2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
37 haftalıkken gün vermesini siz mi istediniz erken değil mi sizce sağ sağlim kavuşun insallah

Kızlar ben şuan 35+6 yim ve hemen hemen 4 gündür çok sık olmamakla birlikte ishal var afedersiniz ama bazen çok sıvı bazende normal bi şekilde oluyor haftası benimle aynı olup bu durumu yaşıyan var mı aranızda yarın kontrolümüz var

37 haftalıkken gün vermesini siz mi istediniz erken değil mi sizce sağ sağlim kavuşun insallah
Teşekkür ederim. Hayır ben istemedim, ben Ekimden beri riskli gebelik olduğu için yatarak geçiriyorum, serklajlıyım. Üstüne tansiyon çıktı, şu anda tansiyon kontrolde olsa da çok riskli buluyor hem doktorum hem perinatolog doktorum...ikisi bu kararı aldılar. Kızımda 39+1 di sezeryanım ama onda tansiyon yoktu sadece dikiş vardı. Ben erken bulmaktan ziyade doktorlarıma güveniyorum, 10. Haftadan beri minimum 2 hafta, 29dan sonra her hafta kontroldeydim. O nedenle güvenip oğlumuza kavuşmayı bekliyorum

İnşallah sağlıkla kucaklayın.. ciğer geliştiriciye gerek gördüler mi?

Allah kolaylık versin, korktuğunuz herneyse sizden uzak kılsın

Benim oğullarımdan birine fototerapi verdiler 3 ya da 4. Günündeydi sanırım, zaten yenidoğan yoğunbakımda olduğu için orda verivermişler, 6-8 saatlik seanstan sonra toparlamış değer, bu sarılık ne kadar bol süt olsa da sadece anne sütü verenlerde oluyor anlamadım mama verenlerde olmuyor nasıl işse
Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku

Mis kokulun geldiyse sütü de gelir elbet gözün aydın annesi ağrıların da zamana ihtyacı var hiç hareket ettirmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor çok şükür, sonra cennet kokusunun tadını çıkarmak kalıyor
Kizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.

Canım 4. Gün gibi benim hafiflemişti, şu an 10 günlüğüm çok şükür ince bi sızısı var sadece geçecek insan üstüne yapışacak bu acı sanıyor ama geçiyor
Kızlar bu sezeryan yarası acısı ne zaman geçecek de rahat hareket edeceğim dogumun ertesi günündeym cidden cok zor hiç geçmeyecek gibi acıyor

Papatyam hadi bakalım Allah gönlüne göre versin su gibi aksın gitsin süreç
Bira fazla kan geldi kızlar , doktora gidiyorum, dua edin

Canım geç ya da uzamış sarılık mama versen de vermesen de aynı hızda geçer sanırım moral bozucu evet ama geçiyor eninde sonunda. Eşimin kuzeninin çocuğunda da olmuştu hiçbişeyciği kalmadı sonra.

İnsallah sağlıcakla kucağınıza alıp büyütürsünüz
Siz kaç haftalık oluyorsunuz ben 37+0 oluyorım bebeğim karnımda beslen emiyor ondan alıcak doktor heyecan var ama ondan ziyade korku var inşallah saglıkla doğar

Çok sevindim Sağlıkla gelsinnnn

Hayırlısı olsun inşallah canım benim sağ sağlim kavuşun darısı bize insallah

Ayyyy her doğum haberi cok heyecanlı ya bence bunlar cok güzel anılar hepimize kalacak sağlıkla kavuşun dilerim. Heyecanınızın tadını çıkarın

Ben hala isim bulamadım, etraftan sorduklarında çok geriliyorum aay Doğunca hemen adını yazdırmamız zorunlu mu, gönül ister ki adını bulmak için bir kahramanlık yapmasını bekleyelim
Sanırım 1 ay gibi bir süresi var yanlış bilmiyorsam. Seçenek var mı? Aklınızda olan kararsız kaldığınız? Belki biz yardımcı olabilirsek

Ben hala isim bulamadım, etraftan sorduklarında çok geriliyorum aay Doğunca hemen adını yazdırmamız zorunlu mu, gönül ister ki adını bulmak için bir kahramanlık yapmasını bekleyelim
Benimki de belirsiz etraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem

Kızlar emziren bir hamile olarak size tavsiye vermek istiyorum. 20 aydır emziriyorum ve son bi kaç haftadır hamileliğimin son zamanları diye sanırım gögüslerim felaket acımaya başladı. Emzirmeyi o kadar seven ben resmen işkenceye dönüştü. Her emzirmeden sonra hindistan cevizi yağı ve kalkan kullanmaya başladım biraz işe yaradı. Siz de şimdiden başlayın derim. İlk bebeğim doğduğunda felaket acıyordu gögüs ucu kremi sürerek iyileştirmiştim. Bu acıyı ne kadar hafifletirsek o kadar iyi.

Sanırım 1 ay gibi bir süresi var yanlış bilmiyorsam. Seçenek var mı? Aklınızda olan kararsız kaldığınız? Belki biz yardımcı olabilirsek
Babası sadece Zeynep'i öne sürüyor, benim söylediklerime hep bir kulp buluyor:/ Gerçi bana hoş gelen isimler de %100 içime sinmiyor, hep bir eksiklik var gibi

Benimki de belirsiz etraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem
Ben de bir umut belki yüzüne bakınca içimde beliricek bir isim olur diye hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…