- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.001
Benim hiç ümidim yok zaten üç çocuğum da 42 hafta bitmek üzereyken doğduğu için ohooo daha var bayrami falan atlatırız diyorumDoğuranlara bakarken bizRprnn kayramberamveram @woodhousemma
Canım sen yarın mı yatış yapıyosun @Pavillondevendome
Hamdolsun canım biz bi gece kalıp çıktık hastaneden ama benim maalesef biraz dikiş ağrılarım var bide baya kanama oluyormuş ya, Kızlar depend bol koyun çantaya en olmazsa olmaz ne derseniz depend derim iki paket koyunHaklısın, sen tam normal gününe göre doğurdun ama maşallah tam gününde 4 günüm var senin gibi olur diye düşünüyorum inşallah öyle sağlıklı kolay olur
Şimdi nasılsınız
Sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziHamdolsun canım biz bi gece kalıp çıktık hastaneden ama benim maalesef biraz dikiş ağrılarım var bide baya kanama oluyormuş ya, Kızlar depend bol koyun çantaya en olmazsa olmaz ne derseniz depend derim iki paket koyun
Amin inşallah@Kisgunesim22mammamia44
Kuzucuklarınız hoş geldisizin de evlatlarımızın da durumunun iyi olmasına çok sevindim. Hayırlı evlatlar olsunlar, kolay, rahat, huzurlu tadını doya doya çıkaracağınız hayatlarınız olsun inşallah amin
babyisloading canımsın senin de en son nst den bi bildirimin vardı, inşallah senin için de her şey yolundadır. Haberlerini bekliyorum.
M Masia rahatça, güzel sancılarla, her şeyin yolunda gittiği bir doğumun olur inşallah
Bizi de haberdar edin durumunuzdan
sessizyazar sen ve bebeğin nasıl oldunuz? Nasıl gidiyor, en son yazdığında canın sıkılmıştı
Papatya0593 @Nare196 bebeklerinizi sağlıkla büyütün, hayırlı evlat olsunlar, her şey yolunda sütünüz bol, gaz döneminiz çoook rahat olsun inşallah amin
@VivaLaJuicy seninle ilgili senin adına iyi bir haber almayı çok istiyoruz. İnşallah her şey yolundadır aminnn
Ben dün doğum yaptım kızlar 12;46 da normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.
Çok şükür ikimizde iyiyiz derken sabah 9 da son bir kan aldılar kanın da enfeksiyon çıktığı için küveze aldılar sütümü sağıyorum ama gelmiyor daha yeni diye sanırım
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah hemencik toparlanırsın sendeKızlar günaydındün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle
Canım benim 5 gün sürdü sonra süper hissettim kendimi bozma moralini daha çok yeni herşey geçecek inanSezeryan olan annişlerim ne zaman kendinizi toparlayıp bebekle kendiniz ilgilenmeye başladınızben daha hiç bir şey yapamadım bebeğimle
Ayy ne kadar güzell bir hikayee maşallah kuzum bundan sonra bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahKızlar günaydınnn, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok okuyamadım ama dualarınız işe yaramış olmalı çok kısa sürede, güzel bir normal doğum gerçekleştirdim.Gece 4 gibi su gibi pembe akıntım geldiğini fark edip, evimize yakın olan hastaneye muayeneye gittim. Oradaki doktor 4 cm açıklığım olduğunu ve yavaş yavaş suyumun geldiğini söyledi. Tabi biz bi heyecan kendi doktorumuzu aradık, sonra kendi hastanemize geçtik. Saat 9a kadar hep ara ara pembe sulu akıntım geldi ama sancım hiç yoktu (Nst’de max 35 filan gördük ben öyle olunca hiç hissetmiyordum), açıklık vardı. Bu arada su bir anda gelir diye düşünüyordum ben nedense hep, benim gibi böyle ara ara akıntı, sızıntı şeklinde de gelebilir aman dikkatli olun. Doğumda bile hala suyum vardı, ne suymuş sjhdjd. Saat 9 gibi doktorum suni sancı verelim dedi. Doğum süreci başlamış artık, benim sancılar gelmiyor. Doktorun yanında boynumuz kıldan ince tabi, dedim ver gitsin korkanın çocuğu olmaz djdhhd. Suni sancı biraz yoruyor insanı ama sonra epidural yaptılar. O rahatlatıyor gerçekten baya. Tıbbın bir mucizesi olmalı jshshs. (Ki bana ilk takılan epidural tutmamış, 1 saat fazladan sancı çektim. Baktınız epidural takıldı ama sancılar geçmiyor lütfen bir sıkıntı vardır, benim tecrübesizliğe düşmeyin. ) Sonrasında açılmam çok hızlı oldu, 9’da başladık maceralı serüvene, 12.45’te doğumhaneye geçtik. 