- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.981
Ay yok ellerini de sevmesinler o elleri ağzına sokup emmeye çalışıyolar bebişlerAy yok ne kucağa vermesi! Kucak falan yok. Salonda yatağında yatarken gelip ellerini sevsinler yeter. Ben ona bile yaklaştırmasam mı diyorum hatta
Amin canım çok teşekkür ederim
Aynen içerde kalacak değilCanım bende bu psikolojiye girmiştim hiç öyle düşünme öyle bir vaktini biliyor ki o sen naparsan yap istediğin zamanda geliyor o saatten sonra istesende durmaz merak etme vakti geliyor benimki sat a göre 39+6 doktor tahminine göre 40 hafta üstünde doğdu
Çok teşekkür ederim canım❤Oyy gözünüz aydın maşallah hoşgeldi bebişler sefalar getirdişansları bahtları hep açık, sütleri bol olsun
Ziyaretçi derken, evde oğlumla ben karantinadayız resmen evin diğer fertleri odaya maskeyle giriyor, ben diğer odalara maskeyle çıkıyorumçünkü kızımda virütik bi hastalık var ve prematüreler için aşırı ağır seyredebiliyormuş. Ben de direk yok diyemem asla o yüzden eşime söyletiyorum o çok kolay der ya da bundan sonrası için her durumda kullanabileceğin altın cümleyi söyleyim sana “ doktor böyle söyledi”. En azından şu mevsim geçisi grip zamanı geçene kadar çok yakın olmayanlar, ne biliim olur ya lüzumsuz akrabaları uzak tutar
Ooh çok şükür topikcek ferahladık sayende
Ben maltanayı kızımda da kullanmıştım ama unutmuşum sen yazınca ben de şeftalilisini aldırmıştım, içimi güzel süt de artırıyor. @MelodiminEsi Ama ben nazlı sütlü, tripcan memeli birisi olduğum için solgar ın vitaminini aldım 2-3 gündür içiyorum ondan daha cok fayda gördüm. Sol memem küsmüştü misal, barıştık bugün sayesinde nihayet
Teşekkür ederimBi tane hazır sling getirdi arkadaşım amerika dan. Hem onu kullanıyorum hem de e bebekte satılan herkeste olan slingden var gri renkli hani. Markasını hatırlayamadım şimdi
Canım ankaradaysan ulusta İstanbul baharat var orada anne sütü artırıcı çay dediğinde veriyorlar paket şeklinde içindekilere alerjin varmıdır bilmiyorum kontrol etmelisin amaEmen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim Ben
Hayırlı olsun inşallah. Doğumu irmette mi yaptınız ? Doğum fiyatları nedir acababen çerkezköydeyim canım İrmet Hastanesi
Ay oranin sahipleri bizim tanidiklarimiz bende isteyimde getirsinler bi taneCanım ankaradaysan ulusta İstanbul baharat var orada anne sütü artırıcı çay dediğinde veriyorlar paket şeklinde içindekilere alerjin varmıdır bilmiyorum kontrol etmelisin ama
Çemen otu
Kimyon
Anason
Rezene bır iki tane daha olabilir hatırlayamıyorum şuanda da bakamıyorum ama ben kullanmıştım ve çok etkisini gördüm benim sütüm çok geç gelmişti ama bu çayla birlikte göğüslerim dolmuştu hatta çocuğa fazla gelmişti mastit olmuştumşimdide ne olur ne olmaz 1 paket aldım ins kimsenin de ihtiyacı olmaz
Protein odaklı beslen kuruyemislerin yeşilliklerin her zaman tüket emin ol o sut elbet gelecek
Teşekkürler canım❤K Kisgunesim22mammamia44
Kuzucuklarınız hoş geldisizin de evlatlarımızın da durumunun iyi olmasına çok sevindim. Hayırlı evlatlar olsunlar, kolay, rahat, huzurlu tadını doya doya çıkaracağınız hayatlarınız olsun inşallah amin
babyisloading canımsın senin de en son nst den bi bildirimin vardı, inşallah senin için de her şey yolundadır. Haberlerini bekliyorum.
