- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.221
Anladım canım valla dediğim gibi doktorun söylediği buydu. Belkide hani fark çıkıcağını lafon gelişi iki katına çıkar falan dediysesormadım yani fiyat olarak. Bizim en son hastaneden çıkarken toplanıp ücret ödenecek şu an sadece doğum ücretini biliyorum
Yanlış ölçüm olabilir gerçekten. İçerde en önemli şey bence ciğer gelişimi. Dışarı çıkınca artık sağlık problemleri var mı yok mu sarılık geçirdi mi derken geriye sadece kilo alımı kalıyorİçerde de olsa doğsa da aynı sıkıntı sanırım kilo alması. Ben de suyu zaten sınırda az diye kilo alsın istiyorum geçen kontrolde 9 günde 60 gr almıştı sadece. Ölçümden kaynaklı onu da biliyorum ama yine de ister istemez üzüldüm. Hatta arabada ağlamak istemesemde durduramadım kendimi gözlerimden patır patır yaşlar döküldüeşimde şaşırdı üstelik kendim 1.5 kiloya yakın almıştım. Eşimde şey diyo yanlış ölçüyo doktor sen o kadar çok kilo almışsın bebek niye almasın Allah razı olsun dedim çok güzel teselli veriyorsun
En konforlusu buymuş canım. Doğum limitsiz olsa da epidural ücreti ayrı diye biliyorum, doğuma dahil değil. Yine de iyice sor. B Birdurumvar da kombine oldu, en konforlusu olduğunu söylüyor.Benimde sigortamda dogum limitsiz olarak karsilaniyor eger epidural daha iyiyse bende onu sorayim gozum korktu cunku bu bos sivisi olayindan
Ni dedin doktor mu kendi eliyle genişletti, oluyr mu öyle bir şeyRprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Aynen soracağım inşallah
Şurda açıklanmış aslında farkı. Siz yine de istiyorsanız yatış birimine sorun fark ne kadar diye, belki ona göre kararınızı verirsiniz. Aman aman bir ücret farkı olduğunu sanmıyorum.
ParmaklaNi dedin doktor mu kendi eliyle genişletti, oluyr mu öyle bir şey
Aktif olan üyelerden bi ben sen galiba başka yok
Ben de bekliyorm halen kontrolm yarın. Bugün karnm bi tık daha düşmüş gibi annemde aynısını dedi, arada bir bel ağrısı oluyor geçiyor bebem maşallah yine hareketlendi iki gündür
Bugün bir çılgınlık yapıp uzaktaki eltime yemeğe gitcem. saatlerim metroda geçecek orda da gelmezse 1 haftaya hiç gelmez diye düşünüyorum
Bide birşey sorcam çatı muanesi parmakla mi elle mi yapılıyoryani tam olarak nasıl bir şey
Ayy gözümde canlanan sahneyi tahmin edemezsinizParmakla
Merhaba, epidural çok daha zahmetli, uzmanlık isteniyormuş, katater takılıyor, katater olmadığı için spinal daha kolay denildi bana, çok daha hızlı ve risksiz vs. Ben ilkinde epidural oldum, doktorum prof perinatolog idi, kadrosu iyi olduğu için hiç tereddüt etmemiştim, yan etki yaşamamıştım. Şimdi spinal olacağım burada hastanede spinal tercih ediliyormuş, bakalım umarım sıkıntısız olur, hepimiz için elbetteHayırlı olsunkaçıncı haftada doğmuş olacak? İlk bebek miydi sizin?
Ya ben hala şunu anlamadım, biliyorsanız aydınlatın beni lütfenepiduralde baş ağrısı riski falan olmuyorsa neden daha fazla sorun çıkaran spinal tercih ediliyor? Spinal anından uyuşma sağlıyormuş, acil durumlar için ideal sanırım. Fakat öyle bir durumu olmayanlara da yapıyorlar. Epidural ayrı ücretli oluyor, acaba ondan mı?
