- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.261
Evet doğru 15 gün ya da 1 hafta sonra başlatıyorlar bebeği. D vitaminini verirken bebeğinin tok olmasına ve gündüz saatinde vermeye dikkat edersen hem iyi emilir hem de uyku problemine sebep olmazDoğum yapan kızlar bebelere d3 vitamini kullanıyor musunuz doktorunuz önerdi mi? Bize probiyotik damla ve d3 damla onermisler. Kullaniyorum ama tereddütte kaldım yine de yanlış bişey yapmayim diye ustunde 2 yas yazıyor çünkü
Evet d vitamini ve probiyotik damla kullanıyor. Bütün bebekler d vitamini kullanıyor diye biliyorumDoğum yapan kızlar bebelere d3 vitamini kullanıyor musunuz doktorunuz önerdi mi? Bize probiyotik damla ve d3 damla onermisler. Kullaniyorum ama tereddütte kaldım yine de yanlış bişey yapmayim diye ustunde 2 yas yazıyor çünkü
Ay hadi gözümüz aydınBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Banada su gelince sancın gelir zaten dedi, neyle keseyi deleceğinide gösterdi korkacak birşey değil dediBenim 5 cm olunca öyle yapıyorlar suyum gelmiyor galiba patlayınca sancı da geliyor.Gecen gün ebeye gittiğimde suni sancınin zararlrindan bahsetti mümkün olduğunca zamaninda kendisi gelmeli dedi.Yapay sancınin bebeği strese soktuğu ve kalp atışınin zayıfladığı da çalışmalarda mevcut.Tibbi bir gereklilik olmadığı sürece huzurla gelmesi en iyisi tabiki
Olmaktan korktuğum noktaKardeşimin ultrasonda 3600 civarı çıkıyordu. Normal doğum olsun diye bekledi de bekledi. 40ı geçti falan. Suni sancı verdiler yine gelmedi. Aaaa yeter artık bekleyemicem beni sezaryene aldın dedi. İyi ki de öyle yapmış. 4250 mi ne doğdu
Patlattığıni hissetmeyeceksin canım merak etme.Su gelince anlıyorsun sadece sancinda yavaş yavaş çoğalıyor.Rabbim kolayca hızlı hayırlı bir doğum nasip etsin.Banada az önce büyük bir sancı vurdu arada kasılıp sanciyor az az.Banada su gelince sancın gelir zaten dedi, neyle keseyi deleceğinide gösterdi korkacak birşey değil dedi
Ya sen bana komşu olsana dert tasa kalmazMemeden alacağını alıyırdur o canım sen hiç meraklanma. Ben de mama veriyorum ve kafam çok rahat. Niye? Çocuk aç kalmıyor işte, dıyuyır karnı ne güzel.
Ne dertlenicez zaten ya? Herkes mamayla büyütüyor. Annelerimiz bizi nişastalı muhallebiyle büyütmüşannem diyo sana milupayı dayadım ne yapayım biraz güçlenince memeyle devam edersin rahat rahat. Beni mamanın dertli kısmı yoruyor. Hazırlıyorsun, kaşık biberonla yedirmeye çalışıyorsun falan. Off çok uzun iş. Geçen bir fotoğrafını çektim mama yerken; yüzünün her yeri mamaydı. O kadar kavga etti benimle yememek için
Ah ne güzel maşAllahDün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsunYüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün bebiş.Ben doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Gözün aydın ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin RabbimBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Ay inşallah ona da gerek kalmaz canım, sağlıcakla kavuşsaydıkPatlattığıni hissetmeyeceksin canım merak etme.Su gelince anlıyorsun sadece sancinda yavaş yavaş çoğalıyor.Rabbim kolayca hızlı hayırlı bir doğum nasip etsin.Banada az önce büyük bir sancı vurdu arada kasılıp sanciyor az az.
Şu patlayınca sancı başlıyor ufak ufak bence senin için çok daha iyi sancin yogunlasmazsa da suni verir zatenBu arada bana suni sancı vermeyecekmiş doktor pazartesi yatırırsa suyunu patlatırım dedi bunu ilk duydum şaşırdım
Sordum da nts ye atıyor orda sancı çıkmadıkçaa çatı muanesj yapmıyormus ben devlete gidiyorum orda sistem böyleymisSenin de çatı muayenesini amma geciktirdi ha doktor benim 3 oldu bu , nerdeyse çekip alacak doğsun diye abarttı benim ki yoksa korkma bişey değil
Gözün aydın canımBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
İşini iyi bilene denk gelmek önemlidir ya kimi zorluyor dio kimi senin gibi kolay birşey diyor inşallah benim de olurda yapılırsa öyle vijit diye geçerEliyle genişletme aynı tabaktaki yemeği sünnetleme hareketi gibi, rahim duvarından ayırıyor keseyi böyle söyleyince korkutucu geliyor ama vıjıt diye 5-10 snlik bişidi doktorum bana yaptığında.
Bı an geliyor dedim zaten o kadar insanın içinde ne yapcam diye korktum ama yok yavv gelmediiiiAy metroda doğurma!
Bana sağlık ocağı sadece d vitamini verdi onu veriyorum günde 3 damla canımDoğum yapan kızlar bebelere d3 vitamini kullanıyor musunuz doktorunuz önerdi mi? Bize probiyotik damla ve d3 damla onermisler. Kullaniyorum ama tereddütte kaldım yine de yanlış bişey yapmayim diye ustunde 2 yas yazıyor çünkü
Gözün aydın canım Allah sağlık versin ikinize de bol bol sütün olsun inşallahBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Ben de bitti sanmıştım bugün gene başladıAy yok bitmiyor yaaa lanet! Ben de tam bitti sanıyorum ve günlük ped koyuyorum, bir bakıyorum üzerimde ne varsa ona geçmişçok sinir bozucu maalesef
40ına kadar devam ediyor diyorlar. Beklemedeyim bakalım
Canım ben de göğüs yarası çektim. Kremleri her defasında sür es geçme sakın. E bebekte promalt emziren annelere özel içeçek varmış süt artıran, yorumları okudum kullananlar çok memnun. Ondan sipariş verdim ben. İstersen bir dene belki faydası olurKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?