2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Haklısın, sen tam normal gününe göre doğurdun ama maşallah tam gününde 4 günüm var senin gibi olur diye düşünüyorum inşallah öyle sağlıklı kolay olur
Şimdi nasılsınız
Hamdolsun canım biz bi gece kalıp çıktık hastaneden ama benim maalesef biraz dikiş ağrılarım var bide baya kanama oluyormuş ya, Kızlar depend bol koyun çantaya en olmazsa olmaz ne derseniz depend derim iki paket koyun

Sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziEvet depend olmazsa olmaz.Bi paket aldım bende yetmezse takviye yapayım en iyisi

Amin inşallah henüz ağrım yok bakalım akşamdan beri 3 kez falan oldu ama normal ağrıdan farklı gerçekten daha şiddetli oluyor.

Merhaba canım. Çok sağ. Çok az girebiliyorım. Evet, bir bilinmezlik var. Kafa yapısıyla ilgili bazı sorunlarla karşı karşıyayız. Bizi neler bekliyor bilmiyoruz. Özellik Ankara da beyin cerrahi ve nöroloji arıyoruz arkadaşlar. İstanbul da olabilir. Yeter ki işinin ehli merhametli biri olsun. Bunun dışında solunum kaynaklı 10 gün sonunda evimize geldik. Böyle olacağını hiç düşünmezdim.

Her şeye rağmen moralimi bozmadım, yedim içtim. Dinlendim. Sütüm gitmesin diye. Çok şükür şifa niyetine sütüm hemn geldi. Mamayı kestik yoğun bakımda. Ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve sütüne inanın.

Kızlar günaydın dün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle

Canım merhaaba. Benim kızım yanıma hiç gelmeden küveze alındı. İlk zamanlar 1ml bile süt çıkmıyordu. Orda 3 saatte 1 emzirince, mama takviyesi ile sütüm geldi. 10 gün kaldık orada... Çok zor ama moralini bozma sakın, yemeklerini ye suyu bol bol iç, dinlen inşallah süt bol bol geliyor. Üzülme sakın

Sezeryan olan annişlerim ne zaman kendinizi toparlayıp bebekle kendiniz ilgilenmeye başladınız ben daha hiç bir şey yapamadım bebeğimle

Kızlar günaydınnn, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok okuyamadım ama dualarınız işe yaramış olmalı çok kısa sürede, güzel bir normal doğum gerçekleştirdim. Gece 4 gibi su gibi pembe akıntım geldiğini fark edip, evimize yakın olan hastaneye muayeneye gittim. Oradaki doktor 4 cm açıklığım olduğunu ve yavaş yavaş suyumun geldiğini söyledi. Tabi biz bi heyecan kendi doktorumuzu aradık, sonra kendi hastanemize geçtik. Saat 9a kadar hep ara ara pembe sulu akıntım geldi ama sancım hiç yoktu (Nst’de max 35 filan gördük ben öyle olunca hiç hissetmiyordum), açıklık vardı. Bu arada su bir anda gelir diye düşünüyordum ben nedense hep, benim gibi böyle ara ara akıntı, sızıntı şeklinde de gelebilir aman dikkatli olun. Doğumda bile hala suyum vardı, ne suymuş sjhdjd. Saat 9 gibi doktorum suni sancı verelim dedi. Doğum süreci başlamış artık, benim sancılar gelmiyor. Doktorun yanında boynumuz kıldan ince tabi, dedim ver gitsin korkanın çocuğu olmaz djdhhd. Suni sancı biraz yoruyor insanı ama sonra epidural yaptılar. O rahatlatıyor gerçekten baya. Tıbbın bir mucizesi olmalı jshshs. (Ki bana ilk takılan epidural tutmamış, 1 saat fazladan sancı çektim. Baktınız epidural takıldı ama sancılar geçmiyor lütfen bir sıkıntı vardır, benim tecrübesizliğe düşmeyin. ) Sonrasında açılmam çok hızlı oldu, 9’da başladık maceralı serüvene, 12.45’te doğumhaneye geçtik. 12.55te bebiş kucağımdaydı. Beni hep doğum kısmı korkutuyordu ama sancı kısmını atlatırsanız doğum çok rahat geçiyor. Ben hamileliğin 4. ayında pilatese son 1 aydır da yüzmeye gitmeye çalıştım hep. Böyle şeyler doğuma faydalı diyorlardı, etkisi var mıdır bilmem ama ilk doğum olmasına rağmen bence gayet iyi idare ettik ya. Hareket bereketmiş valla. Bebiş memeyi tuttu, çok mucizeviler emme refleksi direkt doğuş yeteneklerinden hepsinin, sütüm de geldi ama doymadı ya da ben emziremedim bilemiyorum. O yüzden ilk günün günahı olmaz dedik hem meme hem mama verdik. Eve gidince bi düzen oturturuz artık. Gerçekten memeler çok acıyor bu arada. Ben gümüş kapak almıştım yanıma, göğüs ucu kremi koymamışım mutlaka yanınızda iki tarz üründen de olsun. Kremi sürüp kapakla kapatırsanız mis gibi olur kısmetse. Ayrıca benim ilk saatler çok kanamam oldu, hem doğum öncesi de hep suyum geldiği için baya mesane pedi, depend gitti. Hastane veriyor ama yedek alın mutlaka yanınıza. Hepinizi öpüyoruz kocaman, Sofya bebeğimle teyzeleri. Ben kaçırdıysam doğum yapan olduysa sağlıklı, huzurlu büyüsün bebişler. Kalanlara da sağlıklı, güzel, su gibi akan doğumlar nasip etsin Allah. Seviliyorsunuz.

