- 25 Kasım 2022
- 85
- 311
- 8
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.301
Hevesle, merakla bekliyorsun e bi de kuzusuna kavuşanlar var, insan heyecan yapıyorŞaka bi yana bence de canım , ben evimde değil annemin yanına gelip bekledim 37 den beri bekliyorumbeni o biraz sıktı açıkçası taktiksel hata yapmışım bundan sonra 39 dan önce gelmem evimden şimdi de her an doğar diye gidemiyoruzda
Anneanne olmak kolay mıBenim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 olduk
Şu benim attığım solgar desteğini de deneyebilirsin canım benim. Ben o ve mamsel still-tee kullanıyorum aşırı memnunum.Kizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Yediğin içtiğine dikkat ediyorsun, kilo almamış olunca bu psikoloji kendini suçlu hissettiriyor e bir de annelik eklenince ohh mis gibi delilikEvet bu ölçümde geçen kafa çapı geçenkinden daha küçük ölçülmüş. Yavrumun kafası bile küçülmüş diye dalga geçtim hatta ama insan bilse de takıyor ister istemez niye almadı acaba diye
Ağırlığınca altın taksalardı doktora komisyon verirdim bu çocuğu 5 kilo doğurmam lazım bas vitamini diye
Hayırlı olsunBen doğum yaptım şükür, ikimizde iyiyiz, spinal anestezi ile yaptım doğumu, emzirme çalışmalarıyla cebelleşiyoruz, birazdaha iyi hissettiğimde detayları yazarım
Ben varım yani haftam 38+3 normal bekliyorum büyük sayıyorum kendimiRprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Yaaa çok üzüldümKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Benim de durum böyle, annem seslenip duruyor hadi gel diyeBenim de annem geldi bi hafta önce, şimdi hadi doğsun diyip duruyor. Sıkıldı:) ben halimden memnunum.. tek isteğim 41+3 e kadar doğsun, suni sancıya gerek kalmasın.. 39+3 olduk
Tamam aldım seni de listeye bize göre küçüksünBen varım yani haftam 38+3 normal bekliyorum büyük sayıyorum kendimiyarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Yakın takibe aldım seniSen benden umudu kestin sormaz oldun
Arkadaşımın başına gelmişti. Kan akışında ve kalp atışında sıkıntı yoksa yakın takiple haftasını bekledi doktoru. Üzülme canım seninkinde de çok şükür sıkıntı yokmuş. Hem hafta olarak da gayet güzelKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi
Kaşık biberonun esprisi ne anlamadım o da luk luk gidiyor mideye hızlı hızlıYa çok uzaksın yoksa komşu olalım elbetistanbul a gelince ara
Yok yok memeyi bırakmaz merak etme. Ama işte bırakmasın diye o saçma kaşık biberonu kullanmak lazımmış. O biberon yüzünden Sen mamayı bırakacak seviyeye gelebilirsinçok dertli bi iş o. Ama napıcan işte bebe güçlensin diye yediriyoruz
Memeyi bıraksa da üzülmem bu arada. Sağım yapıp biberonla veririm. Bir çok insan yaşıyor canım bunları. Mottomuz neydi? Bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım
Makine bozuk değil de suyu az olduğundan çok net ölçüm yapamıyor doktor bi kaç kez durduruyor yeniden ölçüyo falan.Yediğin içtiğine dikkat ediyorsun, kilo almamış olunca bu psikoloji kendini suçlu hissettiriyor e bir de annelik eklenince ohh mis gibi delilik
Ben de senin gibiyim bakma böyle rahat konuştuğuma, çok iyi anlıyorum seniama her şeyin iyi olacağına dair kocaman bir inancım var işte
