2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bi ben doguramadım suniye mecbur kalırım diye korkuyorum
Canım bende bu psikolojiye girmiştim hiç öyle düşünme öyle bir vaktini biliyor ki o sen naparsan yap istediğin zamanda geliyor o saatten sonra istesende durmaz merak etme vakti geliyor benimki sat a göre 39+6 doktor tahminine göre 40 hafta üstünde doğdu

Oyy gözünüz aydın maşallah hoşgeldi bebişler sefalar getirdi şansları bahtları hep açık, sütleri bol olsun
Kızlarrr ben doğum yaptım. Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.

Ziyaretçi derken, evde oğlumla ben karantinadayız resmen evin diğer fertleri odaya maskeyle giriyor, ben diğer odalara maskeyle çıkıyorum çünkü kızımda virütik bi hastalık var ve prematüreler için aşırı ağır seyredebiliyormuş. Ben de direk yok diyemem asla o yüzden eşime söyletiyorum o çok kolay der ya da bundan sonrası için her durumda kullanabileceğin altın cümleyi söyleyim sana “ doktor böyle söyledi”. En azından şu mevsim geçisi grip zamanı geçene kadar çok yakın olmayanlar, ne biliim olur ya lüzumsuz akrabaları uzak tutar

Ooh çok şükür topikcek ferahladık sayende

Ben maltanayı kızımda da kullanmıştım ama unutmuşum sen yazınca ben de şeftalilisini aldırmıştım, içimi güzel süt de artırıyor. MelodiminEsi Ama ben nazlı sütlü, tripcan memeli birisi olduğum için solgar ın vitaminini aldım 2-3 gündür içiyorum ondan daha cok fayda gördüm. Sol memem küsmüştü misal, barıştık bugün sayesinde nihayet

Ben de Kemal Sunal'ın camekanın ardından kızarmış tavuğa baktığı gibi bakıyorum doğumu olanlara, nişanı gelenlere
Bende yaa bide işin kötüsü daha başlarda kim sorsa derdim ki Ramazan in 15 ini görmem oruçta tutmuyorum bilmiyorum kaçıdir annemle eşim sahurda dio 15 oldu zaman geçiyor dedim çüşş yaaa 15i oldu da ben doğuramadm
Doğuranlara bakarken biz Rprnn @kayramberamveram @woodhousemma
Canım sen yarın mı yatış yapıyosun @Pavillondevendome
Daha çok bakarız gibi hiç tık yok yaa
Ben de bekliyorum
Ayy sen 3 gün benden ondesin bide bana moral oldun dicem senin moralin bozulacak
Sağlıkla gelsin beklerim diyorum sonra doğuranları gördükçe hele bide haftası benden daha geride olupta doğuranları görünce bi problem mi var acaba diye düşünmeye başladım
Hiç belirtin yok mu

Haklısın, sen tam normal gününe göre doğurdun ama maşallah tam gününde 4 günüm var senin gibi olur diye düşünüyorum inşallah öyle sağlıklı kolay olur
Şimdi nasılsınız

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini daha çok yeni o yüzden normal yarından sonra grlmeye başlar strese sokma kendini bol su iç bakalım

Canım senin normal sancın mı geldi

Bi tane hazır sling getirdi arkadaşım amerika dan. Hem onu kullanıyorum hem de e bebekte satılan herkeste olan slingden var gri renkli hani. Markasını hatırlayamadım şimdi

Emen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim Ben
Kuzum en doğru bilgiyi çocuk doktorun verir. Bana da çekiyor gelen yeter dediler çocuk sarılık oldu. Baştan takviye vermediğime pişmanım.
Aman bir ben fayda göremedim küsüşüp kalıcam ikisiyle de
Kendim elle sıkınca süt geliyor. Sağma makinesine gelmiyor. Bebek küçük çekemiyor. Bilmiyorum valla bunalımdayım.

Yarın bakayım canım teşekkür ederim
Canım bahsettiğin şeyleri aynen ben de yaşıyorum uyandırmakta o kadar zorlanıyorum ki dediğin gibi mamayla alakalı belki de. Ben de bi deneyeyim çok sağol inşallah en kısa sürede toparlanır kiloları da

Valla gelen gelsin ama kucağa vermek istemiyorum ya bana geliyor ki kendi anneme babama bile vermek istemiyorum. Sonra farklı düşüneceğim kesin ama koruma icgudumuz.
Ay yok ne kucağa vermesi! Kucak falan yok. Salonda yatağında yatarken gelip ellerini sevsinler yeter. Ben ona bile yaklaştırmasam mı diyorum hatta

Kızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştı şimdi korkmaya başladım işte
Hadi gozun aydiiinn nisan gelince hemen baslamayabiliyor dogum korkma ama olsun istiyorsan hizlandirici hareketler yap biraz kac haftaliksin suan tam olarak

Sağlıkla büyüsün, tez zamanda tanınıza gelir umarım
Kızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştı şimdi korkmaya başladım işte
O kadar temizlik yapmandan belliydi evde sancı gelmesini bekliceksin heralde di mi?

Evet benim de tuvaletimi yaparkenki ağrı çok sonra geçti maalesef hatta sırf bu yüzden doktora mı gitsem diye düşündüm ama geçti. Tuvalete oturmak istemedim resmen çok kötüydü bak şimdi burada görünce hatırladım. Silmişim hafızamdan resmen. Geçiyor ama biraz zamana ihtiyaç var

Hadi gozun aydiiinn nisan gelince hemen baslamayabiliyor dogum korkma ama olsun istiyorsan hizlandirici hareketler yap biraz kac haftaliksin suan tam olarak
Yarım saat sonra 37+6 olacak bi iki squat vs yaptım ama çokta zorlamadım yarında ağrı gelmezse ciddi ciddi başlarım

Tansiyon cok yordu gercekten benide hemen dogurup kilo verip eski halime gelmek istiyorum bende

Valla doktor gördü normal dedi bende anlamadım cildi hassas dedi beyaz tenli
Hangi deterjani kullanmistin canim? Gorumcemin oglude 2-3 gunlukken oyle oldu aklimiza gelmemisti hic dalin kullanmis kiyafetlere meger o yuzden olmus baska bi deterjani denedik hemen gecmisti kirmiziliklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…