12.55te bebiş kucağımdaydı. Beni hep doğum kısmı korkutuyordu ama sancı kısmını atlatırsanız doğum çok rahat geçiyor. Ben hamileliğin 4. ayında pilatese son 1 aydır da yüzmeye gitmeye çalıştım hep. Böyle şeyler doğuma faydalı diyorlardı, etkisi var mıdır bilmem ama ilk doğum olmasına rağmen bence gayet iyi idare ettik ya. Hareket bereketmiş valla. Bebiş memeyi tuttu, çok mucizeviler emme refleksi direkt doğuş yeteneklerinden hepsinin, sütüm de geldi ama doymadı ya da ben emziremedim bilemiyorum. O yüzden ilk günün günahı olmaz dedik hem meme hem mama verdik. Eve gidince bi düzen oturturuz artık. Gerçekten memeler çok acıyor bu arada. Ben gümüş kapak almıştım yanıma, göğüs ucu kremi koymamışım mutlaka yanınızda iki tarz üründen de olsun. Kremi sürüp kapakla kapatırsanız mis gibi olur kısmetse. Ayrıca benim ilk saatler çok kanamam oldu, hem doğum öncesi de hep suyum geldiği için baya mesane pedi, depend gitti. Hastane veriyor ama yedek alın mutlaka yanınıza. Hepinizi öpüyoruz kocaman, Sofya bebeğimle teyzeleri. Ben kaçırdıysam doğum yapan olduysa sağlıklı, huzurlu büyüsün bebişler. Kalanlara da sağlıklı, güzel, su gibi akan doğumlar nasip etsin Allah. Seviliyorsunuz.
Aaahh inşallahGözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah hemencik toparlanırsın sende
Canım benim 5 gün sürdü sonra süper hissettim kendimi bozma moralini daha çok yeni herşey geçecek inan
Ayy ne kadar güzell bir hikayee maşallah kuzum bundan sonra bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumMerhaba canım. Çok sağ. Çok az girebiliyorım. Evet, bir bilinmezlik var. Kafa yapısıyla ilgili bazı sorunlarla karşı karşıyayız. Bizi neler bekliyor bilmiyoruz. Özellik Ankara da beyin cerrahi ve nöroloji arıyoruz arkadaşlar. İstanbul da olabilir. Yeter ki işinin ehli merhametli biri olsun. Bunun dışında solunum kaynaklı 10 gün sonunda evimize geldik. Böyle olacağını hiç düşünmezdim.
Her şeye rağmen moralimi bozmadım, yedim içtim. Dinlendim. Sütüm gitmesin diye. Çok şükür şifa niyetine sütüm hemn geldi. Mamayı kestik yoğun bakımda. Ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve sütüne inanın.
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizKızlar günaydındün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizKızlar günaydınnn, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok okuyamadım ama dualarınız işe yaramış olmalı çok kısa sürede, güzel bir normal doğum gerçekleştirdim.Gece 4 gibi su gibi pembe akıntım geldiğini fark edip, evimize yakın olan hastaneye muayeneye gittim. Oradaki doktor 4 cm açıklığım olduğunu ve yavaş yavaş suyumun geldiğini söyledi. Tabi biz bi heyecan kendi doktorumuzu aradık, sonra kendi hastanemize geçtik. Saat 9a kadar hep ara ara pembe sulu akıntım geldi ama sancım hiç yoktu (Nst’de max 35 filan gördük ben öyle olunca hiç hissetmiyordum), açıklık vardı. Bu arada su bir anda gelir diye düşünüyordum ben nedense hep, benim gibi böyle ara ara akıntı, sızıntı şeklinde de gelebilir aman dikkatli olun. Doğumda bile hala suyum vardı, ne suymuş sjhdjd. Saat 9 gibi doktorum suni sancı verelim dedi. Doğum süreci başlamış artık, benim sancılar gelmiyor. Doktorun yanında boynumuz kıldan ince tabi, dedim ver gitsin korkanın çocuğu olmaz djdhhd. Suni sancı biraz yoruyor insanı ama sonra epidural yaptılar. O rahatlatıyor gerçekten baya. Tıbbın bir mucizesi olmalı jshshs. (Ki bana ilk takılan epidural tutmamış, 1 saat fazladan sancı çektim. Baktınız epidural takıldı ama sancılar geçmiyor lütfen bir sıkıntı vardır, benim tecrübesizliğe düşmeyin. ) Sonrasında açılmam çok hızlı oldu, 9’da başladık maceralı serüvene, 12.45’te doğumhaneye geçtik. 