- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.961
Ben de bekliyorumBi ben doguramadımsuniye mecbur kalırım diye korkuyorum
Amin inşallah benim doğuma 11 gün korkumu heyecan mı endişe mi neyi yaşayacağımı bilemiyorumİnşallah ya aminciddi ciddi korkmaya başladım ama hayırlısıyla hepimiz inşallah sağ salim doğumlar yaşayalım
Canım bende bu psikolojiye girmiştim hiç öyle düşünme öyle bir vaktini biliyor ki o sen naparsan yap istediğin zamanda geliyor o saatten sonra istesende durmaz merak etme vakti geliyor benimki sat a göre 39+6 doktor tahminine göre 40 hafta üstünde doğduBi ben doguramadımsuniye mecbur kalırım diye korkuyorum
Kızlarrr ben doğum yaptım.Çok güzeldi, anlatıcam mutlaka bebişi biraz seveyim. 37+2’de 2980 gr, 48 cm. Normal doğumdan korkmayın bacılar, çok güzel geçti. Öpüyorum sizleri.
Kızlar dogumum oldu spinal sezaryen ile. Bebeğim çok minnak ama çok tatlı ve sağlığı yerinde çok şükür. Şuan yanımdaAmeliyat güzel geçti şimdi biraz ameliyat yerim yanmaya başladı bakalım inşallah ben de çabuk toparlarım
Bir de sorum var doğum yapan arkadaşlar. Ne zaman ziyaretçi kabul etmeye başladınız? Yani arkadaslarim falan gelmek görmek istiyorlar. Ben de şu an istemem kimseyi diye düşünüyorum ama o zamanki psikolojide nasıl olurum bilmiyorum. En azından 15 20 günlük olsa mi diyorum. Çünkü kucaklarına almak isteyecekler kesin. Düşündükçe biraz panik oluyorum nasıl yok derim diye.
Evveett kızlar @VivaLaJuicy ya ulaştım. Herşey yolundaymış. Aşırı yoğunluktan yazamamış. Bugün yarın düşünüyorum yazmayı dedi. Endişelerinizi ilettim üzüldü endişe ettirdiği için. Bebek te kendisi de gayet sağlıklılarmış . Hepinize selam söyledi.buraya en kıza zamanda yazacağını söyledi.
Kuzum ben hastanedeki 3. Günümde sütüm çok az gelince baştan beri, hemşirelere sordum ne içeyim diye onlardan biride kendisinin migrostaki maltana içeceğini aldığını ve sütünün arttığını söyledi. Ananaslısını aldırdım ben 3 tane ondan içtim toplamda 2 gün boyunca. Sonra çok şükür sütüm arttı bebişe fazla geldi sağıp dolaba koyuyordum ememiyor tam diye o günden beri hiçbirşey içmedim takviye şükür aynı seviyede ilerliyor sütüm. Ama bol su içiyorum. Zaten hemşirede öyle dedi bol su bol dinlenme yeterli hiç öyle helva tatlı flan girmeyin dedi. Birde gaz yapıcı şeyler yemiyorum süt ürünleri tüketmiyorum falan. Şu maltana yı bir aldır dene istersen kuzum. Burda daha öncede söyledim alıp deneyen faydasını gören var mı kızlar ?
Bende yaaBen de Kemal Sunal'ın camekanın ardından kızarmış tavuğa baktığı gibi bakıyorum doğumu olanlara, nişanı gelenlere
Daha çok bakarız gibi hiç tık yok yaaDoğuranlara bakarken bizRprnn @kayramberamveram @woodhousemma
Canım sen yarın mı yatış yapıyosun @Pavillondevendome
Ayy sen 3 gün benden ondesin bide bana moral oldun dicem senin moralin bozulacakBen de bekliyorum
Haklısın, sen tam normal gününe göre doğurdun ama maşallah tam gününde 4 günüm var senin gibi olur diye düşünüyorum inşallah öyle sağlıklı kolay olurCanım bende bu psikolojiye girmiştim hiç öyle düşünme öyle bir vaktini biliyor ki o sen naparsan yap istediğin zamanda geliyor o saatten sonra istesende durmaz merak etme vakti geliyor benimki sat a göre 39+6 doktor tahminine göre 40 hafta üstünde doğdu
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniBen dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
Canım senin normal sancın mı geldiCanım bende bu psikolojiye girmiştim hiç öyle düşünme öyle bir vaktini biliyor ki o sen naparsan yap istediğin zamanda geliyor o saatten sonra istesende durmaz merak etme vakti geliyor benimki sat a göre 39+6 doktor tahminine göre 40 hafta üstünde doğdu
Bi tane hazır sling getirdi arkadaşım amerika dan. Hem onu kullanıyorum hem de e bebekte satılan herkeste olan slingden var gri renkli hani. Markasını hatırlayamadım şimdiSling hangi marka kullanıyorsun canım
