2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben emzirdikten sonra mama veriyorum yerse diyorum sütüm yetmemis demekki :)

Kızlar merhaba danışmak istediğim bir konu var sizlere, yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum fakat ailem burda değil, ben de doğumumu Elbistan da yapacaktım ama depremden dolayı maalesef işler değişti. 39. Haftamdayım bebek geldi gelecek şuan hangi hastaneye gideceğim inanın bilmiyorum. Sultanbeyli de oturan birine tavsiye edeceğiniz özel ya da devlet fark etmez bir hastane varmı. İlk doğumum olacak normal doğumu çok istiyorum

Kizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Sağlıcakla kavuşmanıza çok sevindim huzurla, sağlıkla, kolaylıkla büyütün inşallah amin
Ağrılar da azalarak biter ve sütünüz de bol-besleyici olur, gazlar da kolayca çıkar aminnn

Benim oğlumda botle oldu 2 ay sürdü o süreçten korktuğum için panik yaptım biraz sanırım mama desteği veriyorum su anlık çünkü oğlumda vermediğimiz için çok uzadı inşallah hayırlı şekilde saglikla gelsin kizn

canım panik yapma yinede sütün gelene kadar mama desteği tabiki ver bebiş aç kalmasın sütün gelir yetmediği yerde yine ver sonuçta mama kötü bişey değil zamanla sütünde gelir düzen oluşturursun bi bakmışsın kocaman olmuş yemeğini yiyo göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman tadını çıkarın

Kızlar bu sezeryan yarası acısı ne zaman geçecek de rahat hareket edeceğim dogumun ertesi günündeym cidden cok zor hiç geçmeyecek gibi acıyor
canım benim rahat hareket etmem 3. Gün 1 haftaya tamamen geçiyor inşallah az kaldı dayan daha yavaş hareketler
Bira fazla kan geldi kızlar , doktora gidiyorum, dua edin
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin ikinizde sağ salim evinize dönün inşallah kuzum
Kızlar korse öneriniz var mı?
Canım ben owli aldım çok memnunum. N nail art da owli almıştı e bebekte var 400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…