2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sürüyorum bugun eşime kalkan siparişi verdim getircek hava alması için ins fayda görürüz ya

Bebek memeyi cok zor tutuyor mecbur mama veriyorum diye serzenişte bulunmuştum, şimdi de memeyi tuttu bırakmıyor. Sürekli aranıyor, ağlıyor memeye aliyorum susuyor. Kasik biberonla yemeyi bile sevmiyor artık. E bebekten malt içeceği aldim bakalim etkisi olacak mı sütüm yetiyor mu acaba merak ediyorum yarın kontrolümüz var

Ah canım geciciymis o iyilik hali sonradan yine kafamı duvarlara vurdurdu. Cidden nazlı bi insan değilim ağrı acı konusunda ama ağlatıyor beni öyle bişey. Bu gün yine yasadim. 5 Günüm bugun benim de evde baslwdi zaten hastanedeyken yoktu . Bugun aradım doktoru ağlayarak bı ilaç vwrmis dedim ismini demeden söyledi sizin ilacı yazdı. İçtim 1,5 saat sonra anca hafifletti buna şükür tabi ki
Sen kurtuldun mu tamamen?

Çok şükür iyi geliyorsa ne güzel canım bana günde 4 kere iç demişti ağrın olursa benim 2. Gününde geçti çok şükür bi daha içmedim inşallah seninde yarına hiçbişeyin kalmaz

Canım elinden geleni yapıyorsun gelmezse de önemli değil buna stres olma , kaldı ki gelir bence daha erken

Süper :) ve elbette epidural, çok konforlu

Tam 38 i doldurduğunda doğmuş olcak 2. Hamileliğim benim ilkinde riskli gebelikti ve tamamen uyutmuşlardı. Bu sefer dr la konustum aslında ilk çıkar çıkmaz görüyorsunuz bebeği daha güzel oluyor uyanık olunca dedi. Ben genelden şikayetci değilim ne baş ağrısı çektim ne de başka bişey. Doğumdan sonra akşamında yürüyüp her işimi kendim görüyordum. Epidural veya spinal nasıl sonrası hiç bilmiyorum. Aslında beneğimi çıkar çıkmaz hörmek çok güzel olur ama dr eşimi fln da almıyor içeri o zaman ben napcam orda bi başıma çok korkabilirim. Bilemedim hiç ya…
Bende 12 sinde alacağım yavrumu gün saymak hem insana guven veriyor hem heyecan artarak bekliyorum
Ayyyy beraber kavuşcaz yavrularımıza Nasıl geçcek acaba bu günler… dakikalar şimdiden saat oldu bana

Gözünüz aydın maşallah ya çok seviniyorum böyle haberlere duygulanıyorum da sağlıkla büyüsün

Peki doğumdan sonra kaç saat içinde ayaklandınız? Baş ağrısı fln çektiniz mi? Evde her işinizi görebildiniz mi? Benim bi çocupum daha var ve o da çok küçük. O yüzden ne kadar çabuk ayaklanırsam o kadar iyi.

Bu arada kızlar bugün nst de bi tane hamişle muhabbet ettik. Çok zor geçiyor bu hamilelik dedim bidha hamile kalmak isyemiyorum ama tüpleri bağlatmak için eşimin imzasını istiyorlar o da yanaşmıyor dedim. Sonra spiralden konu açıldı. Bana dedi ki ben spiralle hamile kaldım. Hiç beklemiyordum testte çift çizgiyi görünce şok oldum dedi. Yerinden çıkmış meğer aklım felaket karıştı…

Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi

Canım iki hafta önceki kontrolde boynunda kordon var demişti doktor bugün kordon yok dedi çıkarmış geri. Çıkarabilir yani.

Evet bize de verdiler hem d vitamini hem probiyotik kullanıyoruz
Ben emzirmediğim tüm zamanlarda kendi sütümü göğüs ucuma sürüp gümüş kapakla kapatıyorum sadece emzirirken çıkarıyorum hem iyileştiriyor hem göğüs ucu nemli kalıyor yara sıkıntısı yaşamadım tavsiye ederim

Benim de sondan bir önceki kontrolümde doktor kordon görmüş ama bana söylememiş, son gidişimde çıktığını söyledi öyle öğrendim. Muhtemelen çıkar sizinki de, korkmayın.

Valla stres oluyorum bende, hiç yaşamadığım bir şey. Umarım tahmin ettiğimizden daha kolay geçer

Ya sen bana komşu olsana dert tasa kalmaz Güçlenmesini bekliyorum ben de. O zamana kadar amanın rahatlığına çok alışıp memeyi bırakmaz umarım, şuan tek endişem bu
Ya çok uzaksın yoksa komşu olalım elbet istanbul a gelince ara

Yok yok memeyi bırakmaz merak etme. Ama işte bırakmasın diye o saçma kaşık biberonu kullanmak lazımmış. O biberon yüzünden Sen mamayı bırakacak seviyeye gelebilirsin çok dertli bi iş o. Ama napıcan işte bebe güçlensin diye yediriyoruz

Memeyi bıraksa da üzülmem bu arada. Sağım yapıp biberonla veririm. Bir çok insan yaşıyor canım bunları. Mottomuz neydi? Bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…