2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hevesle, merakla bekliyorsun e bi de kuzusuna kavuşanlar var, insan heyecan yapıyor
Sen şimdi çıksan evine gitsen o gece doğum başlar emin ol
Annene de söyle artık, anneanne olmak kolay değil, bu işler böyle
Benim ilk doğumum da seninki gibi oldu, her hafta nst de sıfır sancı, pazartesi kontrol yine öyle, Çarşamba tam da tahmini doğum tarihinde lavaboya gittim ve azar azar bitmeyen durdurulamayan bişey. Meğerse suymuş, bi gariplik olduğunu anlamıştım zaten.

Benim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 olduk
Anneanne olmak kolay mı özlemiştir bebek kokusunu, kolay mı evladı doğum yapacak, nasıl heyecanlanmıştır o da
Sağlıkla, sıhhatle, kolayca kavuşun inşallah amin

Şu benim attığım solgar desteğini de deneyebilirsin canım benim. Ben o ve mamsel still-tee kullanıyorum aşırı memnunum.

Bu arada VivaLaJuicy nerdesin kız çatlattın bizi meraktan

Yediğin içtiğine dikkat ediyorsun, kilo almamış olunca bu psikoloji kendini suçlu hissettiriyor e bir de annelik eklenince ohh mis gibi delilik
Ben de senin gibiyim bakma böyle rahat konuştuğuma, çok iyi anlıyorum seni ama her şeyin iyi olacağına dair kocaman bir inancım var işte
Bak senin motivasyona ihtiyacın var işte sen mutlu olursan bebek de olur, güzel güzel ölçümler verir ultrasonda (bu arada makine bozuk değil di mi) vermese de kendi bilir doğunca annesi tarafından öpe koklana alır

Ben doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Hayırlı olsun Umut bey hoş geldi hızlıca gelsin sütün, kolayca emsin kuzucuğun, rahatça salsın pırtları, tatlı tatlı uyusun da büyüsün inşallah amin

Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Ben varım yani haftam 38+3 normal bekliyorum büyük sayıyorum kendimi yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Yaaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimkiler hala yara halinde göğüs kalkanı kullanıyorum ki göğüslerim bir yere değmesin. Bir de ayva çekirdeği sanki iyi geldi gibi. Ama kesin çözümü bulamadım

Benim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 olduk
Benim de durum böyle, annem seslenip duruyor hadi gel diye Hemen gelecek gibi gelmişti, bir hafta beklemek darladı

Sen benden umudu kestin sormaz oldun
Yakın takibe aldım seni
Arkadaşımın başına gelmişti. Kan akışında ve kalp atışında sıkıntı yoksa yakın takiple haftasını bekledi doktoru. Üzülme canım seninkinde de çok şükür sıkıntı yokmuş. Hem hafta olarak da gayet güzel
Kaşık biberonun esprisi ne anlamadım o da luk luk gidiyor mideye hızlı hızlı

Makine bozuk değil de suyu az olduğundan çok net ölçüm yapamıyor doktor bi kaç kez durduruyor yeniden ölçüyo falan.
Benimde öyle hayatımda hep polyanna olmuşumdur ama bu ara eşim çok çalışıyor sürekli yalnız kalıyorum ondan da sanırım psikolocim hiç iyi değil hamilelik boyunca yaşamadığım tüm duygusallığı toptan yaşıyorum bakalım hayırlısıyla sağlıcakla doğuralım gerisini ağzından burnundan basa basa halledeciiiz
Desteğin için teşekkür ederim

Kordon dolanması bi problem değil aslında çünkü bebek nefesi ciğerden almıyor boynunu sıksada. 9 ay boyunca kim bilir kaç kere dolanıyor kordon her yerine. Bacağına koluna dolanması boynuna dolanması ile aynı yani. Oksijeni kordondan alıyor yani Kordon düğüm olunca sorun oluyor ki bu da ultrasonda görülebilen bi durum değil ancak bebek hareketleri kalp atışı gibi takibi ile anlaşılabilir. O yüzden hiç sıkmayın canınızı. Arkadaşım üç kere dolanmış vaziyette normal doğurdu son üç hafta öyle kalmıştı bebişi içerde

Evet evet benim 3. Günde azalmıştı sadece parol içerek. 5. Günde falan tamamen geçmişti. İnternette okurken en fazla 7 gün sürdüğünü okumuştum. Sabret lütfen geçecek. Çok zor biliyorum, burada bir kaç kişi daha yaşadı bizimle beraber. Hepimiz iyileştik, sen de iyileşeceksin

Bırakmaz canım merak etme, sütün en büyük düşmanı emmemek değil acaba demek aslan gibiyim hey yavrum bi sütüm var istesem balkon, istersem araba yıkarım dersen ve inanırsan artıyor ama. Bugün benim süt de bi gitti bakalım kendimi motive etmeye çalışıyorum ben de tripli sevgili gibi bişi bu süt
Ya sen bana komşu olsana dert tasa kalmaz Güçlenmesini bekliyorum ben de. O zamana kadar amanın rahatlığına çok alışıp memeyi bırakmaz umarım, şuan tek endişem bu

7:19da doğurmusum öğlen 2 de yürüttüler. Baş ağrısı sıfır Allaha şükür ki normalde migrenim var benim. Dikişlerden yana zorlandım biraz o da her doğumda oluyor. Evde benim de kızım var 5,5 yaşında. Kayınvalidemle annem evde işleri hallettiler sağolsunlar hala da öyle devam ediyoruz. bebekler küvözde olduğu için hastaneye gidip geldim o yorucu oldu benim için evde olsam anca ayaktan basit yemek yapabilirdim o da 3-4 günden sonra. Şu an dikişlerimde hala sızlanma var ama pek çok işimi de görebilirim sanki.

Al işte aradaki farka bakar mısın

Valla ben de bilmiyorum canım normal biberonlar meme reddi yapıyormuş. Kaşık biberon yapmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…