- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.501
sapphire_silk oğluşlarınız nasıl? Yakın mı kavuşma zamanı?
Çok teşekkür ederim canımHastane tipi makinelere baktık eşimle ama sadece İstanbul ve Ankara'da bulabildik.
Bekliyorum ki bebeğim biraz güçlensin de memeyi güçlü çeksin
Senin paşalar ne durumda?
Benimki de belirsizetraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem
Kızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Gözün aydın darısı bize insallahKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Ya bende diğer çocuklarda isime karismadim çok fazla ama bu sefer eşimle anlaştık sonunda hadi bu sefer sen ne dersen o olsun dediOğullarım iyiler çok şükür sağolun teyzeleribirisi yanımda diğeri hala küvözde kilosunu tamamlamayı bekliyor, emmesi, biberonla beslenmesi de evdekine göre daha zayıf bi haftası daha var insallah. Evdeki miniğimin bugün kontrolü vardı çok şükür yolundaymış herşey. Ama büyük kızımın adenovirüs olması mahvetti. Kendisi şimdi iyi bebeğe yaklaştırmıyoruz asla aynı odaya bile girmiyor ama bugün muayene eden sorumlu hoca ben bu durumu bilsem eve yollamazdım cocugu dedi cok da haklı ben nasıl böyle bi aymazlık yapıp cocugumu eve cıkarmayı kabul ettim aklım almıyor.
Ben de cocuğumun suratına bakınca “e bunda pek Uras tipi yok” dedim ama elleme daha isim düşünemem
Amin Allah razı olsunAy Allah’ım şöyle güzel bi doğum nasip et hepimize.Çok sevindim, hem siz hem bebiş iyi maşallah. Sağlıkla büyüsün tontinik, gözünüz aydın.
Ayy maşallah çok sevindim çok güzel doğum olmuş hayırla sağlıkla büyütün inşallahOh ohçok teşekkürler normal doğumsa bolca skuat tavsiyemdir. Sancılarda bile skuatla sakinleştim
Canım buna anne sütü sarılığı diyorlar. O nedenle uzun sürüyor çünkü emziriyoruz. Ama pes etmek yok çişle atacak o değeri. Biz de aynı durumdayız hamdolsun toparladık sayılır ama hâlâ tam anlamıyla geçmedi. Doğumdan sonra benim yüzümü görseydin bildiğin sapsarı kesildim. Uzun sürecek ama geçecek canım, sabırKızlar size ciddi moralimi bozan birşey sorucam lütfen bilenler bir fikir versin. Benim bebito 20 günlük oldu hala sarımsı yüzü ve göğsü arada sararıyo anlamadığım bir şekilde. Geçen hafta dr sarılık değeri 12 bu sorunsuz emzirmeye devam geçecek dedi. İlk doğduğu haftada 19.2 yle hastanede yatmıştık sonra 12 de kaldı değer. Bu durumu yaşayan var mı geç sarılık diyorlarmış buna zamanla geçecekmiş bu doğru mu ? Çiş kaka durumumuz süper sütüm iyi emme durumuda iyi ama keyfine göre bazen 40 dk çıkarmıyor ağzından bazen 10-15 dk emiyor o zamanda tok demekki diyorum. Yani mama vereyim mi diye sordum doktor ve diyetisyen arkadaşıma ikiside verme sütün yeterliyse bu geç sarılık falan dediler. Yani ne yapsam bilemedim vermeyeceğim mama sanırım ama bu durumu yaşayan birileri beni aydınlatırsa içim rahatlayacak
Amin Allah razı olsun kardeşimMaşallah ne güzel bi doğum hikayesi, bekleyen herkese böylesi nasip olsundünyaya gelişi gibi ömrü de güzelliklerle sürsün yavrunun şansı bahtı açık olsun hep
Amin Allah razı olsunAyy maşallah çok sevindim çok güzel doğum olmuş hayırla sağlıkla büyütün inşallah