Benim sancılarım sizin anlattınız gibi değilde bi anda karnım sertleşiyor göğsüm daralıyor kasığıma ağrı sızı giriyor ve kısa süre sonra gevşiyor bu Doğum başladığında belirli bir düzen ve sürede geliyor benim şimdi düzensiz bazen sık bazen az seyrediyor
Gözün aydın ne güzel sağ Salim kavuşmuşsunuz maşallah
Kuzum en doğru bilgiyi çocuk doktorun verir. Bana da çekiyor gelen yeter dediler çocuk sarılık oldu. Baştan takviye vermediğime pişmanım.Emen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim Ben
Aman bir ben fayda göremedim küsüşüp kalıcam ikisiyle deBen maltanayı kızımda da kullanmıştım ama unutmuşum sen yazınca ben de şeftalilisini aldırmıştım, içimi güzel süt de artırıyor.MelodiminEsi Ama ben nazlı sütlü, tripcan memeli birisi olduğum için solgar ın vitaminini aldım 2-3 gündür içiyorum ondan daha cok fayda gördüm. Sol memem küsmüştü misal, barıştık bugün sayesinde nihayet
Yarın bakayım canım teşekkür ederim
Canım bahsettiğin şeyleri aynen ben de yaşıyorum uyandırmakta o kadar zorlanıyorum ki dediğin gibi mamayla alakalı belki de. Ben de bi deneyeyim çok sağol inşallah en kısa sürede toparlanır kiloları davirgovirgo bize de her emzirme sonrası 30 cc mama dediler. Benim oğlum da zayıf doğdu. Mamayı verince çocuk kendinden geçiyor üç dört saat uyandıramıyorsun. Altını açıyoruz, üstünü çıkarıyoruz anca öyle uyanıyor memede çok az süre kalıyor. Yani bildiğin mama çocuğu komaya soktu.
Bu durum çok canımı sıktı ve şu son iki gündür sadece iki öğün mama verdim. Çocuğum hep uyanık, aktif ve istediği an emiyor. O emdikçe sütüm geliyor hamdolsun. Online emzirme danışmanlığı hizmeti satın aldım henüz başlamadık ama onun da işe yarayacağını düşünüyorum.
Bugün doktor kilosunu beğendi, mama öğün sayısını yarıya düşürdü. İkinci aya mamasız gireceğiz inşallah dedi.
Bir haftada epey toparlar emin ol, üzülme. Ama bir bak bakalım benimki gibi mi olacak senin bebeğin de. Biz de aynı mamayı kullandık.
Ay yok ne kucağa vermesi! Kucak falan yok. Salonda yatağında yatarken gelip ellerini sevsinler yeter. Ben ona bile yaklaştırmasam mı diyorum hattaValla gelen gelsin ama kucağa vermek istemiyorum yabana geliyor ki kendi anneme babama bile vermek istemiyorum. Sonra farklı düşüneceğim kesin ama koruma icgudumuz.
Hadi gozun aydiiinn nisan gelince hemen baslamayabiliyor dogum korkma ama olsun istiyorsan hizlandirici hareketler yap birazKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
Sağlıkla büyüsün, tez zamanda tanınıza gelir umarımBen dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
O kadar temizlik yapmandan belliydiKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
Evet benim de tuvaletimi yaparkenki ağrı çok sonra geçti maalesefKizlar sezeryan olali 10 gun oldu ama bende hala gaz sancisi var benim durumumda olan varmi buyuk tuvaletjmi yaparken cok agrim oluyo gaz sancisi mahvetti beni bide hergun bas agrisi cekiyorum uykusuzluktan da olabilir bilemiyorum ama bas agrisi kasik agrisi gaz sancisi mahvetti beni
Yarım saat sonra 37+6 olacakHadi gozun aydiiinn nisan gelince hemen baslamayabiliyor dogum korkma ama olsun istiyorsan hizlandirici hareketler yap birazkac haftaliksin suan tam olarak
He ya vallaO kadar temizlik yapmandan belliydievde sancı gelmesini bekliceksin heralde di mi?
Tansiyon cok yordu gercekten benide hemen dogurup kilo verip eski halime gelmek istiyorum bendeDoğum yakındır diyordum ki :))
Hadi gözünüz aydın, sağlıkla gelsin minik
benin için de benzer hisler, bu zamana geldik şükür ama yorucu oldu artık...yok serklaj yok tansiyon yok çarpıntı.. yatmaktan çok kilo aldım ve hantallaştım, Ekim başından beri yere paralel hayat...miniğim doğsun hareketlenmek için sabırsızlanıyorum, hepimize sabır sağlıkla kavuşalım sevgilipank
Hangi deterjani kullanmistin canim? Gorumcemin oglude 2-3 gunlukken oyle oldu aklimiza gelmemisti hic dalin kullanmis kiyafetlere meger o yuzden olmus baska bi deterjani denedik hemen gecmisti kirmiziliklarValla doktor gördü normal dedi bende anlamadım cildi hassas dedi beyaz tenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?