- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.521
Kızlar bende aynı şeyi yaşadım veAh kızlar ya bugün lohusa hüznü geldi çöktü böğrüme, güler yüzle, sabırla, tevekkülle karşıladığımı sandığım ne varsa saatlerce ağlamak istedim hepsi için. Çok kırgın hissettim kendimi. Sonra azaldı. Öyle işte. Geliyor, deliyor ama geçiyor. Şükür geçiyor
Ben de aynı durumdayım canım. Gebeliğim riskliydi, haftalarca hastanede yattım, operasyon geçirdim hiç bu kadar duygusal olmamıştım. Gebelik boyu ne birilerine trip attım ne bir şey aşerdim. Lohusalık üstüme çöktü resmen.
Allah kolaylık versin bizesenin kuzulardan biri yanında değil ya onun da çok etkisi var Çabucak gelir inşallah annesi
Benim bebeğimin ismi de Alya olacak inşallahKızlar biz hala isme karar veremedik. Bu ara iki isim arasında gidip geliyoruz. Oylarınızı bekliyoruz. Soyadımız Şimşek. Yanına koyup düşünürseniz memnun olurum
Alya: Yüksek yer, yükseklik, şeref.
Gülce: Güle benzeyen, gül gibi.
Allah şifa versin tez zamanda her şey yoluna girsin inşallah mübarek ramazan günündeDoğuranlar olmuş hayırlı olsun, doğurmak üzere olanlar da Rabbim kolaylıklar versin. Bizler hala hastanedeyiz. Yoğun bakımda... Sürecin böyle olacağı aklıma gelmezdi. 7 günlük olduk... Daha eve gidemedik. 10 gün kalacağız gibi. Bunun dışında başka sorunlar da var. Onları taburcu olduktan sonra bakacağız. Dualarınızı beklerim. Hamile olanın duası kabul olur derler. Şu süreçte korktuğumuz şeyler olmasın, bizi de dualarınız da anarsanız çok sevinirim.
Geçecek bitanem Allah'ın izniyle. Miss gibi ablalı kardeşli bir ailen olduİnsallah canımbazen birikiyor birikiyor bi yerden patlak veriyor. Bu sefer geçeceğini bildiğimden daha sakinim Allahtan. Öbür kuzum da gelecek insallah biz de ola ki kızımdan virüs kaptıysak eğer diye korkudan giremiyoruz yogunbakıma bi sürü cocuk var diye göremedim de bugün. ona götürdüğümüz sütün de bi tanesi olduğu gibi çantaya dökülmüş iyice tuz biber oldu. Bi de evdeki minnağa hastalık bulaştırmamaya calısıyoruz resmen evde oğlumla ben karantinadayız o da cok sıktı beni. Allah beterinden saklasın sağlıkları yerinde olsun da hepsinin kuru butları dolunca ısırır unuturum bunları
Kızlar bende aynı şeyi yaşadım veMelodiminEsi ne katılıyorum senin yavrularından biri yanında değil ya ona bu hüznün aynısını ben ameliyathaneden odama oğlumu görme umuduyla ağlayarak çıkarken yüzünü bile hatırlamazken onu yoğunbakıma aldıklarını öğrendiğimde yaşamıştım ve sütüm gitmesin diye ağlamamak için kendimi tuttum ailemin arkadaşlarımın beni teselli etme çabaları varken ben sadece ‘ama ben anne olduğumu hiç hissetmiyorum ‘ diye ağlamıştım odadaki herkeste ona ağlamıştı yani eve çıktık o hafta 2 kere daha yattıık hastaneye o aralarda ağlamamak için tuttum en son eve gelince 3 gün boyunca ağladım heralde o kadar doluydum ki.. benim ilk anneliğim ve onun minicikliği ona dokunmaktan korkar olmuştum ama daha yeni geçti öyle söyliyim.. umarım daha çabuk geçer. 40 gün bitince tamamen geçiyor diyorlar inşallah öyle olur hemencik büyür bebişlerimiz de yazın güzelce gezer tozar oynarız ya
Valla kuzum evde kocacım beni mi teselli etsin gözyaşımı silsin, bebeğin gazını mı çıkarsın şaşırdı kaldı adamcağız o kadar söyleyeyimKızlar bende aynı şeyi yaşadım veMelodiminEsi ne katılıyorum senin yavrularından biri yanında değil ya ona bu hüznün aynısını ben ameliyathaneden odama oğlumu görme umuduyla ağlayarak çıkarken yüzünü bile hatırlamazken onu yoğunbakıma aldıklarını öğrendiğimde yaşamıştım ve sütüm gitmesin diye ağlamamak için kendimi tuttum ailemin arkadaşlarımın beni teselli etme çabaları varken ben sadece ‘ama ben anne olduğumu hiç hissetmiyorum ‘ diye ağlamıştım odadaki herkeste ona ağlamıştı yani eve çıktık o hafta 2 kere daha yattıık hastaneye o aralarda ağlamamak için tuttum en son eve gelince 3 gün boyunca ağladım heralde o kadar doluydum ki.. benim ilk anneliğim ve onun minicikliği ona dokunmaktan korkar olmuştum ama daha yeni geçti öyle söyliyim.. umarım daha çabuk geçer. 40 gün bitince tamamen geçiyor diyorlar inşallah öyle olur hemencik büyür bebişlerimiz de yazın güzelce gezer tozar oynarız ya
