- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.421
İmdb 10/9 gerilim filmi gibiAy çok heyecanlııııııı
Canımsın moralini bozacak bir durum değil bu, hatta o kadar normal kiKızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Ahhh inşalllaaahhh inşalllaahK Kisgunesim22 vebabyisloading Perşembe günü sizin en güzel, en rahat günlerinizden biri olsun, sağlıcakla gerçekleşsin her şey
Aminn canım inşallah ya herkes normal diyor doktorlarda o zaman takmayacağım normalse bu durum. Demir hapı ve folik asitimi hala kullanıyorum ben doktor 3 ay devam dedi bol su içiyorum inşallah hemencik geçer bu sarılıkta ne diyelimCanımsın moralini bozacak bir durum değil bu, hatta o kadar normal kiyakışıklının erken gelmesi, moralin, beslenmen, bebeğin metabolizması vs çok fazla etken var.
Oğlumdaki tecrübeye dayanarak şunu söyleyebilirim değer 16 ve üstü ise hastanede tedavi görüyor ve senin için iyi olan şey 12 çoğu bebeğin normali
Zaten sarılık dediğimiz karaciğerde biriken bilirubin denen bi madde, zamanla atılıyor. Aslında hepimizde var ama karaciğer toparlıyor bi şekilde sadece bebeklerde daha dünyaya yeni yeni uyum sağladıkları için (kıyamam minnoşlara) uzun sürebilir. 40 güne kadar bu şekilde çok normal hatta kiminde süre 3 aya kadar böyle devam edebiliyor. Tamamen bebeğin metabolizması ile ilgili.
Senin sütün zaten bu durumu biliyor ve ona göre üretiliyor, sadece rahat ol ki sütünsapphire_silk dediği gibi tripli bir şeye dönüşmesin
Demir eksikliği olmasın sende ona da dikkat et, bildiğim kadarıyla etkiliyor, gerisi zamanla düzelecek Allah'ın izniyleSen oğlun için en iyisisin, aklında tut bunu
Heyecanlı mısın peki?Kızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Ben bile onun yerine heyacan yaptımHeyecanlı mısın peki?
Kaç haftalıksınız benimde 2600 ama pazartesi sezeryan olacağım 38+0 daCanim kasilma onleyici hapla durdurdular kasilmalari suan bi sorunum yok 2680 gr olmus benim minnos 3 kiloyu gorelim bi dedi doktor o yuzden bekletiyor beni
Heyecanlı mısın peki?
Karışık duygular içindeyim, sanki biraz korktum ya, kanı görünce ben şok oldum ağladım fln eşim diyor ki doğacak niye ağlıyorsun ki ama ben bilemedim yani o kan çok sandım bişey oldu sandım, bide gerçekten ağrı çektim ama daha açılma az ve sancı da çok çıkmadı ,tam sancıya dayanabilir miyim diye düşündümBen bile onun yerine heyacan yaptım
Sancılar aralıksız olmuyor kuzum mola veriyor. Sancı anında hemen bir sandalyeye tutun yana doğru bacaklarını açarak çömel. Sancı geçince kalk. Süreci hızlandırmış olursun. Hastanede pilates topu da vardır illaki onunla da çalışmalar yaparsın. Yatarak sancı karşılamak benim için en zoru olmuştu.Karışık duygular içindeyim, sanki biraz korktum ya, kanı görünce ben şok oldum ağladım fln eşim diyor ki doğacak niye ağlıyorsun ki ama ben bilemedim yani o kan çok sandım bişey oldu sandım, bide gerçekten ağrı çektim ama daha açılma az ve sancı da çok çıkmadı ,tam sancıya dayanabilir miyim diye düşündüm
En son 13 bucuk cikti bakalim simdi tekrar gidiyoruz insallah dusmusturBiz de geçirdik canım mamayı esirgeme ver gitsin çünkü çiş yaparak atacak vücudundan. Geçirmeyen bebek nadir oluyor. Kaç çıktı değeriniz?