Umarım sizin için kolay geçerAyy gözümde canlanan sahneyi tahmin edemezsinizparmaklaysa tamamdır
Nişan yada kanama oldu mu ne zaman gelirmiş tahmin verdi mi birde?Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Bebeğe kilo aldıran besinleri tüketiyorsanız bi şekilde ona ulaşır diye düşünüyorum. Besin içerikleri kana geçiyor ve bebek de bununla besleniyor sonuç olarak. Canınızı sıkmayın, sağlıklı olsun toparlar her türlü Allah'ın izniyleİçerde de olsa doğsa da aynı sıkıntı sanırım kilo alması. Ben de suyu zaten sınırda az diye kilo alsın istiyorum geçen kontrolde 9 günde 60 gr almıştı sadece. Ölçümden kaynaklı onu da biliyorum ama yine de ister istemez üzüldüm. Hatta arabada ağlamak istemesemde durduramadım kendimi gözlerimden patır patır yaşlar döküldüeşimde şaşırdı üstelik kendim 1.5 kiloya yakın almıştım. Eşimde şey diyo yanlış ölçüyo doktor sen o kadar çok kilo almışsın bebek niye almasın Allah razı olsun dedim çok güzel teselli veriyorsun
Ben kombine oldum 2.kombine sezeryanim Ben memnunum açıkçası ama epidural esktraya giriyor maalesefEn konforlusu buymuş canım. Doğum limitsiz olsa da epidural ücreti ayrı diye biliyorum, doğuma dahil değil. Yine de iyice sor. B Birdurumvar da kombine oldu, en konforlusu olduğunu söylüyor.
Ölçümlerdeki hata payını ve bebeğin haftasını (son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için daha zor ölçüm alınıyordu sanki) işin içine dahil ederek yorum yapmıştır diye düşünüyorum.Kızlar bide kiloya 3600 dedi , 3.5 altı olmaz ama 3.8 -4 e kadar olabilir bu bebeğin kilosu dedi, son haftalarda kiloda mı anlaşılmıyor ya arada yarım kilo var
Canım ilk çatı muayenesinde kanama oldu, bi kerede farklı bi akıntı geldi, kafası aşşağıda ama tamda kanalda değil belki sancıyla girer, hafif açılma var dedi geçen çarşambada vardı, akıntım arttı dedim açılma oldukça akıntı artar dedi, bi tahmin vermedi cuma gel pazartesi de en geç yatış yaparım dedi.Nişan yada kanama oldu mu ne zaman gelirmiş tahmin verdi mi birde?
Şaka bi yana bence de canım , ben evimde değil annemin yanına gelip bekledim 37 den beri bekliyorumÖlçümlerdeki hata payını ve bebeğin haftasını (son haftalarda bebeğin yeri daraldığı için daha zor ölçüm alınıyordu sanki) işin içine dahil ederek yorum yapmıştır diye düşünüyorum.
Seninki yerini çok sevmiş, geleceği zamanı da çok iyi biliyor, Mayıs'a kalmaz
Ummadığın anda gelecek bak görürsün
Senin de çatı muayenesini amma geciktirdi ha doktor benim 3 oldu bu , nerdeyse çekip alacak doğsun diye abarttı benim ki yoksa korkma bişey değilAyy gözümde canlanan sahneyi tahmin edemezsinizparmaklaysa tamamdır
Canım eşin haklı olabilir valla üzülme 20 gündür benim ki aynı kiloda , bide doktor bugün neredeyse 500 gram farklı doğabileceğini söyledi , son haftalar bence anlamıyorlar suyu az ya ölçemiyorlarİçerde de olsa doğsa da aynı sıkıntı sanırım kilo alması. Ben de suyu zaten sınırda az diye kilo alsın istiyorum geçen kontrolde 9 günde 60 gr almıştı sadece. Ölçümden kaynaklı onu da biliyorum ama yine de ister istemez üzüldüm. Hatta arabada ağlamak istemesemde durduramadım kendimi gözlerimden patır patır yaşlar döküldüeşimde şaşırdı üstelik kendim 1.5 kiloya yakın almıştım. Eşimde şey diyo yanlış ölçüyo doktor sen o kadar çok kilo almışsın bebek niye almasın Allah razı olsun dedim çok güzel teselli veriyorsun
Benim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 oldukŞaka bi yana bence de canım , ben evimde değil annemin yanına gelip bekledim 37 den beri bekliyorumbeni o biraz sıktı açıkçası taktiksel hata yapmışım bundan sonra 39 dan önce gelmem evimden şimdi de her an doğar diye gidemiyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?