Ya ben bir de garip bir şekilde aşırı özlüyorum40 güne kalmamıştı benim öncekinde bunda da kalmaz hiçbirmizinki insallahben bu mevzuyu kapattım ama dilerim senin ve MelodiminEsi sizin diğer gebelikleriniz ve doğumlarınızda herşey çiçek gibi olur biraz da bi daha hamile olmayacağım diye üzülüyorum çünkü 3 çocuğu hallettim de 4. yü yapamayacağıma yanıyorum
Ayy maşallah sizin gibi sezeryan sonrası normal doğum yapmayı ne kadar çok istiyorum bilseniz çok maşallah size bebeğinize sağlık diliyorum hayırlı uzun ömrü olsun size de geçmiş olsunKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Mamsel çay bir de bunu kullanıyorum canım bir de düzenli duşta masaj yapıyorum, sütüm arttı baya ama hangisi daha etkili oldu bilemiyorum tabikiFaydasını gördün mü peki canım?
Ayy bende başka istemiyorum Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin ve evlat sahibi olmak isteyen tüm çiftlere nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah40 güne kalmamıştı benim öncekinde bunda da kalmaz hiçbirmizinki insallahben bu mevzuyu kapattım ama dilerim senin ve MelodiminEsi sizin diğer gebelikleriniz ve doğumlarınızda herşey çiçek gibi olur biraz da bi daha hamile olmayacağım diye üzülüyorum çünkü 3 çocuğu hallettim de 4. yü yapamayacağıma yanıyorum
Valla kuzum evde kocacım beni mi teselli etsin gözyaşımı silsin, bebeğin gazını mı çıkarsın şaşırdı kaldı adamcağız o kadar söyleyeyim
Allah güç kuvvet versin bizlere de bu durumu bizimle birlikte yaşamak zorunda olanlara da...
Maşalllah canım yazdıklarını okudum çok şanslısın doktorun mükemmel allahım inşallah yardımcın olsun ve su gibi bir Doğum hikayen olsun sürecin öyle güzel ilerliyor ki doktorunda tam destek rabbim gönlüne göre nasip etsin dualarımız seninleKızlar normalmiş açılmayla birlikte olurmuş, bebek iyi hareketi iyi dedi, bu gece gelebilir dedi, şakır şakır kanama olmadığı sürece nişanmış bunlar, bana 3 saatte bir bilgi ver dedi, şimdi yatırıp suni vermek istemiyorum biraz daha evde bekle dedi
Ah o ıkınma hali ıkındıgımı sanarken asla becerememekÇok iyi canım helal olsun doktoruna
Hurma yanında da bulunsun çünkü kan şekerin vs düşüyor atarsın hemen ağzına. Dediği gibi beslenmeyi sakın ihmal etme sakın. Çünkü sana artık güç lazımBenim gibi ıkınırken yoruldum hocaaam deme sonra
Maşallah ne güzel bir Doğum nasip etmiş rabbbim gözünüz aydın yavrunuzla birlikte mis kokulu bol sütlü günler olsun inşallahKızlar , benim dün suyum geldi , gece sancılarım başladı. Sabah namazı vakti hastaneye geçtim 3 cm açıklıkla yatış yapıldı. 2 saate tam açıklık oldu ve sezeryan sonrası normal doğum yapabildim. Gece hastanede kaldım öğlen çıktım . Şimdi evimizdeyiz . Hamdolsun güzel bir doğumdu . Dikişler var ama iyi olucak onlar da . Bebeğim 3200kg 39+0 da doğdu
Sanırım kırılma noktası oluyor canım öncesinde epey stres sıkıntı yeterince yoruyor dayanıyor insan sonunda kırılma noktası evladın şuan en hassas noktan artık onunlada duyguların bırakıyor kendini eminim biliyorsundur ama yinede yazmak istedim bu süreçte inşirah süresi ruhuna şifa gibi gelecektir tavsiye ederim bolca dinleyin anne oğulBen de aynı durumdayım canım. Gebeliğim riskliydi, haftalarca hastanede yattım, operasyon geçirdim hiç bu kadar duygusal olmamıştım. Gebelik boyu ne birilerine trip attım ne bir şey aşerdim. Lohusalık üstüme çöktü resmen.
