2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Insallah saglikla büyüsünler

Kızlar perşembe sabah doğum yapıcam dualarınızı bekliyorum. buarada VivaLaJuicy den ses yok merak ettim inşallah kendisi de bebek de iyidir
Hayırlı olsun şmdiden canım inşallah sağlıkla hemencik doğurur yavrunla evinize geçersiniz ya bende çok merak ediyorum neden ses vermedi vallahi rüyamda bile gördüm birbirimizin adını flanda bilmiyoruz ki araştırıp haber alalım mart annelerindeydi sanırım depremdeki kızları buldular araştırıp çalıştığı yerden falan bakmışlardı Başka doğum yapanda vardı kızların neden sesi çıkmıyor çatladım gerçekten

Tekrar açılmaya baktı mı artmış mı?

Yaa hadi hayırlısı olsun zamanı geldi demek Rabb'im tek avazda kurtarsın inşallah

Bende kontrol den çıktm bebek hâlen kanala girmemiş daha vakti var dedi

Şimdiden hayırlı olsun
Sultanbeyli de oturmuyorum, Kartal’dayım ben ve buralarda da bir tek kızılay hastanesine gitmiştim. Normalde ataşehir de alle klinik e gidiyordum. Tavsiye edebilirim ancak ben normal doğurmadım. Onu belirteyim

Sağlıkla geldin minikkk

Bilmiyorum emzirirken nasil olur ama ben simdiden basladim takmaya cikarttigimda asiri nemli ve yumusak oluyor uclari insallah isine yarar canim
Siparişi verdim

Bugün ilk defa evde kız ve benden başka kimse yok. Memeler fora geziyorum Ayva çekirdeği jelini de sürdüm. Kız emmek istediğinde yıkayıp emzirip sonra tekrar sürüyorum. Bence bugün akşama geçmiş olacak, hissediyorum

Ay çok heyecanlııııııı

Kızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak

Amin canım inşallah ❤ diğer kızlar yazdı ama VivaLaJuicy den ses yok sadece.doğumdan 1 gün önce de hiç yazmadı sanırım inşallah herşey yolundadır

O sarılık zamanla geçiyor diye biliyorum ama yine de tam emin değilim yanlış yönlendirmiş olmayayım

Canım durumu yaşamadım ama bak doktor geçecek demek demiş. Lütfen devam et aynı şekilde . Aklına takılan bir durum olsa ona göre yönlendirirdi.
Hem çiş kaka durumu da süper ilerliyormis daha ne olsun. Herşey yolundadir sen canını sıkma hiç kalan kısım da geçecek kısa süre içinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…