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah hemencik toparlanırsın sende
Sezeryan olan annişlerim ne zaman kendinizi toparlayıp bebekle kendiniz ilgilenmeye başladınız ben daha hiç bir şey yapamadım bebeğimle
Canım benim 5 gün sürdü sonra süper hissettim kendimi bozma moralini daha çok yeni herşey geçecek inan
Ayy ne kadar güzell bir hikayee maşallah kuzum bundan sonra bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

Aaahh inşallah hiç geçmicek gibi hissediyorum şu an çok zormuş

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Hahaha
Amann kolay ve sağlıklı olsun da attık keyifleri bilir bekliyecegiz
Rabb'im büyük hepsi geçicek hepsini unutcan sana ve bebeğine sağlık diliyorum Canm.
İlk 3 4 gün fazla kanama oluyormuş evet bide az veya çok kişiye göre değişir inşallah aşırı sürmez
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah herşey çok daha kolay olur

Canim ilk 2 gun dogrulmak yatmak kalkmak cok zordu. Sonrasinda yavas yavas toparliyosun korkma suan 1 hafta oldu herseyimi kendim hallediyorum hic duzelemicek gibi geliyo ama her gecen gun toparliyosun

Hastanede cekim yapariz diye neler hazirladim ettim ama ameliyatim guzel gecip cabuk ayaga kalkmama ragmen yapamadim. Hergun daha iyi olucaksin Allahin izniyle

Gözünüz Aydın hayırlı olsun tez zamanda tüm ağrılarınız geçecek süt içinde pes etmeyin yeter birbirinize hemen alışmanız dileğiyle
Oyyyyiiii ne güzel bir hikaye hatırlayıp hatırlayıp özleyeceksiniz bencene güzel geçirmişsiniz süreci normal doğum bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sütünüz bol bebişiniz gazsız olsun sağlıkla büyüsün

Bende icimde bisi mi unuttular diye dusunmeye baslamistim valla :)))

Merhaba bende 39. Haftadayım nstde sancılarım çıktı ama doktorum alttan muayene etmedi açıklık muhakkak vardır ama doğumu şuan tetiklemek istemiyorum bir hafta sonra doğum olmazsa o zaman alttan bakıp doğumu tetikleyeceğim dedi. Bugüne kadarda hiç alttan bakmadı çatı muayenesini bile erken bakmayı doğru bulmuyor doğum başladığında gevşediğini söylüyor. Acaba sizin ki tetiklendi mi bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…