- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.201
Dün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsunYüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?
Süper :) ve elbette epidural, çok konforluKızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdikalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Hayırlı olsunKızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdikalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Ya ben hala şunu anlamadım, biliyorsanız aydınlatın beni lütfenSüper :) ve elbette epidural, çok konforlu
Doktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi banaHayırlı olsunkaçıncı haftada doğmuş olacak? İlk bebek miydi sizin?
Ya ben hala şunu anlamadım, biliyorsanız aydınlatın beni lütfenepiduralde baş ağrısı riski falan olmuyorsa neden daha fazla sorun çıkaran spinal tercih ediliyor? Spinal anından uyuşma sağlıyormuş, acil durumlar için ideal sanırım. Fakat öyle bir durumu olmayanlara da yapıyorlar. Epidural ayrı ücretli oluyor, acaba ondan mı?
O kadar fark var mı ya? Ortalama Bin tl gibi bi ücreti var diye biliyodumDoktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi bana
Bilmiyorum ki valla bende anlamadım öyle dedi doktorum geçen haftaO kadar fark var mı ya? Ortalama Bin tl gibi bi ücreti var diye biliyodum
Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Evet hep +300 -300 diyor doktorum bana bu sayılara bakma sen kesin değil diyoKızlar bide kiloya 3600 dedi , 3.5 altı olmaz ama 3.8 -4 e kadar olabilir bu bebeğin kilosu dedi, son haftalarda kiloda mı anlaşılmıyor ya arada yarım kilo var
Yatış birimiyle konuşurken epidural için 2-3 bin fark var demişti, iki kat sanki abartı olmuş biraz. Ben de sigorta yaparken epidural da eklettirmiştim, spinal falan bilmiyordum zaten.Yani hali hazırda ücretini ödedim, madem epidural daha iyi ondan yaptırmak isterim tabii. Çünkü spinal ücretsiz dediler hastanede. Bi de kombine var, epidural+spinal birlikte yapıyorlarmış, doktora sorucam artık tam olarak farkını.Doktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi bana
İçerde de olsa doğsa da aynı sıkıntı sanırım kilo alması. Ben de suyu zaten sınırda az diye kilo alsın istiyorum geçen kontrolde 9 günde 60 gr almıştı sadece. Ölçümden kaynaklı onu da biliyorum ama yine de ister istemez üzüldüm. Hatta arabada ağlamak istemesemde durduramadım kendimi gözlerimden patır patır yaşlar döküldüBenimki de güzelce bir kilo alsa
Uykudan uyandırmak eziyet oluyor arrık, beslenme gazlı bir buçuk iki saat sürüyor
Bende 12 sinde alacağım yavrumuKızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdikalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Anladım canım valla dediğim gibi doktorun söylediği buydu. Belkide hani fark çıkıcağını lafon gelişi iki katına çıkar falan dediyseYatış birimiyle konuşurken epidural için 2-3 bin fark var demişti, iki kat sanki abartı olmuş biraz. Ben de sigorta yaparken epidural da eklettirmiştim, spinal falan bilmiyordum zaten.Yani hali hazırda ücretini ödedim, madem epidural daha iyi ondan yaptırmak isterim tabii. Çünkü spinal ücretsiz dediler hastanede. Bi de kombine var, epidural+spinal birlikte yapıyorlarmış, doktora sorucam artık tam olarak farkını.
Benimde sigortamda dogum limitsiz olarak karsilaniyor eger epidural daha iyiyse bende onu sorayim gozum korktu cunku bu bos sivisi olayindanYatış birimiyle konuşurken epidural için 2-3 bin fark var demişti, iki kat sanki abartı olmuş biraz. Ben de sigorta yaparken epidural da eklettirmiştim, spinal falan bilmiyordum zaten.Yani hali hazırda ücretini ödedim, madem epidural daha iyi ondan yaptırmak isterim tabii. Çünkü spinal ücretsiz dediler hastanede. Bi de kombine var, epidural+spinal birlikte yapıyorlarmış, doktora sorucam artık tam olarak farkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?