Öncesinde squat yapmış mıydınız sancı zamanı mı yaptınız? Oturup kalktınız mı sancı zamanı sürekli yoksa çöküp beklediniz mi? Açılma çok güzel hızlı olmuş darısı bizlere inşallah
Allah razı olsun canımGözün aydın darısı bize insallahKaç yıl geçti sezeryandan canım benim bide özel hastanemi tercih ettin normal doğumu istiyimuydun
Günde kaç tane yaptınız peki? Ben de başlayayım yaa geç kaldım biraz ama arayı kapatırım inşallahAmin Allah razı olsun
Evet çok önceden 34-35 lerden başlamıştım squatlara. Bebeği resmen kanala gönderen bir hareket bu yğzden çok faydalı
Ayy inşallah geçer kısa zamanda çok rahatladım bunuda okuyunca kuzum çok şükür tüm bebişler iyi sağlıklı olsun inşallahCanım ilk çocuğum 3 bucuk ay sarıydı. Ne mutlu sana ki düzgün bi dr a denk gelmişsin. Bizim buldugumuz dr haftada bir kanını alıp duruyordu en son isyan etmiş 3 dr değiştirmiştim. Meger makinesi varmış kan vermeye gerek yokmuş falan baya tramva atlatmıştım. Yani söylüyceğim o ki sütün yetiyorsa süte devam.
Şimdi bakıyorum eski fotolarına resmen 3 ay kapkara gibiymiş bebeğim sarılıktanstres yapma pozitif düşün sütün bol bol gelsin
Gözün aydın kuzum çok sevindim sağlıkla bol sütle büyüt bebişini çok şükürKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Canım içim rahatladı bugün araştırıp sizden de yorumlar gelince inşallah kısa sürede atlatırız bu durumu hepimizCanım buna anne sütü sarılığı diyorlar. O nedenle uzun sürüyor çünkü emziriyoruz. Ama pes etmek yok çişle atacak o değeri. Biz de aynı durumdayız hamdolsun toparladık sayılır ama hâlâ tam anlamıyla geçmedi. Doğumdan sonra benim yüzümü görseydin bildiğin sapsarı kesildim. Uzun sürecek ama geçecek canım, sabır
Ben de aynı durumdayım canım. Gebeliğim riskliydi, haftalarca hastanede yattım, operasyon geçirdim hiç bu kadar duygusal olmamıştım. Gebelik boyu ne birilerine trip attım ne bir şey aşerdim. Lohusalık üstüme çöktü resmen.Ah kızlar ya bugün lohusa hüznü geldi çöktü böğrüme, güler yüzle, sabırla, tevekkülle karşıladığımı sandığım ne varsa saatlerce ağlamak istedim hepsi için. Çok kırgın hissettim kendimi. Sonra azaldı. Öyle işte. Geliyor, deliyor ama geçiyor. Şükür geçiyor
Keşke numarası olsaydı gerçi yasak amabak şimdi birimiz arardık. İyi olduğunu düşünmek istiyorum. İnşallah yrın yazsın daDoğumdan önceki gün de yazmadı. Soru sormuştum operasyon kaçta diye, ona da cevap vermemişti :/
Canım maşallah sana ne güzel bir doğum darısı bize inşallah , Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Özür dileyerek soruyorum kusura bakma ama haftası iyi değil miydi doğduğunda.? Neden yoğun bakıma girdi?Doğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Yaa bide beni de sayın diodun doğurmayanlaraaKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Ben de aynı durumdayım canım. Gebeliğim riskliydi, haftalarca hastanede yattım, operasyon geçirdim hiç bu kadar duygusal olmamıştım. Gebelik boyu ne birilerine trip attım ne bir şey aşerdim. Lohusalık üstüme çöktü resmen.
Allah kolaylık versin bizesenin kuzulardan biri yanında değil ya onun da çok etkisi var Çabucak gelir inşallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?