- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #34.941
Cnm bebek nasi isilik oldi aşırı sıcaktan olmuyormuydu? 10cu günümde anca dogru durust sütüm geliyo rahatla cnm stres yapma hersey zamanla oturacakKızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Uzun zaman olduysa bı acile mi görünsen.En iyi ihtimalle için rahatlarKizlar karnimin icinde cok feci bi aci hissi var kasilma yada agri gibi degil bildiginiz aci sanki icte bisey yirtildida aciyomus gibi doktorumda seminer icin istanbula gitmis yarin gelecekmis zaten yarin aksam randevum vardi bekleyim yarina kadar diyorum ama ilk kez boyle bisey oldu asiri aciyo varmi boyle bisey yasayan
Gaz sancısı gibi bişey olabilir mi? Benimde karnım bi yere hafif dahi değse çok acıyor ama dururken değil.
Benim karnımın üst kısımları acıyor meme altında kalan kısımları gibi, dönerken bilhassa yada oturup kalkarken, yataktan doğrulmaya çalışırken vs.. bugün bunu yazacaktım vazgeçtim siz yazdınız..çok gergin kocaman karnım ondan sanırım...pazartesi operasyon var sanki zor dayanıyorum, iyice zor oldu hareketler
Gaz yada yine kum sancisi gibi dusunuyorum tuvaletimi yaparken cok canim yandi su son 1 haftamida bir gecirseydim allahin izniyle vallahi mahvoldum artikUzun zaman olduysa bı acile mi görünsen.En iyi ihtimalle için rahatlar
2 güne guzel haberlerini alırızKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
Güzel doğum haberlerini bekliyoruz yarın akşama doğurursun hissediyorum hayırlı doğumlarKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
İnşallah dua edin2 güne guzel haberlerini alırızhadi hayırlısı Canm inşallah herşey çok kolay olur
İnşallah ya aminGüzel doğum haberlerini bekliyoruz yarın akşama doğurursun hissediyorum hayırlı doğumlar
Aynı gündeyizBen 38 5 teyim canım. Sancı çok şiddetli hissetmiyorum. Ama biraz karnım belim ağrıyor. İnşallah mudahalesiz dogururum valla tek derdim o.
Hadi İnşallahİnşallah dua edinbende öyle diyordum ama bi anda geldi nişan. Seninde öyle olur bence.
Doğum yakındır diyordum ki :))Benim karnımda tam tersi oldu gevşedi gibi. Karnım çok aşağı indi mide kısmım tamamen boşaldı çukurlaşıyor gibi hatta. Ama hiç ağrım yok henüz.
Hadi gözünüz aydın, sağlıkla gelsin minikKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
benin için de benzer hisler, bu zamana geldik şükür ama yorucu oldu artık...yok serklaj yok tansiyon yok çarpıntı.. yatmaktan çok kilo aldım ve hantallaştım, Ekim başından beri yere paralel hayat...miniğim doğsun hareketlenmek için sabırsızlanıyorum, hepimize sabır sağlıkla kavuşalım sevgiliGaz yada yine kum sancisi gibi dusunuyorum tuvaletimi yaparken cok canim yandi su son 1 haftamida bir gecirseydim allahin izniyle vallahi mahvoldum artik
Ben de Kemal Sunal'ın camekanın ardından kızarmış tavuğa baktığı gibi bakıyorum doğumu olanlara, nişanı gelenlereBi ben doguramadımsuniye mecbur kalırım diye korkuyorum
Hayırlısı inşaallah ağrısız acısız sağ salim hızlıca kavuş yavrunaKızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştışimdi korkmaya başladım işte
Ay geçen gün ben de aynı ishal oldum afedersiniz ama nasıl ishal çiş gibiEvet bende ishal ve kusma olduğu ertesi günü dogurmustum.Bu sefer fitik olduğu için doğum ağrısını çözemeyecegim galiba
Emen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim BenValla bence bebeğin durumuna göre değişir. Bazı bebeklerin emme gücü olmuyor mesela. Mama vermesek sarılık ihtimali artar, bebek aç30 cc bir anda çok gibi bana göre ama en doğrusunu doktor bilir. Toplam 60 cc yi dört öğüne bölseniz daha mantıklı gibi. Biz şuan bu şekilde yapıyoruz doktor önerisi ile.
Valla doktor gördü normal dedi bende anlamadım cildi hassas dedi beyaz tenliCnm bebek nasi isilik oldi aşırı sıcaktan olmuyormuydu? 10cu günümde anca dogru durust sütüm geliyo rahatla cnm stres yapma hersey zamanla oturacak
Amin inşallah hepimizHayırlısı inşaallah ağrısız acısız sağ salim hızlıca kavuş yavruna
Doğuranlara bakarken bizBen de Kemal Sunal'ın camekanın ardından kızarmış tavuğa baktığı gibi bakıyorum doğumu olanlara, nişanı gelenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?