2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bende aynı şeyi yaşadım ve MelodiminEsi ne katılıyorum senin yavrularından biri yanında değil ya ona bu hüznün aynısını ben ameliyathaneden odama oğlumu görme umuduyla ağlayarak çıkarken yüzünü bile hatırlamazken onu yoğunbakıma aldıklarını öğrendiğimde yaşamıştım ve sütüm gitmesin diye ağlamamak için kendimi tuttum ailemin arkadaşlarımın beni teselli etme çabaları varken ben sadece ‘ama ben anne olduğumu hiç hissetmiyorum ‘ diye ağlamıştım odadaki herkeste ona ağlamıştı yani eve çıktık o hafta 2 kere daha yattıık hastaneye o aralarda ağlamamak için tuttum en son eve gelince 3 gün boyunca ağladım heralde o kadar doluydum ki.. benim ilk anneliğim ve onun minicikliği ona dokunmaktan korkar olmuştum ama daha yeni geçti öyle söyliyim.. umarım daha çabuk geçer. 40 gün bitince tamamen geçiyor diyorlar inşallah öyle olur hemencik büyür bebişlerimiz de yazın güzelce gezer tozar oynarız ya

Benim bebeğimin ismi de Alya olacak inşallah Zeynep Alya bizimki
Gülce de güzel hatta Gülse de güzel bir isim. Ama oyum Alya

Allah şifa versin tez zamanda her şey yoluna girsin inşallah mübarek ramazan gününde

Geçecek bitanem Allah'ın izniyle. Miss gibi ablalı kardeşli bir ailen oldu
Hepsi geride kalacak ben de kendimi böyle teselli ediyorum

40 güne kalmamıştı benim öncekinde bunda da kalmaz hiçbirmizinki insallah ben bu mevzuyu kapattım ama dilerim senin ve MelodiminEsi sizin diğer gebelikleriniz ve doğumlarınızda herşey çiçek gibi olur biraz da bi daha hamile olmayacağım diye üzülüyorum çünkü 3 çocuğu hallettim de 4. yü yapamayacağıma yanıyorum

Valla kuzum evde kocacım beni mi teselli etsin gözyaşımı silsin, bebeğin gazını mı çıkarsın şaşırdı kaldı adamcağız o kadar söyleyeyim
Allah güç kuvvet versin bizlere de bu durumu bizimle birlikte yaşamak zorunda olanlara da...

Ya ben bir de garip bir şekilde aşırı özlüyorum Dünü özlüyorum, doğum anını özlüyorum falan filan. O da çok etkili oluyor. Hani yenidoğan bebekler pek güzel olmaz bir şeye benzemez hele ele avuca gelsinler öyle sevilir diye bir algı varya o bebeğimle birlikte tamamen yıkıldı.
Dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum. Güzel de bir doğum hikayem olunca o anı da çok özlüyorum. Son gebeliğim dedin ya ordan geldi bunlar aklıma

Ayy maşallah sizin gibi sezeryan sonrası normal doğum yapmayı ne kadar çok istiyorum bilseniz çok maşallah size bebeğinize sağlık diliyorum hayırlı uzun ömrü olsun size de geçmiş olsun

Ayy bende başka istemiyorum Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin ve evlat sahibi olmak isteyen tüm çiftlere nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah evet benimde hem doğum öncesi 3 gün hastanede ve sonrasındaki 1 haftada eşim çok destek oldu ve doğum sonrasında diyo ki küveze gidiyor bebek diye kucağıma verdiklerinde sana ne söyleyeceğimi asla bilemedim hep onu düşündüm çok zordu dedi ee sonrasında da beni teselli etmesi falan ya ne bileyim geçti gitti diyelim hep daha güzel anılarımız kalsın akıllarımızda inşallah

Maşalllah canım yazdıklarını okudum çok şanslısın doktorun mükemmel allahım inşallah yardımcın olsun ve su gibi bir Doğum hikayen olsun sürecin öyle güzel ilerliyor ki doktorunda tam destek rabbim gönlüne göre nasip etsin dualarımız seninle
Ah o ıkınma hali ıkındıgımı sanarken asla becerememek o anlar geldi aklıma canım Benim için en zoru nedense o gibiydi
Maşallah ne güzel bir Doğum nasip etmiş rabbbim gözünüz aydın yavrunuzla birlikte mis kokulu bol sütlü günler olsun inşallah darısı biz bekleyenlere inşallahtavsiyelerinizi okudum bende 38 de başlayım diyordum ama geç mi olur 36 dayım squat başlasam iyi olacak o zaman
Sanırım kırılma noktası oluyor canım öncesinde epey stres sıkıntı yeterince yoruyor dayanıyor insan sonunda kırılma noktası evladın şuan en hassas noktan artık onunlada duyguların bırakıyor kendini eminim biliyorsundur ama yinede yazmak istedim bu süreçte inşirah süresi ruhuna şifa gibi gelecektir tavsiye ederim bolca dinleyin anne oğul
Hoşgeldin güzel anne diyip sana sarılıyorum çünkü bu özlem hep dağ gibi büyüyecek özleyeceksin hep bende kızım bebekken dünyanın en güzel yavrusu benim derdim öyle çünkü bizim için en güzeli daha ötesi yok Doğum hikayem kesikleri falan hiç unutmadım ama bak ona rağmen evlat tekrar istedim ah çenem düştü sanırım duygularımız benzer olunca paylaşmak istedim

Evet kesinlikle kırılma noktası Annelik ne muazzam şeymiş

Lelamor şimdi yoğunsndur ama cevaplarsan çok sevinirim benim bebe daha kanala bile girmemiş gün içerisinde nasıl hareketler yaptın acaba ne kadar süreyle bende bu hafta yapayım birşeyler belki gelir
kanal muayenesini ultrason ile mi yaptı doktorunuz? El ile ya da vajinal baktı mı? Olan herkese soruyorum yarın muayenem var ve kanala girmiş mi vajinal bakıcam dedi. Sezaryen olacağım için saçma geldi o sebeple soruyorum

38 haftamda nişanımın gelmesiyle acil gidince ilk kez o zaman bakılmıı açılma için ondan önce bakmamıştı ilk gebeliğimde bundanda henüz bakmadı 36 haftadayım Doğum başladığı zamma bakıyorlar genelde öncesindeyse bakanlar olur elbet ama benim duyduğum ve yaşadığım son ana kadar bakılmadığı riskli bi durum yoksa tabi

Efolis sağlıkla büyüsün inşallah canım gözün Aydın

Canım teşekkürler cevabın için. Benimde ilk gebeliğimde açılma ve çatı için kontrol edilmişti. Bu sefer doktorum kanala girdi mi diye bakmak istedi. Sezaryen olacağım içinde değişik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…