2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku

Bende kalkan aldim dun hastanede hemsire hindistan cevizi yağını tavsiye etti onu da denicem sende dene istersen

Alya diyorum ben de

Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
Biz de geçirdik canım mamayı esirgeme ver gitsin çünkü çiş yaparak atacak vücudundan. Geçirmeyen bebek nadir oluyor. Kaç çıktı değeriniz?

Canım Rabbim yardımcın olsun. Çok zor eminim, güçlü durmaya çalış. Tez vakitte şifa bulsun miniğin

Biz geçirdik canım 19.2 çıkmıştı değer yattık mavi ışık aldık hastanede sabaha 12 ye düşmüştü değer çok iyi geliyor inşallah şifa olsun minnoşa

Kızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Aaaa bu sefer geliyor gelmekte olan ben yaşamadım bunları ama doktorum kanlı akıntı gelirse gel demiştiii hastaneye yakınsan bence bir git canım

Kızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Ağrılar için süre tutuyor musun canım, BUKITOKI ye katılıyorum rüyamda da gördüm seni Allah'ın izniyle bence de bu sefer tamamsın.
Kolaylıkla gelsin inşallah amin

Bu sefer hayırlısıyla geliyor inşaallah

Rabbim şifa versin küçük kuzuya inşallah amin göbekte katater falan varsa o da geciktirir süreyi. Siz kendinizi iyi hissetmeye çalışın, bebeğinize vereceğiniz her damla süt ruh halinize göre kimyasal olarak etkileniyormuş diye okumuştum.
Hatta bir araştırma daha vardı kaynağını şu an hatırlamıyorum ama yakın bir zamanda yapıldı, makalesi falan da vardı. Bebek hasta olduğunda annenin sütü o hastalığa uygun antikor vs ile güçleniyormuş. Şöyle ki memeyi emen de biberon vs ile beslenen de aynı durumda oluyormuş ve bunu da annenin bebeğe karşı duygularından etkilendiğini ve beynin bununla ilgili kısmının uyarılmasıyla olduğunu düşünmüşler. Bebeklerimize mucizevi bir şeyiz hepimiz
Duamdasınız elbette, kolaylıkla atlatsın hızlıca kavuşun birbirinize inşallah amin

Aaaa bu sefer geliyor gelmekte olan ben yaşamadım bunları ama doktorum kanlı akıntı gelirse gel demiştiii hastaneye yakınsan bence bir git canım

Ağrılar için süre tutuyor musun canım, BUKITOKI ye katılıyorum rüyamda da gördüm seni Allah'ın izniyle bence de bu sefer tamamsın.
Kolaylıkla gelsin inşallah amin

Bu sefer hayırlısıyla geliyor inşaallah
Yok kız nişan gelince hemen bebek gelmiyor ki şimdiden gitmeyim doktora, süre tutmuyorum canım çünkü düzenli değil , bide bende rüyamda bebek gördüm aynı bana benziyordu, hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım, kavuşanlar sağlıkla büyütelim canlar

Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Ben varım ☺ 38+2 olduk. Dün kasıklarımda çok baskı hissettim ama sancı falan yok. Biz biraz minnoşuz 2900 gr dedi doktorumuz. Belki de 40'ı tamamlayacak. Gerçi kilosu normal de doktorum herhalde hep etli butlu bebişler görüyor olsa gerek bana kilo aldırmaya çalışıyor ☺ Yer yer tedirginlik yer yer heyecanla bekliyorum bakalım. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bazen o kadar yorgun hissediyorum ki gözüm korkuyor nasıl ıkınacağım ben diye O an bi adrenalin bi enerji oluyordur diye kendimi sakin tutuyorum

Dualarım sizinle umarım biran önce iyi olur çıkarsınız, iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah herşey kısa sürede yoluna girer
Gülce bence çok sevimli bir isim
Ooooo geliyor sanki hadi hayırlısı

Ah canımsın yanında olsam da sarılıp ağlaşsak şu an yaşadığın şey lohusa hüznü canım, bana da dünden beri geliyor artık. hepimizin bebekleriyle ilgili kafaya taktığı bir durum var o tetikliyor iyice mahvediyor insanı. Ben de kızımda aynı sen gibiydim. Kızım %7 lik persentildeydi, doğumdan sonra cok kilo vermişti bi de kilo alımı hep alt sınır ya da alt sınırın hemen altındaydı. Ben sütümün olmadığına inanmıştım ama, o sütüm yetmeyecek hissinden bazen bebek ağlardı ama emziresim bile gelmezdi şimdi çok pişmanım sütüm olmasaydı da yavrumun en güzel kokulu zamanlarını heba etmeseydim keşke. Sonradan günde bi kaç mama desteğine basladıkca en cok da ek gıdaya geçince rahatlamıştım oh sonunda doyuyor diye. Teselli veremedim ama çaresiz hissetme konusunda yalnız olmadığını bilesin diye yazmak istedim. Sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun bebeğin için, harika bi annesin sakın unutma.

Bi de ben hastane tipi makina kiraladım onlar daha kuvvetli çekiyor acaba onu mu denesen canım?

Hadi hayırlısı inşallah
Bencede hemen gitme biraz takip et sancıları sıklaşırsa gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…