2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim hamilelik başından beri olmadığı için garip geldi. Ama öyle su gibi değil yapışkanımsı bi akıntı

Nisan mi diye dusundum ama seffaf dedin ne olaki acaba..Bir doktoruna sor bence bu haftalar her degisikligi haber vermek en iyisii
Çok az gelince çok da önemsemedim de açılmaya mı başladı acaba diye düşündüm biri doktorunun öyle söylediğini demişti sanki açılırken akıntı olur diye. Çoğalırsa haber vereyim bu kadardan bişey olmaz herhalde

Agrin sancin yoksa biseycik olmaz ya bekle takip et bence strese girme

Senin bebişte büyüktü ya ondan zorlandın sanırım neyse ki bitti gitti bak bize biz daha başımıza ne gelecek bilmiyoruz kurbanlık koyun gibi oturuyorum evde sancı gelecek mi diye

Dün sabahki akıntıda benimde başta az şeffaftı ablam ebe benim ona sormuştum açılmaya başlıyor olabilirsin demişti. Sonra çoğaldı nişan olduğu ortaya çıktı. Seninde öyle olabilir

Rabbim şu mübarek günlerin hatrına derdinizi sıkıntınızi gidersin inşallah.

Gözünüz aydın

Cnm senin normal dogumdu demi? Demekki normal dogumdan sonra bile kesi atilirsa toparlanmak uzun surebiliyor.

Maşallah ne güzel doğum hikayesi.İnsallah bize de böylesi nasip olur Sağlıkla büyütün gözünüz aydın.

Dün sabahki akıntıda benimde başta az şeffaftı ablam ebe benim ona sormuştum açılmaya başlıyor olabilirsin demişti. Sonra çoğaldı nişan olduğu ortaya çıktı. Seninde öyle olabilir
Ay heyecan yaptım şimdi sonradan rengi değişmiş miydi senin hep şeffaf olarak mı geldi?
Maşallah işte gayet iyi
İnşallah avantajını yaşarım doğumda

Bu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
Senin misafir ağırlayacak durumun mu var gelsin hizmet etsinler sana madem. Evinde misafir gibi takıl hayret bir şey. Lohusa kadından ne bekliyorlar acaba

Cnm senin normal dogumdu demi? Demekki normal dogumdan sonra bile kesi atilirsa toparlanmak uzun surebiliyor.
İlk doğumlar da bebek küçük bile olsa kesi atılıyor o da yırtık olmaması için deri daha geç iyileşiyous çünkü.Genelde bir saat içinde duş alabilecek durumda oluyorsun.

Kesi atılmadı ya kendi yırttı canım , benim biraz fazla heralde dikiş canım ondan oldu sanırım ama 2. Gün bugün çok daha iyiyim
Hep ayaktaydım işte oturmak kalkmak zor

Bu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
Canım misafir gibi durmazlar heralde ya yardım ederler eşşek değilseler sen bebeğinle ilgilenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…