- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.481
Canım ben kartal avicenna umut hastanesinde yapmıştım ilk doğumumu dr fatih birola ve o kadar güzel geçti ki. İstiyorsan bi git derim.Kızlar merhaba danışmak istediğim bir konu var sizlere, yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum fakat ailem burda değil, ben de doğumumu Elbistan da yapacaktım ama depremden dolayı maalesef işler değişti. 39. Haftamdayım bebek geldi gelecek şuan hangi hastaneye gideceğim inanın bilmiyorum. Sultanbeyli de oturan birine tavsiye edeceğiniz özel ya da devlet fark etmez bir hastane varmı. İlk doğumum olacak normal doğumu çok istiyorum
Canım ilk çocuğum 3 bucuk ay sarıydı. Ne mutlu sana ki düzgün bi dr a denk gelmişsin. Bizim buldugumuz dr haftada bir kanını alıp duruyordu en son isyan etmiş 3 dr değiştirmiştim. Meger makinesi varmış kan vermeye gerek yokmuş falan baya tramva atlatmıştım. Yani söylüyceğim o ki sütün yetiyorsa süte devam.Kızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Ay inşallah herşey yolundadır. Çok aktifti hemen yazardı ama iyi düşünelim biz belki başı kalabalıktırBen de merak ediyorum. Özelden de yazdım ama ses çıkmadı.
Ay inşallah canım doktorum şey dedi zaten seni şuan hastaneye almak benim için de en kolayı veririm suni sancıyı doğurursun ama biraz daha vakti var git bekle yürü dinlen hurma ye, sonra gel ki çokta yorulma hastane de sıcak su tut çok katı yeme fln dedi , şuanda da giriyor sancılar, doktor ebe ye şey dedi bu gece uyku yok bize gibi iftarlığın var mı
Yaticaz bi gece sifa olur insallah
Kızlar ben de kontroldeydim, 36+1 deyim, minnoş 3070 gr olmuş. 37+0da Pazartesi 10 Nisan da Deniz'imize kavuşuyoruzinşallah. Herşey yolunda çok şükür ama bebek hareketli diye nst epey zor çekildi, 1 saat kaldım sanırım. Anestezi için kan verip ekg çektirdim, yarın doktor ile görüşeceğiz. Cuma son Nst , pazar gecesi yatış...çok heyecanlıyım bu arada doktorum cumartesi bestlak başlayabilirsiniz dedi...
İşte iki tarafında içine sinen bişey olsA. Hiç dert etme , hızlı karar verme doğunca bakıp hislerinle aklındakilerden biriBabası sadece Zeynep'i öne sürüyor, benim söylediklerime hep bir kulp buluyor:/ Gerçi bana hoş gelen isimler de %100 içime sinmiyor, hep bir eksiklik var gibi
Ben de bir umut belki yüzüne bakınca içimde beliricek bir isim olur diye hayal ediyorum
Evet bana da çok geldi ama öyle alınması gerekiyormuş canım ben de öyle alıyorum ilk günden beri sabah öğle akşam ikişer taneM mariatheresia canım solgar tabletten günde kaç tane kullanıyorsun? Üstünde altı yazıyor emin olamadım çok değil mi?
Maşaallah Rabb'im İslam bagislasin bir an önce agrialrin azalır inşaallah.Herkese yazamıyorum ama hepinize aklıma geldikce dua ediyorumKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Ay Allah’ım şöyle güzel bi doğum nasip et hepimize.Kızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Maşallah ne hızlı ilerlemiş açıklık, bize de nasip olsunKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Hayırlı olsun ssvd cok ayrı bir olay tebrik ederim. Bir an önce toparlanırsınız inşallah. Evladınızla sağlıklı bir ömür diliyorumKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Faydasını gördün mü peki canım?Evet bana da çok geldi ama öyle alınması gerekiyormuş canım ben de öyle alıyorum ilk günden beri sabah öğle akşam ikişer tane
Öyledir umarımAy inşallah herşey yolundadır. Çok aktifti hemen yazardı ama iyi düşünelim biz belki başı kalabalıktır
Ayyy maşAllah çok sevindim çookKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Doğumdan önceki gün de yazmadı. Soru sormuştum operasyon kaçta diye, ona da cevap vermemişti :/Son görülmeside yokVivaLaJuicy nin
Amin inşallah sağolasın canımMaşaallah Rabb'im İslam bagislasin bir an önce agrialrin azalır inşaallah.Herkese yazamıyorum ama hepinize aklıma geldikce dua ediyorum
Amin teşekkür ederizHayırlı olsun ssvd cok ayrı bir olay tebrik ederim. Bir an önce toparlanırsınız inşallah. Evladınızla sağlıklı bir ömür diliyorum
Oh ohMaşallah ne hızlı ilerlemiş açıklık, bize de nasip olsunGüzel sağlıklı mutlu ömrü olsun bebişin, teyzeleri olarak bir sürü kalp gönderiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?