2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yaklaşık 10 dk dır şeffaf su gibi berrak işiyorum suyum olabilir mi lütfen gören yazsın
Az önce internetten baktım pek bilgim yok şu hakkında ama sarı veya ıhlamur renginde olur diyor.Belkide çok su icmissinizdir.İciniz rahat etmezse yine de bir Dr görünün.

Günaydın hepinize evet gelen suyumdu kızlar 2 cm açıklık ve sancı ile yatış verdi doktor bugün kızım gelecek
Günaydın. İdrar yolundan gelen bi su değil miydi bebeğin suyu muymuş? Ben çok su içtiğimden çok fazla tuvalete çıkıyorum bazen berrak oluyor idrar. Yeni korku yükleniyor

Heyecanla telefonunu falan unutmuş olabilir evde. Bi arkadaşım böyle önemli durumlarda kesin telefonunu kaybeder unutur asla ulaşamazsın öyle bişeydir inşallah.
İnşallah öyledir
Günaydın. İdrar yolundan gelen bi su değil miydi bebeğin suyu muymuş? Ben çok su içtiğimden çok fazla tuvalete çıkıyorum bazen berrak oluyor idrar. Yeni korku yükleniyor
Bebeğin suyu olsa kesintisiz gelir tutamazsın. Seninki idrardır.

Benim de öyledir rengi açık olur çok su içtiğim de canım ama bu bildiğin beyaza dönük şeffaf hiç sarılığı olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…