- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.281
Sürüyorum bugun eşime kalkan siparişi verdim getircek hava alması için ins fayda görürüz yaCanım ben de göğüs yarası çektim. Kremleri her defasında sür es geçme sakın. E bebekte promalt emziren annelere özel içeçek varmış süt artıran, yorumları okudum kullananlar çok memnun. Ondan sipariş verdim ben. İstersen bir dene belki faydası olur
Cok tesekkur ederim cnmÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Bebeğin nasıl?Sürüyorum bugun eşime kalkan siparişi verdim getircek hava alması için ins fayda görürüz ya
Ah canım geciciymis o iyilik hali sonradan yine kafamı duvarlara vurdurdu. Cidden nazlı bi insan değilim ağrı acı konusunda ama ağlatıyor beni öyle bişey. Bu gün yine yasadim. 5 Günüm bugun benim de evde baslwdi zaten hastanedeyken yoktu . Bugun aradım doktoru ağlayarak bı ilaç vwrmis dedim ismini demeden söyledi sizin ilacı yazdı. İçtim 1,5 saat sonra anca hafifletti buna şükür tabi kiGeçici değildir canım o inşallah. Ben de ilk defa duş alabildiğimdr “oha ayakta durup duş aldım” diye sevinmiştim. Bir anda iyileşiyordun çok garip. Sen de öyle olursun meraklanma. Bugün kaçıncı günün? Sezaryenden 48-72 saat sonra falan oluyormuş. Benimki sezaryenden 72 saat sonra başlamıştı. Hastaneden çıkıp eve geçerken
Yaaa çok sevindim canım, sağlıkla büyüsün İnsallahKızlar sağolun teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinemişmeye başladık şükür uykucu Umudumla buarada spinal korktm gibiydi ama değerdi herseye, sonunda mis kokuyu duyunca hersey gecti
Çok şükür iyi geliyorsa ne güzel canım bana günde 4 kere iç demişti ağrın olursa benim 2. Gününde geçti çok şükür bi daha içmedim inşallah seninde yarına hiçbişeyin kalmazAh canım geciciymis o iyilik hali sonradan yine kafamı duvarlara vurdurdu. Cidden nazlı bi insan değilim ağrı acı konusunda ama ağlatıyor beni öyle bişey. Bu gün yine yasadim. 5 Günüm bugun benim de evde baslwdi zaten hastanedeyken yoktu . Bugun aradım doktoru ağlayarak bı ilaç vwrmis dedim ismini demeden söyledi sizin ilacı yazdı. İçtim 1,5 saat sonra anca hafifletti buna şükür tabi ki
Sen kurtuldun mu tamamen?
Canım elinden geleni yapıyorsun gelmezse de önemli değil buna stres olma , kaldı ki gelir bence daha erkenKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Sen benden umudu kestin sormaz oldunDeryass canım doğumun oldu mu senin? Ne durumdasın merak ettim?
Süper :) ve elbette epidural, çok konforlu
Tam 38 i doldurduğunda doğmuş olcakHayırlı olsunkaçıncı haftada doğmuş olacak? İlk bebek miydi sizin?
Ya ben hala şunu anlamadım, biliyorsanız aydınlatın beni lütfenepiduralde baş ağrısı riski falan olmuyorsa neden daha fazla sorun çıkaran spinal tercih ediliyor? Spinal anından uyuşma sağlıyormuş, acil durumlar için ideal sanırım. Fakat öyle bir durumu olmayanlara da yapıyorlar. Epidural ayrı ücretli oluyor, acaba ondan mı?
Ayyyy beraber kavuşcaz yavrularımızaBende 12 sinde alacağım yavrumugün saymak hem insana guven veriyor hem heyecan artarak bekliyorum
Gözünüz aydın maşallah ya çok seviniyorum böyle haberlere duygulanıyorum daDün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsunYüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?
Peki doğumdan sonra kaç saat içinde ayaklandınız? Baş ağrısı fln çektiniz mi? Evde her işinizi görebildiniz mi? Benim bi çocupum daha var ve o da çok küçük. O yüzden ne kadar çabuk ayaklanırsam o kadar iyi.Benimki spinal+epidural kombineydi çok rahat ettim. Epidural takılı kaldığı için sık sık tuşuna basıp ağrı kesici gibi kullanabiliyorsunuz sonrasında iyi oluyor. TOBB'da 2500 fark istediler epidural için.
Eliyle genişletme aynı tabaktaki yemeği sünnetleme hareketi gibi, rahim duvarından ayırıyor keseyi böyle söyleyince korkutucu geliyor ama vıjıt diye 5-10 snlik bişidi doktorum bana yaptığında.
Kıız ikinciler hızlı geliyomuş yolda doğurmayasın bu sefer
Çok geçmiş olsun, sancılı bi süreç geçirdiniz bundan sonrası su gibi kolay ve huzurlu geçsin insallah
Ohh hadi gözünüz aydın hoşgeldi Umut bebeksağlıcakla sevinçle güzelliklerle büyütün insallah ay burası ne kadar güzel bi yer oldu yakın arkadaşlarım doğum yapmış da teyze olmuşum gibi seviniyorum ayol, kaç doğum sevinci yaşadık şurda
Canım iki hafta önceki kontrolde boynunda kordon var demişti doktor bugün kordon yok dedi çıkarmış geri. Çıkarabilir yani.Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi
Evet bize de verdiler hem d vitamini hem probiyotik kullanıyoruzDoğum yapan kızlar bebelere d3 vitamini kullanıyor musunuz doktorunuz önerdi mi? Bize probiyotik damla ve d3 damla onermisler. Kullaniyorum ama tereddütte kaldım yine de yanlış bişey yapmayim diye ustunde 2 yas yazıyor çünkü
Ben emzirmediğim tüm zamanlarda kendi sütümü göğüs ucuma sürüp gümüş kapakla kapatıyorum sadece emzirirken çıkarıyorum hem iyileştiriyor hem göğüs ucu nemli kalıyor yara sıkıntısı yaşamadım tavsiye ederimKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Benim de sondan bir önceki kontrolümde doktor kordon görmüş ama bana söylememiş, son gidişimde çıktığını söyledi öyle öğrendim. Muhtemelen çıkar sizinki de, korkmayın.Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi
Valla stres oluyorum bende, hiç yaşamadığım bir şey. Umarım tahmin ettiğimizden daha kolay geçerTam 38 i doldurduğunda doğmuş olcak2. Hamileliğim benim ilkinde riskli gebelikti ve tamamen uyutmuşlardı. Bu sefer dr la konustum aslında ilk çıkar çıkmaz görüyorsunuz bebeği daha güzel oluyor uyanık olunca dedi. Ben genelden şikayetci değilim ne baş ağrısı çektim ne de başka bişey. Doğumdan sonra akşamında yürüyüp her işimi kendim görüyordum. Epidural veya spinal nasıl sonrası hiç bilmiyorum. Aslında beneğimi çıkar çıkmaz hörmek çok güzel olur ama dr eşimi fln da almıyor içeri o zaman ben napcam orda bi başıma çok korkabilirim. Bilemedim hiç ya…
Ayyyy beraber kavuşcaz yavrularımızaNasıl geçcek acaba bu günler… dakikalar şimdiden saat oldu bana
Ya çok uzaksın yoksa komşu olalım elbetYa sen bana komşu olsana dert tasa kalmazGüçlenmesini bekliyorum ben de. O zamana kadar amanın rahatlığına çok alışıp memeyi bırakmaz umarım, şuan tek endişem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?