Bak senin motivasyona ihtiyacın var iştesen mutlu olursan bebek de olur, güzel güzel ölçümler verir ultrasonda (bu arada makine bozuk değil di mi) vermese de kendi bilir doğunca annesi tarafından öpe koklana alır
Ben de sıradayım 38+1'leTamam aldım seni de listeye bize göre küçüksün
Kordon dolanması bi problem değil aslında çünkü bebek nefesi ciğerden almıyor boynunu sıksada. 9 ay boyunca kim bilir kaç kere dolanıyor kordon her yerine. Bacağına koluna dolanması boynuna dolanması ile aynı yani. Oksijeni kordondan alıyor yani Kordon düğüm olunca sorun oluyor ki bu da ultrasonda görülebilen bi durum değil ancak bebek hareketleri kalp atışı gibi takibi ile anlaşılabilir. O yüzden hiç sıkmayın canınızı. Arkadaşım üç kere dolanmış vaziyette normal doğurdu son üç hafta öyle kalmıştı bebişi içerdeKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi
Evet evet benim 3. Günde azalmıştı sadece parol içerek. 5. Günde falan tamamen geçmişti. İnternette okurken en fazla 7 gün sürdüğünü okumuştum. Sabret lütfen geçecek. Çok zor biliyorum, burada bir kaç kişi daha yaşadı bizimle beraber. Hepimiz iyileştik, sen de iyileşeceksinAh canım geciciymis o iyilik hali sonradan yine kafamı duvarlara vurdurdu. Cidden nazlı bi insan değilim ağrı acı konusunda ama ağlatıyor beni öyle bişey. Bu gün yine yasadim. 5 Günüm bugun benim de evde baslwdi zaten hastanedeyken yoktu . Bugun aradım doktoru ağlayarak bı ilaç vwrmis dedim ismini demeden söyledi sizin ilacı yazdı. İçtim 1,5 saat sonra anca hafifletti buna şükür tabi ki
Sen kurtuldun mu tamamen?
Ya sen bana komşu olsana dert tasa kalmazGüçlenmesini bekliyorum ben de. O zamana kadar amanın rahatlığına çok alışıp memeyi bırakmaz umarım, şuan tek endişem bu
Peki doğumdan sonra kaç saat içinde ayaklandınız? Baş ağrısı fln çektiniz mi? Evde her işinizi görebildiniz mi? Benim bi çocupum daha var ve o da çok küçük. O yüzden ne kadar çabuk ayaklanırsam o kadar iyi.
Bu arada kızlar bugün nst de bi tane hamişle muhabbet ettik. Çok zor geçiyor bu hamilelik dedim bidha hamile kalmak isyemiyorum ama tüpleri bağlatmak için eşimin imzasını istiyorlar o da yanaşmıyor dedim. Sonra spiralden konu açıldı. Bana dedi ki ben spiralle hamile kaldım. Hiç beklemiyordum testte çift çizgiyi görünce şok oldum dedi. Yerinden çıkmış meğeraklım felaket karıştı…
Al işteKardeşimin ultrasonda 3600 civarı çıkıyordu. Normal doğum olsun diye bekledi de bekledi. 40ı geçti falan. Suni sancı verdiler yine gelmedi. Aaaa yeter artık bekleyemicem beni sezaryene aldın dedi. İyi ki de öyle yapmış. 4250 mi ne doğdu
Ben şimdiden neden gelmiyor tribine girdimTamam aldım seni de listeye bize göre küçüksün
Kardeşim doğurun artık da biz haftası küçüklere de yol gösterin tecrübe paylaşın yeter gari
Valla ben de bilmiyorum canım normal biberonlar meme reddi yapıyormuş. Kaşık biberon yapmıyormuşYakın takibe aldım seni
Arkadaşımın başına gelmişti. Kan akışında ve kalp atışında sıkıntı yoksa yakın takiple haftasını bekledi doktoru. Üzülme canım seninkinde de çok şükür sıkıntı yokmuş. Hem hafta olarak da gayet güzel
Kaşık biberonun esprisi ne anlamadım o da luk luk gidiyor mideye hızlı hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?