2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ayy geliyor minnoş, sağlıkla kavuş bebeğine. Her şey istediğiniz gibi olsun.

Ay vivala niye haber etmedi ya cebi fln olsa arayacağım nerdeyse, hiç böyle yapmazdı , merak ettim onu

Kendinizi en rahat nasıl hissedecekseniz en doğrusu o bence. Normal doğum yapıcam diyip sonrasında strese girmektense, kafa rahat şekilde sezaryen daha mantıklı. Zaten kocaman olmuştur bebiş sağlıkla gelsin.

Kendinizi en rahat nasıl hissedecekseniz en doğrusu o bence. Normal doğum yapıcam diyip sonrasında strese girmektense, kafa rahat şekilde sezaryen daha mantıklı. Zaten kocaman olmuştur bebiş sağlıkla gelsin.
Ben de öyle düşündüm inşallah sağlıkla kavuşucaz

Ay vivala niye haber etmedi ya cebi fln olsa arayacağım nerdeyse, hiç böyle yapmazdı , merak ettim onu
Ay ay sen de doğuruyorsun be Papatyam. Okuyunca çok sevindim. Hayırlısıyla bugün yarın gelecek o zaman. Güzel haberler bekliyoruz senden.
VivaLaJuicy Bence bebişine yoğunlaştı ya. Onu sevip, kollamaktan, ilk annelik telaşından aklına gelemedik. Pozitif enerjilerimi yolluyorum ona. Bugün yarın yazar elbet.

Ben de merak ediyorum canım ama şuan miss konunun sarhoşudur diye olumlu düşünmeye çalışıyorum. Mutlaka akşam dönüş yapar

Canım doktorun dediği gibi zamanla geçiyor. uzamış sarılık deniyor buna.
ilk doğumumda oğlumun sarılığı 45 gün kadar sürmüştü sonra geçmişti. içini ferah tut açlıkla alakası olan bir durum değil bu. yapabileceğin hiçbirşey de yok. düzenine devam et zamanla geçecek inşallah. sorun yaratacak birşey olsa doktorun da söylerdi zaten

Kızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruz inşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...

1 hafta bile kalmamış, çok heyecanlı kilosu da iyi, 37 de olacağı için ciğer gelişimi de tamamlanmış oluyor değil mi? Sağlıkla sıhhatle gelsin Deniz Bebek sizin dikişler alınmış mıydı?

Çok normal bütün bu hissettiklerin çünkü ne olacağını bilmiyoruz. Bebeğini kucağına alacağın anı düşün sadece
Rabb'im büyük inşallah düşündüğünden daha kolay olur herşey

1 hafta bile kalmamış, çok heyecanlı kilosu da iyi, 37 de olacağı için ciğer gelişimi de tamamlanmış oluyor değil mi? Sağlıkla sıhhatle gelsin Deniz Bebek sizin dikişler alınmış mıydı?
Çok teşekkür ederim hayır alınmadı, sezeryan sırasında alınacak, inşallah tamamlamıştır, miyadında sayılıyor dedi dr, bugünkü ölçümler 37+1 ile uyumlu çıktı. Tansiyon vs olduğu için riske atmayalım diye beklemiyor daha önce bahsettiğim gibi. İnşallah herşey iyi olur, elbette hepimiz için

Çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede tamamen geçsin inşallah
Umarım sağ salim istediğiniz gibi bir doğum olur, sağlıkla gelir minnoş

Anladım canım olsun saglıkla kavuşalım da haftan da güzelmiş
Perşembe anneleri sağlıkla kavuşun bebişlerinize keyifli doğumlar

Yaticaz bi gece sifa olur insallah
İnşAllah kuzum hiç üzülme güzel bakacaklar kızına
MaşAllah Doğumlar sıklaştı

Insallah bizim en son 13 bucuk cikti 14 te yatiririm dedi doktor simdi ne cikicak bakalim
İnşallah düşmüştür kuzum düşmediyse yatırırsada korkma zaten 1 gece kalıyorsunuz sonra bir daha yükselmeyecek dedi doktorum bende de öyle oldu aynı düşük değerde kaldık bizde.
Ayy bunu yaşayan birinden bu yorumu görmek beni aşırı rahatlattı çok şükür zaten yükselmez bir daha böyle kalır sonra geçer dedi ama tecrübesiz olunca bi umut arıyorsun inşallah bayrama kadar oğlumunda geçer
Çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede tamamen geçsin inşallah

Umarım sağ salim istediğiniz gibi bir doğum olur, sağlıkla gelir minnoş
Amin canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…