- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.041
Benim hamilelik başından beri olmadığı için garip geldi. Ama öyle su gibi değil yapışkanımsı bi akıntıBenim hamileligin basindan beri hep akintim var valla o yuzden normal olabilir benceama akinti gelince camasirini degistir kontrol etmeye devam et bu haftalarda kontrol onemli eger fazla gibi hissedersen git bi suyuna bakilsin bence.Gecen gun benim normalden fazla gelince oyle yaptim suyuma baktlar hemen
Nisan mi diye dusundum ama seffaf dedin ne olaki acaba..Bir doktoruna sor bence bu haftalar her degisikligi haber vermek en iyisiiBenim hamilelik başından beri olmadığı için garip geldi. Ama öyle su gibi değil yapışkanımsı bi akıntı
Çok az gelince çok da önemsemedim de açılmaya mı başladı acaba diye düşündüm biri doktorunun öyle söylediğini demişti sanki açılırken akıntı olur diye. Çoğalırsa haber vereyim bu kadardan bişey olmaz herhaldeNisan mi diye dusundum ama seffaf dedin ne olaki acaba..Bir doktoruna sor bence bu haftalar her degisikligi haber vermek en iyisii
Agrin sancin yoksa biseycik olmaz ya bekle takip et bence strese girmeÇok az gelince çok da önemsemedim de açılmaya mı başladı acaba diye düşündüm biri doktorunun öyle söylediğini demişti sanki açılırken akıntı olur diye. Çoğalırsa haber vereyim bu kadardan bişey olmaz herhalde
Senin bebişte büyüktü ya ondan zorlandın sanırımKızlar yalnız hem doğumun bu kadar zor olduğunu hem de yenidoğan bakımının bu kadar zor olduğunu bana demediniz alacağınız olsundün ilk ağlama seansımı gerçekleştirdim eşim şok oldu bi yerime bişe oldu sandı
Dün sabahki akıntıda benimde başta az şeffaftı ablam ebe benim ona sormuştum açılmaya başlıyor olabilirsin demişti. Sonra çoğaldı nişan olduğu ortaya çıktı. Seninde öyle olabilirKızlar hamileliğimin başından beri hiç akıntım olmadı benim enfeksiyon geçirdim onda bile olmadı. Dün peçeteye silince çok az beyaz şeffaf geldi. Şimdi de bi ıslaklık hissettim yine az da tırnak kadar bi yer yine şeffaf akıntı. Sizce bu doğumun yaklaştığını mı gösterir?
Maşallah işte gayet iyiBugün tam 38hafta oldum 12 kilo aldım.
TEşekkür ederim canım takipteyim
İşte bu cümle beni motive ediyor
Doktor çok değil dedi ama sayı demediler , bi taraftaymış, 3880 doğduKuzum hemoroid beklenen bir şey ne yazık kiDikişlerin çok mu ki niye öyle oldu anlamadım Bebek kaç kg doğdu? Üç güne epeyce toparlamış oluyorsun
Rabbim şu mübarek günlerin hatrına derdinizi sıkıntınızi gidersin inşallah.Merhaba canım. Çok sağ. Çok az girebiliyorım. Evet, bir bilinmezlik var. Kafa yapısıyla ilgili bazı sorunlarla karşı karşıyayız. Bizi neler bekliyor bilmiyoruz. Özellik Ankara da beyin cerrahi ve nöroloji arıyoruz arkadaşlar. İstanbul da olabilir. Yeter ki işinin ehli merhametli biri olsun. Bunun dışında solunum kaynaklı 10 gün sonunda evimize geldik. Böyle olacağını hiç düşünmezdim.
Her şeye rağmen moralimi bozmadım, yedim içtim. Dinlendim. Sütüm gitmesin diye. Çok şükür şifa niyetine sütüm hemn geldi. Mamayı kestik yoğun bakımda. Ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve sütüne inanin.
