büyüyecek diyorlar ya; gerçekten büyüyecek etlenecek butlanacak merak etme

Her beslenme sonrası gazını çıkarınca birikip geceleri rahatsız etmiyor. Şu üç gündür iyiyiz damla vermiyorum bakalım
Doktor mama başlattı zaten canım. Kendini bir toparlasın keseriz dedi. Ne yaparsam yapayım memeyi tutuyor sonrası en fazla on dk

Dün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsun Yüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?

Canim bestlakin icerigindede rezene ektrati var zaten hemde orani oldukca yuksek

Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz ben de tansiyon ilacı alıyorum. Haftaya bugün 37+0da da benim doğum olacak risk olmasın diye. Sizin kaç çıkınca aldılar acaba doğuma? Alfamet devam ediyorlar mı?

Canım gözün Aydın, tez zamanda herşey normale dönsün yavrunla evine kavuş inşallah

Umut bebek Sağlıkla gelsin, iyi haberlerini bekliyoruz
Gözünüz aydın, küvöze girmeden yanına gelmesi harika sağlıkla büyüsün
Bakayım teşekkür ederim, sorarım da doktora ne diyecek bakalım
Bize de yazar mısın? Ben de bestlak almayı düşünüyordum.

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ömrü olsun minnoşun. Siz de umarım çabuk toparlarsınız, tansiyonunuz düşer. Kendinize çok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…