2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım ben kartal avicenna umut hastanesinde yapmıştım ilk doğumumu dr fatih birola ve o kadar güzel geçti ki. İstiyorsan bi git derim.

Canım ilk çocuğum 3 bucuk ay sarıydı. Ne mutlu sana ki düzgün bi dr a denk gelmişsin. Bizim buldugumuz dr haftada bir kanını alıp duruyordu en son isyan etmiş 3 dr değiştirmiştim. Meger makinesi varmış kan vermeye gerek yokmuş falan baya tramva atlatmıştım. Yani söylüyceğim o ki sütün yetiyorsa süte devam.
Şimdi bakıyorum eski fotolarına resmen 3 ay kapkara gibiymiş bebeğim sarılıktan stres yapma pozitif düşün sütün bol bol gelsin

Bugün muayeneye gittim boyu 36 haftalık kilosu 37 haftalık çıktı haftasonu 1 cm açıklık vardı yok dediler burada ilgilenmediler bence çünkü sancialrimdan anlıyorum var olduğunu.Cok ta takmadım kalp atışı filan da iyimiş çok şükür.Yarin gekir diye düşünüyordum eskiden şimdi herhalde vazgeçti diyorum

Ah canım hayalimdeki doğumu yaşıyorsun her saniyesinin kıymetini bil bol bol dua et bizlere de

Şifa olsun kuzuya hemencecik toparlar annesi insallah merak etme bu bıdıklar umduğumuzdan cok daha güçlü
Yaticaz bi gece sifa olur insallah

Hadi hayırlısı, zorlu bi süreçti sizin için insallah çok büyük güzellikle ve kolaylıkla sonlanacak bundan sonrası hep çiçek bahçesi olsun dilerim

İşte iki tarafında içine sinen bişey olsA. Hiç dert etme , hızlı karar verme doğunca bakıp hislerinle aklındakilerden biri

Kızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu

Maşaallah Rabb'im İslam bagislasin bir an önce agrialrin azalır inşaallah.Herkese yazamıyorum ama hepinize aklıma geldikce dua ediyorum

Ay Allah’ım şöyle güzel bi doğum nasip et hepimize. Çok sevindim, hem siz hem bebiş iyi maşallah. Sağlıkla büyüsün tontinik, gözünüz aydın.

Maşallah ne hızlı ilerlemiş açıklık, bize de nasip olsun Güzel sağlıklı mutlu ömrü olsun bebişin, teyzeleri olarak bir sürü kalp gönderiyoruz

Hayırlı olsun ssvd cok ayrı bir olay tebrik ederim. Bir an önce toparlanırsınız inşallah. Evladınızla sağlıklı bir ömür diliyorum

Ayyy maşAllah çok sevindim çook
Suyum geldi dedin ya benim de öyle başlamıştı Bebeğine de sana da maşallah Sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsün minik

Maşallah ne hızlı ilerlemiş açıklık, bize de nasip olsun Güzel sağlıklı mutlu ömrü olsun bebişin, teyzeleri olarak bir sürü kalp gönderiyoruz
Oh oh çok teşekkürler normal doğumsa bolca skuat tavsiyemdir. Sancılarda bile skuatla sakinleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…