Allah kolaylık versin bizesenin kuzulardan biri yanında değil ya onun da çok etkisi var Çabucak gelir inşallah annesi
Hoşgeldin güzel anne diyip sana sarılıyorum çünkü bu özlem hep dağ gibi büyüyecek özleyeceksin hep bende kızım bebekken dünyanın en güzel yavrusu benim derdim öyle çünkü bizim için en güzeli daha ötesi yokYa ben bir de garip bir şekilde aşırı özlüyorumDünü özlüyorum, doğum anını özlüyorum falan filan. O da çok etkili oluyor. Hani yenidoğan bebekler pek güzel olmaz bir şeye benzemez hele ele avuca gelsinler öyle sevilir diye bir algı varya o bebeğimle birlikte tamamen yıkıldı.
Dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum. Güzel de bir doğum hikayem olunca o anı da çok özlüyorum. Son gebeliğim dedin ya ordan geldi bunlar aklıma
Evet kesinlikle kırılma noktasıAh o ıkınma hali ıkındıgımı sanarken asla becerememeko anlar geldi aklıma canım Benim için en zoru nedense o gibiydi
Sanırım kırılma noktası oluyor canım öncesinde epey stres sıkıntı yeterince yoruyor dayanıyor insan sonunda kırılma noktası evladın şuan en hassas noktan artık onunlada duyguların bırakıyor kendini eminim biliyorsundur ama yinede yazmak istedim bu süreçte inşirah süresi ruhuna şifa gibi gelecektir tavsiye ederim bolca dinleyin anne oğul
Hoşgeldin güzel anne diyip sana sarılıyorum çünkü bu özlem hep dağ gibi büyüyecek özleyeceksin hep bende kızım bebekken dünyanın en güzel yavrusu benim derdim öyle çünkü bizim için en güzeli daha ötesi yokDoğum hikayem kesikleri falan hiç unutmadım ama bak ona rağmen evlat tekrar istedim ah çenem düştü sanırım duygularımız benzer olunca paylaşmak istedim
kanal muayenesini ultrason ile mi yaptı doktorunuz? El ile ya da vajinal baktı mı? Olan herkese soruyorumLelamor şimdi yoğunsndur ama cevaplarsan çok sevinirim benim bebe daha kanala bile girmemiş gün içerisinde nasıl hareketler yaptın acaba ne kadar süreyle bende bu hafta yapayım birşeyler belki gelir
38 haftamda nişanımın gelmesiyle acil gidince ilk kez o zaman bakılmıı açılma için ondan önce bakmamıştı ilk gebeliğimde bundanda henüz bakmadı 36 haftadayım Doğum başladığı zamma bakıyorlar genelde öncesindeyse bakanlar olur elbet ama benim duyduğum ve yaşadığım son ana kadar bakılmadığı riskli bi durum yoksa tabikanal muayenesini ultrason ile mi yaptı doktorunuz? El ile ya da vajinal baktı mı? Olan herkese soruyorumyarın muayenem var ve kanala girmiş mi vajinal bakıcam dedi. Sezaryen olacağım için saçma geldi o sebeple soruyorum
Dün doğumum oldu çok şükür herşey yolunda kızlar tam 36+0da 3200 doğru meleğimiz… Şimdi sadece benim tansiyonumun normale dönmesi kaldı. Şimdilik hala riskli gebelik servisinde yatıyorum ama dünden beri kızımla annem yanımda şükürler olsunYüksek tansiyonla erken doğuma giren gebeler, sizde herşey ne zaman normale dönmüştü acaba?
İyiyim elhamdülillah hatta önümüzdeki birkaç yıl gelmeyeceğine inanmak üzereyimAmin inşallah sağolasın canımsen nasılsın?
Canım teşekkürler cevabın için. Benimde ilk gebeliğimde açılma ve çatı için kontrol edilmişti. Bu sefer doktorum kanala girdi mi diye bakmak istedi. Sezaryen olacağım içinde değişik geldi38 haftamda nişanımın gelmesiyle acil gidince ilk kez o zaman bakılmıı açılma için ondan önce bakmamıştı ilk gebeliğimde bundanda henüz bakmadı 36 haftadayım Doğum başladığı zamma bakıyorlar genelde öncesindeyse bakanlar olur elbet ama benim duyduğum ve yaşadığım son ana kadar bakılmadığı riskli bi durum yoksa tabi
Canım tutabiliyor musun kendi mi geliyorKızlar yaklaşık 10 dk dır şeffaf su gibi berrak işiyorum suyum olabilir mi lütfen gören yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?