12.55te bebiş kucağımdaydı. Beni hep doğum kısmı korkutuyordu ama sancı kısmını atlatırsanız doğum çok rahat geçiyor. Ben hamileliğin 4. ayında pilatese son 1 aydır da yüzmeye gitmeye çalıştım hep. Böyle şeyler doğuma faydalı diyorlardı, etkisi var mıdır bilmem ama ilk doğum olmasına rağmen bence gayet iyi idare ettik ya. Hareket bereketmiş valla. Bebiş memeyi tuttu, çok mucizeviler emme refleksi direkt doğuş yeteneklerinden hepsinin, sütüm de geldi ama doymadı ya da ben emziremedim bilemiyorum. O yüzden ilk günün günahı olmaz dedik hem meme hem mama verdik. Eve gidince bi düzen oturturuz artık. Gerçekten memeler çok acıyor bu arada. Ben gümüş kapak almıştım yanıma, göğüs ucu kremi koymamışım mutlaka yanınızda iki tarz üründen de olsun. Kremi sürüp kapakla kapatırsanız mis gibi olur kısmetse. Ayrıca benim ilk saatler çok kanamam oldu, hem doğum öncesi de hep suyum geldiği için baya mesane pedi, depend gitti. Hastane veriyor ama yedek alın mutlaka yanınıza. Hepinizi öpüyoruz kocaman, Sofya bebeğimle teyzeleri. Ben kaçırdıysam doğum yapan olduysa sağlıklı, huzurlu büyüsün bebişler. Kalanlara da sağlıklı, güzel, su gibi akan doğumlar nasip etsin Allah. Seviliyorsunuz.
HahahaBana bakıp moral bulabilirsin canım ya hiç sorun değilevet ben de benden sonra doğurması gerekenler doğurdukça bi durun sıra bende demek istiyorum da işte sırası yok bu işin.. hiç belirtim yok.. hiç belirtisiz bi anda doğuran da çok var, o yüzden biraz rahatım.. sen de rahat ol kuzum, onlar biliyor be zaman gelmeleri gerektiğini akışına bırak..
Rabb'im büyük hepsi geçicek hepsini unutcanHamdolsun canım biz bi gece kalıp çıktık hastaneden ama benim maalesef biraz dikiş ağrılarım var bide baya kanama oluyormuş ya, Kızlar depend bol koyun çantaya en olmazsa olmaz ne derseniz depend derim iki paket koyun
Tebrik ederim canımKızlar günaydındün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle
Canim ilk 2 gun dogrulmak yatmak kalkmak cok zordu. Sonrasinda yavas yavas toparliyosun korkma suan 1 hafta oldu herseyimi kendim hallediyorum hic duzelemicek gibi geliyo ama her gecen gun toparliyosunSezeryan olan annişlerim ne zaman kendinizi toparlayıp bebekle kendiniz ilgilenmeye başladınızben daha hiç bir şey yapamadım bebeğimle
Hastanede cekim yapariz diye neler hazirladim ettim ama ameliyatim guzel gecip cabuk ayaga kalkmama ragmen yapamadim. Hergun daha iyi olucaksin Allahin izniyleSezeryan olan annişlerim ne zaman kendinizi toparlayıp bebekle kendiniz ilgilenmeye başladınızben daha hiç bir şey yapamadım bebeğimle
Gözünüz Aydın hayırlı olsun tez zamanda tüm ağrılarınız geçecekKızlar günaydındün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle
