2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canımsın moralini bozacak bir durum değil bu, hatta o kadar normal ki yakışıklının erken gelmesi, moralin, beslenmen, bebeğin metabolizması vs çok fazla etken var.
Oğlumdaki tecrübeye dayanarak şunu söyleyebilirim değer 16 ve üstü ise hastanede tedavi görüyor ve senin için iyi olan şey 12 çoğu bebeğin normali
Zaten sarılık dediğimiz karaciğerde biriken bilirubin denen bi madde, zamanla atılıyor. Aslında hepimizde var ama karaciğer toparlıyor bi şekilde sadece bebeklerde daha dünyaya yeni yeni uyum sağladıkları için (kıyamam minnoşlara ) uzun sürebilir. 40 güne kadar bu şekilde çok normal hatta kiminde süre 3 aya kadar böyle devam edebiliyor. Tamamen bebeğin metabolizması ile ilgili.
Senin sütün zaten bu durumu biliyor ve ona göre üretiliyor, sadece rahat ol ki sütün sapphire_silk dediği gibi tripli bir şeye dönüşmesin
Demir eksikliği olmasın sende ona da dikkat et, bildiğim kadarıyla etkiliyor, gerisi zamanla düzelecek Allah'ın izniyle Sen oğlun için en iyisisin, aklında tut bunu

Aminn canım inşallah ya herkes normal diyor doktorlarda o zaman takmayacağım normalse bu durum. Demir hapı ve folik asitimi hala kullanıyorum ben doktor 3 ay devam dedi bol su içiyorum inşallah hemencik geçer bu sarılıkta ne diyelim

Heyecanlı mısın peki?

Heyecanlı mısın peki?

Ben bile onun yerine heyacan yaptım
Karışık duygular içindeyim, sanki biraz korktum ya, kanı görünce ben şok oldum ağladım fln eşim diyor ki doğacak niye ağlıyorsun ki ama ben bilemedim yani o kan çok sandım bişey oldu sandım, bide gerçekten ağrı çektim ama daha açılma az ve sancı da çok çıkmadı ,tam sancıya dayanabilir miyim diye düşündüm

Sancılar aralıksız olmuyor kuzum mola veriyor. Sancı anında hemen bir sandalyeye tutun yana doğru bacaklarını açarak çömel. Sancı geçince kalk. Süreci hızlandırmış olursun. Hastanede pilates topu da vardır illaki onunla da çalışmalar yaparsın. Yatarak sancı karşılamak benim için en zoru olmuştu.
Son raddede ben artık dayanamıyorum olmuyor dediğin an zaten çatalda buluyorsun kendini. Sonrası günlük güneşlik inşallah

Bende inat ettim biraz da geliyodu sutum ama yetmedi sanirim mama verince kakasini da yapti insallah cabucak toparlar

Biz geçirdik canım 19.2 çıkmıştı değer yattık mavi ışık aldık hastanede sabaha 12 ye düşmüştü değer çok iyi geliyor inşallah şifa olsun minnoşa
Insallah bizim en son 13 bucuk cikti 14 te yatiririm dedi doktor simdi ne cikicak bakalim

Owli aldım ben. Şimdilik fena değil. Korsenin etki ettiğini ne zaman anlayacağız ınu da bilmiyorum
Teşekkür ederim hanımlar ben de bakayım inşallah fayda görürüz

Ay inşallah canım doktorum şey dedi zaten seni şuan hastaneye almak benim için de en kolayı veririm suni sancıyı doğurursun ama biraz daha vakti var git bekle yürü dinlen hurma ye, sonra gel ki çokta yorulma hastane de sıcak su tut çok katı yeme fln dedi , şuanda da giriyor sancılar, doktor ebe ye şey dedi bu gece uyku yok bize gibi iftarlığın var mı

Siz kaç haftalık oluyorsunuz ben 37+0 oluyorım bebeğim karnımda beslen emiyor ondan alıcak doktor heyecan var ama ondan ziyade korku var inşallah saglıkla doğar
Perşembe günü tam 39 oluyoruz. Benim durum çok karışık ya biraz doktorum izne çıkmak zorunda son haftamda olmıycak. Bende başka doktora ve hastaneye gitmek istemiyorum. Beklersem doktorum olmayacak doğumda başka yere yönlendircek. Birde vajinusmus geçmişim var çatı muayenesi falan çok zor geçti o yüZden sezeryan olacağım

Çok iyi canım helal olsun doktoruna
Hurma yanında da bulunsun çünkü kan şekerin vs düşüyor atarsın hemen ağzına. Dediği gibi beslenmeyi sakın ihmal etme sakın. Çünkü sana artık güç lazım Benim gibi ıkınırken yoruldum hocaaam deme sonra

Anladım canım olsun saglıkla kavuşalım da haftan da güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…