2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sütüm yetmiyor, bebek isilik oldu, mama aldım mecbur idrarda kan var çünküHemşireler baktı sütün var diyor, emiyorda ama yetmiyor kilosu iyi diye
Cnm bebek nasi isilik oldi aşırı sıcaktan olmuyormuydu? 10cu günümde anca dogru durust sütüm geliyo rahatla cnm stres yapma hersey zamanla oturacak

Uzun zaman olduysa bı acile mi görünsen.En iyi ihtimalle için rahatlar

K
Gaz sancısı gibi bişey olabilir mi? Benimde karnım bi yere hafif dahi değse çok acıyor ama dururken değil.
Uzun zaman olduysa bı acile mi görünsen.En iyi ihtimalle için rahatlar
Gaz yada yine kum sancisi gibi dusunuyorum tuvaletimi yaparken cok canim yandi su son 1 haftamida bir gecirseydim allahin izniyle vallahi mahvoldum artik

Kızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştı şimdi korkmaya başladım işte
Güzel doğum haberlerini bekliyoruz yarın akşama doğurursun hissediyorum hayırlı doğumlar

Benim karnımda tam tersi oldu gevşedi gibi. Karnım çok aşağı indi mide kısmım tamamen boşaldı çukurlaşıyor gibi hatta. Ama hiç ağrım yok henüz.
Doğum yakındır diyordum ki :))
Kızlar kesin nişan geldi. Ağrım olmayınca acaba demiştim ama az önce peçeteye epey büyük açık pembe kahve arası şeffaf bişey bulaştı şimdi korkmaya başladım işte
Hadi gözünüz aydın, sağlıkla gelsin minik
Gaz yada yine kum sancisi gibi dusunuyorum tuvaletimi yaparken cok canim yandi su son 1 haftamida bir gecirseydim allahin izniyle vallahi mahvoldum artik
benin için de benzer hisler, bu zamana geldik şükür ama yorucu oldu artık...yok serklaj yok tansiyon yok çarpıntı.. yatmaktan çok kilo aldım ve hantallaştım, Ekim başından beri yere paralel hayat...miniğim doğsun hareketlenmek için sabırsızlanıyorum, hepimize sabır sağlıkla kavuşalım sevgili pank

Hayırlısı inşaallah ağrısız acısız sağ salim hızlıca kavuş yavruna

Evet bende ishal ve kusma olduğu ertesi günü dogurmustum.Bu sefer fitik olduğu için doğum ağrısını çözemeyecegim galiba
Ay geçen gün ben de aynı ishal oldum afedersiniz ama nasıl ishal çiş gibi aha dedim bagırsak yumuşaması bebe geliyor kustum bi de heyecanla kalkıp çantayı kontrol ettim akşamına kabız oldum. Üç gün böyle devam etti sabah ishal akşam kabız bu ne saçma bi bünye arkadaş

Emen bebeğe ne kadar takviye gıda vereceğim Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…