2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benimkininde boynunda bi tur kordon var canim doktor bol oldugunu sorun olmadigini soyledi ama bende senin gibi surekli onu dusunuyorum

Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Ben de 38 2 deyim normal bekliyorum bugün kontrole gittim 1 cm açıklık var dedi doktorum. Ve şu an karnımın kasılmasından zor duruyorum. Sürekli tuvaletim var gibi. Sanki açıklığa baktıktan sonra oldu gibi geldi bana. Parmağım giriyor diyordu bir de nişanin da gelmiş senin dedi. Akıntım çok geliyor araya karışık geldi galiba. Kan falan görmemistim.

Şuan bende öyleyim biliyor musun, bugün resmen muayeneden sonra ağrı arttı bende, du bakalım hayırlısı

Ay yok valla gebelik boyu hiç yaşamadığım duygusallığı bu lohusalıkta yaşadım. Buraya yansıtmıyorum ama her gün bir ağlama faslı geçiyor.
Sütüm var bebek çekemiyor hemen yoruluyor. Emdiği kadarı ona yetmiyor. Makinenin gücü yetersiz kalıyor. Bu defa acaba sütüm mü yok endişesine düşüyorum elimle azıcık sıkıyorum süt çıkıyor
Bilemedim valla kendimi nasıl sakinleştiririm...
Valla ben de bilmiyorum canım normal biberonlar meme reddi yapıyormuş. Kaşık biberon yapmıyormuş
İyi canım yeter ki meme reddi yapmasın biz uğraşırız

Doğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.

Hımm tamam işte şimdi oldu ölçülerdeki değişimin asıl sebebi
Benim eşim de hafta içi başka şehire gidiyor, ailem Malatya'da diyeyim, kapatayım burayı İçin rahat olsun, yaşadığımız her şey çok normal simülasyon gibi hayatımız var ama ilginçtir normal şu forumdaki sadece o kadar beta HCG yi hesaplasak emin ol hiçbirimizin psikolojisi de iyi değil, doğum yapanlar zaten lohusa (bizim de tünelin sonu orası )
Gelecekte gülümseyerek kendimize içten içe gülerek hatırlayacağız bu günleri Allah'ın izniyle

Doğumdan 6 saat sonra hemşire kalkabileceğimi söyledi ve öylede yaptılar. Aslında ben daha erken kalkmak istedim tuvalete gitmek istedim olmaz bezine yap biz temizleriz dediler ona rağmen 6 dan önce kaldırmadılar ee o zamanda azcık yürüdüm odada sonra süt sağmaya başladık. 1 saatte bir kalkıp yavaş yavaş yürüyerek açıldım ben kuzum. Bu arada evet eşimin kuzenide spiralle hamile kaldı meğer kaymış içeride spiral böyle şeyler olabiliyor yaniii. Ben deri altına yapılandan istiyorum aslında o daha garanti geliyor da 40 ım çıkınca doktorla randevu var orada konuşacakmışız bunu öyle dedi bakalım.

Çok şükür iyi geliyorsa ne güzel canım bana günde 4 kere iç demişti ağrın olursa benim 2. Gününde geçti çok şükür bi daha içmedim inşallah seninde yarına hiçbişeyin kalmaz

İnşallah kizlar , sabırla bekliyorum . Çok teşekkür ediyorum

Dualarımızdasın Hayırlı haberler alalım inşallah senden. Miniğin şifa dolsun.Başka sorunlar dediğin nedir?

Alya Şimşek Gülce ismi de çok hoş fakat takip ettiğim bir numerolog isimdeki u, ü, o, ö , ğ harflerinin zorlayıcı etkileri olduğundan bahsettiğinden beri bu isim bana eskisi gibi gelmemeye başladı. Böyle şeylere inanır mısınız tabi orası da ayrı ama beni etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…