- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.361
Çok teşekkür ederim canımAh canımsın yanında olsam da sarılıp ağlaşsakşu an yaşadığın şey lohusa hüznü canım, bana da dünden beri geliyor artık. hepimizin bebekleriyle ilgili kafaya taktığı bir durum var o tetikliyor iyice mahvediyor insanı. Ben de kızımda aynı sen gibiydim. Kızım %7 lik persentildeydi, doğumdan sonra cok kilo vermişti bi de kilo alımı hep alt sınır ya da alt sınırın hemen altındaydı. Ben sütümün olmadığına inanmıştım ama, o sütüm yetmeyecek hissinden bazen bebek ağlardı ama emziresim bile gelmezdi şimdi çok pişmanım sütüm olmasaydı da yavrumun en güzel kokulu zamanlarını heba etmeseydim keşke . Sonradan günde bi kaç mama desteğine basladıkca en cok da ek gıdaya geçince rahatlamıştım oh sonunda doyuyor diye. Teselli veremedim ama çaresiz hissetme konusunda yalnız olmadığını bilesin diye yazmak istedim. Sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun bebeğin için, harika bi annesin sakın unutma.
Bi de ben hastane tipi makina kiraladım onlar daha kuvvetli çekiyor acaba onu mu denesen canım?
Bolca hırma ye ve çekirdeğini atma ağzında em doğal oksitosin salgısı yapıyor 7-8 tane ye ahududu çayı içBana suni sancı yolları gözüküyor gibi du bakalım, yarın doktor ne diyecek
E gelsin artık normal akışındaKızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
38+5 iz büyük sayılır mıyız teyzesi@Rprnn senle benden başka haftası büyük , normal doğum bekleyen var mı, sen nasılsın, doktor bugün çatıda biraz zorladı beni 1 cm i 2 yaptım genişlettim fln dedi
Gözünüz Aydın olsun. Sağlıkla evinize dönün inşallah.Kizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Tebrik ederim gözünüz aydınKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
bence alya :)Kızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Insallah cnm bugun kontrole çağırdılar sarılık değeri içinÇok şükür canım. Biz de geçirdik o illeti. İlerlemeden atlatır umarım.
Tebrik ederiiim, sağlıkla büyüsünKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Oyum Alya ya :)Kızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Hayırlısıyla başlıyordur inşallah Canım sancı olması iyi İnşallah kendi sancıların gelir hemencecikKızlar benim de ilk defa kanlı akıntı geldi muayeneden sonra akıntım olmuştu ama koyu renkliyi bu direk kanlı şeffaf akıntı, geceden beri de şiddetli adet ağrısı vuruyor ara ara
canım benimde oğlumla aramda uyuşmazlık olduğu için doktor banada sarılık zor düşer demişti bugün çıkartmam demişti mavi ışıkla emzirmeyle o gün doktorumuzuda şaşırtarak çıkmıştık sonrada bidaha yükselmedi bunlara çok takılma canım inşallah sütünde hemen gelir bol bol iyi düşün moralini yüksek tutmaya çalış ki hemen gelsin sütlerKizlar 3.gunden bildiriyorum goguslerim yara oldu sut hala gelmedi tam anlamı ile mama destekli gidiyoruz bebek ile benim aramda kan uyumsuzluğu olduğu için sarılık riski artiyormus bestlak damla maltana kuru incir kuru dut suyu başladık goguslerim maalesef inanılmaz yara içinde daha önceden başlamamış olsaydım kremleri ne olacaktı bilemiyorum inşallah bir düzen oturtabiliriz
Gözünüz aydın inşallah sütünüzde gelirKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
İnşAllah canım çok sağ olHayırlısıyla başlıyordur inşallah Canım sancı olması iyi İnşallah kendi sancıların gelir hemencecik
MelodiminEsi sen elinden geleni yapıyorsun annesi inşallah kesilmez iyi düşün iyi olsun bu süreçte motivasyon çok önemli haklısın insan korkuyor kaygılanıyor ama güçlü olursan inşallah daha olumlu sonuçlanır biraz daha sabır birde bakmışsın minik kuzu daha da güçlenmiş inşallah sağdıkça da olacak
Sağlıkla büyüsün, tebriklerKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Canım gözün aydın sağlıkcaklı büyüt bebişini sana da çok geçmiş olsun akşama bişeyin kalmazKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Var cnm olmazmi ben emzirecem die mama vermedim bebekte ememedi sarilik iyice artti benve full mama ver sarilik gecene kadar illaki emecek zaten sütüm 7ci gunde geldi hem mama veriom suan hem süt sarilikda azaliyor dedi doktorum bu sekilde devam et dediKizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?