2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gözünüz aydın güzelliklerle büyütün insallah Benim normalde tansiyon sorunum yoktu ama doğumdan sonra 17/10 civarında çıktı hep. 5-6 saat sonra ilaç başlattılar akşama doğru da düştü tansiyonum 13-14/ 10-9 civarına. Ertesi gün de 12/8 olmuştu dilerim senin de bi an önce düzelir

Kızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdi kalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Hayırlı olsun kaçıncı haftada doğmuş olacak? İlk bebek miydi sizin?
Süper :) ve elbette epidural, çok konforlu
Ya ben hala şunu anlamadım, biliyorsanız aydınlatın beni lütfen epiduralde baş ağrısı riski falan olmuyorsa neden daha fazla sorun çıkaran spinal tercih ediliyor? Spinal anından uyuşma sağlıyormuş, acil durumlar için ideal sanırım. Fakat öyle bir durumu olmayanlara da yapıyorlar. Epidural ayrı ücretli oluyor, acaba ondan mı?

Doktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi bana

Doktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi bana
Yatış birimiyle konuşurken epidural için 2-3 bin fark var demişti, iki kat sanki abartı olmuş biraz. Ben de sigorta yaparken epidural da eklettirmiştim, spinal falan bilmiyordum zaten.Yani hali hazırda ücretini ödedim, madem epidural daha iyi ondan yaptırmak isterim tabii. Çünkü spinal ücretsiz dediler hastanede. Bi de kombine var, epidural+spinal birlikte yapıyorlarmış, doktora sorucam artık tam olarak farkını.

Benimki de güzelce bir kilo alsa
Uykudan uyandırmak eziyet oluyor arrık, beslenme gazlı bir buçuk iki saat sürüyor
İçerde de olsa doğsa da aynı sıkıntı sanırım kilo alması. Ben de suyu zaten sınırda az diye kilo alsın istiyorum geçen kontrolde 9 günde 60 gr almıştı sadece. Ölçümden kaynaklı onu da biliyorum ama yine de ister istemez üzüldüm. Hatta arabada ağlamak istemesemde durduramadım kendimi gözlerimden patır patır yaşlar döküldü eşimde şaşırdı üstelik kendim 1.5 kiloya yakın almıştım. Eşimde şey diyo yanlış ölçüyo doktor sen o kadar çok kilo almışsın bebek niye almasın Allah razı olsun dedim çok güzel teselli veriyorsun

Kızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdi kalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Bende 12 sinde alacağım yavrumu gün saymak hem insana guven veriyor hem heyecan artarak bekliyorum

Anladım canım valla dediğim gibi doktorun söylediği buydu. Belkide hani fark çıkıcağını lafon gelişi iki katına çıkar falan dediyse sormadım yani fiyat olarak. Bizim en son hastaneden çıkarken toplanıp ücret ödenecek şu an sadece doğum ücretini biliyorum

Benimde sigortamda dogum limitsiz olarak karsilaniyor eger epidural daha iyiyse bende onu sorayim gozum korktu cunku bu bos sivisi olayindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…