Oyyyyiiii ne güzel bir hikaye hatırlayıp hatırlayıp özleyeceksiniz benceKızlar günaydınnn, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok okuyamadım ama dualarınız işe yaramış olmalı çok kısa sürede, güzel bir normal doğum gerçekleştirdim.Gece 4 gibi su gibi pembe akıntım geldiğini fark edip, evimize yakın olan hastaneye muayeneye gittim. Oradaki doktor 4 cm açıklığım olduğunu ve yavaş yavaş suyumun geldiğini söyledi. Tabi biz bi heyecan kendi doktorumuzu aradık, sonra kendi hastanemize geçtik. Saat 9a kadar hep ara ara pembe sulu akıntım geldi ama sancım hiç yoktu (Nst’de max 35 filan gördük ben öyle olunca hiç hissetmiyordum), açıklık vardı. Bu arada su bir anda gelir diye düşünüyordum ben nedense hep, benim gibi böyle ara ara akıntı, sızıntı şeklinde de gelebilir aman dikkatli olun. Doğumda bile hala suyum vardı, ne suymuş sjhdjd. Saat 9 gibi doktorum suni sancı verelim dedi. Doğum süreci başlamış artık, benim sancılar gelmiyor. Doktorun yanında boynumuz kıldan ince tabi, dedim ver gitsin korkanın çocuğu olmaz djdhhd. Suni sancı biraz yoruyor insanı ama sonra epidural yaptılar. O rahatlatıyor gerçekten baya. Tıbbın bir mucizesi olmalı jshshs. (Ki bana ilk takılan epidural tutmamış, 1 saat fazladan sancı çektim. Baktınız epidural takıldı ama sancılar geçmiyor lütfen bir sıkıntı vardır, benim tecrübesizliğe düşmeyin. ) Sonrasında açılmam çok hızlı oldu, 9’da başladık maceralı serüvene, 12.45’te doğumhaneye geçtik. 12.55te bebiş kucağımdaydı. Beni hep doğum kısmı korkutuyordu ama sancı kısmını atlatırsanız doğum çok rahat geçiyor. Ben hamileliğin 4. ayında pilatese son 1 aydır da yüzmeye gitmeye çalıştım hep. Böyle şeyler doğuma faydalı diyorlardı, etkisi var mıdır bilmem ama ilk doğum olmasına rağmen bence gayet iyi idare ettik ya. Hareket bereketmiş valla. Bebiş memeyi tuttu, çok mucizeviler emme refleksi direkt doğuş yeteneklerinden hepsinin, sütüm de geldi ama doymadı ya da ben emziremedim bilemiyorum. O yüzden ilk günün günahı olmaz dedik hem meme hem mama verdik. Eve gidince bi düzen oturturuz artık. Gerçekten memeler çok acıyor bu arada. Ben gümüş kapak almıştım yanıma, göğüs ucu kremi koymamışım mutlaka yanınızda iki tarz üründen de olsun. Kremi sürüp kapakla kapatırsanız mis gibi olur kısmetse. Ayrıca benim ilk saatler çok kanamam oldu, hem doğum öncesi de hep suyum geldiği için baya mesane pedi, depend gitti. Hastane veriyor ama yedek alın mutlaka yanınıza. Hepinizi öpüyoruz kocaman, Sofya bebeğimle teyzeleri. Ben kaçırdıysam doğum yapan olduysa sağlıklı, huzurlu büyüsün bebişler. Kalanlara da sağlıklı, güzel, su gibi akan doğumlar nasip etsin Allah. Seviliyorsunuz.
Bende icimde bisi mi unuttular diye dusunmeye baslamistim valla :)))Evet benim de tuvaletimi yaparkenki ağrı çok sonra geçti maalesefhatta sırf bu yüzden doktora mı gitsem diye düşündüm ama geçti. Tuvalete oturmak istemedim resmen çok kötüydü bak şimdi burada görünce hatırladım. Silmişim hafızamdan resmen. Geçiyor ama biraz zamana ihtiyaç var
Merhaba bende 39. Haftadayım nstde sancılarım çıktı ama doktorum alttan muayene etmedi açıklık muhakkak vardır ama doğumu şuan tetiklemek istemiyorum bir hafta sonra doğum olmazsa o zaman alttan bakıp doğumu tetikleyeceğim dedi. Bugüne kadarda hiç alttan bakmadı çatı muayenesini bile erken bakmayı doğru bulmuyor doğum başladığında gevşediğini söylüyor. Acaba sizin ki tetiklendi mi bakıncaBen bugün kontrole gittim. Doktorum amerkaya gideceği için önden diğer doktoru bir göreyim konuşayım dedim. Nst de 3 tane 90 civarı sancım çıktı. Bunun üstüne doktor açıklık var mı bakalım dedi. 2 cm açıklık varmış. İnanılmaz canım acıdı nedense. Eve geldim karnım belim ağırdı biraz. Bir iki saate baktım kanamam olmuş. Hemen kendi doktorumu aradım çağırdı. Hastaneye yatış yapalım bu akşam. Yarın da doğurdun sanciya göre bakarız doğumun başlamış dedi. Ben anlamadım bu işi yani muayene olmasa baslamayacak miydi acaba? Çok kötü değilim ağrı sızı az ama yatış istiyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?