- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.321
Benimkininde boynunda bi tur kordon var canim doktor bol oldugunu sorun olmadigini soyledi ama bende senin gibi surekli onu dusunuyorumKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı nst gayet güzeldi.
Yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı doğum pozisyonunda. Ama okadar çok döndüki sonunda kordonu dolamış boynuna. Dünden beri hareketlerinde azalma hissetmemin sebebi buymuş demekki
Plasentadan bebeğe kan akışı güzel , beneğin kalp atışları iyi dedi doktorumuz. Hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi. Kontrollerimizi haftada 1 e düşürdü.
23 nisanda sezaryene gireceğim ama bu kordon dolanması korkuttu beni açıkcası.
Bu durumu yaşayan oldumu tekrar açılırmı dolanan kordon acaba içime dert oldu şimdi
Ben de 38 2 deyim normal bekliyorumRprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Gumus kapak ise yaramadimi canimYaaa çok üzüldümseni çok iyi anlıyorum benimkiler hala yara halinde göğüs kalkanı kullanıyorum ki göğüslerim bir yere değmesin. Bir de ayva çekirdeği sanki iyi geldi gibi. Ama kesin çözümü bulamadım
Şuan bende öyleyim biliyor musun, bugün resmen muayeneden sonra ağrı arttı bende, du bakalım hayırlısıBen de 38 2 deyim normal bekliyorumbugün kontrole gittim 1 cm açıklık var dedi doktorum. Ve şu an karnımın kasılmasından zor duruyorum. Sürekli tuvaletim var gibi. Sanki açıklığa baktıktan sonra oldu gibi geldi bana. Parmağım giriyor diyordu bir de nişanin da gelmiş senin dedi. Akıntım çok geliyor araya karışık geldi galiba. Kan falan görmemistim.
Bugün o kadar git gel yaptım ki kızım bana mısın demiyor
Karnım patlayacak gibi semsert hayırlısı bakalımŞuan bende öyleyim biliyor musun, bugün resmen muayeneden sonra ağrı arttı bende, du bakalım hayırlısı
Benimde bu son zamanlarda sürekli öyle bide yani vajina çıkışına baskı oluyr ama yinede gelen var ne gidenKarnım patlayacak gibi semsert hayırlısı bakalım
Ay yok valla gebelik boyu hiç yaşamadığım duygusallığı bu lohusalıkta yaşadım. Buraya yansıtmıyorum ama her gün bir ağlama faslı geçiyor.Bırakmaz canım merak etme, sütün en büyük düşmanı emmemek değil acaba demek aslan gibiyim hey yavrum bi sütüm var istesem balkon, istersem araba yıkarım dersen ve inanırsan artıyor ama. Bugün benim süt de bi gitti bakalım kendimi motive etmeye çalışıyorum ben de tripli sevgili gibi bişi bu süt
İyi canım yeter ki meme reddi yapmasın biz uğraşırızValla ben de bilmiyorum canım normal biberonlar meme reddi yapıyormuş. Kaşık biberon yapmıyormuş
Hımm tamam işte şimdi oldu ölçülerdeki değişimin asıl sebebiMakine bozuk değil de suyu az olduğundan çok net ölçüm yapamıyor doktor bi kaç kez durduruyor yeniden ölçüyo falan.
Benimde öyle hayatımda hep polyanna olmuşumdur ama bu ara eşim çok çalışıyor sürekli yalnız kalıyorum ondan da sanırım psikolocim hiç iyi değilhamilelik boyunca yaşamadığım tüm duygusallığı toptan yaşıyorum bakalım hayırlısıyla sağlıcakla doğuralım gerisini ağzından burnundan basa basa halledeciiiz
Desteğin için teşekkür ederim
Doğumdan 6 saat sonra hemşire kalkabileceğimi söyledi ve öylede yaptılar. Aslında ben daha erken kalkmak istedim tuvalete gitmek istedim olmaz bezine yap biz temizleriz dediler ona rağmen 6 dan önce kaldırmadılar ee o zamanda azcık yürüdüm odada sonra süt sağmaya başladık. 1 saatte bir kalkıp yavaş yavaş yürüyerek açıldım ben kuzum. Bu arada evet eşimin kuzenide spiralle hamile kaldı meğer kaymış içeride spiral böyle şeyler olabiliyor yaniii. Ben deri altına yapılandan istiyorum aslında o daha garanti geliyor da 40 ım çıkınca doktorla randevu var orada konuşacakmışız bunu öyle dedi bakalım.Peki doğumdan sonra kaç saat içinde ayaklandınız? Baş ağrısı fln çektiniz mi? Evde her işinizi görebildiniz mi? Benim bi çocupum daha var ve o da çok küçük. O yüzden ne kadar çabuk ayaklanırsam o kadar iyi.
Bu arada kızlar bugün nst de bi tane hamişle muhabbet ettik. Çok zor geçiyor bu hamilelik dedim bidha hamile kalmak isyemiyorum ama tüpleri bağlatmak için eşimin imzasını istiyorlar o da yanaşmıyor dedim. Sonra spiralden konu açıldı. Bana dedi ki ben spiralle hamile kaldım. Hiç beklemiyordum testte çift çizgiyi görünce şok oldum dedi. Yerinden çıkmış meğeraklım felaket karıştı…
Çok şükür iyi geliyorsa ne güzel canım bana günde 4 kere iç demişti ağrın olursa benim 2. Gününde geçti çok şükür bi daha içmedim inşallah seninde yarına hiçbişeyin kalmaz
İnşallah kizlar , sabırla bekliyorum . Çok teşekkür ediyorumEvet evet benim 3. Günde azalmıştı sadece parol içerek. 5. Günde falan tamamen geçmişti. İnternette okurken en fazla 7 gün sürdüğünü okumuştum. Sabret lütfen geçecek. Çok zor biliyorum, burada bir kaç kişi daha yaşadı bizimle beraber. Hepimiz iyileştik, sen de iyileşeceksin
DualarımızdasınDoğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Oyumu Alya dan yana kullanıyorum benKızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Alya ŞimşekKızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Evet canım normal bekliyorum, çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecekler…Sen normal mi bekliyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?