Bende inat ettim biraz da geliyodu sutum ama yetmedi sanirim mama verince kakasini da yapti insallah cabucak toparlarVar cnm olmazmi ben emzirecem die mama vermedim bebekte ememedi sarilik iyice artti benve full mama ver sarilik gecene kadar illaki emecek zaten sütüm 7ci gunde geldi hem mama veriom suan hem süt sarilikda azaliyor dedi doktorum bu sekilde devam et dedi
Insallah bizim en son 13 bucuk cikti 14 te yatiririm dedi doktor simdi ne cikicak bakalimBiz geçirdik canım 19.2 çıkmıştı değer yattık mavi ışık aldık hastanede sabaha 12 ye düşmüştü değer çok iyi geliyor inşallah şifa olsun minnoşa
canım benim rahat hareket etmem 3. Gün 1 haftaya tamamen geçiyor inşallah az kaldı dayan daha yavaş hareketler
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin ikinizde sağ salim evinize dönün inşallah kuzum
Canım ben owli aldım çok memnunum. @nail art da owli almıştı e bebekte var 400 tl
Teşekkür ederim hanımlar ben de bakayım inşallah fayda görürüzOwli aldım ben. Şimdilik fena değil. Korsenin etki ettiğini ne zaman anlayacağız ınu da bilmiyorum
İnşAllah canımEn son 13 bucuk cikti bakalim simdi tekrar gidiyoruz insallah dusmustur
Ay inşallah canım doktorum şey dedi zaten seni şuan hastaneye almak benim için de en kolayı veririm suni sancıyı doğurursun ama biraz daha vakti var git bekle yürü dinlen hurma ye, sonra gel ki çokta yorulma hastane de sıcak su tut çok katı yeme fln dedi , şuanda da giriyor sancılar, doktor ebe ye şey dedi bu gece uyku yok bize gibi iftarlığın var mıSancılar aralıksız olmuyor kuzum mola veriyor. Sancı anında hemen bir sandalyeye tutun yana doğru bacaklarını açarak çömel. Sancı geçince kalk. Süreci hızlandırmış olursun. Hastanede pilates topu da vardır illaki onunla da çalışmalar yaparsın. Yatarak sancı karşılamak benim için en zoru olmuştu.
Son raddede ben artık dayanamıyorum olmuyor dediğin an zaten çatalda buluyorsun kendini. Sonrası günlük güneşlik inşallah
Perşembe günü tam 39 oluyoruz. Benim durum çok karışık ya biraz doktorum izne çıkmak zorunda son haftamda olmıycak. Bende başka doktora ve hastaneye gitmek istemiyorum. Beklersem doktorum olmayacak doğumda başka yere yönlendircek. Birde vajinusmus geçmişim var çatı muayenesi falan çok zor geçti o yüZden sezeryan olacağımSiz kaç haftalık oluyorsunuz ben 37+0 oluyorım bebeğim karnımda beslen emiyor ondan alıcak doktor heyecan var ama ondan ziyade korku var inşallah saglıkla doğar
Amin canım çok teşekkür ederim❤K Kisgunesim22 vebabyisloading Perşembe günü sizin en güzel, en rahat günlerinizden biri olsun, sağlıcakla gerçekleşsin her şey
Çok iyi canım helal olsun doktorunaAy inşallah canım doktorum şey dedi zaten seni şuan hastaneye almak benim için de en kolayı veririm suni sancıyı doğurursun ama biraz daha vakti var git bekle yürü dinlen hurma ye, sonra gel ki çokta yorulma hastane de sıcak su tut çok katı yeme fln dedi , şuanda da giriyor sancılar, doktor ebe ye şey dedi bu gece uyku yok bize gibi iftarlığın var mı
Anladım canım olsun saglıkla kavuşalım da haftan da güzelmişPerşembe günü tam 39 oluyoruz. Benim durum çok karışık ya biraz doktorum izne çıkmak zorunda son haftamda olmıycak. Bende başka doktora ve hastaneye gitmek istemiyorum. Beklersem doktorum olmayacak doğumda başka yere yönlendircek. Birde vajinusmus geçmişim var çatı muayenesi falan çok zor geçti o yüZden sezeryan olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?