- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.441
Ayy geliyor minnoş, sağlıkla kavuş bebeğine. Her şey istediğiniz gibi olsun.Ay inşallah canım doktorum şey dedi zaten seni şuan hastaneye almak benim için de en kolayı veririm suni sancıyı doğurursun ama biraz daha vakti var git bekle yürü dinlen hurma ye, sonra gel ki çokta yorulma hastane de sıcak su tut çok katı yeme fln dedi , şuanda da giriyor sancılar, doktor ebe ye şey dedi bu gece uyku yok bize gibi iftarlığın var mı
Evet çok şükürAnladım canım olsun saglıkla kavuşalım da haftan da güzelmiş
Ay vivala niye haber etmedi ya cebi fln olsa arayacağım nerdeyse, hiç böyle yapmazdı , merak ettim onuÇok iyi canım helal olsun doktoruna
Hurma yanında da bulunsun çünkü kan şekerin vs düşüyor atarsın hemen ağzına. Dediği gibi beslenmeyi sakın ihmal etme sakın. Çünkü sana artık güç lazımBenim gibi ıkınırken yoruldum hocaaam deme sonra
Kendinizi en rahat nasıl hissedecekseniz en doğrusu o bence. Normal doğum yapıcam diyip sonrasında strese girmektense, kafa rahat şekilde sezaryen daha mantıklı.Perşembe günü tam 39 oluyoruz. Benim durum çok karışık ya biraz doktorum izne çıkmak zorunda son haftamda olmıycak. Bende başka doktora ve hastaneye gitmek istemiyorum. Beklersem doktorum olmayacak doğumda başka yere yönlendircek. Birde vajinusmus geçmişim var çatı muayenesi falan çok zor geçti o yüZden sezeryan olacağım
Ben de öyle düşündümKendinizi en rahat nasıl hissedecekseniz en doğrusu o bence. Normal doğum yapıcam diyip sonrasında strese girmektense, kafa rahat şekilde sezaryen daha mantıklı.Zaten kocaman olmuştur bebiş sağlıkla gelsin.
Ay ay sen de doğuruyorsun be Papatyam.Ay vivala niye haber etmedi ya cebi fln olsa arayacağım nerdeyse, hiç böyle yapmazdı , merak ettim onu
Ben de merak ediyorum canım ama şuan miss konunun sarhoşudur diye olumlu düşünmeye çalışıyorum. Mutlaka akşam dönüş yaparAy vivala niye haber etmedi ya cebi fln olsa arayacağım nerdeyse, hiç böyle yapmazdı , merak ettim onu
Gözünüz aydınKizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Canım doktorun dediği gibi zamanla geçiyor. uzamış sarılık deniyor buna.Kızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Yaticaz bi gece sifa olur insallahİnşAllah canımBizi de haberdar et..
1 hafta bile kalmamış, çok heyecanlıKızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruzinşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...
Çok normal bütün bu hissettiklerin çünkü ne olacağını bilmiyoruz. Bebeğini kucağına alacağın anı düşün sadeceKarışık duygular içindeyim, sanki biraz korktum ya, kanı görünce ben şok oldum ağladım fln eşim diyor ki doğacak niye ağlıyorsun ki ama ben bilemedim yani o kan çok sandım bişey oldu sandım, bide gerçekten ağrı çektim ama daha açılma az ve sancı da çok çıkmadı ,tam sancıya dayanabilir miyim diye düşündüm
Çok teşekkür ederim1 hafta bile kalmamış, çok heyecanlıkilosu da iyi, 37 de olacağı için ciğer gelişimi de tamamlanmış oluyor değil mi? Sağlıkla sıhhatle gelsin Deniz Bebek sizin dikişler alınmış mıydı?
Çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede tamamen geçsin inşallahAminn canım inşallah ya herkes normal diyor doktorlarda o zaman takmayacağım normalse bu durum. Demir hapı ve folik asitimi hala kullanıyorum ben doktor 3 ay devam dedi bol su içiyorum inşallah hemencik geçer bu sarılıkta ne diyelim
Umarım sağ salim istediğiniz gibi bir doğum olur, sağlıkla gelir minnoşKarışık duygular içindeyim, sanki biraz korktum ya, kanı görünce ben şok oldum ağladım fln eşim diyor ki doğacak niye ağlıyorsun ki ama ben bilemedim yani o kan çok sandım bişey oldu sandım, bide gerçekten ağrı çektim ama daha açılma az ve sancı da çok çıkmadı ,tam sancıya dayanabilir miyim diye düşündüm
Perşembe günü tam 39 oluyoruz. Benim durum çok karışık ya biraz doktorum izne çıkmak zorunda son haftamda olmıycak. Bende başka doktora ve hastaneye gitmek istemiyorum. Beklersem doktorum olmayacak doğumda başka yere yönlendircek. Birde vajinusmus geçmişim var çatı muayenesi falan çok zor geçti o yüZden sezeryan olacağım
Perşembe anneleriAnladım canım olsun saglıkla kavuşalım da haftan da güzelmiş
İnşAllah kuzum hiç üzülme güzel bakacaklar kızınaYaticaz bi gece sifa olur insallah
MaşAllahKızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruzinşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumEn son 13 bucuk cikti bakalim simdi tekrar gidiyoruz insallah dusmustur
İnşallah düşmüştür kuzum düşmediyse yatırırsada korkma zaten 1 gece kalıyorsunuz sonra bir daha yükselmeyecek dedi doktorum bende de öyle oldu aynı düşük değerde kaldık bizde.Insallah bizim en son 13 bucuk cikti 14 te yatiririm dedi doktor simdi ne cikicak bakalim
Ayy bunu yaşayan birinden bu yorumu görmek beni aşırı rahatlattıCanım doktorun dediği gibi zamanla geçiyor. uzamış sarılık deniyor buna.
ilk doğumumda oğlumun sarılığı 45 gün kadar sürmüştü sonra geçmişti. içini ferah tut açlıkla alakası olan bir durum değil bu. yapabileceğin hiçbirşey de yok. düzenine devam et zamanla geçecek inşallah. sorun yaratacak birşey olsa doktorun da söylerdi zaten
Amin canım çok teşekkür ederim.Çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede tamamen geçsin inşallah
Umarım sağ salim istediğiniz gibi bir doğum olur, sağlıkla gelir minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?