- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.341
Bir onu kullanmadım, sipariş vereyim hemen. Umut fakirin ekmeğiGumus kapak ise yaramadimi canim
Cok sukur Allaha hafif sarılık başladı mama desteği veriyoruzBebeğin nasıl?
Onu da denicem cnm cok tesekkur ederimŞu benim attığım solgar desteğini de deneyebilirsin canım benim. Ben o ve mamsel still-tee kullanıyorum aşırı memnunum.
Bu arada @VivaLaJuicy nerdesin kız çatlattın bizi meraktan
Bende kalkan aldim dun hastanede hemsire hindistan cevizi yağını tavsiye etti onu da denicem sende dene istersenYaaa çok üzüldümseni çok iyi anlıyorum benimkiler hala yara halinde göğüs kalkanı kullanıyorum ki göğüslerim bir yere değmesin. Bir de ayva çekirdeği sanki iyi geldi gibi. Ama kesin çözümü bulamadım
Alya diyorum ben deKızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Biz de geçirdik canım mamayı esirgeme ver gitsin çünkü çiş yaparak atacak vücudundan. Geçirmeyen bebek nadir oluyor. Kaç çıktı değeriniz?Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
Çok şükür canım. Biz de geçirdik o illeti. İlerlemeden atlatır umarım.Cok sukur Allaha hafif sarılık başladı mama desteği veriyoruz
Canım Rabbim yardımcın olsun. Çok zor eminim, güçlü durmaya çalış. Tez vakitte şifa bulsun miniğinDoğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Biz geçirdik canım 19.2 çıkmıştı değer yattık mavi ışık aldık hastanede sabaha 12 ye düşmüştü değer çok iyi geliyor inşallah şifa olsun minnoşaKizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
Aaaa bu sefer geliyor gelmekte olanKızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Ağrılar için süre tutuyor musun canım,Kızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Bu sefer hayırlısıyla geliyor inşaallahKızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Rabbim şifa versin küçük kuzuya inşallah aminDoğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Aaaa bu sefer geliyor gelmekte olanben yaşamadım bunları ama doktorum kanlı akıntı gelirse gel demiştiii hastaneye yakınsan bence bir git canım
Ağrılar için süre tutuyor musun canım,BUKITOKI ye katılıyorum rüyamda da gördüm seni Allah'ın izniyle bence de bu sefer tamamsın.
Kolaylıkla gelsin inşallah amin
Yok kız nişan gelince hemen bebek gelmiyor ki şimdiden gitmeyim doktora, süre tutmuyorum canım çünkü düzenli değil , bide bende rüyamda bebek gördüm aynı bana benziyordu, hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım, kavuşanlar sağlıkla büyütelim canlarBu sefer hayırlısıyla geliyor inşaallah
Ben varım ☺ 38+2 olduk. Dün kasıklarımda çok baskı hissettim ama sancı falan yok. Biz biraz minnoşuz 2900 gr dedi doktorumuz. Belki de 40'ı tamamlayacak. Gerçi kilosu normal de doktorum herhalde hep etli butlu bebişler görüyor olsa gerek bana kilo aldırmaya çalışıyor ☺ Yer yer tedirginlik yer yer heyecanla bekliyorum bakalım. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bazen o kadar yorgun hissediyorum ki gözüm korkuyor nasıl ıkınacağım ben diyeRprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Dualarım sizinleDoğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Gülce benceKızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Ooooo geliyor sankiKızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Ay yok valla gebelik boyu hiç yaşamadığım duygusallığı bu lohusalıkta yaşadım. Buraya yansıtmıyorum ama her gün bir ağlama faslı geçiyor.
Sütüm var bebek çekemiyor hemen yoruluyor. Emdiği kadarı ona yetmiyor. Makinenin gücü yetersiz kalıyor. Bu defa acaba sütüm mü yok endişesine düşüyorum elimle azıcık sıkıyorum süt çıkıyor
Bilemedim valla kendimi nasıl sakinleştiririm...
İyi canım yeter ki meme reddi yapmasın biz uğraşırız
Hadi hayırlısı inşallahYok kız nişan gelince hemen bebek gelmiyor ki şimdiden gitmeyim doktora, süre tutmuyorum canım çünkü düzenli değil , bide bende rüyamda bebek gördüm aynı bana benziyordu, hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım, kavuşanlar sağlıkla büyütelim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?