2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet doğru 15 gün ya da 1 hafta sonra başlatıyorlar bebeği. D vitaminini verirken bebeğinin tok olmasına ve gündüz saatinde vermeye dikkat edersen hem iyi emilir hem de uyku problemine sebep olmaz

Evet d vitamini ve probiyotik damla kullanıyor. Bütün bebekler d vitamini kullanıyor diye biliyorum

Banada su gelince sancın gelir zaten dedi, neyle keseyi deleceğinide gösterdi korkacak birşey değil dedi

Olmaktan korktuğum nokta

Banada su gelince sancın gelir zaten dedi, neyle keseyi deleceğinide gösterdi korkacak birşey değil dedi
Patlattığıni hissetmeyeceksin canım merak etme.Su gelince anlıyorsun sadece sancinda yavaş yavaş çoğalıyor.Rabbim kolayca hızlı hayırlı bir doğum nasip etsin.Banada az önce büyük bir sancı vurdu arada kasılıp sanciyor az az.

Ya sen bana komşu olsana dert tasa kalmaz Güçlenmesini bekliyorum ben de. O zamana kadar amanın rahatlığına çok alışıp memeyi bırakmaz umarım, şuan tek endişem bu

Ah ne güzel maşAllah Gözün aydın, Rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin Tansiyonun da kısa sürede normale döner umarım

Ben doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün bebiş. Güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz o zaman.

Ben doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Gözün aydın ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Çabucak toparlarsın bol bol sütün olur inşallah

Ay inşallah ona da gerek kalmaz canım, sağlıcakla kavuşsaydık

Senin de çatı muayenesini amma geciktirdi ha doktor benim 3 oldu bu , nerdeyse çekip alacak doğsun diye abarttı benim ki yoksa korkma bişey değil
Sordum da nts ye atıyor orda sancı çıkmadıkçaa çatı muanesj yapmıyormus ben devlete gidiyorum orda sistem böyleymis amann iyiki yapmıyor boşver beni çok geren bir konu.
Daha önce kist için elle muane etmişti bi doktor beni ama çatı muanesiyle bir mi bilmiyorum.
Gözün aydın canım tebrik ediyorum
Eliyle genişletme aynı tabaktaki yemeği sünnetleme hareketi gibi, rahim duvarından ayırıyor keseyi böyle söyleyince korkutucu geliyor ama vıjıt diye 5-10 snlik bişidi doktorum bana yaptığında.
İşini iyi bilene denk gelmek önemlidir ya kimi zorluyor dio kimi senin gibi kolay birşey diyor inşallah benim de olurda yapılırsa öyle vijit diye geçer
Ay metroda doğurma!
Bı an geliyor dedim zaten o kadar insanın içinde ne yapcam diye korktum ama yok yavv gelmediiii bence benimki takvimde ki gününü bekliyor daha 1 haftam var

Bugün benimde kontrolüm vardı. Kilo alımı çok yavaşladı bir haftada sadece 80gr almış benim canım sıkıldı ama doktor takmadı kilosu haftasıyla uyumlu sorun yok tam ölçüm vermez zaten dedi. Boynuna kordon dolamıştı geri çıkarmış yavrum benim
Haftaya çatı muayenesi var umarım iyi geçer. Haftaya birşeyler netleşir artık diye umuyorum.
Demire vitamine doğumdan sonra da devam dedi bana bu arada.

Bana sağlık ocağı sadece d vitamini verdi onu veriyorum günde 3 damla canım
Gözün aydın canım Allah sağlık versin ikinize de bol bol sütün olsun inşallah

Kizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz

Canım ben de göğüs yarası çektim. Kremleri her defasında sür es geçme sakın. E bebekte promalt emziren annelere özel içeçek varmış süt artıran, yorumları okudum kullananlar çok memnun. Ondan sipariş verdim ben. İstersen bir dene belki faydası olur

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…