2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah işinin ehli doktor bulursunuz, benim o taraflar hakkında bilgim yok maalesef. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Gözün aydın canım Sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsün yavrun
Ne güzel bir hikaye maşAllah ikinize de canım Sağlıcakla bol anne sütüyle büyüsün yavrun

Canım sanırım epidural güzel birşey çünkü ben 6 cm açıklığa kadar evde çektim 8-9 a kadar da hastanede topta fln ama sonrası senin ki gibi uzun sürmedi 40 dk fln sürdü ama en zor kısmı benim için oraydı, yaptığın şeyler de faydalı olmuştur mutlaka ben o konularda gerçekten tembellik etmişim ve 20 kilo aldım doktorda bu sebeple de biraz zorladığını söyledi ıkınmanın , maşallah sana sağlıkla büyüt adı güzel kızı

Naptın canım

Canım ankaradaysan Hacettepe üniversitesine oraya götür, oradakiler çoğu yerdeki başarılı dediğimiz doktorlarında hocası zaten,sıra alabilir misin bilmiyorum ama kiminin dışarda kliniği var ordaki hocalardan bulmaya çalış, birde Moralini hiç bozma hiç birşey belli değil inşallah güzel haberler alırsın

Ah ne güzel doğum hikayen oldu maşallah süt de artacak zamana ihtiyacı var biraz iyi yapmışsın mama vermekle kilosu fazlaysa daha fazla besin ihtiyacı oluyor bebeklerin, sütün inince de bakarsın duruma göre bırakırsınız.

Ahahahaha elalem ne der > doğum enerjisi, kuluçka şeysi o ev temizse herşey olabilir hadi bakalım insallah kolay geçer sürecin senin de misler gibi bi doğum hikayen olur

Canım gerçekten hem bebek hem sizler için en hayırlısı neyse o olsun benim doğumda doktor sezeryanla bile zor ayırdım dedi çenelerinden birbirlerine kenetlenmişler, birbirlerine nasıl bası yaptılarsa dogunca birinin kolu, diğerinin bacağı mosmormus. normal doğurmaya giriştiğimi düşünemiyorum bile bi sebepten Allah hangisi kolay olacaksa ona yönlendiriyor
Teşekkür ederim ne güzel teselli ettin hepimizin bebeği sağlıkla gelsin

Benim oğlanların göbeği düşmemişti yoğun bakımdan cıkmadan önce ama yıkamışlar orda. Çok şaşırdım yıkamazlar sanıyodum
Cok geçmiş olsun canım, insallah bi an önce toparlar yavrucak sütün de bi iki güne iner en iyi eve geçip sıcak duşunu alınca geliyor ama. Süt gelmese bile makinayla masaj yapıp sonra elinle sırıngaya sağmayı deneyebilirsin anca öyle cıkmıstı benim sütüm, o da bi kaç damla anca.

Küsme küsme kuzum. Benim memelerim küçücüktü zaten öyle açıp saçıp arzı endam da etmedim hiç tam işe yarayacağı zaman nazlanacağı tutuyo napalım

Bu bi bende var sanıyodum ben de. O ne garip bişey küçük tuvaletimi yaparken de ağrıyo, hatta ilk günler soluma yatarken bağırsaklarım falan oraya yığılıyo gibi oluyodu.

Kızlar yalnız hem doğumun bu kadar zor olduğunu hem de yenidoğan bakımının bu kadar zor olduğunu bana demediniz alacağınız olsun dün ilk ağlama seansımı gerçekleştirdim eşim şok oldu bi yerime bişe oldu sandı

Canim ilk 2 gun dogrulmak yatmak kalkmak cok zordu. Sonrasinda yavas yavas toparliyosun korkma suan 1 hafta oldu herseyimi kendim hallediyorum hic duzelemicek gibi geliyo ama her gecen gun toparliyosun
Bugün yavaştan dolanmaya kendim kalkıp yatmaya başladım umarım düzelicem en kısa zamanda

Kaç kere ıkındın de hele Zor diyelim de yarı yoldan mı dönesin
Ooo daha çok ağlayacaksın asıl maraton şimdi başlıyor

Kızlar hamileliğimin başından beri hiç akıntım olmadı benim enfeksiyon geçirdim onda bile olmadı. Dün peçeteye silince çok az beyaz şeffaf geldi. Şimdi de bi ıslaklık hissettim yine az da tırnak kadar bi yer yine şeffaf akıntı. Sizce bu doğumun yaklaştığını mı gösterir?

Kaç kere ıkındın de hele Zor diyelim de yarı yoldan mı dönesin
Ooo daha çok ağlayacaksın asıl maraton şimdi başlıyor
Ya saymadım düşün o kadar çok ama bence 10 üstü kız leblebinin yarısı kadar olan hemoroid olmuş fındık kadar bide ben hala zor oturuyorum dikişten mi bilmiyorum ama popom ağrıyor kalçam fln kırılmamıştır demi
Bide size doğumdan sonra ishal yapan ilaç verdi mi doktor
Bana verdi bu seferde tutamaz oldum onu da rezil durumdayım afedersiniz

Valla canım akıntı işleri biraz karışık ama ben de aynı senin gibiydim son bir iki hafta akıntım artmıştı. Doğumun yaklaştığını gösterir şeklinde yorumlar okuduğum için doktoruma bile danışmamıştım. Sen yine de takipçisi ol
Ama ben duydum şimdi zor olduğunuu Papatya0593
Öyle bir güzelliği var ki tekrar tekrar o ana dönmek istiyorum senin motiven bu olsun

Kuzum hemoroid beklenen bir şey ne yazık ki Dikişlerin çok mu ki niye öyle oldu anlamadım Bebek kaç kg doğdu? Üç güne epeyce toparlamış oluyorsun

Ama sen doğuma kadar ben kadar yemedin hatırlıyorum sen çok kilo almadın sanki
Bugün tam 38hafta oldum 12 kilo aldım.
TEşekkür ederim canım takipteyim
İşte bu cümle beni motive ediyor

Kıyamam ya Rabbim acılarını hafifletsin.Tum doğum yapan annelere sağlık sıhhat versin Rabbim.

Valla doktor gördü normal dedi bende anlamadım cildi hassas dedi beyaz tenli
Canım benim oğlumda da olmuştu suratı da dahil kırpkırmızı dökmüştü. kendi kendine geçti. annemde sütün yağlı derler bebek emmeye başlayınca böyle döküyorsa derdi. gerçektende çok yağlıydı sütüm. hiçbirşey yapmana gerek yok geçer bir süre sonra doktorda öyle demiş zaten

Canim gozun aydiin iyilesmene bak her sey rayina oturacakj
Ayy ne guzel dogurmussun masallah darisi basima iiiinnnsallahhhh ya valla imrendimm gozun aydiinnn
Ahahahdhdd lohusalik is loading bebegim dobarlan birakma kendini…..

Benim hamileligin basindan beri hep akintim var valla o yuzden normal olabilir bence ama akinti gelince camasirini degistir kontrol etmeye devam et bu haftalarda kontrol onemli eger fazla gibi hissedersen git bi suyuna bakilsin bence.Gecen gun benim normalden fazla gelince oyle yaptim suyuma baktlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…