M Masia rahatça, güzel sancılarla, her şeyin yolunda gittiği bir doğumun olur inşallah
Bizi de haberdar edin durumunuzdan
Evet canım sahurda nişan geldi öğlen arttı biraz daha nişan geldi gece 10 da da düzenli sancılar başladıCanım senin normal sancın mı geldi
Maşallah canım bekledin o kadar ve değdi kendi sancınla kavuşman ne güzel inşallah bizlerde de nasip olurEvet canım sahurda nişan geldi öğlen arttı biraz daha nişan geldi gece 10 da da düzenli sancılar başladı
Canım elbette üzülüyor insan ama şuan emin ellerdesiniz çok güzel bakıyorlar bebeğine orda ve iyileşip hemencik senin yanına gelecek öyle düşünHepinize teşekkür ederim kızlar Allahım hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
Bir gece birlikte geçirdikten sonra bırakmak zor geldi
Çok teşekkür ederim evet irmette yaptım doğumu ama benim özel sağlık sigortam var o yüzden para ödemedik doğuma. Ama duyduğum kadarıyla 11-13 bin arası bişeydi sanırımHayırlı olsun inşallah. Doğumu irmette mi yaptınız ? Doğum fiyatları nedir acaba
Aaaa solgarı denedin mi eğer benim dediğimse ve işe yaradıysa aşırı sevinirimOyy gözünüz aydın maşallah hoşgeldi bebişler sefalar getirdişansları bahtları hep açık, sütleri bol olsun
Ziyaretçi derken, evde oğlumla ben karantinadayız resmen evin diğer fertleri odaya maskeyle giriyor, ben diğer odalara maskeyle çıkıyorumçünkü kızımda virütik bi hastalık var ve prematüreler için aşırı ağır seyredebiliyormuş. Ben de direk yok diyemem asla o yüzden eşime söyletiyorum o çok kolay der ya da bundan sonrası için her durumda kullanabileceğin altın cümleyi söyleyim sana “ doktor böyle söyledi”. En azından şu mevsim geçisi grip zamanı geçene kadar çok yakın olmayanlar, ne biliim olur ya lüzumsuz akrabaları uzak tutar
Ooh çok şükür topikcek ferahladık sayende
Ben maltanayı kızımda da kullanmıştım ama unutmuşum sen yazınca ben de şeftalilisini aldırmıştım, içimi güzel süt de artırıyor. @MelodiminEsi Ama ben nazlı sütlü, tripcan memeli birisi olduğum için solgar ın vitaminini aldım 2-3 gündür içiyorum ondan daha cok fayda gördüm. Sol memem küsmüştü misal, barıştık bugün sayesinde nihayet
Bana bakıp moral bulabilirsin canım ya hiç sorun değilBende yaabide işin kötüsü daha başlarda kim sorsa derdim ki Ramazan in 15 ini görmem oruçta tutmuyorum bilmiyorum kaçıdir annemle eşim sahurda dio 15 oldu zaman geçiyor dedim çüşş yaaa 15i oldu da ben doğuramadm
Daha çok bakarız gibi hiç tık yok yaa
Ayy sen 3 gün benden ondesin bide bana moral oldun dicem senin moralin bozulacak
Sağlıkla gelsin beklerim diyorum sonra doğuranları gördükçe hele bide haftası benden daha geride olupta doğuranları görünce bi problem mi var acaba diye düşünmeye başladım
Hiç belirtin yok mu
Ben diğer şeylere çok bakamadım eşim arabada aşağıda beklediği için malum ulusAy oranin sahipleri bizim tanidiklarimiz bende isteyimde getirsinler bi tanekendi hazirladiklari dogal meme ucu kremi falanda var ondan verdiler gecen gun hamilelik basindada yag karisimi vermislerdi catlaklar icin lieraci bitirince yeni basladim o yaglara ne kadar faydali bilmiyorum ama dogal en azindan
İlk çocugum emiyordu ama sütdaha tam gelmediğinden karni hep açtı ağladı günlerce sonra mama verdim. Hata ettim. Bu kez mamayi alicam önden. Hemşireler vermeyin diyor ediyorsa ama iste aç kalıyorlar.Valla bence bebeğin durumuna göre değişir. Bazı bebeklerin emme gücü olmuyor mesela. Mama vermesek sarılık ihtimali artar, bebek aç30 cc bir anda çok gibi bana göre ama en doğrusunu doktor bilir. Toplam 60 cc yi dört öğüne bölseniz daha mantıklı gibi. Biz şuan bu şekilde yapıyoruz doktor önerisi ile.
Oğluma 6 numara külot bez pure baby kullandım. 2 kere şans verdim ama yok. Berbat bir ürün. Ne emiyor ne bişey 2. Çişte ortalık sidik oluyor. Bir daha asla almamBir de Pure Baby diye bir marka çıkmış kızlar tv'de reklamlarından gördüm 1 numarasından bir de ıslak mendillerinden aldım. deneyeceğim
Yeşil annenin doğal deterjanı ama deneyeyim olmadı başka marka canım sağolHangi deterjani kullanmistin canim? Gorumcemin oglude 2-3 gunlukken oyle oldu aklimiza gelmemisti hic dalin kullanmis kiyafetlere meger o yuzden olmus baska bi deterjani denedik hemen gecmisti kirmiziliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?