2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim canım Hastane tipi makinelere baktık eşimle ama sadece İstanbul ve Ankara'da bulabildik.
Bekliyorum ki bebeğim biraz güçlensin de memeyi güçlü çeksin
Senin paşalar ne durumda?

@Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
38+5 iz büyük sayılır mıyız teyzesi perşembeye kadar normal bekliyoruz eğer beyimiz gelmezse yüksek ihtimalle sezeryan olacağım gün içinde çok fazla ağrım oluyor ha geldi ha gelecek diyorum ama nooooo

bence alya :)

Oyum Alya ya :)

Kızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
Hayırlısıyla başlıyordur inşallah Canım sancı olması iyi İnşallah kendi sancıların gelir hemencecik

MelodiminEsi sen elinden geleni yapıyorsun annesi inşallah kesilmez iyi düşün iyi olsun bu süreçte motivasyon çok önemli haklısın insan korkuyor kaygılanıyor ama güçlü olursan inşallah daha olumlu sonuçlanır biraz daha sabır birde bakmışsın minik kuzu daha da güçlenmiş inşallah sağdıkça da olacak

canım benimde oğlumla aramda uyuşmazlık olduğu için doktor banada sarılık zor düşer demişti bugün çıkartmam demişti mavi ışıkla emzirmeyle o gün doktorumuzuda şaşırtarak çıkmıştık sonrada bidaha yükselmedi bunlara çok takılma canım inşallah sütünde hemen gelir bol bol iyi düşün moralini yüksek tutmaya çalış ki hemen gelsin sütler bende şimdiden çok sabırsızlanıyorum kızımada kavuşim biran önce istiyorum tabi inşallah zamanında gelsin

İnşAllah canım çok sağ ol

Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
Var cnm olmazmi ben emzirecem die mama vermedim bebekte ememedi sarilik iyice artti benve full mama ver sarilik gecene kadar illaki emecek zaten sütüm 7ci gunde geldi hem mama veriom suan hem süt sarilikda azaliyor dedi doktorum bu sekilde devam et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…