2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Oğullarım iyiler çok şükür sağolun teyzeleri birisi yanımda diğeri hala küvözde kilosunu tamamlamayı bekliyor, emmesi, biberonla beslenmesi de evdekine göre daha zayıf bi haftası daha var insallah. Evdeki miniğimin bugün kontrolü vardı çok şükür yolundaymış herşey. Ama büyük kızımın adenovirüs olması mahvetti. Kendisi şimdi iyi bebeğe yaklaştırmıyoruz asla aynı odaya bile girmiyor ama bugün muayene eden sorumlu hoca ben bu durumu bilsem eve yollamazdım cocugu dedi cok da haklı ben nasıl böyle bi aymazlık yapıp cocugumu eve cıkarmayı kabul ettim aklım almıyor.
sapphire_silk oğluşlarınız nasıl? Yakın mı kavuşma zamanı?
Çok teşekkür ederim canım Hastane tipi makinelere baktık eşimle ama sadece İstanbul ve Ankara'da bulabildik.
Bekliyorum ki bebeğim biraz güçlensin de memeyi güçlü çeksin
Senin paşalar ne durumda?

Ben de cocuğumun suratına bakınca “e bunda pek Uras tipi yok” dedim ama elleme daha isim düşünemem
Benimki de belirsiz etraftan soruyorlar diyorum yüzüne bakınca karar vericem

Maşallah ne güzel bi doğum hikayesi, bekleyen herkese böylesi nasip olsun dünyaya gelişi gibi ömrü de güzelliklerle sürsün yavrunun şansı bahtı açık olsun hep

Gözün aydın darısı bize insallahKaç yıl geçti sezeryandan canım benim bide özel hastanemi tercih ettin normal doğumu istiyimuydun

Ya bende diğer çocuklarda isime karismadim çok fazla ama bu sefer eşimle anlaştık sonunda hadi bu sefer sen ne dersen o olsun dedi bu seferde ben karar veremiyorum en iyisi yüzünü görüp içime doğanı anlık vermek diye düşündümumarım hata yapmıyorumdur

Oh oh çok teşekkürler normal doğumsa bolca skuat tavsiyemdir. Sancılarda bile skuatla sakinleştim
Ayy maşallah çok sevindim çok güzel doğum olmuş hayırla sağlıkla büyütün inşallah
Öncesinde squat yapmış mıydınız sancı zamanı mı yaptınız? Oturup kalktınız mı sancı zamanı sürekli yoksa çöküp beklediniz mi? Açılma çok güzel hızlı olmuş darısı bizlere inşallah

Canım buna anne sütü sarılığı diyorlar. O nedenle uzun sürüyor çünkü emziriyoruz. Ama pes etmek yok çişle atacak o değeri. Biz de aynı durumdayız hamdolsun toparladık sayılır ama hâlâ tam anlamıyla geçmedi. Doğumdan sonra benim yüzümü görseydin bildiğin sapsarı kesildim. Uzun sürecek ama geçecek canım, sabır

Amin Allah razı olsun
Evet çok önceden 34-35 lerden başlamıştım squatlara. Bebeği resmen kanala gönderen bir hareket bu yğzden çok faydalı

Gözün aydın darısı bize insallahKaç yıl geçti sezeryandan canım benim bide özel hastanemi tercih ettin normal doğumu istiyimuydun
Allah razı olsun canım darısı size inşallah sezeryanden 3 sene geçti . Evet özelde yaptım. Normal doğumu kendim istiyordum evet . Doktorum hakkında tavsiyeler yorumlar filan güzeldi ama ssvd konusunda pek iç açıcı değildi açıkçası . Ama ben ilk kontrolde ssvd istediğimi söyledim . Şartlar uygun olursa neden olmasın ilkini normal doğurmuşsun dedi . Son ana kadar da hamdolsun ki destekleyici oldu . 36 da her şey iyi gidiyor ( preekalmsi riskim de vardı ayrıca ) doğurmak istermişim diye sordu . Ben de evet dedim . Sonra da bolca skuat hareket falan derken çok şükür nasip oldu

Ayy inşallah geçer kısa zamanda çok rahatladım bunuda okuyunca kuzum çok şükür tüm bebişler iyi sağlıklı olsun inşallah
Gözün aydın kuzum çok sevindim sağlıkla bol sütle büyüt bebişini çok şükür
Canım içim rahatladı bugün araştırıp sizden de yorumlar gelince inşallah kısa sürede atlatırız bu durumu hepimiz

Ben de aynı durumdayım canım. Gebeliğim riskliydi, haftalarca hastanede yattım, operasyon geçirdim hiç bu kadar duygusal olmamıştım. Gebelik boyu ne birilerine trip attım ne bir şey aşerdim. Lohusalık üstüme çöktü resmen.
Allah kolaylık versin bize senin kuzulardan biri yanında değil ya onun da çok etkisi var Çabucak gelir inşallah annesi

Canım maşallah sana ne güzel bir doğum darısı bize inşallah , Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Özür dileyerek soruyorum kusura bakma ama haftası iyi değil miydi doğduğunda.? Neden yoğun bakıma girdi?

Yaa bide beni de sayın diodun doğurmayanlaraa
Gözün aydın canım rabbim hep böyle iyi etsin
Sağlıkla güzellikle büyüt bebeğini

İnsallah canım bazen birikiyor birikiyor bi yerden patlak veriyor. Bu sefer geçeceğini bildiğimden daha sakinim Allahtan. Öbür kuzum da gelecek insallah biz de ola ki kızımdan virüs kaptıysak eğer diye korkudan giremiyoruz yogunbakıma bi sürü cocuk var diye göremedim de bugün. ona götürdüğümüz sütün de bi tanesi olduğu gibi çantaya dökülmüş iyice tuz biber oldu. Bi de evdeki minnağa hastalık bulaştırmamaya calısıyoruz resmen evde oğlumla ben karantinadayız o da cok sıktı beni. Allah beterinden saklasın sağlıkları yerinde olsun da hepsinin kuru butları dolunca ısırır unuturum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…