- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.241
Bende rahatlıktan sıkıldım inanBenim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 olduk
Evet bu ölçümde geçen kafa çapı geçenkinden daha küçük ölçülmüş. Yavrumun kafası bile küçülmüş diye dalga geçtim hatta ama insan bilse de takıyor ister istemez niye almadı acaba diyeBebeğe kilo aldıran besinleri tüketiyorsanız bi şekilde ona ulaşır diye düşünüyorum. Besin içerikleri kana geçiyor ve bebek de bununla besleniyor sonuç olarak. Canınızı sıkmayın, sağlıklı olsun toparlar her türlü Allah'ın izniyle
Ölçüm yeriyle ilgili olan kısma ben de katılıyorum, haftalık her kontrolümde doktorun ultrason ekranında boy için FL ve bebeğin kilosuna bakıyorum. Her seferinde yakın olmamak kaydıyla değişiyor. İçerdeki hareketleri spor yerine geçti diyelim, boyu da mı kısalıp uzuyor.
Bence de çok zor olsa da ölçümleri takmayın, önemli olan sağlığı
Ailede ağırlığına göre altın takma olayı varsa ben de ayrıca çokça dua ederim sana
3 günün kalmış niye erteliyor kiCanım ilk çatı muayenesinde kanama oldu, bi kerede farklı bi akıntı geldi, kafası aşşağıda ama tamda kanalda değil belki sancıyla girer, hafif açılma var dedi geçen çarşambada vardı, akıntım arttı dedim açılma oldukça akıntı artar dedi, bi tahmin vermedi cuma gel pazartesi de en geç yatış yaparım dedi.
Doğumumu diyorsun , suyu iyiyse bebek iyiyse neden erken müdahale olsun ki canım doktorum da fıtrata uygun olsun dedi bende öyle düşünüyorum niye acele edelim ki bebek iyiyse sabredebildiğimiz kadar sabır normal kendi sancımla gelmesi için3 günün kalmış niye erteliyor ki
Kızlarrr şuan dr dayım 12 sine gün verdikalbim güm güm atıyor çok heycanlandım Sağlıkla gelsin yavrularımız Sezeryan olanlar genel anestezi mi sizce yoksa epidural vs mi?
Doktorum epidural tercih edersen ödiceğin ücret 2 katına çıkar haberin olsun dedi bana
En konforlusu buymuş canım. Doğum limitsiz olsa da epidural ücreti ayrı diye biliyorum, doğuma dahil değil. Yine de iyice sor. @Birdurumvar da kombine oldu, en konforlusu olduğunu söylüyor.
Ni dedin doktor mu kendi eliyle genişletti, oluyr mu öyle bir şey
Bide birşey sorcam çatı muanesi parmakla mi elle mi yapılıyoryani tam olarak nasıl bir şey
Şaka bi yana bence de canım , ben evimde değil annemin yanına gelip bekledim 37 den beri bekliyorumbeni o biraz sıktı açıkçası taktiksel hata yapmışım bundan sonra 39 dan önce gelmem evimden şimdi de her an doğar diye gidemiyoruzda
Kızlar bugün rahim ağzındaki dikişler alınacaktı. Şimdi çıktım, alındı. Canım yandı bayağı. Cuma aç gel, tahlilleri yapalım. Ya o gün alırız ya da haftaya pazartesi dedi.
Dikişleri önden alma sebebini uzun uzun anlattı. Dikişliyken sancıyla bebek çıkmaya çalışırsa ya rahim ağzını parçalar ya da üst tarafa karın boşluğuna ilerleyip yukarıyı parçalar dedi.
Ben doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Özleyeceğiz tabiiBende rahatlıktan sıkıldım inaneşim de yanımda bide izin aldı oda sıkıldı tabi bırakıp gitmek istemiyor, az kaldı son rahat haftam belki ya bugünleri özleyeceğim biliyorum
Tabiki haklısınDoğumumu diyorsun , suyu iyiyse bebek iyiyse neden erken müdahale olsun ki canım doktorum da fıtrata uygun olsun dedi bende öyle düşünüyorum niye acele edelim ki bebek iyiyse sabredebildiğimiz kadar sabır normal kendi sancımla gelmesi için
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Bu arada bana suni sancı vermeyecekmiş doktor pazartesi yatırırsa suyunu patlatırım dedi bunu ilk duydum şaşırdımTabiki haklısın
Sen normal mi bekliyordun canımÖzleyeceğiz tabiionlar sağlıkla gelsin de ne zaman isterlerse gelsinler.. son günlerimiz artık ikimizin de çok güzel bir heyecan
Benim 5 cm olunca öyle yapıyorlar suyum gelmiyor galiba patlayınca sancı da geliyor.Gecen gün ebeye gittiğimde suni sancınin zararlrindan bahsetti mümkün olduğunca zamaninda kendisi gelmeli dedi.Yapay sancınin bebeği strese soktuğu ve kalp atışınin zayıfladığı da çalışmalarda mevcut.Tibbi bir gereklilik olmadığı sürece huzurla gelmesi en iyisi tabikiBu arada bana suni sancı vermeyecekmiş doktor pazartesi yatırırsa suyunu patlatırım dedi bunu ilk duydum şaşırdım
Memeden alacağını alıyırdur o canım sen hiç meraklanma. Ben de mama veriyorum ve kafam çok rahat. Niye? Çocuk aç kalmıyor işte, dıyuyır karnı ne güzel.Her beslenme sonrası gazını çıkarınca birikip geceleri rahatsız etmiyor. Şu üç gündür iyiyiz damla vermiyorum bakalım
Doktor mama başlattı zaten canım. Kendini bir toparlasın keseriz dedi. Ne yaparsam yapayım memeyi tutuyor sonrası en fazla on dk
Maşallah canım güle güle büyüsün bebişşşşDün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsunYüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?
Kardeşimin ultrasonda 3600 civarı çıkıyordu. Normal doğum olsun diye bekledi de bekledi. 40ı geçti falan. Suni sancı verdiler yine gelmedi. Aaaa yeter artık bekleyemicem beni sezaryene aldın dedi. İyi ki de öyle yapmış. 4250 mi ne doğduEvet hep +300 -300 diyor doktorum bana bu sayılara bakma sen kesin değil diyo
Ay metroda doğurma!Ni dedin doktor mu kendi eliyle genişletti, oluyr mu öyle bir şey
Aktif olan üyelerden bi ben sen galiba başka yok
Ben de bekliyorm halen kontrolm yarın. Bugün karnm bi tık daha düşmüş gibi annemde aynısını dedi, arada bir bel ağrısı oluyor geçiyor bebem maşallah yine hareketlendi iki gündür
Bugün bir çılgınlık yapıp uzaktaki eltime yemeğe gitcem. saatlerim metroda geçecek orda da gelmezse 1 haftaya hiç gelmez diye düşünüyorum
Bide birşey sorcam çatı muanesi parmakla mi elle mi yapılıyoryani tam olarak nasıl bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?