- 10 Ocak 2022
- 571
- 529
- 23
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.461
37 haftalıkken gün vermesini siz mi istediniz erken değil mi sizce sağ sağlim kavuşun insallahKızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruzinşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...
Teşekkür ederim. Hayır ben istemedim, ben Ekimden beri riskli gebelik olduğu için yatarak geçiriyorum, serklajlıyım. Üstüne tansiyon çıktı, şu anda tansiyon kontrolde olsa da çok riskli buluyor hem doktorum hem perinatolog doktorum...ikisi bu kararı aldılar. Kızımda 39+1 di sezeryanım ama onda tansiyon yoktu sadece dikiş vardı. Ben erken bulmaktan ziyade doktorlarıma güveniyorum, 10. Haftadan beri minimum 2 hafta, 29dan sonra her hafta kontroldeydim. O nedenle güvenip oğlumuza kavuşmayı bekliyorum37 haftalıkken gün vermesini siz mi istediniz erken değil mi sizce sağ sağlim kavuşun insallah
İnşallah sağlıkla kucaklayın.. ciğer geliştiriciye gerek gördüler mi?Teşekkür ederim. Hayır ben istemedim, ben Ekimden beri riskli gebelik olduğu için yatarak geçiriyorum, serklajlıyım. Üstüne tansiyon çıktı, şu anda tansiyon kontrolde olsa da çok riskli buluyor hem doktorum hem perinatolog doktorum...ikisi bu kararı aldılar. Kızımda 39+1 di sezeryanım ama onda tansiyon yoktu sadece dikiş vardı. Ben erken bulmaktan ziyade doktorlarıma güveniyorum, 10. Haftadan beri minimum 2 hafta, 29dan sonra her hafta kontroldeydim. O nedenle güvenip oğlumuza kavuşmayı bekliyorum
Ahhh inşalllaahhhPerşembe annelerisağlıkla kavuşun bebişlerinize keyifli doğumlar
Doğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Kizlar sarilik degerimiz biraz yuksek yarinda yuksek cikarsa sanirim 1 gun yatis yapicaz. Bebisi sarilik geciren var mi aranizda bugun biraz mama destegi yaptim doymuyo cunku
Kizlar dun öğlen 3210 gr 50 cm olarak spinal anesteziyle kızıma kavuştum. Sütüm henüz gelmedi mama ile besliyoruz. Hala ağrım var bu gece de hastanedeyiz biz.
Kızlar bu sezeryan yarası acısı ne zaman geçecek de rahat hareket edeceğimdogumun ertesi günündeym cidden cok zor hiç geçmeyecek gibi acıyor
Bira fazla kan geldi kızlar , doktora gidiyorum, dua edin
Kızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Siz kaç haftalık oluyorsunuz ben 37+0 oluyorım bebeğim karnımda beslen emiyor ondan alıcak doktor heyecan var ama ondan ziyade korku var inşallah saglıkla doğar
Çok sevindimKızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Hayırlısı olsun inşallah canım benim sağ sağlim kavuşun darısı bize insallahTeşekkür ederim. Hayır ben istemedim, ben Ekimden beri riskli gebelik olduğu için yatarak geçiriyorum, serklajlıyım. Üstüne tansiyon çıktı, şu anda tansiyon kontrolde olsa da çok riskli buluyor hem doktorum hem perinatolog doktorum...ikisi bu kararı aldılar. Kızımda 39+1 di sezeryanım ama onda tansiyon yoktu sadece dikiş vardı. Ben erken bulmaktan ziyade doktorlarıma güveniyorum, 10. Haftadan beri minimum 2 hafta, 29dan sonra her hafta kontroldeydim. O nedenle güvenip oğlumuza kavuşmayı bekliyorum
Çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla kucaklayın.. ciğer geliştiriciye gerek gördüler mi?
Ayyyy her doğum haberi cok heyecanlı ya bence bunlar cok güzel anılar hepimize kalacakKızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruzinşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...
Çok teşekkür ederimAyyyy her doğum haberi cok heyecanlı ya bence bunlar cok güzel anılar hepimize kalacaksağlıkla kavuşun dilerim. Heyecanınızın tadını çıkarın
Sanırım 1 ay gibi bir süresi var yanlış bilmiyorsam. Seçenek var mı? Aklınızda olan kararsız kaldığınız? Belki biz yardımcı olabilirsekBen hala isim bulamadım, etraftan sorduklarında çok geriliyorum aayDoğunca hemen adını yazdırmamız zorunlu mu, gönül ister ki adını bulmak için bir kahramanlık yapmasını bekleyelim
Ben de merak ediyorum. Özelden de yazdım ama ses çıkmadı.KızlarVivaLaJuicy den haber alan var mıdır? Yazdıda ben mi kaçırdım? Ya da özelden görüşen arkadaşımız olduysa merak etmeye başladım. Şimdiye çoktan yazardı
Benimki de belirsizBen hala isim bulamadım, etraftan sorduklarında çok geriliyorum aayDoğunca hemen adını yazdırmamız zorunlu mu, gönül ister ki adını bulmak için bir kahramanlık yapmasını bekleyelim
Bizim ki de böyleBenimki de belirsizetraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem
Babası sadece Zeynep'i öne sürüyor, benim söylediklerime hep bir kulp buluyor:/ Gerçi bana hoş gelen isimler de %100 içime sinmiyor, hep bir eksiklik var gibiSanırım 1 ay gibi bir süresi var yanlış bilmiyorsam. Seçenek var mı? Aklınızda olan kararsız kaldığınız? Belki biz yardımcı olabilirsek
Ben de bir umut belki yüzüne bakınca içimde beliricek bir isim olur diye hayal ediyorumBenimki de belirsizetraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem
İsimsizler cemaatiBizim ki de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?