- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.401
Saglikla kavusun inşallahBira fazla kan geldi kızlar , doktora gidiyorum, dua edin
Insallah saglikla büyüsünlercanım panik yapma yinede sütün gelene kadar mama desteği tabiki ver bebiş aç kalmasın sütün gelir yetmediği yerde yine ver sonuçta mama kötü bişey değil zamanla sütünde gelir düzen oluşturursun bi bakmışsın kocaman olmuş yemeğini yiyo göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman tadını çıkarın
Hayırlı olsun şmdiden canım inşallah sağlıkla hemencik doğurur yavrunla evinize geçersinizKızlar perşembe sabah doğum yapıcam dualarınızı bekliyorum.buarada VivaLaJuicy den ses yok merak ettim inşallah kendisi de bebek de iyidir
Çok şükürKızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Tekrar açılmaya baktı mı artmış mı?Kızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Yaa hadi hayırlısı olsun zamanı geldi demekKızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Şimdiden hayırlı olsunKızlar merhaba danışmak istediğim bir konu var sizlere, yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum fakat ailem burda değil, ben de doğumumu Elbistan da yapacaktım ama depremden dolayı maalesef işler değişti. 39. Haftamdayım bebek geldi gelecek şuan hangi hastaneye gideceğim inanın bilmiyorum. Sultanbeyli de oturan birine tavsiye edeceğiniz özel ya da devlet fark etmez bir hastane varmı. İlk doğumum olacak normal doğumu çok istiyorum
Owli aldım ben. Şimdilik fena değil. Korsenin etki ettiğini ne zaman anlayacağız ınu da bilmiyorumKızlar korse öneriniz var mı?
Siparişi verdimBilmiyorum emzirirken nasil olur ama ben simdiden basladim takmaya cikarttigimda asiri nemli ve yumusak oluyor uclari insallah isine yarar canim
Ay çok heyecanlıııııııKızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Amin canım inşallah ❤ diğer kızlar yazdı amaHayırlı olsun şmdiden canım inşallah sağlıkla hemencik doğurur yavrunla evinize geçersinizya bende çok merak ediyorum neden ses vermedi vallahi rüyamda bile gördüm birbirimizin adını flanda bilmiyoruz ki araştırıp haber alalım mart annelerindeydi sanırım depremdeki kızları buldular araştırıp çalıştığı yerden falan bakmışlardı Başka doğum yapanda vardı kızların neden sesi çıkmıyor çatladım gerçekten
Benim de perşembe sabah 9 da gel dedi saglıkla kavuşalım inşallahKızlar kızlaar doktorumla konuştum şimdi perşembe günü sabah 10 da hastaneye giriş yapacağız inşallah
O sarılık zamanla geçiyor diye biliyorum ama yine de tam emin değilim yanlış yönlendirmiş olmayayımKızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Ya ciddi misinBenim de perşembe sabah 9 da gel dedi saglıkla kavuşalım inşallah
Her şey beklediğinden daha güzel ve rahat ilerler inşallah, sağlıcakla kavuşursun oğluşuna aminBira fazla kan geldi kızlar , doktora gidiyorum, dua edin
Siz kaç haftalık oluyorsunuz ben 37+0 oluyorım bebeğim karnımda beslen emiyor ondan alıcak doktor heyecan var ama ondan ziyade korku var inşallah saglıkla doğarYa ciddi misinhadi inşallah
Canım durumu yaşamadım ama bak doktor geçecek demek demiş. Lütfen devam et aynı şekilde . Aklına takılan bir durum olsa ona göre yönlendirirdi.Kızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?