2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ay yok ne kucağa vermesi! Kucak falan yok. Salonda yatağında yatarken gelip ellerini sevsinler yeter. Ben ona bile yaklaştırmasam mı diyorum hatta
Ay yok ellerini de sevmesinler o elleri ağzına sokup emmeye çalışıyolar bebişler of çok başka bi durum bu ben oğlumda kafayı yemiştim makyajından, parfümüne yumuşatıcısına kadar rahatsız oluyordum gelenlerin

Aynen içerde kalacak değil Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin yeter.. içerde durumu iyiyse ellesmemek en güzeli içerde gelişimi iyice tamamlanıyor sonuçta.. doğduktan sonra ekmeğini yersiniz fazla fazla

Çok teşekkür ederim canım❤

Emen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim Ben
Canım ankaradaysan ulusta İstanbul baharat var orada anne sütü artırıcı çay dediğinde veriyorlar paket şeklinde içindekilere alerjin varmıdır bilmiyorum kontrol etmelisin ama
Çemen otu
Kimyon
Anason
Rezene bır iki tane daha olabilir hatırlayamıyorum şuanda da bakamıyorum ama ben kullanmıştım ve çok etkisini gördüm benim sütüm çok geç gelmişti ama bu çayla birlikte göğüslerim dolmuştu hatta çocuğa fazla gelmişti mastit olmuştum şimdide ne olur ne olmaz 1 paket aldım ins kimsenin de ihtiyacı olmaz
Protein odaklı beslen kuruyemislerin yeşilliklerin her zaman tüket emin ol o sut elbet gelecek

Ay oranin sahipleri bizim tanidiklarimiz bende isteyimde getirsinler bi tane kendi hazirladiklari dogal meme ucu kremi falanda var ondan verdiler gecen gun hamilelik basindada yag karisimi vermislerdi catlaklar icin lieraci bitirince yeni basladim o yaglara ne kadar faydali bilmiyorum ama dogal en azindan

K Kisgunesim22 mammamia44
Kuzucuklarınız hoş geldi sizin de evlatlarımızın da durumunun iyi olmasına çok sevindim. Hayırlı evlatlar olsunlar, kolay, rahat, huzurlu tadını doya doya çıkaracağınız hayatlarınız olsun inşallah amin
babyisloading canımsın senin de en son nst den bi bildirimin vardı, inşallah senin için de her şey yolundadır. Haberlerini bekliyorum.
M Masia rahatça, güzel sancılarla, her şeyin yolunda gittiği bir doğumun olur inşallah
Bizi de haberdar edin durumunuzdan

Teşekkürler canım❤

Hepinize teşekkür ederim kızlar Allahım hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
Bir gece birlikte geçirdikten sonra bırakmak zor geldi
Canım elbette üzülüyor insan ama şuan emin ellerdesiniz çok güzel bakıyorlar bebeğine orda ve iyileşip hemencik senin yanına gelecek öyle düşün ben ameliyathanede 1 kez gördüm öptüm ve odada görücek sevinciyle odaya gidip oğlumu yoğun bakıma aldıklarını öğrendim çok üzülmüştüm 2 gün sonra ilk kez kucağıma alıp koklayabildim ama sonra hiç ayrılmadık iyileşip gelmişti sonu güzel olacak sabret üzülme dinlen güzelce sütünde bol bol gelsin
Hayırlı olsun inşallah. Doğumu irmette mi yaptınız ? Doğum fiyatları nedir acaba
Çok teşekkür ederim evet irmette yaptım doğumu ama benim özel sağlık sigortam var o yüzden para ödemedik doğuma. Ama duyduğum kadarıyla 11-13 bin arası bişeydi sanırım

Aaaa solgarı denedin mi eğer benim dediğimse ve işe yaradıysa aşırı sevinirim

Bana bakıp moral bulabilirsin canım ya hiç sorun değil evet ben de benden sonra doğurması gerekenler doğurdukça bi durun sıra bende demek istiyorum da işte sırası yok bu işin.. hiç belirtim yok.. hiç belirtisiz bi anda doğuran da çok var, o yüzden biraz rahatım.. sen de rahat ol kuzum, onlar biliyor be zaman gelmeleri gerektiğini akışına bırak..

Ben diğer şeylere çok bakamadım eşim arabada aşağıda beklediği için malum ulus 2. Çocukta macununu falan almıştım ama bana çayı daha pratik etkili geldi nedendir bilmem normal çay yerine kahvaltida bunu yapıp içiyordum macunu unutuyordum yada bana öyle hissettirdi 2.de sütüm kendinden geldiği için öyle düşündürdü ama ebebektekiler kutu içeceği en azından bu daha doğal maliyeti daha uygundur hemdeben içindeki rezene anasonn ve kimyondan sebep uzun müddet kullandım 2 3 gün kullanıp birakmadim maliyetini o yuzden önemsiyorum kimyonu vs gazı için iyi gelebilir.. denk mi geldi bilmiyorum yine gazı rahat cikiyodu (2. Çocukta fazla kullanmadım oda çok gazlı değildi ama reflusu vardı )
Denk mi geldi yoksa etkisi varmı yorumlamak cok zor sadece çaresizlik deneme yanılma yöntemi

Kızlar bana dua edinKac gündür fıtığıma baskı yapıyor kuzum uyandigimdan iftara kadar bacağım delirtiyordu.Ebeye söyledim dün birseyelr yapalım diye zaten neredeyse hergun akıntın varmı diye arayıp soruyordu.Agri için sabredeceksin dedi hiçbir Dr fıtık birsey yapamıyormus.Bu akşama mideme ağrılar girdi ilk üsttüm sandım ama nadirende olsa karnıma vuruyor çok hafif birde belimde ağrı başladı birde o akıntı dediği şey sanriim M Masia tarif ettiği gibi şeffaf jolemsi birşeymis. Evin içinde yürüyüp duruyorum yarın sabah bı yürüyüşe çıkacağım.İnsaallah doğru sinyallerdir

İlk çocugum emiyordu ama sütdaha tam gelmediğinden karni hep açtı ağladı günlerce sonra mama verdim. Hata ettim. Bu kez mamayi alicam önden. Hemşireler vermeyin diyor ediyorsa ama iste aç kalıyorlar.

Bir de Pure Baby diye bir marka çıkmış kızlar tv'de reklamlarından gördüm 1 numarasından bir de ıslak mendillerinden aldım. deneyeceğim
Oğluma 6 numara külot bez pure baby kullandım. 2 kere şans verdim ama yok. Berbat bir ürün. Ne emiyor ne bişey 2. Çişte ortalık sidik oluyor. Bir daha asla almam

Hangi deterjani kullanmistin canim? Gorumcemin oglude 2-3 gunlukken oyle oldu aklimiza gelmemisti hic dalin kullanmis kiyafetlere meger o yuzden olmus baska bi deterjani denedik hemen gecmisti kirmiziliklar
Yeşil annenin doğal deterjanı ama deneyeyim olmadı başka marka canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…