Gözünüz aydınKızlar günaydındün öğlen 12 1 gibi minik beyimiz aramıza katıldı 3 kilo 400 gram 48 cmlik boyuyla dünden beri benim çok ağrım sızım var ne doğrulabiliyorum ne hareket edebiliyorum baya zorlanıyorum. Süt deseeen zaten yok emmeye çalışsada pek başarılı olamıyor Bora bey. Dünden beri mamayla devam ediyoruz ama emzirmeyede çalışıyorum ağrılarım izin verdiği sürece. Bizden şimdilik haberler böyle
Cnm senin normal dogumdu demi? Demekki normal dogumdan sonra bile kesi atilirsa toparlanmak uzun surebiliyor.Ya saymadım düşün o kadar çok ama bence 10 üstü kız leblebinin yarısı kadar olan hemoroid olmuş fındık kadar bide ben hala zor oturuyorum dikişten mi bilmiyorum ama popom ağrıyor kalçam fln kırılmamıştır demi
Bide size doğumdan sonra ishal yapan ilaç verdi mi doktor
Bana verdi bu seferde tutamaz oldum onu da rezil durumdayım afedersiniz
Maşallah ne güzel doğum hikayesi.İnsallah bize de böylesi nasip olurKızlar günaydınnn, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok okuyamadım ama dualarınız işe yaramış olmalı çok kısa sürede, güzel bir normal doğum gerçekleştirdim.Gece 4 gibi su gibi pembe akıntım geldiğini fark edip, evimize yakın olan hastaneye muayeneye gittim. Oradaki doktor 4 cm açıklığım olduğunu ve yavaş yavaş suyumun geldiğini söyledi. Tabi biz bi heyecan kendi doktorumuzu aradık, sonra kendi hastanemize geçtik. Saat 9a kadar hep ara ara pembe sulu akıntım geldi ama sancım hiç yoktu (Nst’de max 35 filan gördük ben öyle olunca hiç hissetmiyordum), açıklık vardı. Bu arada su bir anda gelir diye düşünüyordum ben nedense hep, benim gibi böyle ara ara akıntı, sızıntı şeklinde de gelebilir aman dikkatli olun. Doğumda bile hala suyum vardı, ne suymuş sjhdjd. Saat 9 gibi doktorum suni sancı verelim dedi. Doğum süreci başlamış artık, benim sancılar gelmiyor. Doktorun yanında boynumuz kıldan ince tabi, dedim ver gitsin korkanın çocuğu olmaz djdhhd. Suni sancı biraz yoruyor insanı ama sonra epidural yaptılar. O rahatlatıyor gerçekten baya. Tıbbın bir mucizesi olmalı jshshs. (Ki bana ilk takılan epidural tutmamış, 1 saat fazladan sancı çektim. Baktınız epidural takıldı ama sancılar geçmiyor lütfen bir sıkıntı vardır, benim tecrübesizliğe düşmeyin. ) Sonrasında açılmam çok hızlı oldu, 9’da başladık maceralı serüvene, 12.45’te doğumhaneye geçtik. 12.55te bebiş kucağımdaydı. Beni hep doğum kısmı korkutuyordu ama sancı kısmını atlatırsanız doğum çok rahat geçiyor. Ben hamileliğin 4. ayında pilatese son 1 aydır da yüzmeye gitmeye çalıştım hep. Böyle şeyler doğuma faydalı diyorlardı, etkisi var mıdır bilmem ama ilk doğum olmasına rağmen bence gayet iyi idare ettik ya. Hareket bereketmiş valla. Bebiş memeyi tuttu, çok mucizeviler emme refleksi direkt doğuş yeteneklerinden hepsinin, sütüm de geldi ama doymadı ya da ben emziremedim bilemiyorum. O yüzden ilk günün günahı olmaz dedik hem meme hem mama verdik. Eve gidince bi düzen oturturuz artık. Gerçekten memeler çok acıyor bu arada. Ben gümüş kapak almıştım yanıma, göğüs ucu kremi koymamışım mutlaka yanınızda iki tarz üründen de olsun. Kremi sürüp kapakla kapatırsanız mis gibi olur kısmetse. Ayrıca benim ilk saatler çok kanamam oldu, hem doğum öncesi de hep suyum geldiği için baya mesane pedi, depend gitti. Hastane veriyor ama yedek alın mutlaka yanınıza. Hepinizi öpüyoruz kocaman, Sofya bebeğimle teyzeleri. Ben kaçırdıysam doğum yapan olduysa sağlıklı, huzurlu büyüsün bebişler. Kalanlara da sağlıklı, güzel, su gibi akan doğumlar nasip etsin Allah. Seviliyorsunuz.
Ay heyecan yaptım şimdiDün sabahki akıntıda benimde başta az şeffaftı ablam ebe benim ona sormuştum açılmaya başlıyor olabilirsin demişti. Sonra çoğaldı nişan olduğu ortaya çıktı. Seninde öyle olabilir
İnşallah avantajını yaşarım doğumdaMaşallah işte gayet iyi
Ay maşAllah kuzum 4 kg yakın bebek doğurmuşsun ne bekliyonDoktor çok değil dedi ama sayı demediler , bi taraftaymış, 3880 doğdu
Hep şeffaftı geceki çok açık kahve pembe arasıydı ama şeffaftı yineAy heyecan yaptım şimdisonradan rengi değişmiş miydi senin hep şeffaf olarak mı geldi?
İnşallah avantajını yaşarım doğumda
Senin misafir ağırlayacak durumun mu var gelsin hizmet etsinler sana madem. Evinde misafir gibi takıl hayret bir şey. Lohusa kadından ne bekliyorlar acabaBu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
İlk doğumlar da bebek küçük bile olsa kesi atılıyor o da yırtık olmaması için deri daha geç iyileşiyous çünkü.Genelde bir saat içinde duş alabilecek durumda oluyorsun.Cnm senin normal dogumdu demi? Demekki normal dogumdan sonra bile kesi atilirsa toparlanmak uzun surebiliyor.
Kesi atılmadı ya kendi yırttı canım , benim biraz fazla heralde dikiş canım ondan oldu sanırım ama 2. Gün bugün çok daha iyiyimCnm senin normal dogumdu demi? Demekki normal dogumdan sonra bile kesi atilirsa toparlanmak uzun surebiliyor.
Canım misafir gibi durmazlar heralde ya yardım ederler eşşek değilseler sen bebeğinle ilgilenirsinBu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?